Wis Kangen

Ciptaan : ??
Vokal : Tio
Produksi : ??

Wis kangen, suwe ra ketemu
Wis kangen, marang awakmu
Kelingan, biyen ngecup pipimu

Saiki, opo wis lali
Janjimu, yen aku bali
Sabar ngenteni, mbangun tresno iki

Kangen wis kangen, kangen rangkul awakmu
Kangen wis kangen, kangen ngelus rambutmu
Awakmu, mugo-mugo, ora tambah kemayu

Mbulan lintang mesakno aku,
Seksenono roso kangenku
Padhangono anggonku mlaku,
Nganti tekan nggonmu cah ayu

Kabarmu, gek kepiye
Tak suwun, apik wae
Wis suwe, ninggal kowe
Opo wisih, mbok kangenke

reff :
Yen awan, mangan ra kolu
Yen wengi, raiso turu
Esemmu manis, mung ngetoki aku

Kangen wis kangen, kangen rangkul awakmu
Kangen wis kangen, kangen ngelus rambutmu
Awakmu, mugo-mugo, ora tambah kemayu

Mbulan lintang mesakno aku,
Seksenono roso kangenku
Padhangono anggonku mlaku,
Nganti tekan nggonmu cah ayu

Kabarmu, gek kepiye
Tak suwun, apik wae
Wis suwe, ninggal kowe
Opo wisih, mbok kangenke

Opo wisih, mbok kangenke
Opo wisih, mbok kangenke

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=5Emfpo_TX4E

Advertisements

Dalan Memory (tio)

Sanguturu
Versi : Tio

Dalan iki, ngelengake
Nalikane aku lan kowe,
Wong loro jamane,
Podo tresnane..

Ora ngiro, koyo ngene
Bedo karo sing tak rasakke,
Uwis bedo, rasane
Pancen wis bedo..

Kudu ngene..,
Opo kudu mengkene..
Yen uwis digariske,
Kudu pisah slirane,
Aku menungso, mung tansah ngetutke..

Kudu ngene,
Lilo sing dirasakke..
Mestine aku kowe wis podo ngertine,
Yen wis ra tresno, opo gunane..

Dalan iki, tak lewati
Kroso kowe neng njero ati,
Nyatoni atiku, durung biso lali..
Wooo..huwo owoo…

Dalan iki, ngelengake
Nalikane aku lan kowe,
Wong loro jamane,
Podo tresnane..

Ora ngiro, koyo ngene
Bedo karo sing tak rasakke,
Uwis bedo, rasane
Pancen wis bedo..

Kudu ngene..,
Opo kudu mengkene..
Yen uwis digariske,
Kudu pisah slirane,
Aku menungso, mung tansah ngetutke..

Kudu ngene,
Lilo sing dirasakke..
Mestine aku kowe wis podo ngertine,
Yen wis ra tresno, opo gunane..

Dalan iki, tak lewati
Kroso kowe neng njero ati,
Nyatoni atiku, durung biso lali..

Durung biso lali..
Durung biso lali..
Durung biso lali..
Durung biso lali..
—————-
[ver: lyrics]
[id: hqanwasw]
[ar: Tio]
[ti: Dalan Memory]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:42]
[00:01.07]Dalam Memory
[00:20.07]Versi : Tio
[00:23.07]
[00:26.07]>>>
[00:27.07]>>
[00:28.07]>
[00:29.07]Dalan iki, ngelengake
[00:35.38]Nalikane aku lan kowe,
[00:39.11]Wong loro jamane,
[00:42.64]Podo tresnane..
[00:47.74]
[00:51.72]Ora ngiro, koyo ngene
[00:57.43]Bedo karep sing tak rasakke,
[01:01.36]Uwis bedo,
[01:05.09]Rasane, pancen wis bedo..
[01:12.92]Kudu ngene..,
[01:16.62]Opo kudu mengkene..
[01:20.40]Yen uwis digariske,
[01:23.20]Kudu pisah slirane,
[01:27.18]Aku menungso, mung tansah ngetutke..
[01:33.75]Kudu ngene..,
[01:37.48]Lilo sing dirasakke..
[01:40.84]Mestine aku kowe, uwis podo ngertine
[01:47.55]Yen wis ra tresno, opo gunane..
[01:54.82]Dalan iki, tak lewati
[02:01.08]Roso perih neng njero ati,
[02:04.93]Nyatoni atiku, durung biso lali..
[02:15.63]Wooo..huwo owoo…
[02:23.74]Dalan iki, ngelengake
[02:30.39]Nalikane aku lan kowe,
[02:34.36]Wong loro jamane,
[02:37.85]Podo tresnane..
[02:43.12]
[02:46.04]Ora ngiro, koyo ngene
[02:52.44]Bedo karep sing tak rasakke,
[02:56.21]Uwis bedo,
[02:59.76]Rasane, pancen wis bedo..
[03:07.38]Kudu ngene..,
[03:11.52]Opo kudu mengkene..
[03:14.99]Yen uwis digariske,
[03:18.10]Kudu pisah slirane,
[03:21.87]Aku menungso, mung tansah ngetutke..
[03:28.66]Kudu ngene,
[03:32.06]Lilo sing dirasakke..
[03:35.50]Mestine aku kowe, uwis podo ngertine
[03:42.21]Yen wis ra tresno, opo gunane..
[03:50.30]Dalan iki, tak lewati
[03:55.85]Roso perih neng njero ati,
[03:59.65]Nyatoni atiku, durung biso lali..
[04:10.15]Durung biso lali..
[04:16.61]Durung biso lali..
[04:23.75]Durung biso lali..
[04:30.58]Durung biso lali..
[04:34.61]
————-
Preview: