Tresno Waranggono

Versi: Nur Bayan ft. Imas Setyo Rini

LK:
NELONGSO ROSO RASANE NANGIS JRONING ATIKU,
YEN KELINGAN ESEM GEMUYUMU..
LARAS SWORO GENDING TRESNO GAWE KANGENE ATIKU,
TANSAH ELING AKU RO SLIRAMU..

PR:
DUH KANGMAS SAK TENANE AKU NGERTI ATIMU,
NENG WIS PESTINE AKU DU JODOMU..
PANCEN ROSO KARI ROSO, KUDU LILO NGGONMU NERIMO
LILAKNO AKU NYANDING PRIYO LIYO..

LK:
RA KEROSO WIS SEWINDU NGGONKU ORA KETEMU,
KEGUGAH ATIKU KRUNGU SUARAMU..
AKU MUNG BISO NDEDUNGO WARANGGONO SING TAK TRESNO,
MUGO BISO URIP TENTREM MULYO..

PR:
TAK TULIS LAKON TRESNAMU ING GENDING KATRESNANKU,
TAK TEMBANGNE SABEN KANGEN SLIRAMU..
SAK TENANE AKU NANGIS NANGING TRESNO WIS GINARIS,
TAK LAKONI KANTI IKHLAS ATI..

LK:
WUYUNGKU NGELAYUNG NGAMBORO ING AWANG-AWANG,
TANPO BISO NYANDING AKU MUNG BISO NYAWANG..
TUMETES ELUHKU DERES MILI ONO PIPI,
OPO TRESNO IKU PANCEN RA KUDU NDUWENI..

PR:
WIS LILAKNO AKU KANGMAS,
WIS CUKUP LALEKNO..
LELAKON TRESNO IKI BAKAL DADI CRITO,
TRESNO WARANGGONO..

REFF:
LK:
RA KEROSO WIS SEWINDU NGGONKU ORA KETEMU,
KEGUGAH ATIKU KRUNGU SUARAMU..
AKU MUNG BISO NDEDUNGO WARANGGONO SING TAK TRESNO,
MUGO BISO URIP TENTREM MULYO..

PR:
TAK TULIS LAKON TRESNAMU ING GENDING KATRESNANKU,
TAK TEMBANGNE SABEN KANGEN SLIRAMU..
SAK TENANE AKU NANGIS NANGING TRESNO WIS GINARIS,
TAK LAKONI KANTI IKHLAS ATI..

LK:
WUYUNGKU NGELAYUNG NGAMBORO ING AWANG-AWANG,
TANPO BISO NYANDING AKU MUNG BISO NYAWANG..
TUMETES ELUHKU DERES MILI ONO PIPI,
OPO TRESNO IKU PANCEN RA KUDU NDUWENI..

PR:
WIS LILAKNO AKU KANGMAS,
WIS CUKUP LALEKNO..
LELAKON TRESNO IKI BAKAL DADI CRITO,
TRESNO WARANGGONO..