Ora Rumongso (titiek sandhora)

Versi: Titiek Sandhora

Pir pir kecipir mas,
Ditandur neng njobo..
Tiwas aku mikir,
Kowe ra rumongso..

Ngombe wedang kopi,
Nganggo gulo jowo..
Saben kowe janji,
Ora tau teko..

Kok kebangeten
Nggonmu nggodha aku..
Soyo suwe,
Atiku nelongso..

Ngelingono,
Sumpah lan janjimu..
Nalikane,
Wiwitan ketemu..

Pir pir kecipir mas,
Ditandur neng mburi..
Yen ora tak pikir,
Soyo nggodha ati..

reff:
Kok kebangeten
Nggonmu nggodha aku..
Soyo suwe,
Atiku nelongso..

Ngelingono,
Sumpah lan janjimu..
Nalikane,
Wiwitan ketemu..

Pir pir kecipir mas,
Ditandur neng mburi..
Yen ora tak pikir,
Soyo nggodha ati..

Ojo Kesusu

Versi: Titiek Sandhora

“anak siji, ayu cenikilan
“diomah-omahke angel ra jamak,hu..!

Aduh-aduh pak, ojo kesusu
Durung-durung pak, cukup umurku..
Isih seneng hemm, urip sing bebas
Ora ngrasakke, yen kurang beras..

“kurang beras, mokal
“wonge sugih eh, koyo dokter..
“dokter..
“yo..
“ehmp..

Aku emoh pak, loro atiku
Akeh pasien pak, sing ayu-ayu..
Loro motone, lha kok anehe
Sing diprikso lha kok, malah dhadhane..

“criwis pinter mangsuli,
“coba saiki wangsulono nek direktur
“direktur..
“yo..

Bojo direktur, kerepe ditinggal rapat
Paling sithik, selire luwih sepasar..
Pamit lungo, mulih-mulih wis telat wengi
Mlaku loyo, neng klambine mundhak wangi..

“mekso-mekso kuwi wangsulan,
“lha karepmu piye coba to nduk..
“tenan..
“coba coba..
“bapak eman..
“yo..

Mengko aku pak, tak milih dewe
Sopo wae yo, yen wis jodohne..
Yo ben olo pak, rerupane..
Nanging tresnane, sak lawase..

“wis ta wis ta
“kalah aku karo anak
“ibumu iki biyen pat belas taun
“wis ta lah wis ta lah
“walah bapak ki yo
“sih kolot wae pikirane
“saiki ki lak jaman modern to pak pak

Pujine Cah Wadon

Versi: Titiek Sandhora

Rino lan wengi tansah tak impi impi,
Mugo oleho priyo sejati..
Sing biso ngemong ora tau nangani,
Ora menglok songko golek rejeki..

Jo ndeleng rupo ora tah ndeleng bondho,
Angger gemati tumraping keluargo,
Bagus rupane durung mesti atine,
Turah bandhane akeh banget nylewenge..

Ora kesusu aku sabar ngenteni,
Yen grusa grusu mesti nggelani,
Endah senengku keturutan karepku,
Endah bungahku nyoto impenku..

Jo ndeleng rupo ora tah ndeleng bondho,
Angger gemati tumraping keluargo,
Bagus rupane durung mesti atine,
Turah bandhane akeh banget nylewenge..

reff:
Jo ndeleng rupo ora tah ndeleng bondho,
Angger gemati tumraping keluargo,
Bagus rupane durung mesti atine,
Turah bandhane akeh banget nylewenge..
Turah bandhane akeh banget nylewenge..

Aku Bocah Wadon

Versi: Titiek Sandhora

Aku wis suwe ngerti, kowe mendem wadi
Kok simpen jroning ati,
Kok simpen jroning ati,
Iyo opo ora, ora susah ngapusi..

Aku wis suwe kroso, kowe nyimpen roso
Tak kiro podo wae,
Tak kiro podo wae,
Aku bocah wadon, ora bakal ndhisik’i..

Bapak utowo ibu, kabeh wis do pirso
Aku uwis bloko, opo isineng ati..

Aku tansah ngenteni, mergo aku ngerti
Mugo-mugo ra suwe,
Mugo-mugo ra suwe,
Kowe bakal bloko, yen kowe tresno aku..

reff :
Bapak utowo ibu, kabeh wis do pirso
Aku uwis bloko, opo isineng ati..

Aku tansah ngenteni, mergo aku ngerti
Mugo-mugo ra suwe,
Mugo-mugo ra suwe,
Kowe bakal bloko, yen kowe tresno aku..

Kowe bakal bloko, yen kowe tresno aku..
Kowe bakal bloko, yen kowe tresno aku..
Kowe bakal bloko, yen kowe tresno aku..
Kowe bakal bloko, yen kowe tresno aku..

Watake Cah Lanang

Versi: Titiek Sandhora

WIS DADI, WATAK’E BOCAH LANANG
CARANE, MBUJUK NYAT PIRANG PIRANG
CARANE NGALEM, RA TANGGUNG TANGGUNG
POKOK’E KALEKSANAN KAREPE..

UPOMO, CORO SING SIJI GAGAL
CORO SING, SIJI CEPET TEKANE
RA BAKAL MUNDUR, YEN DURUNG BISO
NELUKKE ATINE SING DITUJU…

“umpamane ngene lo..”
AKU SING PALING AYU,
SEKO KABEH KANCAKU,
IKINE, SALAH SIJI TAKTIKE..
MALAH SING RODO LUCU,
DEWEK’E TAU KONDHO,
PILIH MATI, YEN ORA OLEH AKU..

KANDHAMU, NING AKU SING KOK PUNDHI, GORO..!
KANDHAMU, SETYO NGANTI MATI, GORO..!
AKU RA PINGIN JANJI, AKU KEPINGIN BUKTI
WATAKMU, WIS SUWE AKU NGERTI..

LA LALA..LALALA LALALALA…,
LA LALA..LALALA LALALALA…,
AKU RA PINGIN JANJI, AKU KEPINGIN BUKTI
WATAKMU, WIS SUWE AKU NGERTI..

“aku bosen ngrungoke..”
AKU SING PALING AYU,
SEKO KABEH KANCAKU,
IKINE, SALAH SIJI TAKTIKE..
MALAH SING RODO LUCU,
DEWEK’E TAU KONDHO,
PILIH MATI, YEN ORA OLEH AKU..

reff :
“maneh maneh aku krungu..”
AKU SING PALING AYU,
SEKO KABEH KANCAKU,
IKINE, SALAH SIJI TAKTIKE..
MALAH SING RODO LUCU,
DEWEK’E TAU KONDHO,
PILIH MATI, YEN ORA OLEH AKU..

Tilpun

Versi: Mus Mulyadi ft. Titiek Sandhora

Lk : Halo, halo, lho kok ora diwangsuli to yo..
Pr : Halo, sopo to iki..
Lk : Halo, mongso’ wis lali,
Pr : Ning aku wis tau krungu, swaramu sing alus iku
Lk : Opo sing marakke lali, coba wangsulono..
Pr : Saiki aku kelingan, aduh aku kliwatan..

Pr : Halo, piye kabare
Lk : Halo, apik seprene
Pr : Lego atiku saiki, aku arep nagih janji
Lk : Aku ora bakal lali, katresnanku suci
Pr : Ojo pisan kok baleni, gawe loro ati..
Duet :
Koyo ngopo bungahing atiku,
Ati kangen wis suwe ra ketemu,
Uwis wektune, uwis wektune
Awake dewe podo kangen-kangenan..

reff :
Lk : Aku ora bakal lali, katresnanku suci
Pr : Ojo pisan kok baleni, gawe loro ati..
Lk : Ora ora dik, aku kurang sayang piye meneh siiih

Pak Dengkek

Versi: Titiek Sandhora

Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe,
Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe
Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe,
Neng ngisor mripate

Esuk-esuk thengak-thenguk ning ebuk
Mangan gethuk nganti entek rong pincuk
Duwit pas-pasan, ning isih luwe
Weteng mblendhing, mergo kakehan ngombe

Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe,
Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe
Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe,
Neng ngisor mripate

reff :
Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe,
Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe
Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe,
Neng ngisor irunge

Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe,
Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe
Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe,
Neng ngisor irunge