Nekat (titin jayanti)

Titin-Jayanti_Johny-Sayekti
Versi: Titin Jayanti ft. Jhony Sayekti

Lk:
We e e lhadalah,
Jebul kowe nekat tenan..
Opo kowe ra mesakke,
Aku urip, urip dewe..

Pr:
Melas mas, melaske sopo
Lha wong kowe ora mesakke awakku..
Sabendino mas aku nangis wae,
Sebab kowe terus nglarani atiku..

Lk:
We e e lhadalah,
Jebul kowe nekat tenan..
Opo kowe ra mesakke,
Aku urip, urip dewe..

reff:
Lk:
Kapok kapok yo dik yo
Aku wis kapok..
Tobat tobat
Aku ra bakal ngulangi..

Pr:
Kapok opo wis ping piro,
Ngaku kapok..
Wingi ngaku tobat,
Saiki kok dibaleni..

Lk:
Lali lali yo dik yo
Aku sing lali..
Mbesok mbesok
Aku ora bakal lali..

Pr:
Wis percuma mas,
Ugo yo wis terlambat..
Sebab tekadku iki,
Yo wis bulat tenanan..

Lk: Bali dik eling omahe,
Pr: Wegah mas baliyo dewe..
Lk: Opo dik kowe wis tego,
Pr: Tego mas tego tenanan..

Lk:
We e e lhadalah,
Jebul kowe nekat tenan..
Opo kowe ra mesakke,
Aku urip, urip dewe..

Pr:
Melas mas, melaske sopo
Lha wong kowe ora mesakke awakku..
Sabendino mas aku nangis wae,
Sebab kowe terus nglarani atiku..

Lk:
We e e lhadalah,
Jebul kowe nekat tenan..
Opo kowe ra mesakke,
Aku urip, urip dewe..

reff:
Lk:
Kapok kapok yo dik yo
Aku wis kapok..
Tobat tobat
Aku ra bakal ngulangi..

Pr:
Kapok opo wis ping piro,
Ngaku kapok..
Wingi ngaku tobat,
Saiki kok dibaleni..

Lk:
Lali lali yo dik yo
Aku sing lali..
Mbesok mbesok
Aku ora bakal lali..

Pr:
Wis percuma mas,
Ugo yo wis terlambat..
Sebab tekadku iki,
Yo wis bulat tenanan..

