Sing Ngiro

Sanguturu
versi: Unknown Artist

Sepi.. sepi..,
Rasane ndunyo iki..
Sabendino dipikiri,
Tapi kok sing ngerti..

Perih.. perih..,
Perihe ati iki..
Tatu kerono janji,
Kang saiki dipungkiri..

reff:
Sing ngiro kadhung suloyo,
Apuwo kok gawe gelo..
Opo mulo disejo,
Supoyo batin nelongso..

Perih.. perih..,
Perihe ati iki..
Tatu kerono janji,
Kang saiki dipungkiri..

reff:
Sing ngiro kadhung suloyo,
Apuwo kok gawe gelo..
Opo mulo disejo,
Supoyo batin nelongso..

Perih.. perih..,
Perihe ati iki..
Tatu kerono janji,
Kang saiki dipungkiri..
————
[ver: lyrics]
[ti: Sing Ngiro]
[al: Banyuwangian]
[by: yanilipatro]
[length: 04:33]
[00:01.04]Sing Ngiro
[00:39.47]
[00:42.47]>>>
[00:43.47]>>
[00:44.47]>
[00:45.47]Sepi.. sepi..,
[00:54.32]Rasane ndunyo iki..
[01:01.55]Sabendino dipikiri,
[01:09.38]Tapi kok sing ngerti..
[01:16.32]Perih.. perih..,
[01:24.83]Perihe ati iki..
[01:33.22]Tatu kerono janji,
[01:40.21]Kang saiki dipungkiri..
[01:48.20]
[01:57.49]>>>
[01:58.49]>>
[01:59.49]>
[02:00.49]Sing ngiro kadhung suloyo,
[02:07.49]Apuwo kok gawe gelo..
[02:15.05]Opo mulo disejo,
[02:23.28]Supoyo batin nelongso..
[02:30.56]Perih.. perih..,
[02:38.60]Perihe ati iki..
[02:46.74]Tatu kerono janji,
[02:53.90]Kang saiki dipungkiri..
[03:01.18]
[03:10.42]>>>
[03:11.42]>>
[03:12.42]>
[03:13.42]Sing ngiro kadhung suloyo,
[03:21.42]Apuwo kok gawe gelo..
[03:29.17]Opo mulo disejo,
[03:36.62]Supoyo batin nelongso..
[03:44.10]Perih.. perih..,
[03:53.25]Perihe ati iki..
[04:00.33]Tatu kerono janji,
[04:07.17]Kang saiki dipungkiri..
[04:14.89]
————-
Preview:

Advertisements

Manuk Glatik

Sanguturu
Versi: Unknown Artist

Manuk glatik manuke sopo,
Manuk glatik ngisor wuwungan..
Wiwit cilik tak domo domo,
Bareng gedhe mung trimo trimo nyawang..

E..ya o..ya e..,
E..ya o.., ya iyo ya iyo..
E..ya o..ya e..,
E..ya o.., ya iyo ya iyo..

Manuk glatik ra biso mabur,
Manuk wlingi kandel wulune..
Janji wiwin? adoh sing duwur,
Mung slirane ra ngrasak’ake..

E..ya o..ya e..,
E..ya o.., ya iyo ya iyo..
E..ya o..ya e..,
E..ya o.., ya iyo ya iyo..

Manuk glatik menclok ning waru,
Arang mudhun mudhun ning kali..
Molak malik ora biso turu,
Kelingan sing lagi nyanyi..

E..ya o..ya e..,
E..ya o.., ya iyo ya iyo..
E..ya o..ya e..,
E..ya o.., ya iyo ya iyo..

reff:
Manuk glatik dowo buntute,
Mabur duwur ngetan parane..
Nglirak nglirik yo pandeng wae,
Mundhak kleru nglirik pipine..

E..ya o..ya e..,
E..ya o.., ya iyo ya iyo..
E..ya o..ya e..,
E..ya o.., ya iyo ya iyo..

Manuk glatik cucuk’e abang,
Mibur pacluk menclok ning njalin..
Yen keparing rondo sing terang,
Sopo ngerti podo podo karepe..

