Roso Welas (tika cantika)

Tika-Cantika
Versi: Tika Cantika

Kepingine ati bendinane nyanding riko,
Masio tah jare mung sedelo..
Roso welas iki sing keneng dipisahno,
Mergo kegowo gedhene roso..

Demen nyang riko welas nyang riko,
Paran maning dhung sampek riko tinggalno..

Roso welas iki sing keneng dipisahno,
Mergo kegowo gedhene roso..
Demen nyang riko welas nyang riko,
Paran maning dhung sampek riko tinggalno..

reff:
Awak iki sing kepengen,
Kadhung sampek sun kelangan riko..
Ati iki biso keroso-roso..

Lan ugo isun sing kepengen,
Kadhung sampek sun kelangan riko..
Mergo nono maning hang sun nduweni mung riko..

Kepingine ati bendinane nyanding riko,
Masio tah jare mung sedelo..
Roso welas iki sing keneng dipisahno,
Mergo kegowo gedhene roso..

Demen nyang riko welas nyang riko,
Paran maning dhung sampek riko tinggalno..

reff:
Awak iki sing kepengen,
Kadhung sampek sun kelangan riko..
Ati iki biso keroso-roso..

Lan ugo isun sing kepengen,
Kadhung sampek sun kelangan riko..
Mergo nono maning hang sun nduweni mung riko..

Awak iki sing kepengen,
Kadhung sampek sun kelangan riko..
Ati iki biso keroso-roso..

Lan ugo isun sing kepengen,
Kadhung sampek sun kelangan riko..
Mergo nono maning hang sun nduweni mung riko..
—————-
[ver: lyrics]
[id: pscuuicc]
[ar: Tika Cantika]
[ti: Roso Welas]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:41]
[00:01.49]Roso Welas
[00:25.49]Versi : Tika Cantika
[00:28.49]
[00:31.49]>>>
[00:32.49]>>
[00:33.49]>
[00:34.49]Kepingine ati bendinane nyanding riko,
[00:42.09]Masio tah jare mung sedelo..
[00:49.69]Roso welas iki sing keneng dipisahno,
[00:56.48]Mergo kegowo gedhene roso..
[01:04.02]Demen nyang riko welas nyang riko,
[01:11.40]Paran maning dhung sampek riko tinggalno..
[01:19.99]
[01:33.03]Roso welas iki sing keneng dipisahno,
[01:40.28]Mergo kegowo gedhene roso..
[01:47.62]Demen nyang riko welas nyang riko,
[01:54.91]Paran maning dhung sampek riko tinggalno..
[02:04.54]
[02:07.71]==tika cantika, roso welas==
[02:36.46]
[02:39.46]>>>
[02:40.46]>>
[02:41.46]>
[02:42.46]Awak iki sing kepengen,
[02:46.46]Kadhung sampek sun kelangan riko..
[02:55.44]Ati iki biso keroso-roso..
[03:03.02]
[03:07.06]Lan ugo isun sing kepengen,
[03:10.77]Kadhung sampek sun kelangan riko..
[03:17.85]Mergo nono maning hang sun nduweni mung riko..
[03:27.74]
[03:33.29]Kepingine ati bendinane nyanding riko,
[03:40.77]Masio tah jare mung sedelo..
[03:47.91]Roso welas iki sing keneng dipisahno,
[03:54.94]Mergo kegowo gedhene roso..
[04:02.48]Demen nyang riko welas nyang riko,
[04:09.76]Paran maning dhung sampek riko tinggalno..
[04:17.96]
[04:20.71]==tika cantika, roso welas==
[04:51.46]
[04:54.46]>>>
[04:55.46]>>
[04:56.46]>
[04:57.22]Awak iki sing kepengen,
[05:01.45]Kadhung sampek sun kelangan riko..
[05:09.41]Ati iki biso keroso-roso..
[05:16.44]
[05:21.04]Lan ugo isun sing kepengen,
[05:24.96]Kadhung sampek sun kelangan riko..
[05:32.56]Mergo nono maning hang sun nduweni mung riko..
[05:46.06]Awak iki sing kepengen,
[05:50.23]Kadhung sampek sun kelangan riko..
[05:58.63]Ati iki biso keroso-roso..
[06:06.22]
[06:10.94]Lan ugo isun sing kepengen,
[06:15.42]Kadhung sampek sun kelangan riko..
[06:22.71]Mergo nono maning hang sun nduweni mung riko..
[06:34.53]
———-
Preview:

Advertisements

Putih Welas

Tika-Cantika
Versi: Tika Cantika

Hang isun kepingini, parek awak riko
Hang isun kepingini, mandeng rupan riko..
Apuo tah riko, kariyo nggudo
Riko hang sun angen, sing ono teko..

