Tondo Tresno (tawie sasmita)

Tawi-Sasmita
Versi: Tawie Sasmita

Ning atimu eneng opo,
Ndredeg yen pethuk aku..
Ning atimu eneng opo,
Pengen nyedhak nang aku..

Ning atimu eneng opo,
Bingung yen ra pethuk aku..
Yen wis pethuk karo aku,
Isin isin rasane..

Gotri ala gotri nogosari ri,
Tiwul awal awul jenang katul tul,
Dolan awan awan ndelok manten ten,
Titenono iku nggo pratondo tresno..

Tresno ning ati, ora mbujuk’i
Tresno ning ati, ojo tutupi..
Yen sliramu nduweni tresno ning ati..
Tresno ning ati, ora mbujuk’i
Tresno ning ati, ojo tutupi..
Getun mburi mengko ono sing ndhisik’i..

Puk ami ami delalang tupu tupu,
Mendekatlah kasih kupeluk hai sayangku,
Puk ami ami delalang tupu tupu,
Ojo isin isin nyedhak’o marang aku..

reff:
kembali ke atas..ning atimu eneng…

Puk ami ami delalang tupu tupu,
Ciang makan naci kalau malam minum cucu,
Puk ami ami delalang tupu tupu,
Ciang makan naci kalau malam minum cucu,
————
[ver: lyrics]
[id: ioalsbcc]
[ar: Tawie Sasmita]
[ti: Tondo Tresno]
[al: Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:00]
[00:01.00]Tondo Tresno
[00:25.00]Versi : Tawie Sasmita
[00:28.00]
[00:31.00]>>>
[00:32.00]>>
[00:33.00]>
[00:34.00]Ning atimu eneng opo,
[00:37.97]Ndredeg yen pethuk aku..
[00:41.13]Ning atimu eneng opo,
[00:46.05]Pengen nyedhak nang aku..
[00:50.46]Ning atimu eneng opo,
[00:54.08]Bingung yen ra pethuk aku..
[00:58.56]Yen wis pethuk karo aku,
[01:02.66]Isin isin rasane..
[01:07.50]Gotri ala gotri nogosari ri,
[01:11.18]Tiwul awal awul jenang katul tul,
[01:14.60]Dolan awan awan ndelok manten ten,
[01:17.90]Titenono iku nggo pratondo tresno..
[01:21.30]Tresno ning ati, ora mbujuk’i
[01:27.27]Tresno ning ati, ojo tutupi..
[01:34.42]Yen sliramu nduweni tresno ning ati..
[01:41.20]Tresno ning ati, ora mbujuk’i
[01:48.00]Tresno ning ati, ojo tutupi..
[01:54.71]Getun mburi mengko ono sing ndhisik’i..
[02:01.42]Puk ami ami delalang tupu tupu,
[02:04.35]Mendekatlah kasih kupeluk hai sayangku,
[02:07.91]Puk ami ami delalang tupu tupu,
[02:11.27]Ojo isin isin nyedhak’o marang aku..
[02:15.05]
[02:32.01]>>>
[02:33.01]>>
[02:34.01]>
[02:35.01]Ning atimu eneng opo,
[02:39.01]Ndredeg yen pethuk aku..
[02:43.08]Ning atimu eneng opo,
[02:47.55]Pengen nyedhak nang aku..
[02:51.98]Ning atimu eneng opo,
[02:56.08]Bingung yen ra pethuk aku..
[03:00.24]Yen wis pethuk karo aku,
[03:04.60]Isin isin rasane..
[03:08.89]Gotri ala gotri nogosari ri,
[03:12.56]Tiwul awal awul jenang katul tul,
[03:16.06]Dolan awan awan ndelok manten ten,
[03:19.29]Titenono iku nggo pratondo tresno..
[03:22.45]Tresno ning ati, ora mbujuk’i
[03:28.43]Tresno ning ati, ojo tutupi..
[03:35.66]Yen sliramu nduweni tresno ning ati..
[03:42.24]Tresno ning ati, ora mbujuk’i
[03:48.72]Tresno ning ati, ojo tutupi..
[03:55.85]Getun mburi mengko ono sing ndhisik’i..
[04:02.52]Puk ami ami delalang tupu tupu,
[04:05.57]Mendekatlah kasih kupeluk hai sayangku,
[04:08.99]Puk ami ami delalang tupu tupu,
[04:12.65]Ojo isin isin nyedhak’o marang aku..
[04:16.21]Puk ami ami delalang tupu tupu,
[04:19.13]Ciang makan naci kalau malam minum cucu,
[04:22.80]Puk ami ami delalang tupu tupu,
[04:25.91]Ciang makan naci kalau malam minum cucu,
[04:29.58]
————
Preview:

Advertisements

Tresnamu Setiaku

Tawi-Sasmita
Versi: Tawi Sasmita ft. Maya

Lk:
Wis limang taun kowe urip karo aku,
Durung biso aku mulyaake uripmu..
Sakpiro gedene dosaku marang kowe,
Mung biso nggawe rekoso nang garwane..

Pr:
Aku ora nelongso senajan urip rekoso,
Amargo dudu donya sing nggawe aku mulyo..

Duet:
Sak tenane uripku lan uripmu mulyo,
Senajan kahanan urip sing pas-pasan..

reff:
Lk:
Dunya lan bondo sing dadi pangipenmu,
Mung isih ono sak jeroning lamunanmu..
Pr:
Sing tak suwun amung setyo lan kasihmu,
Ora luntur nganti tumekaning pati..

Duet:
Ora bakal nganti kepisah rogo,
Setyaku lan setyamu mituhu..

Lk:
Wis limang taun kowe urip karo aku,
Durung biso aku mulyaake uripmu..
Sakpiro gedene dosaku marang kowe,
Mung biso nggawe rekoso nang garwane..

Pr:
Aku ora nelongso senajan urip rekoso,
Amargo dudu donya sing nggawe aku mulyo..

Duet:
Sak tenane uripku lan uripmu mulyo,
Senajan kahanan urip sing pas-pasan..

reff:
Lk:
Dunya lan bondo sing dadi pangipenmu,
Mung isih ono sak jeroning lamunanmu..
Pr:
Sing tak suwun amung setyo lan kasihmu,
Ora luntur nganti tumekaning pati..

Duet:
Ora bakal nganti kepisah rogo,
Setyaku lan setyamu mituhu..

Lk:
Wis limang taun kowe urip karo aku,
Durung biso aku mulyaake uripmu..
Sakpiro gedene dosaku marang kowe,
Mung biso nggawe rekoso nang garwane..

Pr:
Aku ora nelongso senajan urip rekoso,
Amargo dudu donya sing nggawe aku mulyo..

