Ora Sayang

Versi: Putri Fortuna

Opo koyo ngene sing jenenge tresno,
Yen saben dinane batinku kesikso..
Opo koyo ngene sing jarene sayang,
Yen saben dinane atiku sumelang..

Jare tresno kok suloyo,
Neng mburiku kowe main moto..
Jare cinta selamanya,
Cintamu hanya palsu belaka..

Ojo ngomong tresno,
Saiki tresnaku uwis sirno..
Kabeh kowe sing njalari,
Janji janji tibane ngapusi..

Ojo ngomong sayang,
Aku saiki wis ora sayang..
Mergo sing tak sayang,
Ternyata dia si hidung belang..

reff:
Opo koyo ngene sing jenenge tresno,
Yen saben dinane batinku kesikso..
Opo koyo ngene sing jarene sayang,
Yen saben dinane atiku sumelang..

Jare tresno kok suloyo,
Neng mburiku kowe main moto..
Jare cinta selamanya,
Cintamu hanya palsu belaka..

Ojo ngomong tresno,
Saiki tresnaku uwis sirno..
Kabeh kowe sing njalari,
Janji janji tibane ngapusi..

Ojo ngomong sayang,
Aku saiki wis ora sayang..
Mergo sing tak sayang,
Ternyata dia si hidung belang..

Ojo ngomong tresno,
Saiki tresnaku uwis sirno..
Kabeh kowe sing njalari,
Janji janji tibane ngapusi..

Ojo ngomong sayang,
Aku saiki wis ora sayang..
Mergo sing tak sayang,
Ternyata dia si hidung belang..