Nekat (titin jayanti)

Versi: Titin Jayanti ft. Jhony Sayekti
Lk:
We e e lhadalah,
Jebul kowe nekat tenan..
Opo kowe ra mesakke,
Aku urip, urip dewe..
Pr:
Melas mas, melaske sopo
Lha wong kowe ora mesakke awakku..
Sabendino mas aku nangis wae,
Sebab kowe terus nglarani atiku..
Lk:
We e e lhadalah,
Jebul kowe nekat tenan..
Opo kowe ra mesakke,
Aku urip, urip dewe..
reff:
Lk:
Kapok kapok yo dik yo
Aku wis kapok..
Tobat tobat
Aku ra bakal ngulangi..
Pr:
Kapok opo wis ping piro,
Ngaku kapok..
Wingi ngaku tobat,
Saiki kok dibaleni..
Lk:
Lali lali yo dik yo
Aku sing lali..
Mbesok mbesok
Aku ora bakal lali..
Pr:
Wis percuma mas,
Ugo yo wis terlambat..
Sebab tekadku iki,
Yo wis bulat tenanan..
Lk: Bali dik eling omahe,
Pr: Wegah mas baliyo dewe..
Lk: Opo dik kowe wis tego,
Pr: Tego mas tego tenanan..
Lk:
We e e lhadalah,
Jebul kowe nekat tenan..
Opo kowe ra mesakke,
Aku urip, urip dewe..
Pr:
Melas mas, melaske sopo
Lha wong kowe ora mesakke awakku..
Sabendino mas aku nangis wae,
Sebab kowe terus nglarani atiku..
Lk:
We e e lhadalah,
Jebul kowe nekat tenan..
Opo kowe ra mesakke,
Aku urip, urip dewe..
reff:
Lk:
Kapok kapok yo dik yo
Aku wis kapok..
Tobat tobat
Aku ra bakal ngulangi..
Pr:
Kapok opo wis ping piro,
Ngaku kapok..
Wingi ngaku tobat,
Saiki kok dibaleni..
Lk:
Lali lali yo dik yo
Aku sing lali..
Mbesok mbesok
Aku ora bakal lali..
Pr:
Wis percuma mas,
Ugo yo wis terlambat..
Sebab tekadku iki,
Yo wis bulat tenanan..
Lk: Bali dik eling omahe,
Pr: Wegah mas baliyo dewe..
Lk: Opo dik kowe wis tego,
Pr: Tego mas tego tenanan..

Oh Cintaku

Versi: Titin Jayanti
Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
Aku tresno, aku kangen karo sliramu..
Ora esuk ora awan, anane tansah kelingan
Turu wengi sliramu tak impi-impi..
Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
Opo kowe, ora kangen karo aku..
Biasane malem minggu, kowe teko ning omahku
Ning kenopo saiki kowe ra’ moro..
reff:
Eneng endi mas, kowe ning endi
Katresnanmu tak anti anti..
Salah opo, aku wis salah opo
Uwis suwe, wis suwe kowe ra’ moro..
Opo saiki, kowe wis antuk ganti
Banjur aku mbok gawe lali..
Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
Aku tresno, aku kangen karo sliramu..
Ora esuk ora awan, anane tansah kelingan
Turu wengi sliramu tak impi-impi..
reff:
Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
Opo kowe, ora kangen karo aku..
Biasane malem minggu, kowe teko ning omahku
Ning kenopo saiki kowe ra’ moro..
reff:
Eneng endi mas, kowe ning endi
Katresnanmu tak anti anti..
Salah opo, aku wis salah opo
Uwis suwe, wis suwe kowe ra’ moro..
Opo saiki, kowe wis antuk ganti
Banjur aku mbok gawe lali..
Cintaku..uu uu.. oh sayangku,
Aku tresno, aku kangen karo sliramu..
Ora esuk ora awan, anane tansah kelingan
Turu wengi sliramu tak impi-impi..

Diwayuh

Versi: Titin Jayanti

Wetengku luwih ora nafsu mangan,
Mripatku ngantuk ora biso turu..
Naliko kowe njaluk restuku,
Rabi meneh karo wadon liyo..

