Gede Dowo (vivi rosalita)

Gede Dowo
Ciptaan : ??
Vokal : Vivi R & Agung
Produksi : Perdana Record

Lk : Mbok’e thole…, coba kowe rene…,
anakmu thole…, kok cengengesan dewe…,
Pr :
Thole…thole…, yo gene cengengesan dewe
Bapakmu thole…, mung kuwatir ngomal-ngomel lambene
Nganti sak mene…

Thole…thole…, kurang opo mbokmu ngladeni
Tak gadhang-gadhang, lan tak junjung
Ning patrapmu, sajak’e agawe bingung

Lk : Jan-jane sepele wae mbok…, Perkarane ndek bengi aku ngipi
Pr : Ngipi opo thole, coba kondo-o wae, Mbok menowo, ipenmu ono wertine
Lk : Ngipi dicokot ulo, ulone gede dowo
Pr : Yen mengkono, kowe cepak jodone

Lk : Mbok’e…pak’e…, suk rabiku ditanggapke opo
Pr : Anakku thole, ngganteng dewe, Suk rabimu nanggap new palapa wae

reff :

Pr :
Thole…thole…, yo gene cengengesan dewe
Bapakmu thole…, mung kuwatir ngomal-ngomel lambene
Nganti sak mene…

Thole…thole…, kurang opo mbokmu ngladeni
Tak gadhang-gadhang, lan tak junjung
Ning patrapmu, sajak’e agawe bingung

Lk : Jan-jane sepele wae mbok…, Perkarane ndek bengi aku ngipi
Pr : Ngipi opo thole, coba kondo-o wae, Mbok menowo, ipenmu ono wertine
Lk : Ngipi dicokot ulo, ulone gede dowo
Pr : Yen mengkono, kowe cepak jodone

Lk : Mbok’e…pak’e…, suk rabiku ditanggapke opo
Pr : Anakku thole, ngganteng dewe, Suk rabimu nanggap new palapa wae

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=vNNP0r4IZqw

Advertisements