Pesek Manis


Versi: Nella Kharisma

Jan jane ora pati ngganteng,
Nanging sliramu nggarai aku kangen..
Nyawang esemmu nyawang gagahmu,
Nggawe atiku kangen sliramu..

Senajan irungmu mbangir neng njero,
Nanging sliramu agawe aku tresno..
Nyawang netromu nyawang manismu,
Priyo bagus gelemo dadi bojoku..

reff:
Bocah bagus sing tak tresnani,
Opo kowe ono sing nduweni..
Tresno iki wis nyantol sliramu,
Ojo nggawe kuciwo atiku..

Bocah manis sing adoh neng kono,
Senajan pesek aku tetep tresno..
Krungu suaramu neng ati lego,
Opo maneh sesandingan nali tresno..

reff:
Jan jane ora pati ngganteng,
Nanging sliramu nggarai aku kangen..
Nyawang esemmu nyawang gagahmu,
Nggawe atiku kangen sliramu..

Senajan irungmu mbangir neng njero,
Nanging sliramu agawe aku tresno..
Nyawang netromu nyawang manismu,
Priyo bagus gelemo dadi bojoku..

reff:
Bocah bagus sing tak tresnani,
Opo kowe ono sing nduweni..
Tresno iki wis nyantol sliramu,
Ojo nggawe kuciwo atiku..

Bocah manis sing adoh neng kono,
Senajan pesek aku tetep tresno..
Krungu suaramu neng ati lego,
Opo maneh sesandingan nali tresno..

Bocah bagus sing tak tresnani,
Opo kowe ono sing nduweni..
Tresno iki wis nyantol sliramu,
Ojo nggawe kuciwo atiku..

Bocah manis sing adoh neng kono,
Senajan pesek aku tetep tresno..
Krungu suaramu neng ati lego,
Opo maneh sesandingan nali tresno..
———————
[ver: lyrics]
[id: pcwilcci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Pesek Manis]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:34]
[00:00.01]Pesek Manis
[00:00.01]by: Nella Kharisma
[00:24.01]
[00:26.01]>>>
[00:27.01]>>
[00:28.01]>
[00:29.01]Jan jane ora pati ngganteng,
[00:32.71]Nanging sliramu nggarai aku kangen..
[00:35.99]Nyawang esemmu nyawang gagahmu,
[00:39.42]Nggawe atiku kangen sliramu..
[00:43.41]
[00:45.01]Senajan irungmu mbangir neng njero,
[00:48.28]Nanging sliramu agawe aku tresno..
[00:52.27]Nyawang netromu nyawang manismu,
[00:55.46]Priyo bagus gelemo dadi bojoku..
[00:59.58]
[01:26.05]>>>
[01:27.05]>>
[01:28.05]>
[01:29.05]Bocah bagus sing tak tresnani,
[01:33.05]Opo kowe ono sing nduweni..
[01:36.57]Tresno iki wis nyantol sliramu,
[01:40.25]Ojo nggawe kuciwo atiku..
[01:44.06]Bocah manis sing adoh neng kono,
[01:46.74]Senajan pesek aku tetep tresno..
[01:50.92]Krungu suaramu neng ati lego,
[01:54.23]Opo maneh sesandingan nali tresno..
[01:59.47]
[02:22.89]>>>
[02:23.89]>>
[02:24.89]>
[02:25.89]Jan jane ora pati ngganteng,
[02:29.89]Nanging sliramu nggarai aku kangen..
[02:33.31]Nyawang esemmu nyawang gagahmu,
[02:36.68]Nggawe atiku kangen sliramu..
[02:41.23]
[02:42.08]Senajan irungmu mbangir neng njero,
[02:45.54]Nanging sliramu agawe aku tresno..
[02:49.19]Nyawang netromu nyawang manismu,
[02:52.37]Priyo bagus gelemo dadi bojoku..
[02:57.55]
[03:23.22]>>>
[03:24.22]>>
[03:25.22]>
[03:26.22]Bocah bagus sing tak tresnani,
[03:30.22]Opo kowe ono sing nduweni..
[03:33.83]Tresno iki wis nyantol sliramu,
[03:37.26]Ojo nggawe kuciwo atiku..
[03:40.94]Bocah manis sing adoh neng kono,
[03:44.13]Senajan pesek aku tetep tresno..
[03:47.87]Krungu suaramu neng ati lego,
[03:51.43]Opo maneh sesandingan nali tresno..
[03:56.86]Bocah bagus sing tak tresnani,
[04:00.16]Opo kowe ono sing nduweni..
[04:03.97]Tresno iki wis nyantol sliramu,
[04:07.28]Ojo nggawe kuciwo atiku..
[04:11.27]Bocah manis sing adoh neng kono,
[04:14.39]Senajan pesek aku tetep tresno..
[04:18.45]Krungu suaramu neng ati lego,
[04:21.82]Opo maneh sesandingan nali tresno..
[04:26.62]
————–
Preview:

Advertisements