Grajagan (ratna antika)

“Grajagan” Versi Ratna Antika

Gerajagan banyuwangi,
Saben dino sing tau sepi..
Lanang wadon hang nekani,
Ngilangaken susahe ati..

Lungguh ring pasir-pasiran,
Sembur-semburan geredhoan..
Nggredhoni ombak playonan,
Lanang wadon uber-uberan..

reff:
Gandheng tangan nong pinggiran,
Pinggir pesisir geragajan..
Bisik-bisik semayanan,
Matri janji urip bareng..
Sir-siran ambi gandhangan,
Gending asli banyuwangian..

Gerajagan banyuwangi,
Saben dino sing tau sepi..
Lanang wadon hang nekani,
Ngilangaken susahe ati..

Lungguh ring pasir-pasiran,
Sembur-semburan geredhoan..
Nggredhoni ombak playonan,
Lanang wadon uber-uberan..

reff:
Gandheng tangan nong pinggiran,
Pinggir pesisir geragajan..
Bisik-bisik semayanan,
Matri janji urip bareng..
Sir-siran ambi gandhangan,
Gending asli banyuwangian..

Gerajagan banyuwangi,
Saben dino sing tau sepi..
Lanang wadon hang nekani,
Ngilangaken susahe ati..