Simpenanmu

“Simpenanmu” Versi Deviana Safara

Saben kelingan loro atiku,
Kerungon kecap janjimu..
Kowe ngapusi aku ra ngerti,
Sabendino mok apusi..

Opo wong liyo mergo gawe bedo,
Atiku tansah nelongso..
Yen pancen gandeng karo wong liyo,
Lilo aku lilo..

Opo iki walesanmu neng aku,
Kowe tego ninggal aku..
Abot motoku nyawang awakmu,
Mlaku karo simpenanmu..

Cukup atiku wis cukup loro,
Eruh gandeng ro wong liyo..
Lilo ati iki kudu lilo,
Nadyan atiku loro..

reff:
Opo wong liyo mergo gawe bedo,
Atiku tansah nelongso..
Yen pancen gandeng karo wong liyo,
Lilo aku lilo..

Opo iki walesanmu neng aku,
Kowe tego ninggal aku..
Abot motoku nyawang awakmu,
Mlaku karo simpenanmu..

Cukup atiku wis cukup loro,
Eruh gandeng ro wong liyo..
Lilo ati iki kudu lilo,
Nadyan atiku loro..
Lilo ati iki kudu lilo,
Nadyan atiku loro..