Kangen Sliramu (georgy notoredjo)


Versi: Georgy Nojoredjo

Rumangsaku seliramu,
Wis lali bareng aku..
Pirang taun ora weruh,
Ora kepethuk..

Saiki wis kadhung rusak,
Nalendro ing awakku..
Pengen bali neng nggonku,
Suwe ngenteni kowe..

Nangndi maneh jero dodoku,
Sawise pedhot tresno marang sliramu..
Yen saiki nyedhak awakmu balio adhikku,
Biso mbangun tresno rasane awakku..

reff:
Rumangsaku seliramu,
Wis lali bareng aku..
Pirang taun ora weruh,
Ora kepethuk..

Saiki wis kadhung rusak,
Nalendro ing awakku..
Pengen bali neng nggonku,
Suwe ngenteni kowe..

Nangndi maneh jero dodoku,
Sawise pedhot tresno marang sliramu..
Yen saiki nyedhak awakmu balio adhikku,
Biso mbangun tresno rasane awakku..

Nangndi maneh jero dodoku,
Sawise pedhot tresno marang sliramu..
Yen saiki nyedhak awakmu balio adhikku,
Biso mbangun tresno rasane awakku..
——————-
[ver: lyrics]
[id: ukcksici]
[ar: Georgy Notoredjo]
[ti: Kangen Sliramu]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:30]
[00:00.11]Kangen Sliramu
[00:00.11]by: Georgy Nojoredjo
[00:12.11]
[00:14.11]>>>
[00:15.11]>>
[00:16.11]>
[00:17.11]Rumangsaku seliramu,
[00:21.11]Wis lali bareng aku..
[00:24.61]Pirang taun ora weruh,
[00:28.96]Ora kepethuk..
[00:34.86]
[00:38.53]Saiki wis kadhung rusak,
[00:42.12]Nalendro ing awakku..
[00:46.04]Pengen bali neng nggonku,
[00:50.56]Suwe ngenteni kowe..
[00:56.47]
[01:00.46]Nangndi maneh jero dodoku,
[01:03.56]Sawise pedhot tresno marang sliramu..
[01:07.30]Yen saiki nyedhak awakmu balio adhikku,
[01:14.12]Biso mbangun tresno rasane awakku..
[01:21.08]
[01:55.03]>>>
[01:56.03]>>
[01:57.03]>
[01:58.03]Rumangsaku seliramu,
[02:01.23]Wis lali bareng aku..
[02:04.57]Pirang taun ora weruh,
[02:09.35]Ora kepethuk..
[02:15.06]
[02:19.29]Saiki wis kadhung rusak,
[02:22.58]Nalendro ing awakku..
[02:25.99]Pengen bali neng nggonku,
[02:30.90]Suwe ngenteni kowe..
[02:36.55]
[02:40.56]Nangndi maneh jero dodoku,
[02:43.59]Sawise pedhot tresno marang sliramu..
[02:47.56]Yen saiki nyedhak awakmu balio adhikku,
[02:54.33]Biso mbangun tresno rasane awakku..
[03:01.35]
[03:02.22]Nangndi maneh jero dodoku,
[03:05.26]Sawise pedhot tresno marang sliramu..
[03:08.80]Yen saiki nyedhak awakmu balio adhikku,
[03:15.88]Biso mbangun tresno rasane awakku..
[03:23.02]
————-
Preview:

Advertisements