Lk: Bali dik eling omahe,
Pr: Wegah mas baliyo dewe..
Lk: Opo dik kowe wis tego,
Pr: Tego mas tego tenanan..
—————-
[ver: lyrics]
[id: zqqipacv]
[ar: Titin Jayanti ft. Jhony Sayekti]
[ti: Nekat]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:50]
[00:01.07]Nekat
[00:22.07]by: Titin Jayanti ft. Jhony Sayekti
[00:25.07]
[00:27.07]>>>
[00:28.07]>>
[00:29.07]>
[00:30.07]Lk: We e e lhadalah,
[00:33.47]Lk: Jebul kowe nekat tenan..
[00:36.58]Lk: Opo kowe ra mesakke,
[00:39.74]Lk: Aku urip, urip dewe..
[00:44.03]Pr: Melas mas, melaske sopo
[00:50.08]Pr: Lha wong kowe
[00:51.81]Pr: ora mesakke awakku..
[00:56.56]Pr: Sabendino mas
[00:58.55]Pr: aku nangis wae,
[01:02.41]Pr: Sebab kowe terus
[01:04.70]Pr: nglarani atiku..
[01:08.93]Lk: We e e lhadalah,
[01:11.85]Lk: Jebul kowe nekat tenan..
[01:15.09]Lk: Opo kowe ra mesakke,
[01:18.39]Lk: Aku urip, urip dewe..
[01:22.55]
[01:43.54]>>>
[01:44.54]>>
[01:45.54]>
[01:46.54]Lk: Kapok kapok yo dik yo
[01:49.54]Lk: Aku wis kapok..
[01:53.65]Lk: Tobat tobat
[01:55.39]Lk: Aku ra bakal ngulangi..
[01:59.81]Pr: Kapok opo wis ping piro,
[02:03.17]Pr: Ngaku kapok..
[02:06.09]Pr: Wingi ngaku tobat,
[02:07.65]Pr: Saiki kok dibaleni..
[02:12.01]
[02:18.82]Lk: Lali lali yo dik yo
[02:21.42]Lk: Aku sing lali..
[02:24.79]Lk: Mbesok mbesok
[02:26.97]Lk: Aku ora bakal lali..
[02:30.95]Pr: Wis percuma mas,
[02:33.31]Pr: Ugo yo wis terlambat..
[02:36.73]Pr: Sebab tekadku iki,
[02:39.03]Pr: Yo wis bulat tenanan..
[02:43.26]Lk: Bali dik eling omahe,
[02:48.61]Pr: Wegah mas baliyo dewe..
[02:55.26]Lk: Opo dik kowe wis tego,
[03:01.44]Pr: Tego mas tego tenanan..
[03:07.91]Lk: We e e lhadalah,
[03:11.27]Lk: Jebul kowe nekat tenan..
[03:14.38]Lk: Opo kowe ra mesakke,
[03:17.61]Lk: Aku urip, urip dewe..
[03:22.15]Pr: Melas mas, melaske sopo
[03:28.06]Pr: Lha wong kowe
[03:29.68]Pr: ora mesakke awakku..
[03:34.47]Pr: Sabendino mas
[03:36.46]Pr: aku nangis wae,
[03:40.13]Pr: Sebab kowe terus
[03:42.71]Pr: nglarani atiku..
[03:46.48]Lk: We e e lhadalah,
[03:49.58]Lk: Jebul kowe nekat tenan..
[03:52.76]Lk: Opo kowe ra mesakke,
[03:55.93]Lk: Aku urip, urip dewe..
[04:00.35]
[04:22.33]>>>
[04:23.33]>>
[04:24.33]>
[04:25.33]Lk: Kapok kapok yo dik yo
[04:27.76]Lk: Aku wis kapok..
[04:31.17]Lk: Tobat tobat
[04:32.80]Lk: Aku ra bakal ngulangi..
[04:37.53]Pr: Kapok opo wis ping piro,
[04:40.32]Pr: Ngaku kapok..
[04:43.13]Pr: Wingi ngaku tobat,
[04:45.30]Pr: Saiki kok dibaleni..
[04:48.98]
[04:56.37]Lk: Lali lali yo dik yo
[04:58.67]Lk: Aku sing lali..
[05:01.91]Lk: Mbesok mbesok
[05:03.66]Lk: Aku ora bakal lali..
[05:08.13]Pr: Wis percuma mas,
[05:10.31]Pr: Ugo yo wis terlambat..
[05:13.86]Pr: Sebab tekadku iki,
[05:16.15]Pr: Yo wis bulat tenanan..
[05:20.69]Lk: Bali dik eling omahe,
[05:26.04]Pr: Wegah mas baliyo dewe..
[05:32.57]Lk: Opo dik kowe wis tego,
[05:38.99]Pr: Tego mas tego tenanan..
[05:45.01]
———–
Preview:

Advertisements

Oh Cintaku

Titin-Jayanti_1
Versi: Titin Jayanti

Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
Aku tresno, aku kangen karo sliramu..
Ora esuk ora awan, anane tansah kelingan
Turu wengi sliramu tak impi-impi..

Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
Opo kowe, ora kangen karo aku..
Biasane malem minggu, kowe teko ning omahku
Ning kenopo saiki kowe ra’ moro..

reff:
Eneng endi mas, kowe ning endi
Katresnanmu tak anti anti..
Salah opo, aku wis salah opo
Uwis suwe, wis suwe kowe ra’ moro..
Opo saiki, kowe wis antuk ganti
Banjur aku mbok gawe lali..

Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
Aku tresno, aku kangen karo sliramu..
Ora esuk ora awan, anane tansah kelingan
Turu wengi sliramu tak impi-impi..

reff:
Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
Opo kowe, ora kangen karo aku..
Biasane malem minggu, kowe teko ning omahku
Ning kenopo saiki kowe ra’ moro..

reff:
Eneng endi mas, kowe ning endi
Katresnanmu tak anti anti..
Salah opo, aku wis salah opo
Uwis suwe, wis suwe kowe ra’ moro..
Opo saiki, kowe wis antuk ganti
Banjur aku mbok gawe lali..

Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
Aku tresno, aku kangen karo sliramu..
Ora esuk ora awan, anane tansah kelingan
Turu wengi sliramu tak impi-impi..
————–
[ver: lyrics]
[id: zqbczlca]
[ar: Titin Jayanti]
[ti: Oh Cintaku]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:35]
[00:01.05]Oh Cintaku – Titin Jayanti
[00:09.05]
[00:11.05]>>>
[00:12.05]>>
[00:13.05]>
[00:14.05]Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
[00:20.73]Aku tresno,
[00:22.89]Aku kangen karo sliramu..
[00:27.36]Ora esuk ora awan,
[00:31.50]Anane tansah kelingan,
[00:34.86]Turu wengi sliramu tak impi-impi..
[00:41.13]Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
[00:47.25]Opo kowe,
[00:49.55]Ora kangen karo aku..
[00:54.55]Biasane malem minggu,
[00:58.22]Kowe teko ning omahku,
[01:01.58]Ning kenopo saiki kowe ra’ moro..
[01:07.64]
[01:18.19]>>>
[01:19.19]>>
[01:20.19]>
[01:21.19]Eneng endi mas, kowe ning endi
[01:27.93]Katresnanmu tak anti anti..
[01:34.89]Salah opo, aku wis salah opo
[01:41.51]Uwis suwe, wis suwe kowe ra’ moro..
[01:48.95]Opo saiki, kowe wis antuk ganti
[01:55.31]Banjur aku mbok gawe lali..
[02:01.39]Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
[02:07.68]Aku tresno,
[02:09.67]Aku kangen karo sliramu..
[02:14.58]Ora esuk ora awan,
[02:18.12]Anane tansah kelingan,
[02:21.42]Turu wengi sliramu tak impi-impi..
[02:28.63]
[02:40.19]>>>
[02:41.19]>>
[02:42.19]>
[02:43.19]Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
[02:49.55]Opo kowe,
[02:51.48]Ora kangen karo aku..
[02:56.28]Biasane malem minggu,
[02:59.64]Kowe teko ning omahku,
[03:03.23]Ning kenopo saiki kowe ra’ moro..
[03:09.22]
[03:21.19]>>>
[03:22.19]>>
[03:23.19]>
[03:24.03]Eneng endi mas, kowe ning endi
[03:29.03]Katresnanmu tak anti anti..
[03:36.56]Salah opo, aku wis salah opo
[03:42.84]Uwis suwe, wis suwe kowe ra’ moro..
[03:50.36]Opo saiki, kowe wis antuk ganti
[03:57.16]Banjur aku mbok gawe lali..
[04:03.25]Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
[04:09.38]Aku tresno,
[04:11.53]Aku kangen karo sliramu..
[04:16.45]Ora esuk ora awan,
[04:19.93]Anane tansah kelingan,
[04:23.41]Turu wengi sliramu tak impi-impi..
[04:29.51]
———–
Preview:

Diwayuh

Titin-Jayanti
Versi: Titin Jayanti

Wetengku luwih ora nafsu mangan,
Mripatku ngantuk ora biso turu..
Naliko kowe njaluk restuku,
Rabi meneh karo wadon liyo..

Wong wadon ngendi sing gelem diwayuh,
Sedino awor sedino ora..
Coba bayangke, coba rasakke
Blonjo kurang lahir lan batin..

reff:
Aduh kangmas, aku ra kuat..
Nglakoni urip, sing koyo ngene..

Aduh kangmas, aku ra tahan..
Ngrasakke loro, ning njero dodo..
Luwih becik mas, aku urip ijen
Timbang ngumpul, nanging mangan ati..

Wong wadon ngendi sing gelem diwayuh,
Sedino awor sedino ora..
Coba bayangke, coba rasakke
Blonjo kurang lahir lan batin..

reff:
Aduh kangmas, aku ra kuat..
Nglakoni urip, sing koyo ngene..