E..ya o..ya e..,
E..ya o.., ya iyo ya iyo..
E..ya o..ya e..,
E..ya o.., ya iyo ya iyo..
—————-
[ver: lyrics]
[id: bzvoiqcc]
[ar: Unknown Artist]
[ti: Manuk Glatik]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:28]
[00:01.06]Manuk Glatik
[00:15.06]Versi : Unknown Artist
[00:18.06]
[00:21.06]>>>
[00:22.06]>>
[00:23.06]>
[00:24.06]Manuk glatik manuk’e sopo,
[00:29.84]Manuk glatik ngisor wuwungan..
[00:35.31]Wiwit cilik tak domo domo,
[00:40.47]Bareng gedhe mung trimo trimo nyawang..
[00:45.64]E..ya o..ya e..,
[00:50.51]E..ya o.., ya iyo ya iyo..
[00:57.66]E..ya o..ya e..,
[01:02.58]E..ya o.., ya iyo ya iyo..
[01:08.93]Manuk glatik ra biso mabur,
[01:13.75]Manuk wlingi kandel wulune..
[01:19.48]Janji wiwin? adoh sing duwur,
[01:24.84]Mung slirane ra ngrasak’ake..
[01:30.49]E..ya o..ya e..,
[01:35.16]E..ya o.., ya iyo ya iyo..
[01:42.13]E..ya o..ya e..,
[01:46.74]E..ya o.., ya iyo ya iyo..
[01:53.58]Manuk glatik menclok ning waru,
[01:58.24]Arang mudhun mudhun ning kali..
[02:04.27]Molak malik ora biso turu,
[02:09.31]Kelingan sing lagi nyanyi..
[02:15.79]E..ya o..ya e..,
[02:20.33]E..ya o.., ya iyo ya iyo..
[02:27.36]E..ya o..ya e..,
[02:31.59]E..ya o.., ya iyo ya iyo..
[02:37.56]
[02:57.08]>>>
[02:58.08]>>
[02:59.08]>
[03:00.08]Manuk glatik dowo buntute,
[03:05.76]Mabur duwur ngetan parane..
[03:11.61]Nglirak nglirik yo pandeng wae,
[03:17.01]Mundhak kleru nglirik pipine..
[03:22.79]E..ya o..ya e..,
[03:27.15]E..ya o.., ya iyo ya iyo..
[03:34.43]E..ya o..ya e..,
[03:38.10]E..ya o.., ya iyo ya iyo..
[03:45.81]Manuk glatik cucuk’e abang,
[03:50.23]Mibur pacluk menclok ning njalin..
[03:56.33]Yen keparing rondo sing terang,
[04:01.49]Sopo ngerti podo podo karepe..
[04:07.39]E..ya o..ya e..,
[04:11.75]E..ya o.., ya iyo ya iyo..
[04:18.85]E..ya o..ya e..,
[04:22.83]E..ya o.., ya iyo ya iyo..
[04:26.48]
————-
Preview:

Podo Wutuhe

Unknown-Artist_a
Versi: Unknown Artist

Janjine saguh methuk,
Tiwas diadhang nganti ngantuk antuk..
Kene le dandan mbengkuk,
Thingak-thinguk, jebul ra dipethuk..

Omongane nggedebus,
Tiwas digugu, jebul ora gathuk..
Alasane sak tekruk,
Monthak-manthuk, samar yen diamuk..

Mumpung isih pacaran,
Mumpung durung tenanan,
Becike, sowan-sowanan..
Kolang kaling akeh tlutuhe,
Isih kempling tur podo wutuhe,
Isih kempling tur podo wutuhe..

reff:
Omongane nggedebus,
Tiwas digugu, jebul ora ora gathuk..
Alasane sak tekruk,
Monthak-manthuk, samar yen diamuk..

Mumpung isih pacaran,
Mumpung durung tenanan,
Becike, sowan-sowanan..
Kolang kaling akeh tlutuhe,
Isih kempling tur podo wutuhe,
Isih kempling tur podo wutuhe..

reff:
Omongane nggedebus,
Tiwas digugu, jebul malah ora gathuk..
Alasane sak tekruk,
Monthak-manthuk, samar yen diamuk..

