Ora Rumongso (titiek sandhora)

Titiek-Sandhora_1
Versi: Titiek Sandhora

Pir pir kecipir mas,
Ditandur neng njobo..
Tiwas aku mikir,
Kowe ra rumongso..

Ngombe wedang kopi,
Nganggo gulo jowo..
Saben kowe janji,
Ora tau teko..

Kok kebangeten
Nggonmu nggodha aku..
Soyo suwe,
Atiku nelongso..

Ngelingono,
Sumpah lan janjimu..
Nalikane,
Wiwitan ketemu..

Pir pir kecipir mas,
Ditandur neng mburi..
Yen ora tak pikir,
Soyo nggodha ati..

reff:
Kok kebangeten
Nggonmu nggodha aku..
Soyo suwe,
Atiku nelongso..

Ngelingono,
Sumpah lan janjimu..
Nalikane,
Wiwitan ketemu..

Pir pir kecipir mas,
Ditandur neng mburi..
Yen ora tak pikir,
Soyo nggodha ati..
——————-
[ver: lyrics]
[ar: Titiek Sandhora]
[ti: Ora Rumongso]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:27]
[00:00.02]Ora Rumongso
[00:00.02]by: Titiek Sandhora
[00:14.02]
[00:16.02]>>>
[00:17.02]>>
[00:18.02]>
[00:19.02]Pir pir kecipir mas,
[00:22.58]Ditandur neng njobo..
[00:27.23]Tiwas aku mikir,
[00:31.90]Kowe ra rumongso..
[00:35.61]Ngombe wedang kopi,
[00:39.69]Nganggo gulo jowo..
[00:44.02]Saben kowe janji,
[00:48.02]Ora tau teko..
[00:52.96]Kok kebangeten
[00:56.48]Nggonmu nggodha aku..
[01:01.39]Soyo suwe,
[01:04.55]Atiku nelongso..
[01:09.17]Ngelingono,
[01:12.72]Sumpah lan janjimu..
[01:17.71]Nalikane,
[01:21.65]Wiwitan ketemu..
[01:26.40]
[01:27.70]Pir pir kecipir mas,
[01:31.29]Ditandur neng mburi..
[01:35.74]Yen ora tak pikir,
[01:39.95]Soyo nggodha ati..
[01:44.30]
[02:14.07]>>>
[02:15.07]>>
[02:16.07]>
[02:17.07]Kok kebangeten
[02:20.47]Nggonmu nggodha aku..
[02:25.00]Soyo suwe,
[02:27.78]Atiku nelongso..
[02:33.02]Ngelingono,
[02:36.49]Sumpah lan janjimu..
[02:41.03]Nalikane,
[02:44.39]Wiwitan ketemu..
[02:48.75]
[02:50.86]Pir pir kecipir mas,
[02:54.52]Ditandur neng mburi..
[02:58.86]Yen ora tak pikir,
[03:03.03]Soyo nggodha ati..
[03:07.25]
—————
Preview:

Advertisements

Ojo Kesusu

Titiek-Sandhora
Versi: Titiek Sandhora

“anak siji, ayu cenikilan
“diomah-omahke angel ra jamak,hu..!

Aduh-aduh pak, ojo kesusu
Durung-durung pak, cukup umurku..
Isih seneng hemm, urip sing bebas
Ora ngrasakke, yen kurang beras..

“kurang beras, mokal
“wonge sugih eh, koyo dokter..
“dokter..
“yo..
“ehmp..

Aku emoh pak, loro atiku
Akeh pasien pak, sing ayu-ayu..
Loro motone, lha kok anehe
Sing diprikso lha kok, malah dhadhane..

“criwis pinter mangsuli,
“coba saiki wangsulono nek direktur
“direktur..
“yo..

Bojo direktur, kerepe ditinggal rapat
Paling sithik, selire luwih sepasar..
Pamit lungo, mulih-mulih wis telat wengi
Mlaku loyo, neng klambine mundhak wangi..

“mekso-mekso kuwi wangsulan,
“lha karepmu piye coba to nduk..
“tenan..
“coba coba..
“bapak eman..
“yo..

Mengko aku pak, tak milih dewe
Sopo wae yo, yen wis jodohne..
Yo ben olo pak, rerupane..
Nanging tresnane, sak lawase..

“wis ta wis ta
“kalah aku karo anak
“ibumu iki biyen pat belas taun
“wis ta lah wis ta lah
“walah bapak ki yo
“sih kolot wae pikirane
“saiki ki lak jaman modern to pak pak
—————–
[ver: lyrics]
[id: qsiiuach]
[ar: Titiek Sandhora]
[ti: Ojo Kesusu]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 2:56]
[00:02.19]”anak siji, ayu cenikilan
[00:07.14]”diomah-omahke angel ra jamak,hu..!
[00:11.22]Aduh-aduh pak,
[00:14.89]Ojo kesusu..
[00:19.01]Durung-durung pak,
[00:23.02]Cukup umurku..
[00:27.20]Isih seneng hemm,
[00:31.15]Urip sing bebas..
[00:35.67]Ora ngrasakke,
[00:39.01]Yen kurang beras..
[00:43.76]
[00:45.09]”kurang beras, mokal
[00:48.00]”wonge sugih eh, koyo dokter..
[00:49.85]”dokter..
[00:50.18]”yo..
[00:51.48]”ehmp..
[00:52.08]Aku emoh pak,
[00:55.03]Loro atiku..
[00:59.50]Akeh pasien pak,
[01:03.28]Sing ayu-ayu..
[01:07.45]Loro motone,
[01:11.40]Lha kok anehe..
[01:15.38]Sing diprikso lha kok,
[01:19.63]Malah dhadhane..
[01:24.22]
[01:26.08]”criwis pinter mangsuli,
[01:28.02]”coba saiki wangsulono nek direktur
[01:30.35]”direktur..
[01:31.20]”yo..
[01:32.20]Bojo direktur
[01:35.17]Kerepe ditinggal rapat..
[01:39.83]Paling sithik
[01:42.71]Selire luwih sepasar..
[01:48.18]Pamit lungo
[01:50.12]Mulih-mulih wis telat wengi..
[01:56.12]Mlaku loyo
[01:58.35]Neng klambine mundhak wangi..
[02:03.80]
[02:04.68]”mekso-mekso kuwi wangsulan,
[02:07.02]”lha karepmu piye coba to nduk..
[02:08.57]”tenan..
[02:09.09]”coba coba..
[02:09.99]”bapak eman..
[02:10.11]”yo..
[02:11.77]Mengko aku pak,
[02:16.55]Tak milih dewe..
[02:19.83]Sopo wae yo,
[02:24.93]Yen wis jodohne..
[02:28.48]Yo ben olo pak,
[02:32.75]Rerupane..
[02:36.93]Nanging tresnane,
[02:40.78]Sak lawase..
[02:44.48]”wis ta wis ta
[02:46.52]”kalah aku karo anak
[02:46.81]”ibumu iki biyen pat belas taun
[02:48.81]”wis ta lah wis ta lah
[02:50.34]”walah bapak ki yo
[02:51.04]”sih kolot wae pikirane
[02:52.09]”saiki ki lak jaman modern to pak pak
—————-
Preview:

Pujine Cah Wadon

Titiek-Sandhora_2
Versi: Titiek Sandhora

Rino lan wengi tansah tak impi impi,
Mugo oleho priyo sejati..
Sing biso ngemong ora tau nangani,
Ora menglok songko golek rejeki..

Jo ndeleng rupo ora tah ndeleng bondho,
Angger gemati tumraping keluargo,
Bagus rupane durung mesti atine,
Turah bandhane akeh banget nylewenge..

Ora kesusu aku sabar ngenteni,
Yen grusa grusu mesti nggelani,
Endah senengku keturutan karepku,
Endah bungahku nyoto impenku..

Jo ndeleng rupo ora tah ndeleng bondho,
Angger gemati tumraping keluargo,
Bagus rupane durung mesti atine,
Turah bandhane akeh banget nylewenge..

reff:
Jo ndeleng rupo ora tah ndeleng bondho,
Angger gemati tumraping keluargo,
Bagus rupane durung mesti atine,
Turah bandhane akeh banget nylewenge..
Turah bandhane akeh banget nylewenge..
—————–
[ver: lyrics]
[id: napwzasw]
[ar: Titiek Sandhora]
[ti: Pujine Cah Wadon]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:11]
[00:01.21]Pujine Cah Wadon
[00:03.21]Versi : Titiek Sandhora
[00:04.21]
[00:05.21]>>>
[00:06.21]>>
[00:07.21]>
[00:08.21]Rino lan wengi tansah tak impi impi,
[00:13.20]Mugo oleho priyo sejati..
[00:17.67]Sing biso ngemong ora tau nangani,
[00:22.08]Ora mengloh songko golek rejeki..
[00:26.43]Jo ndeleng rupo ora tah ndeleng bondho,
[00:30.57]Angger gemati tumraping keluargo,
[00:35.04]Bagus rupane durung mesti atine,
[00:39.34]Turah bandhane akeh banget nylewenge..
[00:46.04]Ora kesusu aku sabar ngenteni,
[00:51.05]Yen grusa grusu mesti nggelani,
[00:55.62]Endah senengku keturutan karepku,
[00:59.90]Endah bungahku nyoto impenku..
[01:04.28]Jo ndeleng rupo ora tah ndeleng bondho,
[01:08.15]Angger gemati tumraping keluargo,
[01:12.62]Bagus rupane durung mesti atine,
[01:16.75]Turah bandhane akeh banget nylewenge..
[01:21.48]
[01:37.33]>>>
[01:38.33]>>
[01:39.33]>
[01:40.33]Jo ndeleng rupo ora tah ndeleng bondho,
[01:45.73]Angger gemati tumraping keluargo,
[01:50.23]Bagus rupane durung mesti atine,
[01:54.28]Turah bandhane akeh banget nylewenge..
[01:58.57]Turah bandhane akeh banget nylewenge..
[02:03.27]
————-
Preview:

Aku Bocah Wadon

Ciptaan : ??
Vokal : Titiek Sandhora
Produksi : ??

Aku wis suwe ngerti, kowe mendem wadi
Kok simpen jroning ati,
Kok simpen jroning ati,
Iyo opo ora, ora susah ngapusi..

Aku wis suwe kroso, kowe nyimpen roso
Tak kiro podo wae,
Tak kiro podo wae,
Aku bocah wadon, ora bakal ndhisik’i..

Bapak utowo ibu, kabeh wis do pirso
Aku uwis bloko, opo isineng ati..

Aku tansah ngenteni, mergo aku ngerti
Mugo-mugo ra suwe,
Mugo-mugo ra suwe,
Kowe bakal bloko, yen kowe tresno aku..

reff :
Bapak utowo ibu, kabeh wis do pirso
Aku uwis bloko, opo isineng ati..

Aku tansah ngenteni, mergo aku ngerti
Mugo-mugo ra suwe,
Mugo-mugo ra suwe,
Kowe bakal bloko, yen kowe tresno aku..

Kowe bakal bloko, yen kowe tresno aku..
Kowe bakal bloko, yen kowe tresno aku..
Kowe bakal bloko, yen kowe tresno aku..
Kowe bakal bloko, yen kowe tresno aku..
——————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: opzplwsw]
[ar: titiek sandhora]
[ti: aku bocah wadon]
[al: pop jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 2:38]
[00:01.08]Aku Bocah Wadon
[00:04.08]Versi : Titiek Sandhora
[00:06.08][01:29.03][02:37.11]
[00:08.08][01:36.03]>>>
[00:09.08][01:37.03]>>
[00:10.08][01:38.03]>
[00:11.08]Aku wis suwe ngerti,
[00:13.66]Kowe mendem wadi,
[00:18.02][00:21.82]Kok simpen jroning ati,
[00:25.04]Iyo opo ora, ora susah ngapusi..
[00:32.79]Aku wis suwe kroso,
[00:35.82]Kowe nyimpen roso,
[00:39.32][00:42.56]Tak kiro podo wae,
[00:46.26]Aku bocah wadon,
[00:49.54]Ora bakal ndhisik’i..
[00:53.88][01:39.40]Bapak utowo ibu,
[00:57.18][01:42.89]Kabeh wis do pirso,
[01:00.65][01:46.50]Aku uwis bloko,
[01:03.54][01:49.53]Opo isineng ati..
[01:07.69][01:53.54]Aku tansah ngenteni,
[01:11.07][01:56.64]Mergo aku ngerti,
[01:14.27][01:17.61][02:00.09][02:03.40]Mugo-mugo ra suwe,
[01:21.41][02:07.07][02:14.31][02:21.15][02:27.96]Kowe bakal bloko,
[01:24.30][02:10.17][02:17.23][02:24.07][02:30.87]Yen kowe tresno aku..
——————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=PaEjPOCgDhc

Watake Cah Lanang

Ciptaan : ??
Vokal : Titiek Sandhora
Produksi : SRP (c)2012

WIS DADI, WATAK’E BOCAH LANANG
CARANE, MBUJUK NYAT PIRANG PIRANG
CARANE NGALEM, RA TANGGUNG TANGGUNG
POKOK’E KALEKSANAN KAREPE..

UPOMO, CORO SING SIJI GAGAL
CORO SING, SIJI CEPET TEKANE
RA BAKAL MUNDUR, YEN DURUNG BISO
NELUKKE ATINE SING DITUJU…

“umpamane ngene lo..”
AKU SING PALING AYU,
SEKO KABEH KANCAKU,
IKINE, SALAH SIJI TAKTIKE..
MALAH SING RODO LUCU,
DEWEK’E TAU KONDHO,
PILIH MATI, YEN ORA OLEH AKU..

KANDHAMU, NING AKU SING KOK PUNDHI, GORO..!
KANDHAMU, SETYO NGANTI MATI, GORO..!
AKU RA PINGIN JANJI, AKU KEPINGIN BUKTI
WATAKMU, WIS SUWE AKU NGERTI..

LA LALA..LALALA LALALALA…,
LA LALA..LALALA LALALALA…,
AKU RA PINGIN JANJI, AKU KEPINGIN BUKTI
WATAKMU, WIS SUWE AKU NGERTI..

“aku bosen ngrungoke..”
AKU SING PALING AYU,
SEKO KABEH KANCAKU,
IKINE, SALAH SIJI TAKTIKE..
MALAH SING RODO LUCU,
DEWEK’E TAU KONDHO,
PILIH MATI, YEN ORA OLEH AKU..

reff :
“maneh maneh aku krungu..”
AKU SING PALING AYU,
SEKO KABEH KANCAKU,
IKINE, SALAH SIJI TAKTIKE..
MALAH SING RODO LUCU,
DEWEK’E TAU KONDHO,
PILIH MATI, YEN ORA OLEH AKU..

[ver: lyrics]
[ar: Titiek Sandhora]
[ti: Watake Cah Lanang]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:13]
[00:01.05]Watake Cah Lanang
[00:08.05]Versi: Titiek Sandhora
[00:11.31][02:45.52][03:34.42][03:53.25][04:47.70]
[00:14.31][03:56.25]>>>
[00:15.31][03:57.25]>>
[00:16.31][03:58.25]>
[00:17.31]WIS DADI WATAK’E BOCAH LANANG
[00:23.97]CARANE, MBUJUK NYAT PIRANG PIRANG
[00:30.27]CARANE NGALEM, RA TANGGUNG TANGGUNG
[00:36.53]POKOK’E KALEKSANAN KAREPE..
[00:42.56]UPOMO, CORO SING SIJI GAGAL
[00:48.73]CORO SING, SIJI CEPET TEKANE
[00:54.50]RA BAKAL MUNDUR, YEN DURUNG BISO
[01:00.48]NELUKKE ATINE SING DITUJU…
[01:07.00]”umpamane ngene lo..”
[01:11.30]AKU SING PALING AYU,
[01:18.24]SEKO KABEH KANCAKU,
[01:24.21]IKINE, SALAH SIJI TAKTIKE..
[01:34.46]MALAH SING RODO LUCU,
[01:41.77]DEWEK’E TAU KONDHO,
[01:47.65]PILIH MATI, YEN ORA OLEH AKU..
[01:59.35]KANDHAMU, NING AKU SING KOK PUNDHI, GORO..!
[02:05.26]KANDHAMU, SETYO NGANTI MATI, GORO..!
[02:10.51]AKU RA PINGIN JANJI, AKU KEPINGIN BUKTI
[02:16.75]WATAKMU, WIS SUWE AKU NGERTI..
[02:22.61]LA LALA..LALALA LALALALA…,
[02:28.19]LA LALA..LALALA LALALALA…,
[02:34.14]AKU RA PINGIN JANJI, AKU KEPINGIN BUKTI
[02:39.63]WATAKMU, WIS SUWE AKU NGERTI..
[02:48.09]”aku bosen ngrungoke..”
[02:51.54][04:04.83]AKU SING PALING AYU,
[02:57.21][04:10.80]SEKO KABEH KANCAKU,
[03:02.83][04:16.15]IKINE, SALAH SIJI TAKTIKE..
[03:12.73][04:27.21]MALAH SING RODO LUCU,
[03:19.79][04:32.63]DEWEK’E TAU KONDHO,
[03:25.48][04:38.29]PILIH MATI, YEN ORA OLEH AKU..
[03:37.25]==watake cah lanang,titiek sandhora==
[03:59.25]”maneh maneh aku krungu..”

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=-KOjSBw_ZRY

Tilpun

Ciptaan : ??
Vokal : Mus Mulyadi f. Titiek Sandhora
Produksi : ??

Lk : Halo, halo, lho kok ora diwangsuli to yo..
Pr : Halo, sopo to iki..
Lk : Halo, mongso’ wis lali,
Pr : Ning aku wis tau krungu, swaramu sing alus iku
Lk : Opo sing marakke lali, coba wangsulono..
Pr : Saiki aku kelingan, aduh aku kliwatan..

Pr : Halo, piye kabare
Lk : Halo, apik seprene
Pr : Lego atiku saiki, aku arep nagih janji
Lk : Aku ora bakal lali, katresnanku suci
Pr : Ojo pisan kok baleni, gawe loro ati..
Duet :
Koyo ngopo bungahing atiku,
Ati kangen wis suwe ra ketemu,
Uwis wektune, uwis wektune
Awake dewe podo kangen-kangenan..

reff :
Lk : Aku ora bakal lali, katresnanku suci
Pr : Ojo pisan kok baleni, gawe loro ati..
Lk : Ora ora dik, aku kurang sayang piye meneh siiih

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=_WC2FhKbdRI

[ver: lyric]
[id: aoqcsosn]
[ar: Mus Mulyadi f. Titiek Sandhora]
[ti: Tilpun]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 03:00]
[00:00.86]Tilpun
[00:07.86]Versi : Mus Mulyadi f. Titiek Sandhora
[00:10.86][01:04.88][02:03.27][02:52.59]
[00:13.86][02:24.65]**
[00:14.86][02:25.65]*
[00:15.69]Lk : Halo, halo, lho kok ora diwangsuli to yo..
[00:24.19]Pr : Halo, sopo to iki..
[00:30.19]Lk : Halo, mongso’ wis lali,
[00:36.00]Pr : Ning aku wis tau krungu,–
[00:40.82]swaramu sing alus iku..
[00:46.19]Lk : Opo sing marakke lali, coba wangsulono..
[00:55.57]Pr : Saiki aku kelingan, aduh aku kliwatan..
[01:05.95]Pr : Halo, piye kabare
[01:10.38]Lk : Halo, apik seprene
[01:15.32]Pr : Lego atiku saiki, aku arep nagih janji
[01:25.07][02:26.65]Lk : Aku ora bakal lali, katresnanku suci
[01:34.45][02:35.59]Pr : Ojo pisan kok baleni, gawe loro ati..
[01:43.58](Duet) :
[01:44.39]Koyo ngopo bungahing atiku,
[01:48.95]Ati kangen wis suwe ra ketemu,
[01:53.64]Uwis wektune, uwis wektune
[01:58.33]Awake dewe podo kangen-kangenan..
[02:23.65]***
[02:44.09]Lk : Ora ora dik,
[02:48.08]aku kurang sayang piye meneh siiih..

Pak Dengkek

Pak Dengkek
Ciptaan : ??
Vokal : Titiek Sandhora
Produksi : ??

Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe,
Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe
Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe,
Neng ngisor mripate

Esuk-esuk thengak-thenguk ning ebuk
Mangan gethuk nganti entek rong pincuk
Duwit pas-pasan, ning isih luwe
Weteng mblendhing, mergo kakehan ngombe

Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe,
Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe
Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe,
Neng ngisor mripate

reff :
Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe,
Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe
Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe,
Neng ngisor irunge

Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe,
Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe
Pak dengkek duwe andheng-andheng gedhe,
Neng ngisor irunge

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=IZrhQj4zpUQ