Rakroso Po Piye

Versi: Sherly

Saben saben malem minggu,
Aku nyawang langit biru..
Ngenteni tekamu,
Nambani kangenku..

Mendung putih durung ngalih,
Aku isih nangis sedih..
Kangen tansoyo perih,
Ora biso tak sapih..

Ra kroso po piye, ra ngerti po piye
Jerit kangenku iki..
Ra kroso po piye, ra ngerti po piye..
Saben wengi potretmu, tak pandengi..

Ora tumoto atiku,
Yen nganti adoh sliramu..
Aku mung tansah cemburu,
Ojo mbok sikso batinku..

Ora tumoto atiku,
Yen nganti adoh sliramu..
Aku mung tansah cemburu,
Ojo mbok sikso batinku..

reff:
Saben saben malem minggu,
Aku nyawang langit biru..
Ngenteni tekamu,
Nambani kangenku..

Mendung putih durung ngalih,
Aku isih nangis sedih..
Kangen tansoyo perih,
Ora biso tak sapih..

Ra kroso po piye, ra ngerti po piye
Jerit kangenku iki..
Ra kroso po piye, ra ngerti po piye..
Saben wengi potretmu, tak pandengi..

Ora tumoto atiku,
Yen nganti adoh sliramu..
Aku mung tansah cemburu,
Ojo mbok sikso batinku..

Ora tumoto atiku,
Yen nganti adoh sliramu..
Aku mung tansah cemburu,
Ojo mbok sikso batinku..