Rini

Kirnadi
Versi: Kirnadi

Aku duwe tonggo anyaran,
Pindahan soko karang anyar..
Duwe anak siji ayu,
Saiki dadi sir-siranku..

Rini arane cah iku,
Ireng manis pakulitane..
Saben minggu tak jak mlaku mlaku,
Dolan dolan neng pasar baru..

Rini kowe ojo lali,
Elingo marang janji..
Akeh geganing atimu,
Jo nganti lali marang aku..

reff:
Rini arane cah iku,
Ireng manis pakulitane..
Saben minggu tak jak mlaku mlaku,
Dolan dolan neng pasar baru..

Rini kowe ojo lali,
Elingo marang janji..
Akeh beganing atimu,
Jo nganti lali marang aku..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Kirnadi]
[ti: Rini]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:07]
[id: szkwubcq]
[00:01.07]Rini
[00:06.07]Vokal : Kirnadi
[00:09.07]
[00:11.07]>>>
[00:12.07]>>
[00:13.07]>
[00:14.07]Aku duwe tonggo anyar,
[00:21.07]Pindahan soko karang anyar..
[00:27.83]Duwe anak siji ayu,
[00:34.73]Saiki dadi sir-siranku..
[00:42.19]Rini arane cah iku,
[00:49.46]Ireng manis pakulitane..
[00:56.43]Saben minggu tak jak mlaku mlaku,
[01:03.08]Dolan dolan neng pasar baru..
[01:10.78]Rini kowe ojo lali,
[01:17.22]Elingo marang janji..
[01:24.72]Akeh godhaning atimu,
[01:31.50]Jo nganti lali marang aku..
[01:38.48]
[01:50.19]>>>
[01:51.19]>>
[01:52.19]>
[01:53.19]Rini arane cah iku,
[02:00.42]Ireng manis pakulitane..
[02:06.16]Saben minggu tak jak mlaku mlaku,
[02:14.85]Dolan dolan neng pasar baru..
[02:21.98]Rini kowe ojo lali,
[02:28.47]Elingo marang janji..
[02:35.73]Akeh godhaning atimu,
[02:42.74]Jo nganti lali marang aku..
[02:50.38]
————-
Preview:

Advertisements