Wong wadon ngendi sing gelem diwayuh,
Sedino awor sedino ora..
Coba bayangke, coba rasakke
Blonjo kurang lahir lan batin..

reff:
Aduh kangmas, aku ra kuat..
Nglakoni urip, sing koyo ngene..

Aduh kangmas, aku ra tahan..
Ngrasakke loro, ning njero dodo..
Luwih becik mas, aku urip ijen
Timbang ngumpul, nanging mangan ati..

Wong wadon ngendi sing gelem diwayuh,
Sedino awor sedino ora..
Coba bayangke, coba rasakke
Blonjo kurang lahir lan batin..

reff:
Aduh kangmas, aku ra kuat..
Nglakoni urip, sing koyo ngene..

Aduh kangmas, aku ra tahan..
Ngrasakke loro, ning njero dodo..
Luwih becik mas, aku urip ijen
Timbang ngumpul, nanging mangan ati..

Manyun

Versi: Titin Jayanti

Ora mujur ora mujur, awakku ora mujur
Nduwe pacar direbut mbak atun..
Njerone ati terkatung katung,
Manyun manyun, lambeku manyun manyun..

Urip bingung tambah bingung, mikiri kang mangun
Sak bendino tak belani ngladeni..
Wis tak elingke tak wanti-wanti,
Nduwe pacar ojo luwih soko siji..

(e..ling..yo elingo..)
(eling..yo elingo..)

reff:
Awak kuru mas, awak dadi kuru..
Tego tegone nglarani atiku..
Opo..aku kurang ayu..
Opo kurang jamu..

Tak akoni mas kowe pancen ngganteng,
Lirak lirik’e ndadekne wong seneng..
Tingkahmu ora iso meneng, sirahku sepaneng
Mampir kono mampir kene seneng-seneng..

Urip bingung tambah bingung, mikiri kang mangun
Sak bendino tak belani ngladeni..
Wis tak elingke tak wanti-wanti,
Nduwe pacar ojo luwih soko siji..

(e..ling..yo elingo..)
(eling..yo elingo..)

reff:
Awak kuru mas, awak dadi kuru..
Tego tegone nglarani atiku..
Opo..aku kurang ayu..
Opo kurang jamu..

Tak akoni mas kowe pancen ngganteng,
Lirak lirik’e ndadekne wong seneng..
Tingkahmu ora iso meneng, sirahku sepaneng
Mampir kono mampir kene seneng-seneng..

Juragan Sate

Versi: Jhony Sayekti ft.Titin Jayanti

Lk:
E e e duh wong ayu dik, anak’e sopo
Kowe gelem ora ning, rabi karo aku..
Pr:
Lho lho lho kok nekat mas, ngejak rabi aku
Aku uwong nggunung mas, anak’e pak rijan
(mangan ketan dicampur klopo)
(ra entuk prawan rondo ora popo)

Lk:
Aku iki dhik, juragan sate
Duwikku akeh, di bank samiun..
Pr:
Aku rondo mas, anak’e pitu
Opo sampean isih nekat..
Lk:
Ojo’ maneh dhik anak’e pitu,
Tambah limo dhik aku gelem..
Pr: Njaluk omah!
Lk: Tak kontrakno..
Pr: Njaluk montor!
Lk: Tak kreditno..

Pr: Alah gombal mas mas,endi buktine..
Lk: Ojo kwatir dhik..
Lk: Ojo maneh sampean njaluk omah mbek montor
Lk: Ono’ wong ngedol gunung tak tuku dhik
Lk: Sampean ngerti, thek sopo gedung bertingkat iku dhik
Lk: Thek’e kirawan iku
Pr: Opo yo tenan..
Lk: Wong sugih dilawan ambi sampean, ajur duwik endog..

reff:
Pr:
Lho lho lho kok nekat mas, ngejak rabi aku
Aku uwong nggunung mas, anak’e pak rijan
(mangan ketan dicampur klopo)
(ra entuk prawan rondo ora popo)

Lk:
Aku iki dhik, juragan sate
Duwikku akeh, di bank samiun..
Pr:
Aku rondo mas, anak’e pitu
Opo sampean isih nekat..
Lk:
Ojo’ maneh dhik anak’e pitu,
Tambah limo dhik aku gelem..
Pr: Njaluk omah!
Lk: Tak kontrakno..
Pr: Njaluk montor!
Lk: Tak kreditno..

Lk:
Aku iki dhik, juragan sate
Duwikku akeh, di bank samiun..
Pr:
Aku rondo mas, anak’e pitu
Opo sampean isih nekat..
Lk:
Ojo’ maneh dhik anak’e pitu,
Tambah limo dhik aku gelem..

Pr: Njaluk omah!
Lk: Tak kontrakno..
Pr: Njaluk montor!
Lk: Tak kreditno..
Pr: Njaluk omah!
Lk: Tak kontrakno..
Pr: Njaluk montor lho mas..!
Lk: Tak kreditno dhik..
Pr: Njaluk omah pokok’e yo!
Lk: Tak kontrakno..
Pr: Njaluk montor aku!
Lk: Tak kreditno..
Pr: Njaluk omah!
Lk: Tak kontrakno..
Pr: Njaluk montor!
Lk: Tak kreditno..
Pr: Njaluk omah!
Lk: Tak kontrakno..

Sego Thiwul

Versi: Titin Jayanti

Duh embok..aku luwih..
Aku ngelih..wis rong ndino..durung mangan..
O alah mbok mbok uripku kok nelongso banget sih mbok

Sabar sabar dhisik,
Oh anakku sing tak sayang..
Simbok durung adang,
Wiwit esuk nganti awan golek pangan..

Gaplek sego thiwul, sing kanggo nambani
Tangis jroning ati..
Mergo keadaan, mergo larang pangan
Sarwo kekurangan..

Simbok buruh tandur, simbok buruh nyuci
Menowo nyukupi..
Luwih dino iki, mugo mugo gusti
Esuk bakal ngganti..

reff:
Duh embok..aku luwih..
Aku ngelih..wis rong ndino..durung mangan..

Sabar sabar dhisik,
Oh anakku sing tak sayang..
Simbok durung adang,
Wiwit esuk nganti awan golek pangan..

Gaplek sego thiwul, sing kanggo nambani
Tangis jroning ati..
Mergo keadaan, mergo larang pangan
Sarwo kekurangan..

Simbok buruh tandur, simbok buruh nyuci
Menowo nyukupi..
Luwih dino iki, mugo mugo gusti
Esuk bakal ngganti..

Jamu

Versi: Titin Jayanti

Wis suwe mas ora jamu,
Jamu pisan kok marai ngelu..
Wis suwe mas ra ketemu,
Yen ketemu sliramu kok nggoda aku..

Sliramu mas pancen lugu,
Najan lugu aku wedi kleru..
Jamane mas jaman edan,
Anake telu nanging ngakune bujang..
(E..ya-e ya-o e..,ya-e ya-e ya-e ya-o..)

reff:
Sopo ngiro sopo nyongko sliramu dudo,
Jaman saiki dudo joko ora ono bedo..
Ngaku joko nanging ora biso dipercoyo,
Mulo kuwi poro wanito podo waspodo…
(E..ya-e ya-o e..,ya-e ya-e ya-e ya-o..)

Sliramu mas pancen lugu,
Najan lugu aku wedi kleru..
Jamane mas jaman edan,
Anake telu nanging ngakune bujang..
(E..ya-e ya-o e..,ya-e ya-e ya-e ya-o..)

reff:
Sopo ngiro sopo nyongko sliramu dudo,
Jaman saiki dudo joko ora ono bedo..
Ngaku joko nanging ora biso dipercoyo,
Mulo kuwi poro wanito podo waspodo…
(E..ya-e ya-o e..,ya-e ya-e ya-e ya-o..)

(E..ya-e ya-o e..,ya-e ya-e ya-e ya-o..)
(E..ya-e ya-o e..,ya-e ya-e ya-e ya-o..)
(E..ya-e ya-o e..,ya-e ya-e ya-e ya-o..)
(E..ya-e ya-o e..,ya-e ya-e ya-e ya-o..)

Taiwan

Versi: Titin Jayanti

Wis pitung wulan kangmas lungo neng taiwan,
Golek penggawean supoyo uripe mapan,
Mugo-mugo kangmas kerasan ono neng paran..