Mumpung isih pacaran,
Mumpung durung tenanan,
Becike, sowan-sowanan..
Kolang kaling akeh tlutuhe,
Isih kempling tur podo wutuhe,
Isih kempling tur podo wutuhe..
—————
[ver: lyrics]
[id: piubcucc]
[ar: Unknown Artist]
[ti: Podo Wutuhe]
[al: Disco Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:31]
[00:01.43]Podo Wutuhe
[00:08.43]Versi : Unknown Artist
[00:11.43]
[00:13.43]>>>
[00:14.43]>>
[00:15.43]>
[00:16.43]Janjine saguh methuk,
[00:20.43]Tiwas diadhang nganti ngantuk antuk..
[00:29.24]Kene le dandan mbengkuk,
[00:34.63]Thingak-thinguk, jebul ra dipethuk..
[00:44.03]Omongane nggedebus,
[00:48.27]Tiwas digugu, jebul ora gathuk..
[00:57.16]Alasane sak tekruk,
[01:02.13]Monthak-manthuk, samar yen diamuk..
[01:11.03]Mumpung isih pacaran,
[01:15.21]Mumpung durung tenanan,
[01:18.47]Becike, sowan-sowanan..
[01:24.93]Kolang kaling akeh tlutuhe,
[01:28.54]Isih kempling tur podo wutuhe,
[01:31.71]Isih kempling tur podo wutuhe..
[01:36.80]
[02:02.88]>>>
[02:03.88]>>
[02:04.88]>
[02:05.88]Omongane nggedebus,
[02:09.92]Tiwas digugu, jebul ora ora gathuk..
[02:19.31]Alasane sak tekruk,
[02:24.01]Monthak-manthuk, samar yen diamuk..
[02:32.91]Mumpung isih pacaran,
[02:36.70]Mumpung durung tenanan,
[02:40.07]Becike, sowan-sowanan..
[02:46.49]Kolang kaling akeh tlutuhe,
[02:49.98]Isih kempling tur podo wutuhe,
[02:53.38]Isih kempling tur podo wutuhe..
[02:58.30]
[03:24.57]>>>
[03:25.57]>>
[03:26.57]>
[03:27.57]Omongane nggedebus,
[03:31.31]Tiwas digugu, jebul malah ora gathuk..
[03:39.61]Alasane sak tekruk,
[03:45.15]Monthak-manthuk, samar yen diamuk..
[03:54.61]Mumpung isih pacaran,
[03:58.47]Mumpung durung tenanan,
[04:01.57]Becike, sowan-sowanan..
[04:07.92]Kolang kaling akeh tlutuhe,
[04:11.18]Isih kempling tur podo wutuhe,
[04:14.66]Isih kempling tur podo wutuhe..
[04:20.39]
————-
Preview:

Wong Cilik (bosas jawa)

Sanguturu
Versi: Unknown Artist

Wong cilik ongklak angklik,
Lungguhe yo mung dingklik..
Pangupayane mbatik,
Blanjane mung sethithik..

Swalik’e wong kebandan,
Uripe sarwo mapan..
Karepe ra karuan,
Senenge mung plesiran..

Podho elingo pro konco,
Wong urip ning alam dunyo..
Ojo seneng pamer bondho,
Mengko mundhak uripmu rekoso..

Sugih lan miskin kuwi,
Ginaris lan pinesthi..
Kabeh ginanjar gusti,
Mulo jo ngloro ati..

reff:
Wong cilik ongklak angklik,
Lungguhe yo mung dingklik..
Prakaryane ning pabrik,
Blanjane mung sethithik..

Podho elingo pro konco,
Wong urip ning alam dunyo..
Ojo seneng pamer bondho,
Mengko mundhak uripmu rekoso..

Sugih lan miskin kuwi,
Ginaris lan pinesthi..
Kabeh ginanjar gusti,
Mulo jo ngloro ati..

reff:
Podho elingo pro konco,
Wong urip ning alam dunyo..
Ojo seneng pamer bondho,
Mengko mundhak uripmu rekoso..

