Diblokir Cinta

Tia-Inova
Versi: Tia Inova

Lamon cinta pait rasane,
Kula bli bakal due demenan..
Lamon weruh cinta berbisa,
Kula bli bakal demenan maning..

Panas geni durung sepira,
Panase cinta kaya neraka..
Bakar jiwa kelawan raga,
Kula disakiti diblokir cinta..

reff:
Panas perih panase wong lara ati,
Wong diblokir cinta kelara-lara..

Racun pait bli kaya paite cinta,
Wong diputus cinta ning tengah dalan..
Diblokir cinta larane langka padane..

Panas geni durung sepira,
Panase cinta kaya neraka..
Bakar jiwa kelawan raga,
Kula disakiti diblokir cinta..

reff:
Panas perih panase wong lara ati,
Wong diblokir cinta kelara-lara..

Racun pait bli kaya paite cinta,
Wong diputus cinta ning tengah dalan..
Diblokir cinta larane langka padane..

Lamon cinta pait rasane,
Kula bli bakal due demenan..
Lamon weruh cinta berbisa,
Kula bli bakal demenan maning..
—————-
[ver: lyrics]
[id: ovhlcacu]
[ar: Tia Inova]
[ti: Diblokir Cinta]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:04]
[00:00.02]Diblokir Cinta
[00:00.02]by: Tia Inova
[00:41.02]
[00:43.02]>>>
[00:44.02]>>
[00:45.02]>
[00:46.02]Lamon cinta pait rasane,
[00:50.21]Kula bli bakal due demenan..
[00:56.49]Lamon weruh cinta berbisa,
[01:02.34]Kula bli bakal demenan maning..
[01:07.44]
[01:19.08]Panas geni durung sepira,
[01:23.55]Panase cinta kaya neraka..
[01:30.08]Bakar jiwa kelawan raga,
[01:35.73]Kula disakiti diblokir cinta..
[01:41.77]
[02:07.02]>>>
[02:08.02]>>
[02:09.02]>
[02:10.02]Panas perih panase wong lara ati,
[02:15.35]Wong diblokir cinta kelara-lara..
[02:21.38]
[02:36.05]Racun pait bli kaya paite cinta,
[02:40.91]Wong diputus cinta ning tengah dalan..
[02:47.63]Diblokir cinta larane langka padane..
[02:55.41]
[02:57.09]Panas geni durung sepira,
[03:01.70]Panase cinta kaya neraka..
[03:08.09]Bakar jiwa kelawan raga,
[03:13.65]Kula disakiti diblokir cinta..
[03:19.19]
[03:45.04]>>>
[03:46.04]>>
[03:47.04]>
[03:48.04]Panas perih panase wong lara ati,
[03:52.71]Wong diblokir cinta kelara-lara..
[03:58.58]
[04:13.39]Racun pait bli kaya paite cinta,
[04:18.75]Wong diputus cinta ning tengah dalan..
[04:25.21]Diblokir cinta larane langka padane..
[04:32.62]
[04:34.05]Lamon cinta pait rasane,
[04:39.15]Kula bli bakal due demenan..
[04:45.49]Lamon weruh cinta berbisa,
[04:51.21]Kula bli bakal demenan maning..
[04:57.06]
————–
Preview:

Advertisements

Laki Blesak

Tia-Inova_1
Versi: Tia Inova

SING BLESAK LAKI KULA,
BAGEN BLESAK SLALU TEK PUJA..
SASAK BUBRAK MALANG NING KALI,
BAGEN BLESAK EMAN NING RABI..

PERCUMA LAKI GANTENG,
YEN BAKAL LARA NING WETENG..
PERCUMA LAKI SUGIH,
YEN BAKALE NYAKITI..

REFF:
KULA BLI BAKAL KEGODA,
NING LANANG SUGIH DUNYA..
CINTA KULA NING KAKANG,
BLI BAKAL BISA ILANG..

NAJAN AKEH SING MOYOKI,
KULA BLI DADI ATI..
SING PENTING RUMAH TANGGA,
KULANE BAHAGIA..

PERCUMA LAKI GANTENG,
YEN BAKAL LARA NING WETENG..
PERCUMA LAKI SUGIH,
YEN BAKALE NYAKITI..

