Dijobrag

tia-permatasari_3
Lirik Lagu Sanguturu ke-3800 Dijobrag
Versi: Tia Permatasari

NAMUN SUN WERUH KAYANG KENEN,
BLI BAKAL KULA NERIMA KAKANG..
NGOMONGE SAMPEAN JARENE WIS PEGATAN,
BUKTINE NGUCAP CUMA GOROAN..

SEKIEN RASA PENYESALAN,
SUN GELEM DIKAWIN WONG DUE RABI..
SUN PENGEN PEGATAN MELASE NING TURUNAN,
AKHIRE CUMA NYIKSA NING BADAN..

reff:
SEKIEN KETANGGUAN KAKANG DURUNG PEGATAN,
RASA PEGOT AMBEGAN SESEKE BLI KEJAGAN..

NANGIS SEDALAN-DALAN KARO ANAK LOROAN,
DIJOBRAG RABI TUA ATI RASANE LARA..
DUH KAKANG PEGATEN KULA,
MASIH MENDING KULANE SING NGALAH..

SEKIEN RASA PENYESALAN,
SUN GELEM DIKAWIN WONG DUE RABI..
SUN PENGEN PEGATAN MELASE NING TURUNAN,
AKHIRE CUMA NYIKSA NING BADAN..

reff:
SEKIEN KETANGGUAN KAKANG DURUNG PEGATAN,
RASA PEGOT AMBEGAN SESEKE BLI KEJAGAN..

NANGIS SEDALAN-DALAN KARO ANAK LOROAN,
DIJOBRAG RABI TUA ATI RASANE LARA..
DUH KAKANG PEGATEN KULA,
MASIH MENDING KULANE SING NGALAH..

SEKIEN RASA PENYESALAN,
SUN GELEM DIKAWIN WONG DUE RABI..
SUN PENGEN PEGATAN MELASE NING TURUNAN,
AKHIRE CUMA NYIKSA NING BADAN..

reff:
SEKIEN KETANGGUAN KAKANG DURUNG PEGATAN,
RASA PEGOT AMBEGAN SESEKE BLI KEJAGAN..

NANGIS SEDALAN-DALAN KARO ANAK LOROAN,
DIJOBRAG RABI TUA ATI RASANE LARA..
DUH KAKANG PEGATEN KULA,
MASIH MENDING KULANE SING NGALAH..

SEKIEN RASA PENYESALAN,
SUN GELEM DIKAWIN WONG DUE RABI..
SUN PENGEN PEGATAN MELASE NING TURUNAN,
AKHIRE CUMA NYIKSA NING BADAN..
—————–
[ver: lyrics]
[id: ozvkazcu]
[ar: Tia Permatasari]
[ti: Dijobrag]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:37]
[00:00.01]Dijobrag
[00:00.01]by: Tia Permatasari
[00:42.01]
[00:44.01]>>>
[00:45.01]>>
[00:46.01]>
[00:47.01]Namun sun weruh kayang kenen,
[00:53.51]Bli bakal kula nerima kakang..
[00:59.54]Ngomonge sampean jarene wis pegatan,
[01:06.71]Buktine ngucap cuma goroan..
[01:12.06]
[01:21.32]Sekien rasa penyesalan,
[01:27.73]Sun gelem dikawin wong due rabi..
[01:33.95]Sun pengen pegatan melase ning turunan,
[01:41.05]Akhire cuma nyiksa ning badan..
[01:46.78]
[02:13.02]>>>
[02:14.02]>>
[02:15.02]>
[02:16.02]Sekien ketangguan kakang durung pegatan,
[02:23.11]Rasa pegot ambegan seseke bli kejagan..
[02:31.87]
[02:45.88]Nangis sedalan-dalan karo anak loroan,
[02:52.41]Dijobrag rabi tua ati rasane lara..
[03:01.31]Duh kakang pegaten kula,
[03:07.60]Masih mending kulane sing ngalah..
[03:13.75]
[03:16.09]Sekien rasa penyesalan,
[03:22.15]Sun gelem dikawin wong due rabi..
[03:28.67]Sun pengen pegatan melase ning turunan,
[03:35.76]Akhire cuma nyiksa ning badan..
[03:41.35]
[04:07.19]>>>
[04:08.19]>>
[04:09.19]>
[04:10.19]Sekien ketangguan kakang durung pegatan,
[04:17.18]Rasa pegot ambegan seseke bli kejagan..
[04:25.17]
[04:39.99]Nangis sedalan-dalan karo anak loroan,
[04:46.45]Dijobrag rabi tua ati rasane lara..
[04:55.35]Duh kakang pegaten kula,
[05:01.75]Masih mending kulane sing ngalah..
[05:07.73]
[05:10.15]Sekien rasa penyesalan,
[05:16.44]Sun gelem dikawin wong due rabi..
[05:22.90]Sun pengen pegatan melase ning turunan,
[05:29.87]Akhire cuma nyiksa ning badan..
[05:35.22]
[06:01.90]>>>
[06:02.90]>>
[06:03.90]>
[06:04.90]Sekien ketangguan kakang durung pegatan,
[06:11.25]Rasa pegot ambegan seseke bli kejagan..
[06:19.64]
[06:33.94]Nangis sedalan-dalan karo anak loroan,
[06:40.50]Dijobrag rabi tua ati rasane lara..
[06:49.59]Duh kakang pegaten kula,
[06:55.75]Masih mending kulane sing ngalah..
[07:01.71]
[07:04.33]Sekien rasa penyesalan,
[07:10.62]Sun gelem dikawin wong due rabi..
[07:17.08]Sun pengen pegatan melase ning turunan,
[07:23.99]Akhire cuma nyiksa ning badan..
[07:29.71]
————-
Preview:

Advertisements

Kiamat Sedina

Tia-Permatasari_2
Versi: Tia Permatasari

Ha ha ha ha ha..
Wis lawas sun hubungan,
Sekien putus ning dalan..
Karna wong tua kakang bli restu,
Yen kula dadi mantu..

Sun weruh cinta kakang,
Ning kula bli bakal ilang..
Sebab kenang paksaane wong tua,
Sampean mutus cinta..

reff:
Rasane sedih pisan sun nerima undangan,
Ati rasane lara rasa kiamat sedina..
Bokat wis kudune lan durung jodone..

Sekiene kakang dadi milike wong liyan,
Sun bisane mung nyawang ndeleng sing kadoan..
Harapane ilang mung tinggal kenangan..

Sun weruh cinta kakang,
Ning kula bli bakal ilang..
Sebab kenang paksaane wong tua,
Sampean mutus cinta..

reff:
Rasane sedih pisan sun nerima undangan,
Ati rasane lara rasa kiamat sedina..
Bokat wis kudune lan durung jodone..

Sekiene kakang dadi milike wong liyan,
Sun bisane mung nyawang ndeleng sing kadoan..
Harapane ilang mung tinggal kenangan..

Wis lawas sun hubungan,
Sekien putus ning dalan..
Karna wong tua kakang bli restu,
Yen kula dadi mantu..

Sun weruh cinta kakang,
Ning kula bli bakal ilang..
Sebab kenang paksaane wong tua,
Sampean mutus cinta..
—————–
[ver: lyrics]
[id: loonnich]
[ar: Tia Pematasari]
[ti: Kiamat Sedina]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:45]
[00:00.02]Kiamat Sedina
[00:00.02]by: Tia Permatasari
[00:20.02]
[00:22.02]>>>
[00:23.02]>>
[00:24.02]>
[00:25.02]Ha ha ha ha ha..
[00:33.28]
[00:57.08]>>>
[00:58.08]>>
[00:59.08]>
[01:00.08]Wis lawas sun hubungan,
[01:07.15]Sekien putus ning dalan..
[01:14.68]Karna wong tua kakang bli restu,
[01:21.00]Ning kula dadi mantu..
[01:28.12]
[01:39.51]Sun weruh cinta kakang,
[01:46.70]Ning kula bli bakal ilang..
[01:53.27]Sebab kenang paksaane wong tua,
[01:59.51]Sampean mutus cinta..
[02:06.71]
[02:37.13]>>>
[02:38.13]>>
[02:39.13]>
[02:40.13]Rasane sedih pisan
[02:43.80]sun nerima undangan,
[02:48.09]Ati rasane lara
[02:51.02]rasa kiamat sedina..
[02:55.21]Bokat wis kudune
[02:58.35]lan durung jodone..
[03:03.09]
[03:10.84]Sekiene kakang
[03:13.91]dadi milike wong liyan,
[03:17.59]Sun bisane mung nyawang
[03:21.02]ndeleng sing kadoan..
[03:24.84]Harapane ilang
[03:28.15]mung tinggal kenangan..
[03:33.59]
[03:35.79]Sun weruh cinta kakang,
[03:43.03]Ning kula bli bakal ilang..
[03:49.40]Sebab kenang paksaane wong tua,
[03:55.71]Sampean mutus cinta..
[04:02.78]
[04:34.47]>>>
[04:35.47]>>
[04:36.47]>
[04:37.47]Rasane sedih pisan
[04:40.40]sun nerima undangan,
[04:44.16]Ati rasane lara
[04:47.15]rasa kiamat sedina..
[04:51.28]Bokat wis kudune
[04:54.78]lan durung jodone..
[04:59.59]
[05:07.15]Sekiene kakang
[05:10.02]dadi milike wong liyan,
[05:13.96]Sun bisane mung nyawang
[05:17.47]ndeleng sing kadoan..
[05:20.96]Harapane ilang
[05:24.40]mung tinggal kenangan..
[05:30.21]
[05:32.28]Wis lawas sun hubungan,
[05:39.02]Sekien putus ning dalan..
[05:45.72]Karna wong tua kakang bli restu,
[05:52.57]Ning kula dadi mantu..
[05:59.41]
[06:10.72]Sun weruh cinta kakang,
[06:18.22]Ning kula bli bakal ilang..
[06:24.78]Sebab kenang paksaane wong tua,
[06:31.15]Sampean mutus cinta..
[06:38.53]
————–
Preview:

Jangan Bayem

Tia-Permatasari
Versi: Tia Permatasari

Semene..kula sayange,
Nangapa..langka ngertine..
Sampean..kaya bli perduli,
Ning kula..gawe lara ati..

Nalika..waktu pertama,
Cintane..mung kanggo kula..
Nangapa..sekien kelalen,
Apasih..wis due wong sejen..

reff:
Lamon masih sayang,
Kakang masih cinta,
Tulung gah kang aja dilelara..

Kula kurang sepira,
Ngarti ning keluarga,
Tapi kakang masih durung nrima..

Tuku bawang nggo jangan bayem,
Mangane ning kedungdawa,
Lamon kakang wis bli demen,
Anteraken ning wong tua..

Nalika..waktu pertama,
Cintane..mung kanggo kula..
Nangapa..sekien kelalen,
Apasih..wis due wong sejen..

reff:
Lamon masih sayang,
Kakang masih cinta,
Tulung gah kang aja dilelara..

Kula kurang sepira,
Ngarti ning keluarga,
Tapi kakang masih durung nrima..

Tuku bawang nggo jangan bayem,
Mangane ning kedungdawa,
Lamon kakang wis bli demen,
Anteraken ning wong tua..

Semene..kula sayange,
Nangapa..langka ngertine..
Sampean..kaya bli perduli,
Ning kula..gawe lara ati..
—————-
[ver: lyrics]
[id: skokvncc]
[ar: Tia Permatasari]
[ti: Jangan Bayem]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:54]
[00:01.33]Jangan Bayem
[00:47.33]Versi : Tia Permatasari
[00:50.33]
[00:53.33]>>>
[00:54.33]>>
[00:55.33]>
[00:56.33]Semene..kula sayange,
[01:02.06]Nangapa..langka ngertine..
[01:08.71]Sampean..kaya bli perduli,
[01:15.79]Ning kula..gawe lara ati..
[01:21.59]
[01:28.25]Nalika..waktu pertama,
[01:33.91]Cintane..mung kanggo kula..
[01:40.75]Nangapa..sekien kelalen,
[01:47.22]Apasih..wis due wong sejen..
[01:53.56]
[02:31.01]>>>
[02:32.01]>>
[02:33.01]>
[02:34.01]Lamon masih sayang,
[02:36.86]Kakang masih cinta,
[02:40.35]Tulung gah kang aja dilelara..
[02:46.02]
[02:54.29]Kula kurang sepira,
[02:57.46]Ngarti ning keluarga,
[03:00.81]Tapi kakang masih durung nrima..
[03:06.59]Tuku bawang nggo jangan bayem,
[03:09.96]Mangane ning kedungdawa,
[03:13.32]Lamon kakang wis bli demen,
[03:16.68]Anteraken ning wong tua..
[03:22.21]Nalika..waktu pertama,
[03:28.56]Cintane..mung kanggo kula..
[03:35.16]Nangapa..sekien kelalen,
[03:41.93]Apasih..wis due wong sejen..
[03:48.28]
[04:27.07]>>>
[04:28.07]>>
[04:29.07]>
[04:30.07]Lamon masih sayang,
[04:33.06]Kakang masih cinta,
[04:35.23]Tulung gah kang aja dilelara..
[04:41.88]
[04:50.29]Kula kurang sepira,
[04:53.27]Ngarti ning keluarga,
[04:56.50]Tapi kakang masih durung nrima..
[05:02.47]Tuku bawang nggo jangan bayem,
[05:05.65]Mangane ning kedungdawa,
[05:09.01]Lamon kakang wis bli demen,
[05:12.38]Anteraken ning wong tua..
[05:18.15]Semene..kula sayange,
[05:23.87]Nangapa..langka ngertine..
[05:30.78]Sampean..kaya bli perduli,
[05:37.76]Ning kula..gawe lara ati..
[05:44.48]
————–
Preview:

Ayam Putih

Ciptaan : Rastam
Vokal : Tia Permatasari
Produksi : Dian Record

Kang kula bosen, urip miskin selawase
Kang gelem tah bli, kawin karo rangda kaya
Njaluk ning dukun, supaya mikat atine
Mung ana sarate, ayam putih jalukane

[Dasar wadon mata duitan],
[Ora tahan kenang godaan]
Idih tangga, melu apa…

reff :
Duh kakang, nyi rangda akeh dunyane
[Nyi rangda akeh dunyane]
Akeh pisan pekayane
Kula gelem diwayu, padu asal seneng bae

[Bli bakal], cemburu cemburu berat
[Cemburu cemburu berat]
Cemburu akhire melarat
Wong lanang kawin maning,
Asal kula melu seneng, asal melu seneng

Njaluk ning dukun, supaya mikat atine
Mung ana sarate, ayam putih jalukane

[Dasar wadon mata duitan],
[Ora tahan kenang godaan]
Idih tangga, melu apa…

reff :
Duh kakang, nyi rangda akeh dunyane
[Nyi rangda akeh dunyane]
Akeh pisan pekayane
Kula gelem diwayu, padu asal seneng bae

[Bli bakal], cemburu cemburu berat
[Cemburu cemburu berat]
Cemburu akhire melarat
Wong lanang kawin maning,
Asal kula melu seneng, asal melu seneng

Kang kula bosen, urip miskin selawase
Kang gelem tah bli, kawin karo rangda kaya
Njaluk ning dukun, supaya mikat atine
Mung ana sarate, ayam putih jalukane

[Dasar wadon mata duitan],
[Ora tahan kenang godaan]
Idih tangga, melu apa…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=6fDL9MS4LO8