Sing Nyongko (priyath ekka)

Versi: Priyath Ekka

Ancur lebur duh rasane ati,
Adem panas dadi siji..
Keronto-ronto kroso ring ati,
Premakno wis duwe ganti..

Sing deleng tah riko,
Sing kroso tah riko,
Welas sun iki magih ono..

reff:
Bondan hang sun eman,
Pamit megawe nong luar negri..
Alasan dadi tkw,
Kanggo bondo rabi..

Sun sing kepikiran,
Isun iki bakale kelangan..
Sun arep-arep,
Malah sing ono kabar..

Isun yo sing nyongko,
Isun sing percoyo..
Muleh-muleh riko,
Wis nyanding wong liyo..

reff:
Ancur lebur duh rasane ati,
Adem panas dadi siji..
Keronto-ronto kroso ring ati,
Premakno wis duwe ganti..

Sing deleng tah riko,
Sing kroso tah riko,
Welas sun iki magih ono..

reff:
Bondan hang sun eman,
Pamit megawe nong luar negri..
Alasan dadi tkw,
Kanggo bondo rabi..

Sun sing kepikiran,
Isun iki bakale kelangan..
Sun arep-arep,
Malah sing ono kabar..

Bondan hang sun eman,
Pamit megawe nong luar negri..
Alasan dadi tkw,
Kanggo bondo rabi..

Sun sing kepikiran,
Isun iki bakale kelangan..
Sun arep-arep,
Malah sing ono kabar..

Isun yo sing nyongko,
Isun sing percoyo..
Muleh-muleh riko,
Wis nyanding wong liyo..

Isun yo sing nyongko,
Isun sing percoyo..
Muleh-muleh riko,
Wis nyanding wong liyo..

Ho ho ho ho..
Ha ha ha ha..