Ngelayung Tanpo Guno

“Ngelayung Tanpo Guno” Versi Arya Satria

Ono wong susah nganti ngelayung,
Seneng dunyo wedi mati..
Kuncenono gedhongono,
Yen wis titi mongso bakal teko..

Tanpo guno siro ngelayung,
Susah mikir wedi mati..
Manungso kabeh bakale mati,
Sowan marang ilahi robbi..

reff:
Sopo gelem seneng tetulung,
Mbesuk mesti bakal ketulung..
Sopo seneng tumindak olo,
Mbesuk mesti bakal ciloko..

Mumpung durung katekan pati,
Mulo sing sregep ngaji..
Kanggo sangu sowan marang gusti,
Insha Alloh nompo suwargone gusti..

reff:
Ono wong susah nganti ngelayung,
Seneng dunyo wedi mati..
Kuncenono gedhongono,
Yen wis titi mongso bakal teko..

Tanpo guno siro ngelayung,
Susah mikir wedi mati..
Manungso kabeh bakale mati,
Sowan marang ilahi robbi..

reff:
Sopo gelem seneng tetulung,
Mbesuk mesti bakal ketulung..
Sopo seneng tumindak olo,
Mbesuk mesti bakal ciloko..

Mumpung durung katekan pati,
Mulo sing sregep ngaji..
Kanggo sangu sowan marang gusti,
Insha Alloh nompo suwargone gusti..
Insha Alloh nompo suwargone gusti..