Tondo Tresno (tawie sasmita)


Versi: Tawie Sasmita

Neng atimu eneng opo,
Ndredeg yen pethuk aku..
Neng atimu eneng opo,
Pengen nyedhak nang aku..

Neng atimu eneng opo,
Bingung yen ra pethuk aku..
Yen wis pethuk karo aku,
Isin isin rasane..

Gotri ala gotri nogosari ri,
Tiwul awal awul jenang katul tul,
Dolan awan awan ndelok manten ten,
Titenono iku nggo pratondo tresno..

Tresno neng ati, ora mbujuk’i
Tresno neng ati, ojo tutupi..
Yen sliramu nduweni tresno ning ati..
Tresno neng ati, ora mbujuk’i
Tresno neng ati, ojo tutupi..
Getun mburi mengko ono sing ndhisik’i..

Puk ami ami delalang tupu tupu,
Mendekatlah kasih kupeluk hai sayangku,
Puk ami ami delalang tupu tupu,
Ojo isin isin nyedhak’o marang aku..

reff:
Neng atimu eneng opo,
Ndredeg yen pethuk aku..
Neng atimu eneng opo,
Pengen nyedhak nang aku..

Neng atimu eneng opo,
Bingung yen ra pethuk aku..
Yen wis pethuk karo aku,
Isin isin rasane..

Gotri ala gotri nogosari ri,
Tiwul awal awul jenang katul tul,
Dolan awan awan ndelok manten ten,
Titenono iku nggo pratondo tresno..

Tresno neng ati, ora mbujuk’i
Tresno neng ati, ojo tutupi..
Yen sliramu nduweni tresno ning ati..
Tresno neng ati, ora mbujuk’i
Tresno neng ati, ojo tutupi..
Getun mburi mengko ono sing ndhisik’i..

Puk ami ami delalang tupu tupu,
Mendekatlah kasih kupeluk hai sayangku,
Puk ami ami delalang tupu tupu,
Ojo isin isin nyedhak’o marang aku..

Puk ami ami delalang tupu tupu,
Ciang makan naci kalau malam minum cucu..
Puk ami ami delalang tupu tupu,
Ciang makan naci kalau malam minum cucu..

Tresnamu Setiaku


Versi: Tawi Sasmita ft. Maya

Lk:
Wis limang taun kowe urip karo aku,
Durung biso aku mulyaake uripmu..
Sakpiro gedene dosaku marang kowe,
Mung biso nggawe rekoso nang garwane..

Pr:
Aku ora nelongso senajan urip rekoso,
Amargo dudu donya sing nggawe aku mulyo..

Duet:
Sak tenane uripku lan uripmu mulyo,
Senajan kahanan urip sing pas-pasan..

reff:
Lk:
Dunya lan bondo sing dadi pangipenmu,
Mung isih ono sak jeroning lamunanmu..
Pr:
Sing tak suwun amung setyo lan kasihmu,
Ora luntur nganti tumekaning pati..

Duet:
Ora bakal nganti kepisah rogo,
Setyaku lan setyamu mituhu..

Lk:
Wis limang taun kowe urip karo aku,
Durung biso aku mulyaake uripmu..
Sakpiro gedene dosaku marang kowe,
Mung biso nggawe rekoso nang garwane..

Pr:
Aku ora nelongso senajan urip rekoso,
Amargo dudu donya sing nggawe aku mulyo..

Duet:
Sak tenane uripku lan uripmu mulyo,
Senajan kahanan urip sing pas-pasan..

reff:
Lk:
Dunya lan bondo sing dadi pangipenmu,
Mung isih ono sak jeroning lamunanmu..
Pr:
Sing tak suwun amung setyo lan kasihmu,
Ora luntur nganti tumekaning pati..

Duet:
Ora bakal nganti kepisah rogo,
Setyaku lan setyamu mituhu..

Lk:
Wis limang taun kowe urip karo aku,
Durung biso aku mulyaake uripmu..
Sakpiro gedene dosaku marang kowe,
Mung biso nggawe rekoso nang garwane..

Pr:
Aku ora nelongso senajan urip rekoso,
Amargo dudu donya sing nggawe aku mulyo..

Duet:
Sak tenane uripku lan uripmu mulyo,
Senajan kahanan urip sing pas-pasan..

12