Katut Lanangan


Versi: Cak Dikin

Wis tak trimo lakon iki,
Nadyan abot tak songgo..
Kowe ngibaske tresnaku,
Gandeng karo wong liyo..

Tak akoni aku iki,
Wong lanang tanpo bondho..
Senadyan babakan ganteng,
Aku koyo arjuno..

Opo penak’e tak santet,
Nanging hukume dosa..
Opo penak’e tak bacok,
Nanging wedi penjoro..

Nanging yen tak nengke wae,
Soyo remuk neng dhodho..
Bunuh diri nganggo tali,
Mengko gek kroso loro..

Opo penak edan wae,
Wudo nglilingi deso..

reff:
Opo ora eling,
Mangan bareng sego kucing..
Opo kowe lali,
Jejeg bareng speda jengki..

Opo ra kelingan,
Tak utangke rok span..
Wujud tresno wujud sayang,
Kubek tinggal glanggang..

Wis tak trimo lakon iki,
Nadyan abot tak songgo..
Kowe ngibaske tresnaku,
Gandeng karo wong liyo..

Tak akoni aku iki,
Wong lanang tanpo bondho..
Senadyan babakan ganteng,
Aku koyo arjuno..

Opo penak edan wae,
Wudo nglilingi deso..

reff:
Opo ora eling,
Mangan bareng sego kucing..
Opo kowe lali,
Jejeg bareng speda jengki..

Opo ra kelingan,
Tak utangke rok span..
Wujud tresno wujud sayang,
Kubek tinggal glanggang..

Wis tak trimo lakon iki,
Nadyan abot tak songgo..
Kowe ngibaske tresnaku,
Gandeng karo wong liyo..

Tak akoni aku iki,
Wong lanang tanpo bondho..
Senadyan babakan ganteng,
Aku koyo arjuno..

Opo penak’e tak santet,
Nanging hukume dosa..
Opo penak’e tak bacok,
Nanging wedi penjoro..

Nanging yen tak nengke wae,
Soyo remuk neng dhodho..
Bunuh diri nganggo tali,
Mengko gek kroso loro..

Opo penak edan wae,
Wudo nglilingi deso..
———————
[ver: lyrics]
[id: vsiqokci]
[ar: Cak Dikin]
[ti: Katut Lanangan]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:14]
[00:00.05]Katut Lanangan
[00:00.05]by: Cak Dikin
[00:12.05]
[00:14.05]>>>
[00:15.05]>>
[00:16.05]>
[00:17.05]Wis tak trimo lakon iki,
[00:21.55]Nadyan abot tak songgo..
[00:25.15]Kowe ngibaske tresnaku,
[00:29.41]Gandeng karo wong liyo..
[00:32.97]
[00:33.65]Tak akoni aku iki,
[00:37.35]Wong lanang tanpo bondho..
[00:41.16]Senadyan babakan ganteng,
[00:46.03]Aku koyo arjuno..
[00:49.34]
[00:50.05]Opo penak’e tak santet,
[00:53.98]Nanging hukume dosa..
[00:57.40]Opo penak’e tak bacok,
[01:02.00]Nanging wedi penjoro..
[01:05.35]
[01:06.07]Nanging yen tak nengke wae,
[01:09.81]Soyo remuk neng dhodho..
[01:13.40]Bunuh diri nganggo tali,
[01:17.93]Mengko gek kroso loro..
[01:21.50]
[01:22.00]Opo penak edan wae,
[01:25.90]Wudo nglilingi deso..
[01:29.77]
[01:44.06]>>>
[01:45.06]>>
[01:46.06]>
[01:47.06]Opo ora eling,
[01:52.06]Mangan bareng sego kucing..
[01:56.78]Opo kowe lali,
[02:00.18]Jejeg bareng speda jengki..
[02:04.57]Opo ra kelingan,
[02:08.13]Tak utangke rok span..
[02:12.79]Wujud tresno wujud sayang,
[02:17.09]Kubek tinggal glanggang..
[02:20.96]
[02:21.32]Wis tak trimo lakon iki,
[02:25.82]Nadyan abot tak songgo..
[02:29.69]Kowe ngibaske tresnaku,
[02:33.87]Gandeng karo wong liyo..
[02:37.12]
[02:38.05]Tak akoni aku iki,
[02:41.86]Wong lanang tanpo bondho..
[02:45.60]Senadyan babakan ganteng,
[02:50.10]Aku koyo arjuno..
[02:53.32]
[02:54.45]Opo penak edan wae,
[02:58.04]Wudo nglilingi deso..
[03:03.41]
[03:18.07]>>>
[03:19.07]>>
[03:20.07]>
[03:21.07]Opo ora eling,
[03:24.47]Mangan bareng sego kucing..
[03:28.77]Opo kowe lali,
[03:32.08]Jejeg bareng speda jengki..
[03:36.88]Opo ra kelingan,
[03:40.13]Tak utangke rok span..
[03:45.00]Wujud tresno wujud sayang,
[03:48.87]Kubek tinggal glanggang..
[03:53.67]
[03:54.65]Wis tak trimo lakon iki,
[03:58.48]Nadyan abot tak songgo..
[04:01.99]Kowe ngibaske tresnaku,
[04:06.30]Gandeng karo wong liyo..
[04:09.67]
[04:10.85]Tak akoni aku iki,
[04:14.35]Wong lanang tanpo bondho..
[04:17.97]Senadyan babakan ganteng,
[04:22.40]Aku koyo arjuno..
[04:25.83]
[04:26.27]Opo penak’e tak santet,
[04:30.58]Nanging hukume dosa..
[04:34.20]Opo penak’e tak bacok,
[04:38.45]Nanging wedi penjoro..
[04:41.82]
[04:42.88]Nanging yen tak nengke wae,
[04:46.57]Soyo remuk neng dhodho..
[04:50.25]Bunuh diri nganggo tali,
[04:54.49]Mengko gek kroso loro..
[04:57.99]
[04:58.92]Opo penak edan wae,
[05:02.42]Wudo nglilingi deso..
[05:07.03]
————-
Preview:

Advertisements