REFF:
KULA BLI BAKAL KEGODA,
NING LANANG SUGIH DUNYA..
CINTA KULA NING KAKANG,
BLI BAKAL BISA ILANG..

NAJAN AKEH SING MOYOKI,
KULA BLI DADI ATI..
SING PENTING RUMAH TANGGA,
KULANE BAHAGIA..

SING BLESAK LAKI KULA,
BAGEN BLESAK SLALU TEK PUJA..
SASAK BUBRAK MALANG NING KALI,
BAGEN BLESAK EMAN NING RABI..

PERCUMA LAKI GANTENG,
YEN BAKAL LARA NING WETENG..
PERCUMA LAKI SUGIH,
YEN BAKALE NYAKITI..
——————
[ver: lyrics]
[id: ivpclpch]
[ar: Tia Inova]
[ti: Laki Blesak]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:18]
[00:00.03]Laki Blesak
[00:00.03]by: Tia Inova
[00:49.03]
[00:51.03]>>>
[00:52.03]>>
[00:53.03]>
[00:54.03]Sing blesak laki kula,
[00:56.84]Bagen blesak slalu tek puja..
[01:00.68]Sasak bubrak malang ning kali,
[01:03.93]Bagen blesak eman ning rabi..
[01:07.55]
[01:11.02]Percuma laki ganteng,
[01:14.08]Yen bakal lara ning weteng..
[01:17.79]Percuma laki sugih,
[01:21.46]Yen bakale nyakiti..
[01:24.70]
[02:04.06]>>>
[02:05.06]>>
[02:06.06]>
[02:07.06]Kula bli bakal kegoda,
[02:10.06]Ning lanang sugih dunya..
[02:13.57]Cinta kula ning kakang,
[02:16.80]Bli bakal bisa ilang..
[02:20.47]
[02:27.50]Najan akeh sing moyoki,
[02:31.27]Kula bli dadi ati..
[02:34.82]Sing penting rumah tangga,
[02:38.05]Kulane bahagia..
[02:41.85]
[02:46.46]Percuma laki ganteng,
[02:49.50]Yen bakal lara ning weteng..
[02:53.17]Percuma laki sugih,
[02:56.85]Yen bakale nyakiti..
[03:00.15]
[03:39.08]>>>
[03:40.08]>>
[03:41.08]>
[03:42.08]Kula bli bakal kegoda,
[03:45.58]Ning lanang sugih dunya..
[03:49.06]Cinta kula ning kakang,
[03:52.21]Bli bakal bisa ilang..
[03:55.95]
[04:03.10]Najan akeh sing moyoki,
[04:06.14]Kula bli dadi ati..
[04:10.01]Sing penting rumah tangga,
[04:13.17]Kulane bahagia..
[04:17.03]
[04:22.13]Sing blesak laki kula,
[04:25.23]Bagen blesak slalu tek puja..
[04:28.60]Sasak bubrak malang ning kali,
[04:31.96]Bagen blesak eman ning rabi..
[04:35.36]
[04:39.35]Percuma laki ganteng,
[04:42.33]Yen bakal lara ning weteng..
[04:45.83]Percuma laki sugih,
[04:49.17]Yen bakale nyakiti..
[04:52.73]
————-
Preview:

Langit Langka Pinggire

Tia-Inova
Versi: Tia Inova

Kurang sepira kula ning sampean,
Semene setiane nuruti segalane..

Najan rumah tangga kula diwayu lima,
Tapi nangapa masih nyimpen cinta rahasia..
Pengene sampean langka watese,
Ibarat langit langka pinggire..

reff:
Bagus potone blesak aslie,
Rupane arjuna ningatie rahwana..

Apa ngadiraken sugih harta benda,
Tiwas selewa lewa sedasa masih jangka,
Ibarat langit langka pinggire..

Najan rumah tangga kula diwayu lima,
Tapi nangapa masih nyimpen cinta rahasia..
Pengene sampean langka watese,
Ibarat langit langka pinggire..

reff:
Bagus potone blesak aslie,
Rupane arjuna ningatie rahwana..

Apa ngadiraken sugih harta benda,
Tiwas selewa lewa sedasa masih jangka,
Ibarat langit langka pinggire..

Kurang sepira kula ning sampean,
Semene setiane nuruti segalane..

Najan rumah tangga kula diwayu lima,
Tapi nangapa masih nyimpen cinta rahasia..
Pengene sampean langka watese,
Ibarat langit langka pinggire..
————-
[ver: lyrics]
[id: pkokzncc]
[ar: Tia Inova]
[ti: Langit Langka Pinggire]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:17]
[00:01.08]Langit Langka Pinggire
[00:41.08]Versi : Tia Inova
[00:44.08]
[00:47.08]>>>
[00:48.08]>>
[00:49.08]>
[00:50.08]Kurang sepira kula ning sampean,
[00:56.95]Semene setiane nuruti segalane..
[01:05.40]
[01:20.58]Najan rumah tangga kula diwayu lima,
[01:28.35]Tapi nangapa masih nyimpen cinta rahasia..
[01:37.00]Pengene sampean langka watese,
[01:44.04]Ibarat langit langka pinggire..
[01:52.50]
[02:22.22]>>>
[02:23.22]>>
[02:24.22]>
[02:25.22]Bagus potone blesak aslie,
[02:32.63]Rupane arjuna ningatie rahwana..
[02:41.02]
[02:50.36]Apa ngadiraken sugih harta benda,
[02:58.63]Tiwas selewa lewa sedasa masih jangka,
[03:07.27]Ibarat langit langka pinggire..
[03:15.61]Najan rumah tangga kula diwayu lima,
[03:23.00]Tapi nangapa masih nyimpen cinta rahasia..
[03:31.52]Pengene sampean langka watese,
[03:38.68]Ibarat langit langka pinggire..
[03:46.89]
[04:17.29]>>>
[04:18.29]>>
[04:19.29]>
[04:20.29]Bagus potone blesak aslie,
[04:27.40]Rupane arjuna ningatie rahwana..
[04:35.73]
[04:45.88]Apa ngadiraken sugih harta benda,
[04:53.28]Tiwas selewa lewa sedasa masih jangka,
[05:01.55]Ibarat langit langka pinggire..
[05:09.94]Kurang sepira kula ning sampean,
[05:16.79]Semene setiane nuruti segalane..
[05:25.12]
[05:40.88]Najan rumah tangga kula diwayu lima,
[05:48.15]Tapi nangapa masih nyimpen cinta rahasia..
[05:57.11]Pengene sampean langka watese,
[06:03.77]Ibarat langit langka pinggire..
[06:12.04]
———-
Preview:

Banyu Mata Wong Lanang

Tia-Inova
Versi: Tia Inova

Kumacak tetesan banyu mata,
Nasib nyandang penderitaan..
Sing disayangi, gawe kapiran
Atine hancur, langka harapan..

Sikil mlaku, langka tujuan
Raga mati urip percuma..
Mendung ngelayung, sukma keduhung
Campur udan, banyu mata wong lanang..

reff:
Cinta..bertepuk sebelah tangan,
Pegot..ning tengah dalan..

Lara..ati kepentang asmara,
Cinta..akhir kecewa..
Jagat kaya melu nangisi,
kasih pujaan tega ninggal kari..

Sikil mlaku, langka tujuan
Raga mati urip percuma..
Mendung ngelayung, sukma keduhung
Campur udan, banyu mata wong lanang..

reff:
Cinta..bertepuk sebelah tangan,
Pegot..ning tengah dalan..

Lara..ati kepentang asmara,
Cinta..akhir kecewa..
Jagat kaya melu nangisi,
kasih pujaan tega ninggal kari..

Kumacak tetesan banyu mata,
Nasib nyandang penderitaan..
Sing disayangi, gawe kapiran
Atine hancur, langka harapan..
—————
[ver: lyrics]
[id: sppuvscc]
[ar: Tia Inova]
[ti: Banyu Mata Wong Lanang]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:27]
[00:01.22]Banyu Mata Wong Lanang
[01:00.22]Versi : Tia Inova
[01:03.22]
[01:06.22]>>>
[01:07.22]>>
[01:08.22]>
[01:09.22]Kumacak tetesan banyu mata,
[01:16.87]Nasib nyandang penderitaan..
[01:24.83]Sing disayangi, gawe kapiran
[01:32.60]Atine hancur, langka harapan..
[01:39.81]
[01:50.64]Sikil mlaku, langka tujuan
[01:57.37]Raga mati urip percuma..
[02:06.69]Mendung ngelayung, sukma keduhung
[02:14.66]Campur udan banyu mata wong lanang..
[02:22.05]
[03:11.34]>>>
[03:12.34]>>
[03:13.34]>
[03:14.34]Cinta..bertepuk sebelah tangan,
[03:24.21]Pegot..ning tengah dalan..
[03:31.74]
[03:42.37]Lara..ati kepentang asmara,
[03:52.14]Cinta..akhir kecewa..
[04:00.35]Jagat kaya melu nangisi,
[04:07.64]Kasih pujaan tega ninggal kari..
[04:17.40]Sikil mlaku, langka tujuan
[04:27.24]Raga mati urip percuma..
[04:35.27]Mendung ngelayung, sukma keduhung
[04:43.60]Campur udan banyu mata wong lanang..
[04:50.13]
[05:40.39]>>>
[05:41.39]>>
[05:42.39]>
[05:43.39]Cinta..bertepuk sebelah tangan,
[05:52.40]Pegot..ning tengah dalan..
[06:00.25]
[06:11.25]Lara..ati kepentang asmara,
[06:20.71]Cinta..akhir kecewa..
[06:28.92]Jagat kaya melu nangisi,
[06:36.14]Kasih pujaan tega ninggal kari..
[06:46.22]Kumacak tetesan banyu mata,
[06:54.55]Nasib nyandang penderitaan..
[07:02.45]Sing disayangi, gawe kapiran
[07:09.92]Atine hancur, langka harapan..
[07:17.50]
————-
Preview:

Kemat Jaran Guyang

Nunung-Alvi_Suryo_Tia-Inova
Versi: Nunung Alvi, Suryo S, Tia Inova

Lk:
Sekien mene esuk kita mana,
Kepriwen maning due rabi loro..
Sing sabar bae aja gerek nafsu,
Wis terlanjur nok due anak putu..

Pr_1:
Jare kula kang ya wis ora papa,
Bagen diwayu ati wis nerima..
Sing tek jaluk kang aja gawe lara,
Karo kula kang rabi sing tua..

Lk:
Ning kebon waru apa ning karang malang,
Balik ngidul apa balik ning lor dalan..
Wong wis tua kok masih dadi rebutan,
Bli weruhe due kemat jaran guyang..

Pr_2:
Gula apa madu kang manis rasane,
Kula apa yayu kang pada enake..

Lk:
Sekien mene esuk kita mana,
Kepriwen maning due rabi loro..
Sing sabar bae aja gerek nafsu,
Wis terlanjur nok due anak putu..

reff:
Lk:
Sekien mene esuk kita mana,
Kepriwen maning due rabi loro..
Sing sabar bae aja gerek nafsu,
Wis terlanjur nok due anak putu..

Pr_1:
Jare kula kang ya wis ora papa,
Bagen diwayu ati wis nerima..
Sing tek jaluk kang aja gawe lara,
Karo kula kang rabi sing tua..

Lk:
Ning kebon waru apa ning karang malang,
Balik ngidul apa balik ning lor dalan..
Wong wis tua kok masih dadi rebutan,
Bli weruhe due kemat jaran guyang..

Pr_2:
Gula apa madu kang manis rasane,
Kula apa yayu kang pada enake..

Lk:
Sekien mene esuk kita mana,
Kepriwen maning due rabi loro..
Sing sabar bae aja gerek nafsu,
Wis terlanjur nok due anak putu..
—————–
[ver: lyrics]
[id: sqkuukcq]
[ar: Suryo s-Nunung alvi-Tia inova,]
[ti: Kemat Jaran Guyang]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:40]
[00:01.05]Kemat Jaran Guyang
[00:30.05]Vokal : Suryo S-Nunung Alvi-Tia Inova
[00:33.05]
[00:36.05]>>>
[00:37.05]>>
[00:38.05]>
[00:39.05]Lk: Sekien mene esuk kita mana,
[00:43.67]Lk: Kepriwen maning due rabi loro..
[00:49.12]Lk: Sing sabar bae aja gerek nafsu,
[00:55.13]Lk: Wis terlanjur nok due anak putu..
[00:59.81]Pr_1: Jare kula kang ya wis ora papa,
[01:05.24]Pr_1: Bagen diwayu ati wis nerima..
[01:10.97]Pr_1: Sing tek jaluk kang aja gawe lara,
[01:16.22]Pr_1: Karo kula kang rabi sing tua..
[01:21.03]Lk: Ning kebon waru apa ning karang malang,
[01:26.16]Lk: Balik ngidul apa balik ning lor dalan..
[01:31.92]Lk: Wong wis tua kok masih dadi rebutan,
[01:37.63]Lk: Bli weruhe due kemat jaran guyang..
[01:42.39]Pr_2: Gula apa madu kang manis rasane,
[01:47.97]Pr_2: Kula apa yayu kang pada enake..
[01:53.32]Lk: Sekien mene esuk kita mana,
[01:58.38]Lk: Kepriwen maning due rabi loro..
[02:03.83]Lk: Sing sabar bae aja gerek nafsu,
[02:09.76]Lk: Wis terlanjur nok due anak putu..
[02:15.13]
[02:18.13]==kemat jaran guyang==
[02:40.02]
[02:43.02]>>>
[02:44.02]>>
[02:45.02]>
[02:46.02]Lk: Sekien mene esuk kita mana,
[02:50.94]Lk: Kepriwen maning due rabi loro..
[02:56.26]Lk: Sing sabar bae aja gerek nafsu,
[03:01.89]Lk: Wis terlanjur nok due anak putu..
[03:06.14]Pr_1: Jare kula kang ya wis ora papa,
[03:12.10]Pr_1: Bagen diwayu ati wis nerima..
[03:17.39]Pr_1: Sing tek jaluk kang aja gawe lara,
[03:22.97]Pr_1: Karo kula kang rabi sing tua..
[03:28.17]Lk: Ning kebon waru apa ning karang malang,
[03:32.97]Lk: Balik ngidul apa balik ning lor dalan..
[03:38.62]Lk: Wong wis tua kok masih dadi rebutan,
[03:43.64]Lk: Bli weruhe due kemat jaran guyang..
[03:48.45]Pr_2: Gula apa madu kang manis rasane,
[03:54.47]Pr_2: Kula apa yayu kang pada enake..
[03:59.80]Lk: Sekien mene esuk kita mana,
[04:04.86]Lk: Kepriwen maning due rabi loro..
[04:10.21]Lk: Sing sabar bae aja gerek nafsu,
[04:16.12]Lk: Wis terlanjur nok due anak putu..
[04:21.36]
————–
Preview:

Janji Suci (tia inova)

Versi: Tatim S ft. Tia Inova

Pr :
Duh kangmas jare kuh demen,
Ning kula jare kuh kangen,
Poma aja kanggo dolanan,
Sing tek jaluk kudu temenan..

Lk :
Sumpah mati kakange janji,
Bli bakal arep ngingkari,
Cintane kakang mung siji,
Cuma senok sing tek anti..

Pr : Ibarat kula sing dadi kembange
Lk : Kakang kumbange..
Pr : Ibarat kula sing dadi wulane
Lk : Kakang lintange..
Duet : Susah seneng, wong loro bareng nglakoni

reff :
Lk :
Njaluk apa, srog ngomonga
Demi cinta ning tia, kakange rela..
Pr :
Dudu emas, lan permata
Sing di jaluk, emane tumekang tua..
Duet : Janji suci, sampe sehidup semati..

kembali ke atas..duh kangmas jare…
—————
[ver: lyrics]
[id: lvvvaqsz]
[ar: Tia Inova f. Tatim S]
[ti: Janji Suci]
[al: Tarling Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:40]
[00:01.07]Janji Suci
[00:41.01]Versi : Tatim S f. Tia Inova
[00:44.01][01:06.09][01:51.79][02:37.19][03:26.32][04:11.77][04:57.23][05:46.65][06:31.48]
[00:47.01][02:20.21][04:40.16]>>>
[00:48.01][02:21.21][04:41.16]>>
[00:49.01][02:22.21][04:42.16]>
[00:50.01][03:09.94][05:29.89]Pr: Duh kangmas jare kuh demen,
[00:54.14][03:14.01][05:33.77]Pr: Ning kula jare kuh kangen,
[00:57.75][03:17.63][05:37.64]Pr: Poma aja kanggo dolanan,
[01:01.33][03:21.44][05:41.27]Pr: Sing tek jaluk kudu temenan..
[01:14.12][03:34.13][05:54.08]Lk: Sumpah mati kakange janji,
[01:17.80][03:37.64][05:57.62]Lk: Bli bakal arep ngingkari,
[01:21.42][03:41.32][06:01.10]Lk: Cintane kakang mung siji,
[01:24.94][03:44.95][06:05.03]Lk: Cuma senok sing tek anti..
[01:29.91][03:49.14][06:09.34]Pr: Ibarat kula sing dadi kembange
[01:33.58][03:53.70][06:13.36]Lk: Kakang kumbange..
[01:36.83][03:57.08][06:17.40]Pr: Ibarat kula sing dadi wulane
[01:40.71][04:00.70][06:20.88]Lk: Kakang lintange..
[01:43.41][04:03.58][06:24.09]Duet: Susah seneng, wong loro bareng nglakoni
[02:23.21][04:43.16]Lk: Njaluk apa, srog ngomonga
[02:30.03][04:50.10]Lk: Demi cinta ning tia, kakange rela..
[02:47.03][05:06.76]Pr: Dudu emas, lan permata
[02:53.97][05:13.89]Pr: Sing di jaluk, emane tumekang tua..
[03:01.09][05:21.32]Duet: Janji suci, sampe sehidup semati..
————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=7OQOiq4cMYU

Jaluk Tanggung Jawabe

Ciptaan : Alim Sukamulya
Vokal : Tia Inova
Produksi : SR Production

Kebayang bae, kelingan bae
Kekasih, kekasih ning endi anane..

Hubungan cinta, sampe ternoda
Duh kakang, duh kakang jaluk tanggung jawabe..

reff :
Demi cinta, kulane rela
Kesucian, direnggut ning sampean..

Harga diri, dadi korban cinta
Nuruti nafsu, nafsu asmara
Kecewa, ati kecewa..

Hubungan cinta, sampe ternoda
Duh kakang, duh kakang jaluk tanggung jawabe..

reff :
Demi cinta, kulane rela
Kesucian, direnggut ning sampean..

Harga diri, dadi korban cinta
Nuruti nafsu, nafsu asmara
Kecewa, ati kecewa..

Kebayang bae, kelingan bae
Kekasih, kekasih ning endi anane..

Hubungan cinta, sampe ternoda
Duh kakang, duh kakang jaluk tanggung jawabe..

[ver: lyrics]
[id: znobswsz]
[ar: Tia Inova]
[ti: Jaluk Tanggung Jawabe]
[al: Tarling Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:00]
[00:01.72]Jaluk Tanggung Jawabe
[00:39.72]Versi : Tia Inova
[00:42.27][01:05.15][01:34.91][01:55.11][02:15.68][03:00.19][03:20.69][03:41.94][04:26.20][04:55.33]
[00:45.27][01:14.78][01:58.11][02:18.68][03:23.69][03:44.51][04:36.20]***
[00:46.27][01:15.78][01:59.11][02:19.68][03:24.69][03:45.51][04:37.20]**
[00:47.27][01:16.78][02:00.11][02:20.68][03:25.69][03:46.51][04:38.20]*
[00:48.27][04:09.70]Kebayang bae, kelingan bae
[00:56.40][04:16.89]Kekasih, kekasih ning endi anane..
[01:17.78][02:43.62][04:39.20]Hubungan cinta, sampe ternoda
[01:25.34][02:51.18][04:46.14]Duh kakang, duh kakang jaluk tanggung jawabe..
[01:37.41]==tia inova, jaluk tanggung jawabe==
[03:03.19]==jaluk tanggung jawabe, tia inova==
[02:01.11][03:26.69]Demi cinta, kulane rela
[02:07.99][03:33.82]Kesucian, direnggut ning sampean..
[02:21.68][03:47.51]Harga diri, dadi korban cinta
[02:28.56][03:54.32]Nuruti nafsu, nafsu asmara
[02:35.81][04:01.45]Kecewa, ati kecewa..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=_QSbkrq_KOo