Putih.., welas isun
Durung, ono hang manggoni..
Abang.., getih isun
Wani sumpah mung riko hang sun anteni..

reff:
Tibane riko saiki, wis ono hang nduweni
Sun angen sun pikiri, getune sing mari mari..
Tebluk tangan selisih, kari sing nduwe asih
Lali opo ngelali, awak kari gedhiki..

Hang isun kepingini, parek awak riko
Hang isun kepingini, mandeng rupan riko..
Apuo tah riko, kariyo nggudo
Riko hang sun angen, sing ono teko..

Putih.., welas isun
Durung, ono hang manggoni..
Abang.., getih isun
Wani sumpah mung riko hang sun anteni..

reff:
Tibane riko saiki, wis ono hang nduweni
Sun angen sun pikiri, getune sing mari mari..
Tebluk tangan selisih, kari sing nduwe asih
Lali opo ngelali, awak kari gedhiki..

Tibane riko saiki, wis ono hang nduweni
Sun angen sun pikiri, getune sing mari mari..
Tebluk tangan selisih, kari sing nduwe asih
Lali opo ngelali, awak kari gedhiki..
—————-
[ver: lyrics]
[id: kbqiuccc]
[ar: Tika Cantika]
[ti: Putih Welas]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:14]
[00:01.00]Putih Welas
[00:09.00]Versi: Tika Cantika
[00:12.08]
[00:15.08]>>>
[00:16.08]>>
[00:17.08]>
[00:18.08]Hang isun kepingini,
[00:21.78]Parek awak riko..
[00:25.26]Hang isun kepingini,
[00:28.63]Mandeng rupan riko..
[00:32.79]Apuo tah riko,
[00:35.97]Kariyo nggudo..
[00:39.58]Riko hang sun angen,
[00:42.56]Sing ono teko..
[00:49.78]Putih.., welas isun
[00:56.12]Durung.., ono hang manggoni..
[01:03.78]Abang.., getih isun
[01:10.19]Wani sumpah mung riko
[01:14.18]Hang sun anteni..
[01:18.53]
[01:21.39]==tika cantika, putih welas==
[01:41.02]
[01:44.02]>>>
[01:45.02]>>
[01:46.02]>
[01:47.02]Tibane riko saiki,
[01:51.62]Wis ono hang nduweni..
[01:54.99]Sun angen sun pikiri,
[01:59.21]Getune sing mari mari..
[02:04.48]Tebluk tangan selisih,
[02:08.73]Kari sing nduwe asih..
[02:12.84]Lali opo ngelali,
[02:16.75]Awak kari gedhiki..
[02:22.85]
[02:25.74]Hang isun kepingini,
[02:29.53]Parek awak riko..
[02:33.15]Hang isun kepingini,
[02:36.69]Mandeng rupan riko..
[02:40.17]Apuo tah riko,
[02:43.84]Kariyo nggudo..
[02:47.65]Riko hang sun angen,
[02:50.68]Sing ono teko..
[02:57.21]Putih.., welas isun
[03:04.31]Durung.., ono hang manggoni..
[03:12.21]Abang.., getih isun
[03:17.92]Wani sumpah mung riko
[03:22.01]Hang sun anteni..
[03:26.35]
[03:29.66]==tika cantika, putih welas==
[03:53.00]
[03:53.00]>>>
[03:54.00]>>
[03:55.00]>
[03:56.00]Tibane riko saiki,
[04:00.19]Wis ono hang nduweni..
[04:03.55]Sun angen sun pikiri,
[04:07.46]Getune sing mari mari..
[04:13.12]Tebluk tangan selisih,
[04:17.41]Kari sing nduwe asih..
[04:21.21]Lali opo ngelali,
[04:25.19]Awak kari gedhiki..
[04:30.80]Tibane riko saiki,
[04:34.41]Wis ono hang nduweni..
[04:38.70]Sun angen sun pikiri,
[04:42.09]Getune sing mari mari..
[04:48.10]Tebluk tangan selisih,
[04:52.45]Kari sing nduwe asih..
[04:56.62]Lali opo ngelali,
[05:00.47]Awak kari gedhiki..
[05:06.63]
————–
Preview:

Ngarep Tekane

Tika-Cantika_1
Versi: Tika Cantika

Hang isun pujo pujo,
Nono maning mung riko..
Opo tah magih duwe roso..

Hang isun angen angen,
Mung riko hang ring kono..
Sun jaluk mugo baen keroso..

Isun hang nong kene,
Ngarep tekan riko..
Mergo kangen ring ati,
Pingin nyanding riko..

Roso demen iki,
Sing kuwat sun nahan..
Welas sun ring ati,
Yo mung kanggo riko..
Yo mung kanggo riko..

reff:
Hang isun pujo pujo,
Nono maning mung riko..
Opo tah magih duwe roso..

Hang isun angen angen,
Mung riko hang ring kono..
Sun jaluk mugo baen keroso..

Isun hang nong kene,
Ngarep tekan riko..
Mergo kangen ring ati,
Pingin nyanding riko..

Roso demen iki,
Sing kuwat sun nahan..
Welas sun ring ati,
Yo mung kanggo riko..
Yo mung kanggo riko..

Isun hang nong kene,
Ngarep tekan riko..
Mergo kangen ring ati,
Pingin nyanding riko..

Roso demen iki,
Sing kuwat sun nahan..
Welas sun ring ati,
Yo mung kanggo riko..
Yo mung kanggo riko..
—————-
[ver: lyrics]
[id: woihuscc]
[ar: Tika Cantika]
[ti: Ngarep Tekane]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:47]
[00:01.05]Ngarep Tekane
[00:17.05]Versi: Tika Cantika
[00:20.05]
[00:23.05]>>>
[00:24.05]>>
[00:25.05]>
[00:26.05]Hang isun pujo pujo,
[00:29.87]Nono maning mung riko..
[00:34.41]Opo tah magih duwe roso..
[00:41.94]Hang isun angen angen,
[00:45.04]Mung riko hang ring kono..
[00:49.53]Sun jaluk mugo baen keroso..
[00:55.42]
[01:01.27]Isun hang nong kene,
[01:04.57]Ngarep tekan riko..
[01:08.36]Mergo kangen ring ati,
[01:12.09]Pingin nyanding riko..
[01:16.57]Roso demen iki,
[01:19.50]Sing kuwat sun nahan..
[01:24.34]Welas sun ring ati,
[01:27.52]Yo mung kanggo riko..
[01:32.68]Yo mung kanggo riko..
[01:40.80]
[01:43.49]==tika cantika, ngarep tekane==
[02:09.76]
[02:12.76]>>>
[02:13.76]>>
[02:14.76]>
[02:15.76]Hang isun pujo pujo,
[02:18.87]Nono maning mung riko..
[02:23.29]Opo tah magih duwe roso..
[02:31.06]Hang isun angen angen,
[02:34.60]Mung riko hang ring kono..
[02:38.52]Sun jaluk mugo baen keroso..
[02:45.24]
[02:49.91]Isun hang nong kene,
[02:53.14]Ngarep tekan riko..
[02:57.68]Mergo kangen ring ati,
[03:01.27]Pingin nyanding riko..
[03:06.38]Roso demen iki,
[03:09.37]Sing kuwat sun nahan..
[03:13.66]Welas sun ring ati,
[03:16.64]Yo mung kanggo riko..
[03:22.48]Yo mung kanggo riko..
[03:32.77]Isun hang nong kene,
[03:35.93]Ngarep tekan riko..
[03:40.10]Mergo kangen ring ati,
[03:43.64]Pingin nyanding riko..
[03:48.13]Roso demen iki,
[03:50.87]Sing kuwat sun nahan..
[03:55.41]Welas sun ring ati,
[03:58.70]Yo mung kanggo riko..
[04:03.37]Yo mung kanggo riko..
[04:14.46]
————–
Preview: