Ora Masalah


Versi: Via Vallen

Kowe pernah ono neng atiku,
Janji ora bakal ninggalke aku..
Saiki kowe lungo mblenjani janjimu,
Ninggalke loro neng njero dodo..
Ora masalah..

Lambemu sing lamis,
Nggawe atiku keiris..
Ra bakal aku nangis,
Mergo kuwi wis digaris..

Tresnomu koyo telo,
Anane mung nyereti..
Isone nggawe loro,
Lorone neng njero ati..

Urip rasah spaneng,
Raono kowe aku ayem..
Urip rasah spaneng,
Raono kowe aku seneng..

Tresnomu wis luntur,
Aku tak terimo mundur..
Ketimbang nggawe atiku ajur..

reff:
Lambemu sing lamis,
Nggawe atiku keiris..
Ra bakal aku nangis,
Mergo kuwi wis digaris..

Tresnomu koyo telo,
Anane mung nyereti..
Isone nggawe loro,
Lorone neng njero ati..

Urip rasah spaneng,
Raono kowe aku ayem..
Urip rasah spaneng,
Raono kowe aku seneng..

Tresnomu wis luntur,
Aku tak terimo mundur..
Ketimbang nggawe atiku ajur..

Urip rasah spaneng,
Raono kowe aku ayem..
Urip rasah spaneng,
Raono kowe aku seneng..

Ora masalah,
Sabarku turah-turah..
Ketimbang nggawe atiku bubrah,
Ketimbang nggawe uripku susah..