Duet:
Sak tenane uripku lan uripmu mulyo,
Senajan kahanan urip sing pas-pasan..
—————
[ver: lyrics]
[id: zpzazhcs]
[ar: Tawie f. Maya]
[ti: Tresnamu Setiaku]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 8:06]
[00:01.00]Tresnamu Setiaku
[00:49.00]Versi : Tawie Sasmita f. Maya
[00:52.00]
[00:55.00]>>>
[00:56.00]>>
[00:57.00]>
[00:58.00]Lk: Wis limang taun kowe urip karo aku,
[01:07.25]Lk: Durung biso aku mulyaake uripmu..
[01:16.21]Lk: Sakpiro gedene dosaku marang kowe,
[01:24.67]Lk: Mung biso nggawe rekoso nang garwane..
[01:34.44]Pr: Aku ora nelongso senajan urip rekoso,
[01:41.72]Pr: Amargo dudu donya sing nggawe aku mulyo..
[01:51.67]Duet: Sak tenane uripku lan uripmu mulyo,
[02:01.30]Duet: Senajan kahanan urip sing pas-pasan..
[02:10.95]
[02:38.00]>>>
[02:39.00]>>
[02:40.00]>
[02:41.00]Lk: Dunya lan bondo sing dadi pangipenmu,
[02:49.70]Lk: Mung isih ono sak jeroning lamunanmu..
[02:58.52]
[03:10.17]Pr: Sing tak suwun amung setyo lan kasihmu,
[03:19.44]Pr: Ora luntur nganti tumekaning pati..
[03:29.64]Duet: Ora bakal nganti kepisah rogo,
[03:38.60]Duet: Setyaku lan setyamu mituhu..
[03:48.49]Lk: Wis limang taun kowe urip karo aku,
[03:59.13]Lk: Durung biso aku mulyaake uripmu..
[04:07.78]Lk: Sakpiro gedene dosaku marang kowe,
[04:16.43]Lk: Mung biso nggawe rekoso nang garwane..
[04:26.14]Pr: Aku ora nelongso senajan urip rekoso,
[04:34.53]Pr: Amargo dudu donya sing nggawe aku mulyo..
[04:43.55]Duet: Sak tenane uripku lan uripmu mulyo,
[04:53.38]Duet: Senajan kahanan urip sing pas-pasan..
[05:02.59]
[05:30.00]>>>
[05:31.00]>>
[05:32.00]>
[05:33.00]Lk: Dunya lan bondo sing dadi pangipenmu,
[05:40.92]Lk: Mung isih ono sak jeroning lamunanmu..
[05:50.37]
[06:02.44]Pr: Sing tak suwun amung setyo lan kasihmu,
[06:10.96]Pr: Ora luntur nganti tumekaning pati..
[06:20.29]Duet: Ora bakal nganti kepisah rogo,
[06:29.87]Duet: Setyaku lan setyamu mituhu..
[06:40.13]Lk: Wis limang taun kowe urip karo aku,
[06:50.71]Lk: Durung biso aku mulyaake uripmu..
[06:59.54]Lk: Sakpiro gedene dosaku marang kowe,
[07:08.19]Lk: Mung biso nggawe rekoso nang garwane..
[07:18.02]Pr: Aku ora nelongso senajan urip rekoso,
[07:26.05]Pr: Amargo dudu donya sing nggawe aku mulyo..
[07:34.82]Duet: Sak tenane uripku lan uripmu mulyo,
[07:45.02]Duet: Senajan kahanan urip sing pas-pasan..
[07:54.85]
————–
Preview:

Tresnamu Tresnaku

Tawi-Sasmita
Versi: Tawi Sasmita

Tak sayang sayang pacarku tak sayang sayang,
Tak eman eman pacarku tak eman eman..
Ora biso turu yen durung nyawang sliramu,
Tak sawang sawang fotomu tak sawang sawang,
Tak elus elus rambutmu tak elus elus..

Dudu ayumu sing gawe tresno atiku,
Dudu donyamu sing gawe sayang sliramu..
Nanging setyamu luluhke sanubariku,
Abot abote dadi wong kang ora duwe,
Tak bandhani nyowo kanggo belani kowe..

Pacarku sing tak tresnani,
Pacarku sing tak sayangi..
Pacarku sing tak tresnani,
Pacarku sing tak sayangi..

Ra bakal ono ono sing koyo kowe,
Ra bakal biso biso ngganteni kowe..
Ra bakal ono ono sing koyo kowe,
Ra bakal biso biso ngganteni kowe..

Tresnamu tresno sejati,
Setyamu setyo mituhu,
Mugo gusti angridani tresnamu tresnaku..
Tresnamu tresna sejati,
Setyamu setyo mituhu,
Mugo gusti angridani tresnamu tresnaku..

reff:
Dudu ayumu sing gawe tresno atiku,
Dudu donyamu sing gawe sayang sliramu..
Nanging setyamu luluhke sanubariku,
Abot abote dadi wong kang ora duwe,
Tak bandhani nyowo kanggo belani kowe..

Pacarku sing tak tresnani,
Pacarku sing tak sayangi..
Pacarku sing tak tresnani,
Pacarku sing tak sayangi..

Ra bakal ono ono sing koyo kowe,
Ra bakal biso biso ngganteni kowe..
Ra bakal ono ono sing koyo kowe,
Ra bakal biso biso ngganteni kowe..

Tresnamu tresno sejati,
Setyamu setyo mituhu,
Mugo gusti angridani tresnamu tresnaku..
Tresnamu tresna sejati,
Setyamu setyo mituhu,
Mugo gusti angridani tresnamu tresnaku..
—————-
[ver : lyrics]
[id: asvvnocs]
[ar: Tawie Sasmita]
[ti: Tresnamu Tresnaku]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:20]
[00:01.40]Tresnaku Tresnaku
[00:21.40]Versi : Tawie Sasmita
[00:24.40]
[00:27.40]>>>
[00:28.40]>>
[00:29.40]>
[00:30.40]Tak sayang sayang pacarku tak sayang sayang,
[00:38.68]Tak eman eman pacarku tak eman eman..
[00:46.02]Ora biso turu yen durung nyawang sliramu,
[00:53.43]Tak sawang sawang fotomu tak sawang sawang,
[00:57.47]Tak elus elus rambutmu tak elus elus..
[01:01.95]
[01:03.09]Dudu ayumu sing gawe tresno atiku,
[01:10.30]Dudu donyamu sing gawe sayang sliramu..
[01:17.96]Nanging setyamu luluhke sanubariku,
[01:25.41]Abot abote dadi wong kang ora duwe,
[01:29.27]Tak bandhani nyowo kanggo belani kowe..
[01:34.07]Pacarku sing tak tresnani,
[01:37.68]Pacarku sing tak sayangi..
[01:41.35]Pacarku sing tak tresnani,
[01:45.14]Pacarku sing tak sayangi..
[01:51.05]Ra bakal ono ono sing koyo kowe,
[01:57.33]Ra bakal biso biso ngganteni kowe..
[02:06.06]Ra bakal ono ono sing koyo kowe,
[02:13.02]Ra bakal biso biso ngganteni kowe..
[02:20.81]Tresnamu tresno sejati,
[02:24.60]Setyamu setyo mituhu,
[02:28.03]Mugo gusti angridani tresnamu tresnaku..
[02:35.67]Tresnamu tresna sejati,
[02:39.60]Setyamu setyo mituhu,
[02:43.26]Mugo gusti angridani tresnamu tresnaku..
[02:51.04]
[03:11.04]>>>
[03:12.04]>>
[03:13.04]>
[03:14.04]Dudu ayumu sing gawe tresno atiku,
[03:21.54]Dudu donyamu sing gawe sayang sliramu..
[03:28.72]Nanging setyamu luluhke sanubariku,
[03:35.94]Abot abote dadi wong kang ora duwe,
[03:39.92]Tak bandhani nyowo kanggo belani kowe..
[03:44.71]Pacarku sing tak tresnani,
[03:48.38]Pacarku sing tak sayangi..
[03:52.05]Pacarku sing tak tresnani,
[03:55.72]Pacarku sing tak sayangi..
[04:01.50]Ra bakal ono ono sing koyo kowe,
[04:09.03]Ra bakal biso biso ngganteni kowe..
[04:17.09]Ra bakal ono ono sing koyo kowe,
[04:24.06]Ra bakal biso biso ngganteni kowe..
[04:31.96]Tresnamu tresno sejati,
[04:36.19]Setyamu setyo mituhu,
[04:39.92]Mugo gusti angridani tresnamu tresnaku..
[04:47.27]Tresnamu tresna sejati,
[04:51.06]Setyamu setyo mituhu,
[04:54.74]Mugo gusti angridani tresnamu tresnaku..
[05:03.57]
————–
Preview: