Cinta Disered Sered

Nining-Sanjaya
Versi: Nining Sanjaya

Pertama kita kenalan,
Akhire kita janjian..
Wong loro janji setia,
Bli bakal gawe sulaya..

Sekien kakang ngingkari,
Ternyata janji bli bukti..
Ning kula tega nyakiti,
Kecewa lara ning ati..

reff:
Pirang wulan ditinggalaken,
Karo kula kaya wis ora demen..

Yen bli suka coba ngomonga,
Aja sampe kula ditambang dawa..
Tuku klasa ning desa plered,
Cinta kula ning kakang disered sered..

Sekien kakang ngingkari,
Ternyata janji bli bukti..
Ning kula tega nyakiti,
Kecewa lara ning ati..

reff:
Pirang wulan ditinggalaken,
Karo kula kaya wis ora demen..

Yen bli suka coba ngomonga,
Aja sampe kula ditambang dawa..
Tuku klasa ning desa plered,
Cinta kula ning kakang disered sered..

Pertama kita kenalan,
Akhire kita janjian..
Wong loro janji setia,
Bli bakal gawe sulaya..

Sekien kakang ngingkari,
Ternyata janji bli bukti..
Ning kula tega nyakiti,
Kecewa lara ning ati..
—————–
[ver: lyrics]
[id: ncibszch]
[ar: Nining Sanjaya]
[ti: Cinta Disered Sered]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:51]
[id: qliluocv]
[00:01.01]Cinta Disered Sered
[00:01.01]by: Nining Sanjaya
[00:35.01]
[00:37.01]>>>
[00:38.01]>>
[00:39.01]>
[00:40.01]Pertama kita kenalan,
[00:46.14]Akhire kita janjian..
[00:53.10]Wong loro janji setia,
[00:59.82]Bli bakal gawe sulaya..
[01:05.73]
[01:13.05]Sekien kakang ngingkari,
[01:19.54]Ternyata janji bli bukti..
[01:26.23]Ning kula tega nyakiti,
[01:33.07]Kecewa lara ning ati..
[01:39.30]
[02:05.06]>>>
[02:06.06]>>
[02:07.06]>
[02:08.06]Pirang wulan ditinggalaken,
[02:14.51]Karo kula
[02:16.76]kaya wis ora demen..
[02:20.68]
[02:28.71]Yen bli suka
[02:32.48]coba ngomonga,
[02:36.16]Aja sampe
[02:38.53]kula ditambang dawa..
[02:42.92]Tuku klasa
[02:45.03]ning desa plered,
[02:48.70]Cinta kula ning kakang
[02:52.99]disered sered..
[02:55.73]
[02:58.12]Sekien kakang ngingkari,
[03:04.23]Ternyata janji bli bukti..
[03:11.00]Ning kula tega nyakiti,
[03:17.72]Kecewa lara ning ati..
[03:23.93]
[03:50.06]>>>
[03:51.06]>>
[03:52.06]>
[03:53.06]Pirang wulan ditinggalaken,
[03:59.18]Karo kula
[04:01.24]kaya wis ora demen..
[04:05.28]
[04:14.37]Yen bli suka
[04:17.34]coba ngomonga,
[04:20.71]Aja sampe
[04:23.61]kula ditambang dawa..
[04:27.91]Tuku klasa
[04:29.71]ning desa plered,
[04:33.33]Cinta kula ning kakang
[04:37.50]disered sered..
[04:40.86]
[04:42.85]Pertama kita kenalan,
[04:49.19]Akhire kita janjian..
[04:55.97]Wong loro janji setia,
[05:02.38]Bli bakal gawe sulaya..
[05:08.85]
[05:16.33]Sekien kakang ngingkari,
[05:22.48]Ternyata janji bli bukti..
[05:29.25]Ning kula tega nyakiti,
[05:35.91]Kecewa lara ning ati..
[05:41.70]
————-
Preview:

Advertisements