Tak Labui

Versi: Kirnadi

Tak labui poso telung minggu
Tak labui mben setu ora turu
Nanging piye meneh, wis dadi nasibku
Bola-bali yen toh dudu jodoku

Bapak ibu jane wis setuju
KOnco-konco wis podo takon aku
Kapan rame-rame, endi undangane
Koyo-koyo ‘do selak jagongaku

Atine becik, rupane apik
Aku ra lilo, yen dipek wong liyo

reff :
Nanging piye meneh, wis dadi nasibku
Bola-bali yen toh dudu jodoku

Bapak ibu jane wis setuju
KOnco-konco wis podo takon aku
Kapan rame-rame, endi undangane
Koyo-koyo ‘do selak jagongaku

Atine becik, rupane apik
Aku ra lilo, yen dipek wong liyo
Tak labui, tak labui, tak labui, tak labui

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.