Sing Ngiro


Versi: Unknown Artist

Sepi.. sepi..,
Rasane ndunyo iki..
Sabendino dipikiri,
Tapi kok sing ngerti..

Perih.. perih..,
Perihe ati iki..
Tatu kerono janji,
Kang saiki dipungkiri..

reff:
Sing ngiro kadhung suloyo,
Apuwo kok gawe gelo..
Opo mulo disejo,
Supoyo batin nelongso..

Perih.. perih..,
Perihe ati iki..
Tatu kerono janji,
Kang saiki dipungkiri..

reff:
Sing ngiro kadhung suloyo,
Apuwo kok gawe gelo..
Opo mulo disejo,
Supoyo batin nelongso..

Perih.. perih..,
Perihe ati iki..
Tatu kerono janji,
Kang saiki dipungkiri..

Manuk Glatik


Versi: Unknown Artist

Manuk glatik manuke sopo,
Manuk glatik ngisor wuwungan..
Wiwit cilik tak domo domo,
Bareng gedhe mung trimo trimo nyawang..

E..ya o..ya e..,
E..ya o.., ya iyo ya iyo..
E..ya o..ya e..,
E..ya o.., ya iyo ya iyo..

Manuk glatik ra biso mabur,
Manuk wlingi kandel wulune..
Janji wiwin? adoh sing duwur,
Mung slirane ra ngrasak’ake..

E..ya o..ya e..,
E..ya o.., ya iyo ya iyo..
E..ya o..ya e..,
E..ya o.., ya iyo ya iyo..

Manuk glatik menclok ning waru,
Arang mudhun mudhun ning kali..
Molak malik ora biso turu,
Kelingan sing lagi nyanyi..

E..ya o..ya e..,
E..ya o.., ya iyo ya iyo..
E..ya o..ya e..,
E..ya o.., ya iyo ya iyo..

reff:
Manuk glatik dowo buntute,
Mabur duwur ngetan parane..
Nglirak nglirik yo pandeng wae,
Mundhak kleru nglirik pipine..

E..ya o..ya e..,
E..ya o.., ya iyo ya iyo..
E..ya o..ya e..,
E..ya o.., ya iyo ya iyo..

Manuk glatik cucuk’e abang,
Mibur pacluk menclok ning njalin..
Yen keparing rondo sing terang,
Sopo ngerti podo podo karepe..

E..ya o..ya e..,
E..ya o.., ya iyo ya iyo..
E..ya o..ya e..,
E..ya o.., ya iyo ya iyo..

1237