Tak Labui

Tak Labui
Ciptaan : ??
Vokal : Kirnadi
Produksi : ??

Tak labui poso telung minggu
Tak labui mben setu ora turu
Nanging piye meneh, wis dadi nasibku
Bola-bali yen toh dudu jodoku

Bapak ibu jane wis setuju
KOnco-konco wis podo takon aku
Kapan rame-rame, endi undangane
Koyo-koyo ‘do selak jagongaku

Atine becik, rupane apik
Aku ra lilo, yen dipek wong liyo

reff :

Nanging piye meneh, wis dadi nasibku
Bola-bali yen toh dudu jodoku

Bapak ibu jane wis setuju
KOnco-konco wis podo takon aku
Kapan rame-rame, endi undangane
Koyo-koyo ‘do selak jagongaku

Atine becik, rupane apik
Aku ra lilo, yen dipek wong liyo

Tak labui, tak labui, tak labui, tak labui

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=FAbOw7q6wzY

Advertisements