Sugih lan miskin kuwi,
Ginaris lan pinesthi..
Kabeh ginanjar gusti,
Mulo jo ngloro ati..
Mulo jo ngloro ati..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Unknown Artist]
[ti: Wong Cilik]
[al: Bossanova Jawa III]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:04]
[id: owksqocc]
[00:01.08]Wong Cilik
[00:12.08]Versi : Unknown Artist
[00:15.08]
[00:18.08]>>>
[00:19.08]>>
[00:20.08]>
[00:21.08]Wong cilik ongklak angklik,
[00:25.18]Lungguhe yo mung dingklik..
[00:29.22]Pangupayane mung mbatik,
[00:33.38]Blanjane mung sethithik..
[00:37.08]Swalik’e wong kebandan,
[00:41.54]Uripe sarwo mapan..
[00:45.49]Karepe ra karuan,
[00:48.57]Senenge mung plesiran..
[00:52.07]Podho elingo pro konco,
[00:54.32]Wong urip ning alam dunyo..
[00:56.55]Ojo seneng pamer bondho,
[00:58.54]Mengko mundhak uripmu rekoso..
[01:04.89]Sugih lan miskin kuwi,
[01:08.02]Ginaris lan pinesthi..
[01:12.76]Kabeh ginanjar gusti,
[01:16.55]Mulo jo ngloro ati..
[01:20.72]
[01:50.03]>>>
[01:51.03]>>
[01:52.03]>
[01:53.03]Wong cilik ongklak angklik,
[01:56.63]Lungguhe yo mung dingklik..
[02:00.56]Prakaryane ning pabrik,
[02:04.67]Blanjane mung sethithik..
[02:08.53]Podho elingo pro konco,
[02:10.13]Wong urip ning alam dunyo..
[02:12.48]Ojo seneng pamer bondho,
[02:14.42]Mengko mundhak uripmu rekoso..
[02:20.78]Sugih lan miskin kuwi,
[02:24.06]Ginaris lan pinesthi..
[02:28.67]Kabeh ginanjar gusti,
[02:32.51]Mulo jo ngloro ati..
[02:36.57]
[03:05.03]>>>
[03:06.03]>>
[03:07.03]>
[03:08.03]Podho elingo pro konco,
[03:09.69]Wong urip ning alam dunyo..
[03:12.00]Ojo seneng pamer bondho,
[03:13.91]Mengko mundhak uripmu rekoso..
[03:20.01]Sugih lan miskin kuwi,
[03:24.18]Ginaris lan pinesthi..
[03:28.66]Kabeh ginanjar gusti,
[03:32.63]Mulo jo ngloro ati..
[03:36.56]Mulo jo ngloro ati..
[03:40.56]
————–
Preview:

Angon Sapi (pop jawa)

Sanguturu
Versi: Unknown Artist

Angon sapi angon sapi,
Ayo pro konco podo reneo,
Tandang gawe ngolah sawah rame-rame,
Yen wis panen mberuh duwite,
Penting nggolek prawan,
Kang ayu rupane,

Angon sapi angon sapi,
Angon sapi angon sapi,
Ka lo kae konco ono prawan ayu,
Anak’e pak carik sing nomer telu,
Sing tak gadhang-gadhang dadi bojoku,
Tak wenehi pitukon sapi-sapiku,

Angon sapi, ayo angon sapi
Ayo angon sapi, angon sapi
Ayo angon sapi, angon sapi
Ayo ayo angon sapi, angon sapi
Ayo angon sapi,

reff:
Angon sapi angon sapi,
Angon sapi angon sapi,
Ayo pro konco kabeh podo seneng,
Bareng nunggang sapi karo rengeng-rengeng,
Nggarap tembang lan nyebul sulinge,
Ati kalipur kanggo pangiling-iling,

Angon sapi, ayo angon sapi
Angon sapi, ayo angon sapi
Angon sapi, ayo angon sapi
Angon sapi..
Angon sapi angon sapi,
Angon sapi angon sapi,
—————
[ver: lyrics]
[id: ssqzzqcs]
[ar: Unknown Artist]
[ti: Angon Sapi]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:21]
[00:01.01]Angon Sapi
[00:25.01]Vokal : Unknown Artist
[00:28.01]
[00:31.01]>>>
[00:32.01]>>
[00:33.01]>
[00:34.01]Angon sapi angon sapi,
[00:41.00]Ayo pro konco podo reneo,
[00:47.95]Tandang gawe ngolah sawah rame-rame,
[00:55.73]Yen wis panen mberuh duwite,
[01:03.46]Penting nggolek prawan,
[01:07.20]Kang ayu rupane,
[01:12.31]Angon sapi angon sapi,
[01:19.61]Angon sapi angon sapi,
[01:26.19]Ka lo kae konco ono prawan ayu,
[01:35.10]Anak’e pak carik sing nomer telu,
[01:42.43]Sing tak gadhang-gadhang dadi bojoku,
[01:49.09]Tak wenehi pitukon sapi-sapiku,
[01:54.57]Angon sapi, ayo angon sapi
[02:04.14]Ayo angon sapi, angon sapi
[02:10.99]Ayo angon sapi, angon sapi
[02:18.64]Ayo ayo angon sapi, angon sapi
[02:26.36]Ayo angon sapi,
[02:29.28]
[02:49.36]>>>
[02:50.36]>>
[02:51.36]>
[02:52.36]Angon sapi angon sapi,
[03:00.08]Angon sapi angon sapi,
[03:06.25]Ayo pro konco kabeh podo seneng,
[03:14.77]Bareng nunggang sapi karo rengeng-rengeng,
[03:21.86]Nggarap tembang lan nyebul sulinge,
[03:30.04]Ati kalipur kanggo pangiling-iling,
[03:36.21]Angon sapi, ayo angon sapi
[03:43.68]Angon sapi, ayo angon sapi
[03:51.53]Angon sapi, ayo angon sapi
[03:59.18]Angon sapi..
[04:05.10]Angon sapi angon sapi,
[04:12.87]Angon sapi angon sapi,
[04:18.90]
————–
Preview:

Cunduk Mentul

Sanguturu
Versi : Unknown artist

Cundhuk mentul,
Kang rinenggo sapucuking rekmo..
Slendang kuning,
Kang sumampir ono ing pundhak’e..
Ora olo,
Nanging malah soyo angleledo..
Bebasane,
Lir cinondro wido widodari..

Ayune tan nguciwani,
Aduh nimas putri sukowati..
Gandhes luwes,
Tuhu siro putri kang utami..
Duh kusumo,
Siro nimas pepujaning ati..
Yen kadulu,
Rino wengi aku ra biso lali..

reff:
Cundhuk mentul,
Kang rinenggo sapucuking rekmo..
Slendang kuning,
Kang sumampir ono ing pundhak’e..
Ora olo,
Nanging malah soyo angleledo..
Bebasane,
Lir cinondro wido widodari..

Ayune tan nguciwani,
Aduh nimas putri sukowati..
Gandhes luwes,
Tuhu siro putri kang utami..
Duh kusumo,
Siro nimas pepujaning ati..
Yen kadulu,
Rino wengi aku ra biso lali..
—————
[ver: lyrics]
[id: vqiuoics]
[ar: Unknown Artist]
[ti: Cunduk Mentul]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:06]
[00:01.08]Cundhuk Mentul
[00:46.08]Versi : Unknown artist
[00:49.08]
[00:52.08]>>>
[00:53.08]>>
[00:54.08]>
[00:55.08]Cundhuk mentul,
[00:59.18]Kang rinenggo sapucuking rekmo..
[01:07.13]Slendang kuning,
[01:12.22]Kang sumampir ono ing pundhak’e..
[01:20.93]Ora olo,
[01:25.82]Nanging malah soyo angleledo..
[01:33.65]Bebasane,
[01:39.13]Lir cinondro wido widodari..
[01:46.47]Ayune tan nguciwani,
[01:52.99]Aduh nimas putri sukowati..
[02:00.84]Gandhes luwes,
[02:06.00]Tuhu siro putri kang utami..
[02:16.39]Duh kusumo,
[02:21.13]Siro nimas pepujaning ati..
[02:29.15]Yen kadulu,
[02:34.37]Rino wengi aku ra biso lali..
[02:41.59]
[02:44.06]==cunduk mentul==
[03:04.60]
[03:07.60]>>>
[03:08.60]>>
[03:09.60]>
[03:10.60]Cundhuk mentul,
[03:14.60]Kang rinenggo sapucuking rekmo..
[03:22.50]Slendang kuning,
[03:27.48]Kang sumampir ono ing pundhak’e..
[03:35.75]Ora olo,
[03:40.60]Nanging malah soyo angleledo..
[03:47.13]Bebasane,
[03:53.42]Lir cinondro wido widodari..
[04:02.07]Ayune tan nguciwani,
[04:06.55]Aduh nimas putri sukowati..
[04:14.82]Gandhes luwes,
[04:19.86]Tuhu siro putri kang utami..
[04:30.14]Duh kusumo,
[04:37.71]Siro nimas pepujaning ati..
[04:45.56]Yen kadulu,
[04:51.03]Rino wengi aku ra biso lali..
[04:57.87]
—————
Preview:

Ninggal Lungo

Unknown-Artist_b
Versi: Unknown Artist

Tak rewangi wira wiri,
Soyo suwe malah ora ngerti..
Paribasan lali wanci,
Mung tresnamu kang tansah tak anti..

Sabendino ora lali,
Nggonmu ngece sajak ora ngglape..
Nganti yo tekan seprene,
Katresnanku tetep ora seje..

Po ra kroso pendhak ndino,
Aku mesti crito..
Ora nyono ora ngiro,
Soyo soyo malah ninggal lungo..

Opo mung tekan semene,
Antarane aku karo kowe..
Paribasan durung nate,
Biso seneng koyo sak lumrahe..

reff:
Tak rewangi wira wiri,
Soyo suwe malah ora ngerti..
Paribasan lali wanci,
Mung tresnamu kang tansah tak anti..

Sabendino ora lali,
Nggonmu ngece sajak ora ngglape..
Nganti yo tekan seprene,
Katresnanku tetep ora seje..

Po ra kroso pendhak ndino,
Aku mesti crito..
Ora nyono ora ngiro,
Soyo soyo malah ninggal lungo..

Opo mung tekan semene,
Antarane aku karo kowe..
Paribasan durung nate,
Biso seneng koyo sak lumrahe..
————–
[ver: lyrics]
[id: unpulacs]
[ar: Unknown Artist]
[ti: Ninggal Lungo]
[al: Keroncong]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:47]
[00:01.01]Ninggal Lungo
[00:30.01]Vers : Unknown Artist
[00:35.01]
[00:36.01]>>>
[00:37.01]>>
[00:38.01]>
[00:39.01]Tak rewangi wira wiri,
[00:46.10]Soyo suwe malah ora ngerti..
[00:55.01]Paribasan lali wanci,
[01:01.73]Mung tresnamu kang tansah tak anti..
[01:11.25]Sabendino ora lali,
[01:17.59]Nggonmu ngece sajak ora ngglape..
[01:27.67]Nganti yo tekan seprene,
[01:34.27]Katresnanku tetep ora seje..
[01:44.03]Po ra kroso pendhak ndino,
[01:53.99]Aku mesti crito..
[02:00.89]Ora nyono ora ngiro,
[02:06.81]Soyo soyo malah ninggal lungo..
[02:17.01]Opo mung tekan semene,
[02:23.98]Antarane aku karo kowe..
[02:33.55]Paribasan durung nate,
[02:40.02]Biso seneng koyo sak lumrahe..
[02:50.35]
[03:32.58]>>>
[03:33.58]>>
[03:34.58]>
[03:35.58]Tak rewangi wira wiri,
[03:43.98]Soyo suwe malah ora ngerti..
[03:56.73]Paribasan lali wanci,
[04:05.50]Mung tresnamu kang tansah tak anti..
[04:18.44]Sabendino ora lali,
[04:27.09]Nggonmu ngece sajak ora ngglape..
[04:40.16]Nganti yo tekan seprene,
[04:49.36]Katresnanku tetep ora seje..
[05:02.82]Po ra kroso pendhak ndino,
[05:14.93]Aku mesti crito..
[05:23.73]Ora nyono ora ngiro,
[05:33.22]Soyo soyo malah ninggal lungo..
[05:46.66]Opo mung tekan semene,
[05:54.87]Antarane aku karo kowe..
[06:06.94]Paribasan durung nate,
[06:16.71]Biso seneng koyo sak lumrahe..
[06:28.28]
————–
Preview: