Srabi Digulani

“Srabi Digulani” Versi Susy Arzetty ft. Suka Wijaya

Lk:
Yen Jagat wayah esuk,
Wetenge nyapat matane ngantuk..
Nok kakang pengen srabi,
Sing ireng metuktuk terus digulani..

Pr:
Kakang aja ngalem alem,
Wong wis tua mambu kembang pelem..

Lk:
Nok kakang kaya ngiler,
Kepengen srabi ning pinggir dalan..
Ngebul bathuk pawone,
Sing kiyer kiyer damar tengere..

Pr:
Kula tangine pratin,
Apa maning usum kami diding..

reff:
Lk:
Kader gah pengen srabi,
Tangi esuk ora dituruti..

Nok kakang pengen pisan,
Ngilere ora kejagan..

Pr:
Kula lagi bli kiyeng,
Dudu saking ora gelem..
Jalukane laki,
Tek turuti tapi sukiki..

Lk:
Nok kakang kaya ngiler,
Kepengen srabi ning pinggir dalan..
Ngebul bathuk pawone,
Sing kiyer kiyer damar tengere..

Pr:
Kula tangine pratin,
Apa maning usum kami diding..

reff:
Lk:
Kader gah pengen srabi,
Tangi esuk ora dituruti..

Nok kakang pengen pisan,
Ngilere ora kejagan..

Pr:
Kula lagi bli kiyeng,
Dudu saking ora gelem..
Jalukane laki,
Tek turuti tapi sukiki..

Lk:
Yen Jagat wayah esuk,
Wetenge nyapat matane ngantuk..
Nok kakang pengen srabi,
Sing ireng metuktuk terus digulani..

Pr:
Kakang aja ngalem alem,
Wong wis tua mambu kembang pelem..

Lk:
Nok kakang kaya ngiler,
Kepengen srabi ning pinggir dalan..
Ngebul bathuk pawone,
Sing kiyer kiyer damar tengere..

Pr:
Kula tangine pratin,
Apa maning usum kami diding..