Tembang Kangen (john pasta)

“Tembang Kangen John Pasta”

Wis ono pirang taun,
Suwene ora ketemu..
Kepiye kabare kowe kabeh sing neng kene,
Opo isih podho eling karo aku..

Yen podho pengen ngerti anane aku neng kene,
Mergo kangen iki sing dadi keimpi impi..
Adoh-adoh nganti tak tekani,
Dho rungokno tembang iki tembang kangen,
Nggo nglipur ati ben seneng..

Yen kowe kabeh podo seneng,
Aku dewe yo melu seneng..
Ojo digawe susah,
Urip pisan ayo digawe sing bungah..

Tak jaluk podho tentrem ayem,
Nggonku nyawang yo melu ayem..
Ayo podho barengan tetembangan,
Kanggo tombo ati kangen..

reff:
Yen podho pengen ngerti anane aku neng kene,
Mergo kangen iki sing dadi keimpi impi..
Adoh-adoh nganti tak tekani,
Dho rungokno tembang iki tembang kangen,
Nggo nglipur ati ben seneng..

Yen kowe kabeh podo seneng,
Aku dewe yo melu seneng..
Ojo digawe susah,
Urip pisan ayo digawe sing bungah..

Tak jaluk podho tentrem ayem,
Nggonku nyawang yo melu ayem..
Ayo podho barengan tetembangan,
Kanggo tombo ati kangen..
Ayo podho barengan tetembangan,
Kanggo tombo ati kangen..