Jambu Alas

“JAMBU ALAS” Versi Didi Kempot feat Nunung Alvi

Lk:
Kelingan manis eseme,
Trus kelingan ramah gemuyune..
Tresno lan kasih, (kasih sayange),
Karep atiku klakon dadi bojone..

Sayange wis nduwe bojo,
Nanging aku, aku wis kadhung tresno..
Nelongso (rasaning ati),
Yen aku ra klakon melu nduweni..

reff:
Jambu alas kulite ijo,
Sing digagas wis nduwe bojo..
Ada gula ada semut,
Durung rondo ojo direbut..

Pr:
Sumpah neng batin,
Yen kula tidak dikawin..
Tekating ati,
Ora bakal luru ganti..

Sumpah wis janji,
Arep sehidup semati..
Seneng lan sedih,
Bareng-bareng dilakoni..

Lk :
Jambu alas ndhuk,
Manis rasane..
Snajan tilas,
Tak enteni randhane,,

Kelingan manis eseme,
Trus kelingan ramah gemuyune..
Tresno lan kasih, (kasih sayange),
Karep atiku klakon dadi bojone..

Jambu alas kulite ijo,
Sing digagas wis nduwe bojo..
Ada gula ada semut,
Durung rondo ojo direbut..