Mergo Roso Iki

Versi: Priyath Ekka

Sun enget nyang riko
magih kumpul bebarengan,
Seneng susah yoro sesandingan..
Sun iling nong riko
wektu magih keloronan,
Sun lan riko gandengan tangan..

Saiki wis bedo
wis melaku sewang-sewangan,
Kembange ati adoh digowo wong liyo..
Mung siji hang sun jaluk
riko tetep iling isun,
Mergo roso iki magih ono..

Duh gusti yo kuwateno urip koyo gedigi,
Urip tanpo riko yo kari yo sepi..
Duh gusti yo kuwateno apuwo kari gedigi,
Welas sun iki angel diilangi..

reff:
Saiki wis bedo
wis melaku sewang-sewangan,
Kembange ati adoh digowo wong liyo..
Mung siji hang sun jaluk
riko tetep iling isun,
Mergo roso iki magih ono..

Duh gusti yo kuwateno urip koyo gedigi,
Urip tanpo riko yo kari yo sepi..
Duh gusti yo kuwateno apuwo kari gedigi,
Welas sun iki angel diilangi..

Duh gusti yo kuwateno urip koyo gedigi,
Urip tanpo riko yo kari yo sepi..
Duh gusti yo kuwateno apuwo kari gedigi,
Welas sun iki angel diilangi..
Welas sun iki angel diilangi..
Welas sun iki angel diilangi..