Ngenteni (astuti)

Versi: Astuti

Kangen jroning ati,mergo tresno iki
Lama ku menanti, oh si jantung hati
Kangen dan rinduku, mung kanggo sliramu
Ra bakal ilang, yen durung ketemu

Siang kunantikan, malam kuimpikan
Dirimu seorang, oh kakanda sayang
Tak akan berhenti, biar musim berganti
Lali ojo lali, tansah tak enteni

reff :
Nadyan mung suaramu, sing tansah keprungu
Nanging jroning atiku, nambani kangenku
Sayang…, kangmas sayang oh kakanda sayang
Doa dan cintaku slalu kupanjatkan

Semoga tuhan, slalu melindungi
Cinta suci ini, sampai kau kembali

reff :
Siang kunantikan, malam kuimpikan
Dirimu seorang, oh kakanda sayang
Tak akan berhenti, biar musim berganti
Lali ojo lali, tansah tak enteni

reff :
Nadyan mung suaramu, sing tansah keprungu
Nanging jroning atiku, nambani kangenku
Sayang…, kangmas sayang oh kakanda sayang
Doa dan cintaku slalu kupanjatkan

Semoga tuhan, slalu melindungi
Cinta suci ini, sampai kau kembali

Cinta suci ini, sampai kau kembali
Cinta suci ini, sampai kau kembali
Cinta suci ini, sampai kau kembali

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Ngenteni

Versi: Cici Sahita

Umpomo prahu kang tanpo nahkoda
Lelayaran ono tengah samudro
Katrajang ombak, kabuncang angin
Maras miris, sarto nandang prihatin

Rasane nelongso, mergo kok tinggal lungo
Janjimu jarene amung sedelo
Ra sabar rasane, anggonku ngenteni
Opo pancen sliramu uwis lali

reff :
Yen lali, mbok enggal elingo
Janjimu, naliko semono
Ning kene tansah tak enteni
nDak suwun sliramu ora mblenjani

Sanadyan sedino rasane sewindu
Tansah lam-lamen marang sliramu
Nganti suk kapan, anggonku ngenteni
Mugo-mugo sliramu enggal bali

reff :
Rasane nelongso, mergo kok tinggal lungo
Janjimu jarene amung sedelo
Ra sabar rasane, anggonku ngenteni
Opo pancen sliramu uwis lali

reff :
Yen lali, mbok enggal elingo
Janjimu, naliko semono
Ning kene tansah tak enteni
nDak suwun sliramu ora mblenjani

Sanadyan sedino rasane sewindu
Tansah lam-lamen marang sliramu
Nganti suk kapan, anggonku ngenteni
Mugo-mugo sliramu enggal bali
Mugo-mugo sliramu enggal bali

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.