Sak Karepmu

Sak Karepmu
Ciptaan : Mr. Brown
Vokal : Mr. Brown
Produksi : ??

Wiwit mbiyen mulo, kowe ra’ wis tak kandani
Yen aku iki wong ora nduwe
Bopo minggat lungo, ibuku wis ra ono
Uripku mung menyanyi,karo gitar iki

Nanging kowe mekso, terus ngobral janji
Urip bareng nganti tekaning pati
Nanging saiki, kowe ingkari janji
Janji ing lati, ora nganti jroning ati
O…po…, salahku i…ki…

reff :

Sak karepmu yo nduk sak karepmu
Yen kowe arep bali marang wong tuwomu
Sak karepmu yo nduk sak karepmu
Yen aku ora biso nyenengke atimu

reff :
kembali ke atas..wiwit mbiyen mulo,…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=c1sWI-tzL14

Advertisements