Aku neng kampung rasane koyo wong linglung,
Anane ngelamun mergone atiku bingung,
Ijen glimpang-glimpung mbok tinggal rasane suwung..

reff:
Yen wis suwe koyo enggal balio neng ndeso,
Ojo banjur lali mergo enak neng luar negri..

Yen wis biso mulyo elingo marang kluargo,
Enggal enggal bali neng kampung aku ngenteni..

Aku neng kampung rasane koyo wong linglung,
Anane ngelamun mergone atiku bingung,
Ijen glimpang-glimpung mbok tinggal rasane suwung..

reff:
Yen wis suwe koyo enggal balio neng ndeso,
Ojo banjur lali mergo enak neng luar negri..

Yen wis biso mulyo elingo marang kluargo,
Enggal enggal bali neng kampung aku ngenteni..

Diblenjani

Versi: Titin Jayanti

Janjine tresnamu, mung kanggo aku
Jebule saiki, kok ninggal aku..
Wis limang sasi mas, anggonku ngenteni
Jebule sampean, malah ingkar janji..

Rasane atiku, koyo ra lilo
Yen ngerti sampean, karo wong liyo..
Banjur kepiye mas, nggon tanggung-jawabmu
Karo jabang bayi, sing bakal dadi anakmu..

Duh..ngene rasane,
Yen urip dewe, nanggung bayi neng kandungan..
Yen tak umpamakke,
Koyo pring-pringan, sing gapuk mergo kudanan..

(Nang ning nang..ning gung),
Nggawe atiku bingung..
(Nang ning nang..ning gung),
Rasane ora ketulung..

reff:
Rasane atiku, koyo ra lilo
Yen ngerti sampean, karo wong liyo..
Banjur kepiye mas, nggon tanggung-jawabmu
Karo jabang bayi, sing bakal dadi anakmu..

Duh..ngene rasane,
Yen urip dewe, nanggung bayi neng kandungan..
Yen tak umpamakke,
Koyo pring-pringan, sing gapuk mergo kudanan..

(Nang ning nang..ning gung),
Nggawe atiku bingung..
(Nang ning nang..ning gung),
Rasane ora ketulung..

(Nang ning nang..ning gung),
Nggawe atiku bingung..
(Nang ning nang..ning gung),
Rasane ora ketulung..

Aku Minggat

Versi: Titin Jayanti

MAS…, SEPURONE WAE
AKU LUNGO, ORA PAMIT KOWE..
PAMITKU NING PASAR, AREP TUKU TRASI
NANGING NYATANE, KOWE TAK APUSI..

MAS…, SEPURONE WAE
AKU MINGGAT, ORA PAMIT KOWE..
SEPULUH TAHUN, URIP KARO KOWE
KOWE SERING, NGLARANI ATIKU..

SEPURONE MAS, SEPURONE…(SEPURANE..)
AKU LUNGO AKU MINGGAT, RA PAMIT KOWE..
SEPURONE MAS, SEPURONE…(SEPURANE..)
AKU NGERTI KOWE BINGUNG, MIKIRNE AKU..
SING TAK JALUK MAS, LALEKNO AKU..
IKI WIS DADI, PILIHAN URIPKU..

reff:
MAS…, SEPURONE WAE
AKU LUNGO, ORA PAMIT KOWE..
PAMITKU NING PASAR, AREP TUKU TRASI
NANGING NYATANE, KOWE TAK APUSI..

SEPURONE MAS, SEPURONE…(SEPURANE..)
AKU LUNGO AKU MINGGAT, RA PAMIT KOWE..
SEPURONE MAS, SEPURONE…(SEPURANE..)
AKU NGERTI KOWE BINGUNG, MIKIRNE AKU..
SING TAK JALUK MAS, LALEKNO AKU..
IKI WIS DADI, PILIHAN URIPKU..

SEPURONE MAS, SEPURONE…(SEPURANE..)
AKU LUNGO AKU MINGGAT, RA PAMIT KOWE..
SEPURONE MAS, SEPURONE…(SEPURANE..)
AKU NGERTI KOWE BINGUNG, MIKIRNE AKU..
SING TAK JALUK MAS, LALEKNO AKU..
IKI WIS DADI, PILIHAN URIPKU..

1 2