Kisah Seorang Pramuria

Ciptaan : Hengky MS
Vokal : Artika
Produksi : ??

Ning opo, ning ndunyo iki
Wong tansah, anggeguyoni
Uripku, sing olo iki
Kekancan karo sawijine, priyo..

Ning opo, kabeh manungso
Mung ngece, uripe dewe’e
Nggolek’i sandang pangane,
Sing amung dadi, pramuria..

Kabeh mau, ra ono arti kanggoku
Tak anggep mung nggo, nguji imanku
Amung gusti kang, dadi seksi uripku
Tulus jroning ati, ngrajut katresnanku..

Yo wis ben, kabeh wong ngece
Tumuju, kanggo awakku
Nanging aku ngikhlasake,
Mergo tresnaku, tulus lan suci..

Kabeh mau, ra ono arti kanggoku
Tak anggep mung nggo, nguji imanku
Amung gusti kang, dadi seksi uripku
Tulus jroning ati, ngrajut katresnanku..

reff :
Kabeh mau, ra ono arti kanggoku
Tak anggep mung nggo, nguji imanku
Amung gusti kang, dadi seksi uripku
Tulus jroning ati, ngrajut katresnanku..

Yo wis ben, kabeh wong ngece
Tumuju, kanggo awakku
Nanging aku ngikhlasake,
Mergo tresnaku, tulus lan suci..
Nanging aku ngikhlasake,
Mergo tresnaku, tulus lan suci..
Nanging aku ngikhlasake,
Mergo tresnaku, tulus lan suci..

[ver: lyric]
[id: iwqlhksn]
[ar: Artika]
[ti: Kisah Seorang Pramuria]
[al: Bossas Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:52]
[00:01.03]Bosas Jawa-Kisah Seorang Pramuria
[00:09.03]Vokal : Artika
[00:12.03][02:59.00][04:48.81]
[00:15.91][03:13.19]>>>
[00:16.91][03:14.19]>>
[00:17.91][03:15.19]>
[00:18.91]Ning opo, ning ndunyo iki
[00:25.94]Wong tansah, anggeguyoni
[00:34.07]Uripku, sing olo iki
[00:42.41]Kekancan karo sawijine, priyo..
[00:49.79]Ning opo, kabeh manungso
[00:58.59]Mung ngece, uripe dewe’e
[01:06.93]Nggolek’i sandang pangane,
[01:14.42]Sing amung dadi, pramuria..
[01:22.86][02:27.02][03:16.19]Kabeh mau, ra ono arti kanggoku
[01:30.81][02:34.96][03:23.22]Tak anggep mung nggo, nguji imanku
[01:38.81][02:42.99][03:31.30]Amung gusti kang, dadi seksi uripku
[01:46.08][02:49.96][03:38.29]Tulus jroning ati, ngrajut katresnanku..
[01:55.02][03:48.08]Yo wis ben, kabeh wong ngece
[02:02.99][03:55.18]Tumuju, kanggo awakku
[02:11.04][04:04.13][04:19.48][04:35.59]Nanging aku ngikhlasake,
[02:17.73][04:10.99][04:27.54][04:42.44]Mergo tresnaku, tulus lan suci..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=r5IjSf5EyvI