Ngerandu

Ciptaan : Faried DS
Vokal : Mia MS
Produksi : Sandi Record

Alum…, kembange alum
Garing…, yo kepanasan
Mergo…, wis lawas temenan
Suwe ngenteni, tekane udan..

Alum…, kembange alum
Garing…, yo kepanasan
Mergo…, wis lawas temenan
Suwe ngenteni, tekane udan..

Alum…, kembange alum
Mergo, lawas sing keneng sangsaman
Alum…, kembange alum
Mergo, lawas sing tau disambang..

Nawi tah embun dalu,
Hang biso ngademi,
Myakne sing kari alum,
Ngerandu tekane banyu..

Nawi tah embun dalu,
Hang biso ngademi,
Myakne sing kari alum,
Ngerandu tekane banyu..

reff :
Alum…, kembange alum
Mergo, lawas sing keneng sangsaman
Alum…, kembange alum
Mergo, lawas sing tau disambang..

Nawi tah embun dalu,
Hang biso ngademi,
Myakne sing kari alum,
Ngerandu tekane banyu..

Nawi tah embun dalu,
Hang biso ngademi,
Myakne sing kari alum,
Ngerandu tekane banyu..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=TKZ6yp2_rtw

[ver: lyric]
[ar: Mia MS]
[ti: Ngerandu]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:58]
[00:01.00]Ngerandu
[00:29.97]Versi : Mia MS
[00:32.97][01:50.89][03:06.03][03:36.03][04:53.77]
[00:35.97][03:39.03]@@@
[00:36.97][03:40.03]@@
[00:37.97][03:41.03]@
[00:38.69][01:15.00]Alum…, kembange alum
[00:47.63][01:24.00]Garing…, yo kepanasan
[00:56.32][01:33.45]Mergo…, wis lawas temenan
[01:04.89][01:42.10]Suwe ngenteni, tekane udan..
[01:55.00][03:42.03]Alum…, kembange alum
[02:03.82][03:50.59]Mergo, lawas sing keneng sangsaman
[02:12.63][03:59.13]Alum…, kembange alum
[02:21.32][04:08.28]Mergo, lawas sing tau disambang..
[02:29.57][02:47.00][04:16.45][04:33.89]Nawi tah embun dalu,
[02:33.57][02:51.00][04:20.76][04:38.01]Hang biso ngademi,
[02:38.04][02:55.27][04:25.04][04:42.26]Myakne sing kari alum,
[02:42.70][03:00.45][04:29.70][04:47.02]Ngerandu tekane banyu..
[03:09.03]==mia ms, ngerandu==

Advertisements