Kali Tambi

Nok-Neng-Sagita
Versi: Nok Neng Sagita

Kelingan..kelingan waktu loroan..
Kali tambi sing dadi saksi,
Wong loro saling ngucap janji..

Kebayang..ingat lagi demenan..
Gandengan bari guyonan,
Ati sun rasa seneng pisan..

reff:
Suket ijo ning tanggul kali,
Lamun jodo pasti dadi siji..

Lamun bener kakange cinta,
Gage marek ning wong tua..
Duh kakang bareng bareng gedongan..

Kebayang..ingat lagi demenan..
Gandengan bari guyonan,
Ati sun rasa seneng pisan..

reff:
Suket ijo ning tanggul kali,
Lamun jodo pasti dadi siji..

Lamun bener kakange cinta,
Gage marek ning wong tua..
Duh kakang bareng bareng gedongan..

Kelingan..kelingan waktu loroan..
Kali tambi sing dadi saksi,
Wong loro saling ngucap janji..
—————
[ver: lyrics]
[id: wkzswvcs]
[ar: Nok Neng Sagita]
[ti: Kali Tambi]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:47]
[00:01.39]Kali Tambi
[00:27.39]Versi : Nok Neng Sagita
[00:30.39]
[00:33.39]>>>
[00:34.39]>>
[00:35.39]>
[00:36.39]Kelingan..kelingan waktu loroan..
[00:44.04]Kali tambi sing dadi saksi,
[00:50.70]Wong loro saling ngucap janji..
[00:57.61]
[01:09.68]Kebayang..ingat lagi demenan..
[01:17.28]Gandengan bari guyonan,
[01:23.24]Ati sun rasa seneng pisan..
[01:30.46]
[01:55.32]>>>
[01:56.32]>>
[01:57.32]>
[01:58.32]Suket ijo ning tanggul kali,
[02:04.25]Lamun jodo pasti dadi siji..
[02:11.14]
[02:22.97]Lamun bener kakange cinta,
[02:29.19]Gage marek ning wong tua..
[02:35.66]Duh kakang bareng bareng gedongan..
[02:43.31]Kebayang..ingat lagi demenan..
[02:51.15]Gandengan bari guyonan,
[02:57.44]Ati sun rasa seneng pisan..
[03:04.65]
[03:29.08]>>>
[03:30.08]>>
[03:31.08]>
[03:32.08]Suket ijo ning tanggul kali,
[03:38.55]Lamun jodo pasti dadi siji..
[03:44.96]
[03:57.41]Lamun bener kakange cinta,
[04:03.62]Gage marek ning wong tua..
[04:10.15]Duh kakang bareng bareng gedongan..
[04:17.70]Kelingan..kelingan waktu loroan..
[04:25.40]Kali tambi sing dadi saksi,
[04:31.93]Wong loro saling ngucap janji..
[04:38.97]
————-
Preview:

Advertisements