Aduh kangmas, aku ra tahan..
Ngrasakke loro, ning njero dodo..
Luwih becik mas, aku urip ijen
Timbang ngumpul, nanging mangan ati..
—————
[ver: lyrics]
[id: lasqhwcc]
[ar: Titin Jayanti]
[ti: Diwayuh]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:07]
[00:01.27]Diwayuh
[00:36.27]Versi: Titin Jayanti
[00:39.27]
[00:42.27]>>>
[00:43.27]>>
[00:44.27]>
[00:45.27]Wetengku luwih ora nafsu mangan,
[00:52.06]Mripatku ngantuk ora biso turu..
[00:59.45]Naliko kowe njaluk restuku,
[01:07.07]Rabi meneh karo wadon liyo..
[01:14.54]Wong wadon ngendi sing gelem diwayuh,
[01:22.60]Sedino awor sedino ora..
[01:30.14]Coba bayangke, coba rasakke
[01:35.71]Blonjo kurang lahir lan batin..
[01:44.54]
[02:12.04]>>>
[02:13.04]>>
[02:14.04]>
[02:15.04]Aduh kangmas, aku ra kuat..
[02:22.24]Nglakoni urip, sing koyo ngene..
[02:30.33]
[02:37.27]Aduh kangmas, aku ra tahan..
[02:45.03]Ngrasakke loro, ning njero dodo..
[02:52.56]Luwih becik mas, aku urip ijen
[03:00.26]Timbang ngumpul, nanging mangan ati..
[03:08.02]Wong wadon ngendi sing gelem diwayuh,
[03:16.13]Sedino awor sedino ora..
[03:23.21]Coba bayangke, coba rasakke
[03:30.07]Blonjo kurang lahir lan batin..
[03:37.58]
[04:05.04]>>>
[04:06.04]>>
[04:07.04]>
[04:08.02]Aduh kangmas, aku ra kuat..
[04:15.58]Nglakoni urip, sing koyo ngene..
[04:23.22]
[04:30.76]Aduh kangmas, aku ra tahan..
[04:38.03]Ngrasakke loro, ning njero dodo..
[04:45.81]Luwih becik mas, aku urip ijen
[04:53.52]Timbang ngumpul, nanging mangan ati..
[05:00.62]
————–
Preview:

Manyun

Titin-Jayanti_2
Versi: Titin Jayanti

Ora mujur ora mujur, awakku ora mujur
Nduwe pacar direbut mbak atun..
Njerone ati terkatung katung,
Manyun manyun, lambeku manyun manyun..

Urip bingung tambah bingung, mikiri kang mangun
Sak bendino tak belani ngladeni..
Wis tak elingke tak wanti-wanti,
Nduwe pacar ojo luwih soko siji..

(e..ling..yo elingo..)
(eling..yo elingo..)

reff:
Awak kuru mas, awak dadi kuru..
Tego tegone nglarani atiku..
Opo..aku kurang ayu..
Opo kurang jamu..

Tak akoni mas kowe pancen ngganteng,
Lirak lirik’e ndadekne wong seneng..
Tingkahmu ora iso meneng, sirahku sepaneng
Mampir kono mampir kene seneng-seneng..

Urip bingung tambah bingung, mikiri kang mangun
Sak bendino tak belani ngladeni..
Wis tak elingke tak wanti-wanti,
Nduwe pacar ojo luwih soko siji..

(e..ling..yo elingo..)
(eling..yo elingo..)

reff:
Awak kuru mas, awak dadi kuru..
Tego tegone nglarani atiku..
Opo..aku kurang ayu..
Opo kurang jamu..

