Sing Apik Tibo Kowe

Lirik Sanguturu ke-1950 Sing Apik Tibo Kowe
Ciptaan : ??
Vokal : Kirnadi
Produksi : ??

SOPO WONGE RA BAKAL SENENG ATI,
‘RUH WANITO, KANGET LEH MERAK ATI
LIRIK’ANMU SERR, LAN ESEMU
SARWO BANGET, NGGAWE GREGETING ATI..

KOK BEJANE, SLIRAMU SENENG AKU
AKU KUDU, NIMBANGI KATRESNANMU
ORA ONO LIYO, WANITO SING BISO
NGELUK’AKE AKU KEJOBO SLIRAMU..

LEMBEHANMU EE, MBLARAK SEMPAL
GAWE BETAHE, SING DO NYAWANG
AKUNING LANGSEP, KULITANMU
SUARAMU NRENYUHAKE..

ORA ENTEK, YEN TAK SEBUT KABEHE
PANCEN KABEH, SING APIK TIBO KOWE
YEN TAK PIKIR TENAN, RA LIYONING KOWE
SING TAK PUJI, ISO DADI SISIHANMU..

reff :
LEMBEHANMU EE, MBLARAK SEMPAL
GAWE BETAHE, SING DO NYAWANG
AKUNING LANGSEP, KULITANMU
SUARAMU NRENYUHAKE..

ORA ENTEK, YEN TAK SEBUT KABEHE
PANCEN KABEH, SING APIK TIBO KOWE
YEN TAK PIKIR TENAN, RA LIYONING KOWE
SING TAK PUJI, ISO DADI SISIHANMU..
SING TAK PUJI, ISO DADI SISIHANMU..

[ver: lyrics]
[id: pnwoovsn]
[ar: Kirnadi]
[ti: Sing Apik Tibo Kowe]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 03:20]
[00:01.39]Sing Apik Tibo Kowe
[00:07.39]Versi : Kirnadi
[00:10.39][01:55.86][03:04.95]
[00:13.39][02:04.27]>>>
[00:14.39][02:05.27]>>
[00:15.39][02:06.27]>
[00:16.39]SOPO WONGE RA BAKAL SENENG ATI,
[00:23.39]’RUH WANITO, KANGET LEH MERAK ATI
[00:28.41]LIRIK’ANMU SERR, LAN ESEMU
[00:34.49]SARWO BANGET, NGGAWE GREGETING ATI..
[00:41.04]KOK BEJANE, SLIRAMU, SENENG AKU
[00:47.27]AKU KUDU, NIMBANGI KATRESNANMU
[00:53.10]ORA ONO LIYO, WANITO SING BISO
[00:58.77]NGELUK’AKE AKU KEJOBO SLIRAMU..
[01:05.17][02:07.27]LEMBEHANMU EE, MBLARAK SEMPAL
[01:11.01][02:13.79]GAWE BETAHE, SING DO NYAWANG
[01:16.78][02:19.77]AKUNING LANGSEP, KULITANMU
[01:22.67][02:25.96]SUARAMU NRENYUHAKE..
[01:31.36][02:35.17]ORA ENTEK, YEN TAK SEBUT KABEHE
[01:38.20][02:41.04]PANCEN KABEH, SING APIK TIBO KOWE
[01:43.91][02:46.96]YEN TAK PIKIR TENAN, RA LIYONING KOWE
[01:49.89][02:52.75][02:58.92]SING TAK PUJI, ISO DADI SISIHANMU..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=RbBXyRn691Y

Advertisements