Mung Sliramu (engkong ari)

Versi: Engkong Ari

Naliko, dek jaman, semono
Aku ora, pengen adoh, soko sliramu..
Ora bakal, aku lali, esemmu..
Kang mbarengi, pungkasane, welingmu..

Oh…sesigar nyawaku, wus ra ono
Ora tau, kepikir, golek sulihmu..
Mergo mbesok, aku bakal, ngancani
Sliramu…, mung sliramu, duwekku..

Wiwit kuwi aku tanpo, sliramu
Jagani, uwohe, tresnamu..
Sliramu…, tansah ono ing atiku..
Sliramu…, tansah ono ing atiku..