Tak akoni mas kowe pancen ngganteng,
Lirak lirik’e ndadekne wong seneng..
Tingkahmu ora iso meneng, sirahku sepaneng
Mampir kono mampir kene seneng-seneng..
—————–
[ver: lyrics]
[id: apkllqcq]
[ar: Titin Jayanti]
[ti: Manyun]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:06]
[00:00.47]Manyun – Titin Jayanti
[00:22.47]
[00:25.47]>>>
[00:26.47]>>
[00:27.47]>
[00:28.47]Ora mujur ora mujur,
[00:31.41]awakku ora mujur..
[00:35.48]Nduwe pacar
[00:37.64]direbut mbak atun..
[00:42.06]Njerone ati terkatung-katung,
[00:47.74]Manyun-manyun,
[00:49.89]lambeku manyun-manyun..
[00:53.95]
[01:00.32]Urip bingung tambah bingung,
[01:02.80]mikiri kang mangun..
[01:07.46]Sak bendino
[01:09.20]tak belani ngladeni..
[01:13.63]Wis tak elingke
[01:16.06]tak wanti-wanti,
[01:19.75]Nduwe pacar
[01:21.35]ojo luwih soko siji..
[01:26.48](e..ling..yo elingo..)
[01:32.11](e..ling..yo elingo..)
[01:38.77]
[01:41.37]=titin jayanti, manyun=
[01:56.37]
[01:59.37]>>>
[02:00.37]>>
[02:01.37]>
[02:02.37]Awak kuru mas,
[02:05.28]awak dadi kuru..
[02:07.89]Tego tegone nglarani atiku..
[02:14.66]Opo..aku kurang ayu..
[02:20.32]Opo kurang jamu..
[02:24.40]
[02:29.95]Tak akoni mas
[02:31.86]kowe pancen ngganteng,
[02:35.25]Lirak lirik’e
[02:37.94]ndadekne wong seneng..
[02:41.74]Tingkahmu ora iso meneng,
[02:46.84]sirahku sepaneng
[02:51.49]Mampir kono mampir kene
[02:53.86]seneng-seneng..
[02:57.30]Urip bingung tambah bingung,
[03:00.09]mikiri kang mangun
[03:04.31]Sak bendino
[03:06.13]tak belani ngladeni..
[03:10.59]Wis tak elingke
[03:13.09]tak wanti-wanti,
[03:16.18]Nduwe pacar
[03:18.20]ojo luwih soko siji..
[03:22.91](e..ling..yo elingo..)
[03:28.62](e..ling..yo elingo..)
[03:35.09]
[03:38.37]=manyun, titin jayanti=
[03:53.37]
[03:56.37]>>>
[03:57.37]>>
[03:58.37]>
[03:59.37]Awak kuru mas,
[04:01.06]awak dadi kuru..
[04:04.33]Tego tegone nglarani atiku..
[04:10.71]Opo..aku kurang ayu..
[04:16.47]Opo kurang jamu..
[04:20.37]
[04:26.17]Tak akoni mas
[04:28.24]kowe pancen ngganteng,
[04:31.81]Lirak lirik’e
[04:34.47]ndadekne wong seneng..
[04:37.68]Tingkahmu ora iso meneng,
[04:42.93]sirahku sepaneng
[04:47.65]Mampir kono mampir kene
[04:50.44]seneng-seneng..
[04:53.56]–sanguturudotcom–
———–
Preview:

Juragan Sate

Titin-Jayanti_Johny-Sayekti
Versi: Jhony Sayekti ft.Titin Jayanti

Lk:
E e e duh wong ayu dik, anak’e sopo
Kowe gelem ora ning, rabi karo aku..
Pr:
Lho lho lho kok nekat mas, ngejak rabi aku
Aku uwong nggunung mas, anak’e pak rijan
(mangan ketan dicampur klopo)
(ra entuk prawan rondo ora popo)

Lk:
Aku iki dhik, juragan sate
Duwikku akeh, di bank samiun..
Pr:
Aku rondo mas, anak’e pitu
Opo sampean isih nekat..
Lk:
Ojo’ maneh dhik anak’e pitu,
Tambah limo dhik aku gelem..
Pr: Njaluk omah!
Lk: Tak kontrakno..
Pr: Njaluk montor!
Lk: Tak kreditno..

Pr: Alah gombal mas mas,endi buktine..
Lk: Ojo kwatir dhik..
Lk: Ojo maneh sampean njaluk omah mbek montor
Lk: Ono’ wong ngedol gunung tak tuku dhik
Lk: Sampean ngerti, thek sopo gedung bertingkat iku dhik
Lk: Thek’e kirawan iku
Pr: Opo yo tenan..
Lk: Wong sugih dilawan ambi sampean, ajur duwik endog..

reff:
Pr:
Lho lho lho kok nekat mas, ngejak rabi aku
Aku uwong nggunung mas, anak’e pak rijan
(mangan ketan dicampur klopo)
(ra entuk prawan rondo ora popo)

Lk:
Aku iki dhik, juragan sate
Duwikku akeh, di bank samiun..
Pr:
Aku rondo mas, anak’e pitu
Opo sampean isih nekat..
Lk:
Ojo’ maneh dhik anak’e pitu,
Tambah limo dhik aku gelem..
Pr: Njaluk omah!
Lk: Tak kontrakno..
Pr: Njaluk montor!
Lk: Tak kreditno..

Lk:
Aku iki dhik, juragan sate
Duwikku akeh, di bank samiun..
Pr:
Aku rondo mas, anak’e pitu
Opo sampean isih nekat..
Lk:
Ojo’ maneh dhik anak’e pitu,
Tambah limo dhik aku gelem..

Pr: Njaluk omah!
Lk: Tak kontrakno..
Pr: Njaluk montor!
Lk: Tak kreditno..
Pr: Njaluk omah!
Lk: Tak kontrakno..
Pr: Njaluk montor lho mas..!
Lk: Tak kreditno dhik..
Pr: Njaluk omah pokok’e yo!
Lk: Tak kontrakno..
Pr: Njaluk montor aku!
Lk: Tak kreditno..
Pr: Njaluk omah!
Lk: Tak kontrakno..
Pr: Njaluk montor!
Lk: Tak kreditno..
Pr: Njaluk omah!
Lk: Tak kontrakno..
——————
[ver: lyrics]
[id: oqwikicq]
[ar: Jhony Sayekti]
[ti: Juragan Sate]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:44]
[00:01.00]Juragan Sate
[00:29.00]Versi : Jhony Sayekti f.Titin Jayanti
[00:32.00]
[00:35.00]>>>
[00:36.00]>>
[00:37.00]>
[00:38.00]Lk: E e e duh wong ayu dik, anak’e sopo
[00:43.80]Lk: Kowe gelem ora dhik, rabi karo aku..
[00:51.64]Pr: Lho lho lho kok nekat mas, ngejak rabi aku
[00:58.65]Pr: Aku uwong nggunung mas, anak’e pak rijan
[01:03.96](mangan ketan dicampur klopo)
[01:06.71](ra entuk prawan rondo ora popo)
[01:10.88]Lk: Aku iki dhik, juragan sate
[01:17.53]Lk: Duwikku akeh, di bank samiun..
[01:23.83]Pr: Aku rondo mas, anak’e pitu
[01:29.17]Pr: Opo sampean isih nekat..
[01:36.33]Lk: Ojo’ maneh dhik anak’e pitu,
[01:42.09]Lk: Tambah limo dhik aku gelem..
[01:47.10]Pr: Njaluk omah!
[01:48.71]Lk: Tak kontrakno..
[01:50.28]Pr: Njaluk montor!
[01:52.00]Lk: Tak kreditno..
[01:54.10]Pr: Alah gombal mas mas,endi buktine..
[01:57.15]Lk: Ojo’ kwatir dhik..
[01:59.04]Lk: Ojo’ maneh sampean njaluk omah mbek montor
[02:02.22]Lk: Ono’ wong ngedol gunung tak tuku dhik
[02:05.25]Lk: Sampean ngerti, thek sopo gedung bertingkat iku dhik
[02:08.79]Lk: Thek’e kiraman iku
[02:10.76]Pr: Opo yo tenan..
[02:12.17]Lk: Wong sugih dilawan ambi sampean, ajur duwik endog..
[02:15.36]
[02:32.42]>>>
[02:33.42]>>
[02:34.42]>
[02:35.42]Pr: Lho lho lho kok nekat mas, ngejak rabi aku
[02:41.47]Pr: Aku uwong nggunung mas, anak’e pak rijan
[02:47.35](mangan ketan dicampur klopo)
[02:50.23](ra entuk prawan rondo ora popo)
[02:55.35]Lk: Aku iki dhik, juragan sate
[03:00.56]Lk: Duwikku akeh, di bank samiun..
[03:06.82]Pr: Aku rondo mas, anak’e pitu
[03:12.64]Pr: Opo sampean isih nekat..
[03:20.17]Lk: Ojo’ maneh dhik anak’e pitu,
[03:25.26]Lk: Tambah limo dhik aku gelem..
[03:31.04]Pr: Njaluk omah!
[03:32.55]Lk: Tak kontrakno..
[03:34.19]Pr: Njaluk montor!
[03:36.16]Lk: He..tak kreditno dhik..
[03:37.70]Lk: Aku iki dhik, juragan sate
[03:43.34]Lk: Duwikku akeh, di bank samiun..
[03:49.95]Pr: Aku rondo mas, anak’e pitu
[03:55.14]Pr: Opo sampean isih nekat..
[04:02.51]Lk: Ojo’ maneh dhik anak’e pitu,
[04:07.51]Lk: Tambah limo dhik aku gelem..
[04:12.79]Pr: Njaluk omah!
[04:14.77]Lk: Tak kontrakno..
[04:16.46]Pr: Njaluk montor!
[04:17.99]Lk: Tak kreditno..
[04:19.62]Pr: Njaluk omah!
[04:21.38]Lk: Tak kontrakno..
[04:22.83]Pr: Njaluk montor lho mas..!
[04:24.75]Lk: Tak kreditno dhik..
[04:26.11]Pr: Njaluk omah pokok’e yo!
[04:27.79]Lk: Tak kontrakno..
[04:29.19]Pr: Njaluk montor aku!
[04:30.39]Lk: Tak kreditno..
[04:31.83]Pr: Njaluk omah!
[04:33.64]Lk: Tak kontrakno..
[04:35.15]Pr: Njaluk montor!
[04:36.98]Lk: Tak kreditno..
[04:38.28]Pr: Njaluk omah!
[04:40.18]Lk: Tak kontrakno..
[04:41.53]
————-
Preview:

Sego Thiwul

Titin-Jayanti_4
Versi: Titin Jayanti

Duh embok..aku luwih..
Aku ngelih..wis rong ndino..durung mangan..
O alah mbok mbok uripku kok nelongso banget sih mbok

Sabar sabar dhisik,
Oh anakku sing tak sayang..
Simbok durung adang,
Wiwit esuk nganti awan golek pangan..

Gaplek sego thiwul, sing kanggo nambani
Tangis jroning ati..
Mergo keadaan, mergo larang pangan
Sarwo kekurangan..

Simbok buruh tandur, simbok buruh nyuci
Menowo nyukupi..
Luwih dino iki, mugo mugo gusti
Esuk bakal ngganti..

reff:
Duh embok..aku luwih..
Aku ngelih..wis rong ndino..durung mangan..

Sabar sabar dhisik,
Oh anakku sing tak sayang..
Simbok durung adang,
Wiwit esuk nganti awan golek pangan..

Gaplek sego thiwul, sing kanggo nambani
Tangis jroning ati..
Mergo keadaan, mergo larang pangan
Sarwo kekurangan..

Simbok buruh tandur, simbok buruh nyuci
Menowo nyukupi..
Luwih dino iki, mugo mugo gusti
Esuk bakal ngganti..
—————–
[ver: lyrics]
[id: blnkwqsw]
[ar: Titin Jayanti]
[ti: Sego Thiwul]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:56]
[00:01.88]Sego Thiwul
[00:30.88]Versi : Titin Jayanti
[00:33.88]
[00:36.88]>>>
[00:37.88]>>
[00:38.88]>
[00:39.88]Adhuh embok..aku luwih..
[00:47.24]Aku ngelih..wis rong ndino..durung mangan..
[01:00.48]O alah mbok mbok uripku–
[01:03.71]kok nelongso banget sih mbok..
[01:06.98]Sabar sabar dhisik,
[01:11.27]Oh anakku sing tak sayang..
[01:20.32]Simbok durung adang,
[01:23.75]Wiwit esuk nganti awan golek pangan..
[01:32.83]
[01:40.58]Gaplek sego thiwul,
[01:44.58]Sing kanggo nambani
[01:48.66]Tangis jroning ati..
[01:54.53]Mergo keadaan, mergo larang pangan
[02:03.27]Sarwo kekurangan..
[02:09.01]
[02:16.50]Simbok buruh tandur,
[02:20.50]Simbok buruh nyuci
[02:24.51]Menowo nyukupi..
[02:31.71]Luwih dino iki, mugo mugo gusti
[02:39.55]Esuk bakal ngganti..
[02:44.72]
[03:11.28]>>>
[03:12.28]>>
[03:13.28]>
[03:14.28]Adhuh embok..aku luwih..
[03:22.48]Aku ngelih..wis rong ndino..durung mangan..
[03:34.28]
[03:42.17]Sabar sabar dhisik,
[03:46.97]Oh anakku sing tak sayang..
[03:55.19]Simbok durung adang,
[03:58.74]Wiwit esuk nganti awan golek pangan..
[04:07.63]
[04:15.44]Gaplek sego thiwul,
[04:19.99]Sing kanggo nambani,
[04:23.87]Tangis jroning ati..
[04:31.57]Mergo keadaan, mergo larang pangan
[04:38.81]Sarwo kekurangan..
[04:43.84]
[04:51.90]Simbok buruh tandur,
[04:55.87]Simbok buruh nyuci,
[04:59.73]Menowo nyukupi..
[05:07.37]Luwih dino iki, mugo mugo gusti
[05:14.84]Esuk bakal ngganti..
[05:19.87]
————-
Preview:

Jamu

Titin-Jayanti_5
Versi: Titin Jayanti

Wis suwe mas ora jamu,
Jamu pisan kok marai ngelu..
Wis suwe mas ra ketemu,
Yen ketemu sliramu kok nggoda aku..

Sliramu mas pancen lugu,
Najan lugu aku wedi kleru..
Jamane mas jaman edan,
Anake telu nanging ngakune bujang..
(E..ya-e ya-o e..,ya-e ya-e ya-e ya-o..)

reff:
Sopo ngiro sopo nyongko sliramu dudo,
Jaman saiki dudo joko ora ono bedo..
Ngaku joko nanging ora biso dipercoyo,
Mulo kuwi poro wanito podo waspodo…
(E..ya-e ya-o e..,ya-e ya-e ya-e ya-o..)

Sliramu mas pancen lugu,
Najan lugu aku wedi kleru..
Jamane mas jaman edan,
Anake telu nanging ngakune bujang..
(E..ya-e ya-o e..,ya-e ya-e ya-e ya-o..)

reff:
Sopo ngiro sopo nyongko sliramu dudo,
Jaman saiki dudo joko ora ono bedo..
Ngaku joko nanging ora biso dipercoyo,
Mulo kuwi poro wanito podo waspodo…
(E..ya-e ya-o e..,ya-e ya-e ya-e ya-o..)

(E..ya-e ya-o e..,ya-e ya-e ya-e ya-o..)
(E..ya-e ya-o e..,ya-e ya-e ya-e ya-o..)
(E..ya-e ya-o e..,ya-e ya-e ya-e ya-o..)
(E..ya-e ya-o e..,ya-e ya-e ya-e ya-o..)
————-
[ver: lyrics]
[id: vvapzksw]
[ar: Titin Jayanti]
[ti: Jamu]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:19]
[00:01.14]Jamu
[00:15.14]Versi : Titin Jayanti
[00:18.14]
[00:21.14]>>>
[00:22.14]>>
[00:23.14]>
[00:24.14]Wis suwe mas ora jamu,
[00:30.92]Jamu pisan kok marai ngelu..
[00:37.52]Wis suwe mas ra ketemu,
[00:43.79]Yen ketemu sliramu kok nggoda aku..
[00:50.29]Sliramu mas pancen lugu,
[00:56.52]Najan lugu aku wedi kleru..
[01:03.04]Jamane mas jaman edan,
[01:09.32]Anake telu nanging ngakune bujang..
[01:14.03](E..ya-e ya-o e..,ya-e ya-e ya-e ya-o..)
[01:21.12]
[01:24.66]==titin jayanti, jamu==
[01:42.16]
[01:45.16]>>>
[01:46.16]>>
[01:47.16]>
[01:48.16]Sopo ngiro sopo nyongko sliramu dudo,
[01:54.19]Jaman saiki dudo joko ora ono bedo..
[02:00.75]Ngaku joko nanging ora biso dipercoyo,
[02:06.92]Mulo kuwi poro wanito podo waspodo…
[02:12.28](E..ya-e ya-o e..,ya-e ya-e ya-e ya-o..)
[02:19.44]Sliramu mas pancen lugu,
[02:26.01]Najan lugu aku wedi kleru..
[02:32.43]Jamane mas jaman edan,
[02:38.68]Anake telu nanging ngakune bujang..
[02:43.54](E..ya-e ya-o e..,ya-e ya-e ya-e ya-o..)
[02:51.08]
[02:54.70]==jamu, titin jayanti==
[03:10.66]
[03:13.66]>>>
[03:14.66]>>
[03:15.66]>
[03:16.66]Sopo ngiro sopo nyongko sliramu dudo,
[03:23.19]Jaman saiki dudo joko ora ono bedo..
[03:29.82]Ngaku joko nanging ora biso dipercoyo,
[03:35.84]Mulo kuwi poro wanito podo waspodo…
[03:41.21](E..ya-e ya-o e..,ya-e ya-e ya-e ya-o..)
[03:47.51](E..ya-e ya-o e..,ya-e ya-e ya-e ya-o..)
[03:54.01](E..ya-e ya-o e..,ya-e ya-e ya-e ya-o..)
[04:00.57](E..ya-e ya-o e..,ya-e ya-e ya-e ya-o..)
[04:06.88](E..ya-e ya-o e..,ya-e ya-e ya-e ya-o..)
[04:11.61]
————
Preview: