Diblokir Cinta


Versi: Tia Inova

Lamon cinta pait rasane,
Kula bli bakal due demenan..
Lamon weruh cinta berbisa,
Kula bli bakal demenan maning..

Panas geni durung sepira,
Panase cinta kaya neraka..
Bakar jiwa kelawan raga,
Kula disakiti diblokir cinta..

reff:
Panas perih panase wong lara ati,
Wong diblokir cinta kelara-lara..

Racun pait bli kaya paite cinta,
Wong diputus cinta ning tengah dalan..
Diblokir cinta larane langka padane..

Panas geni durung sepira,
Panase cinta kaya neraka..
Bakar jiwa kelawan raga,
Kula disakiti diblokir cinta..

reff:
Panas perih panase wong lara ati,
Wong diblokir cinta kelara-lara..

Racun pait bli kaya paite cinta,
Wong diputus cinta ning tengah dalan..
Diblokir cinta larane langka padane..

Lamon cinta pait rasane,
Kula bli bakal due demenan..
Lamon weruh cinta berbisa,
Kula bli bakal demenan maning..

Laki Blesak


Versi: Tia Inova

SING BLESAK LAKI KULA,
BAGEN BLESAK SLALU TEK PUJA..
SASAK BUBRAK MALANG NING KALI,
BAGEN BLESAK EMAN NING RABI..

PERCUMA LAKI GANTENG,
YEN BAKAL LARA NING WETENG..
PERCUMA LAKI SUGIH,
YEN BAKALE NYAKITI..

REFF:
KULA BLI BAKAL KEGODA,
NING LANANG SUGIH DUNYA..
CINTA KULA NING KAKANG,
BLI BAKAL BISA ILANG..

NAJAN AKEH SING MOYOKI,
KULA BLI DADI ATI..
SING PENTING RUMAH TANGGA,
KULANE BAHAGIA..

PERCUMA LAKI GANTENG,
YEN BAKAL LARA NING WETENG..
PERCUMA LAKI SUGIH,
YEN BAKALE NYAKITI..

REFF:
KULA BLI BAKAL KEGODA,
NING LANANG SUGIH DUNYA..
CINTA KULA NING KAKANG,
BLI BAKAL BISA ILANG..

NAJAN AKEH SING MOYOKI,
KULA BLI DADI ATI..
SING PENTING RUMAH TANGGA,
KULANE BAHAGIA..

SING BLESAK LAKI KULA,
BAGEN BLESAK SLALU TEK PUJA..
SASAK BUBRAK MALANG NING KALI,
BAGEN BLESAK EMAN NING RABI..

PERCUMA LAKI GANTENG,
YEN BAKAL LARA NING WETENG..
PERCUMA LAKI SUGIH,
YEN BAKALE NYAKITI..

1235