Ora Rumongso (nanik)

Versi: Nanik

Sak wetoro rasaku,
Mung kangen seliramu..
Rino katone netro,
Lamun ratri tansah ndhudut ati..

Ewo semono sliramu,
Kok durung gelem bloko..
Tansah tak tunggu-tunggu,
Anggonmu mresopo karo aku..

Reroncene sekar mlati,
Iki lambang, katresnan sejati
Senadyan koyo ngopo,
Jroning ati ora bakal tego..

Yen pinuju,
Aku ketemu karo sliramu..
Tak rewangi nelongso,
Ning sliramu sing ora rumongso..

reff:
Sak wetoro rasaku,
Mung kangen seliramu..
Rino katone netro,
Lamun ratri tansah ndhudut ati..

Ewo semono sliramu,
Kok durung gelem bloko..
Tansah tak tunggu-tunggu,
Anggonmu mresopo karo aku..

Reroncene sekar mlati,
Iki lambang, katresnan sejati
Senadyan koyo ngopo,
Jroning ati ora bakal tego..

Yen pinuju,
Aku ketemu karo sliramu..
Tak rewangi nelongso,
Ning sliramu sing ora rumongso..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.