Sing Nyongko (priyath ekka)

“Sing Nyongko” versi Priyath Ekka

Ancur lebur duh rasane ati,
Adem panas dadi siji..
Keronto ronto kroso ring ati,
Premakno wis duwe ganti..

Sing deleng tah riko,
Sing kroso tah riko,
Welas sun iki magih ono..

reff:
Bondan hang sun eman,
Pamit megawe nong luar negri..
Alasan dadi tkw,
Kanggo bondo rabi..

Sun sing kepikiran,
Isun iki bakale kelangan..
Sun arep arep,
Malah sing ono kabar..

Isun yo sing nyongko,
Isun sing percoyo..
Muleh muleh riko,
Wis nyanding wong liyo..

reff:
Ancur lebur duh rasane ati,
Adem panas dadi siji..
Keronto ronto kroso ring ati,
Premakno wis duwe ganti..

Sing deleng tah riko,
Sing kroso tah riko,
Welas sun iki magih ono..

reff:
Bondan hang sun eman,
Pamit megawe nong luar negri..
Alasan dadi tkw,
Kanggo bondo rabi..

Sun sing kepikiran,
Isun iki bakale kelangan..
Sun arep arep,
Malah sing ono kabar..

Bondan hang sun eman,
Pamit megawe nong luar negri..
Alasan dadi tkw,
Kanggo bondo rabi..

Sun sing kepikiran,
Isun iki bakale kelangan..
Sun arep arep,
Malah sing ono kabar..

Isun yo sing nyongko,
Isun sing percoyo..
Muleh muleh riko,
Wis nyanding wong liyo..

Isun yo sing nyongko,
Isun sing percoyo..
Muleh muleh riko,
Wis nyanding wong liyo..

Ho ho ho ho..
Ha ha ha ha..