Welas Kang Ilang

Ciptaan : Agus Ithink
Vokal : Mia
Produksi : Sandi Record

Riko kang dadi, kembange ati
Riko kang dadi pujane ati
Tapi saiki, riko nyulayani
Sumpah janji welas, sampek mati

Paran salah isun, nyang awak riko
Paran kurang isun, yo nyang riko
Welas isun, tulus ring ati
Tibane riko, nyulayani

reff :
Mulane saiki, sing sun pikiri
Paran kang riko, karepno
Tapi atinisun, sing arep lali
Masiyo, riko wis ngeliyo

Riko kang dadi, kembange ati
Riko kang dadi pujane ati
Tapi saiki, riko nyulayani
Sumpah janji welas, sampek mati

Paran salah isun, nyang awak riko
Paran kurang isun, yo nyang riko
Welas isun, tulus ring ati
Tibane riko, nyulayani

reff :
Mulane saiki, sing sun pikiri
Paran kang riko, karepno
Tapi atinisun, sing arep lali
Masiyo, riko wis ngeliyo
Masiyo, riko wis ngeliyo

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=eXVZYTPGnq8

[ver: lyric]
[ar: Mia]
[ti: Welas Kang Ilang]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:10]
[00:01.94]Welas Kang Ilang
[00:24.94]Versi : Mia
[00:27.94]
[00:29.94]***
[00:30.94]**
[00:31.94]*
[00:32.61]Riko kang dadi, kembange ati
[00:40.80]Riko kang dadi pujane ati
[00:48.37]Tapi saiki, riko nyulayani
[00:56.18]Sumpah janji welas, sampek mati
[01:02.63]
[01:10.51]Paran salah isun, nyang awak riko
[01:19.45]Paran kurang isun, yo nyang riko
[01:26.78]Welas isun, tulus ring ati
[01:34.64]Tibane riko, nyulayani
[01:41.35]
[01:43.94]==mia..welas kang ilang..==
[02:00.94]
[02:02.20]***
[02:03.20]**
[02:04.20]*
[02:05.20]Mulane saiki, sing sun pikiri
[02:13.77]Paran kang riko, karepno
[02:21.08]Tapi atinisun, sing arep lali
[02:28.85]Masiyo, riko wis ngeliyo
[02:35.90]Riko kang dadi, kembange ati
[02:44.46]Riko kang dadi pujane ati
[02:51.96]Tapi saiki, riko nyulayani
[03:00.28]Sumpah janji welas, sampek mati
[03:06.84]
[03:15.61]Paran salah isun, nyang awak riko
[03:23.30]Paran kurang isun, yo nyang riko
[03:30.36]Welas isun, tulus ring ati
[03:38.93]Tibane riko, nyulayani
[03:45.05]
[03:47.74]==..welas kang ilang..mia==
[04:03.74]
[04:06.74]***
[04:07.74]**
[04:08.74]*
[04:09.74]Mulane saiki, sing sun pikiri
[04:17.37]Paran kang riko, karepno
[04:24.83]Tapi atinisun, sing arep lali
[04:32.56]Masiyo, riko wis ngeliyo
[04:40.12]Masiyo, riko wis ngeliyo
[04:49.06]

Advertisements