Nekat (titin jayanti)

Versi: Titin Jayanti ft. Jhony Sayekti

Lk:
We e e lhadalah,
Jebul kowe nekat tenan..
Opo kowe ra mesakke,
Aku urip, urip dewe..

Pr:
Melas mas, melaske sopo
Lha wong kowe ora mesakke awakku..
Sabendino mas aku nangis wae,
Sebab kowe terus nglarani atiku..

Lk:
We e e lhadalah,
Jebul kowe nekat tenan..
Opo kowe ra mesakke,
Aku urip, urip dewe..

reff:
Lk:
Kapok kapok yo dik yo
Aku wis kapok..
Tobat tobat
Aku ra bakal ngulangi..

Pr:
Kapok opo wis ping piro,
Ngaku kapok..
Wingi ngaku tobat,
Saiki kok dibaleni..

Lk:
Lali lali yo dik yo
Aku sing lali..
Mbesok mbesok
Aku ora bakal lali..

Pr:
Wis percuma mas,
Ugo yo wis terlambat..
Sebab tekadku iki,
Yo wis bulat tenanan..

Lk: Bali dik eling omahe,
Pr: Wegah mas baliyo dewe..
Lk: Opo dik kowe wis tego,
Pr: Tego mas tego tenanan..

Lk:
We e e lhadalah,
Jebul kowe nekat tenan..
Opo kowe ra mesakke,
Aku urip, urip dewe..

Pr:
Melas mas, melaske sopo
Lha wong kowe ora mesakke awakku..
Sabendino mas aku nangis wae,
Sebab kowe terus nglarani atiku..

Lk:
We e e lhadalah,
Jebul kowe nekat tenan..
Opo kowe ra mesakke,
Aku urip, urip dewe..

reff:
Lk:
Kapok kapok yo dik yo
Aku wis kapok..
Tobat tobat
Aku ra bakal ngulangi..

Pr:
Kapok opo wis ping piro,
Ngaku kapok..
Wingi ngaku tobat,
Saiki kok dibaleni..

Lk:
Lali lali yo dik yo
Aku sing lali..
Mbesok mbesok
Aku ora bakal lali..

Pr:
Wis percuma mas,
Ugo yo wis terlambat..
Sebab tekadku iki,
Yo wis bulat tenanan..

Lk: Bali dik eling omahe,
Pr: Wegah mas baliyo dewe..
Lk: Opo dik kowe wis tego,
Pr: Tego mas tego tenanan..

Oh Cintaku

Versi: Titin Jayanti

Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
Aku tresno, aku kangen karo sliramu..
Ora esuk ora awan, anane tansah kelingan
Turu wengi sliramu tak impi-impi..

Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
Opo kowe, ora kangen karo aku..
Biasane malem minggu, kowe teko ning omahku
Ning kenopo saiki kowe ra’ moro..

reff:
Eneng endi mas, kowe ning endi
Katresnanmu tak anti anti..
Salah opo, aku wis salah opo
Uwis suwe, wis suwe kowe ra’ moro..
Opo saiki, kowe wis antuk ganti
Banjur aku mbok gawe lali..

Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
Aku tresno, aku kangen karo sliramu..
Ora esuk ora awan, anane tansah kelingan
Turu wengi sliramu tak impi-impi..

reff:
Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
Opo kowe, ora kangen karo aku..
Biasane malem minggu, kowe teko ning omahku
Ning kenopo saiki kowe ra’ moro..

reff:
Eneng endi mas, kowe ning endi
Katresnanmu tak anti anti..
Salah opo, aku wis salah opo
Uwis suwe, wis suwe kowe ra’ moro..
Opo saiki, kowe wis antuk ganti
Banjur aku mbok gawe lali..

Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
Aku tresno, aku kangen karo sliramu..
Ora esuk ora awan, anane tansah kelingan
Turu wengi sliramu tak impi-impi..

1239