Nyanding Wong Liyo

Versi: Syahiba

Wayah isuk tangine srengenge,
Koyo isun magih nyanding larene..
Sing keroso wis sewindu isun ngerandu,
Kari kari tego riko nggawe tatu..

Mosok tah riko kari kenemenen,
Welas kangen koyo wis riko pendem..
Tangis iluh wis entek isun tok aken,
Sambate ati riko sing gelem ngereken..

Udan panas isun belani,
Masio riko sing gelem mayungi..
Pamit menyang megawe adoh,
Pungkasane wis urip nyanding wong liyo..

Udan panas isun belani,
Masio riko sing gelem mayungi..
Pamit menyang megawe adoh,
Pungkasane wis urip nyanding wong liyo..

reff:
Mosok tah riko kari kenemenen,
Welas kangen koyo wis riko pendem..
Tangis iluh wis entek isun tok aken,
Sambate ati riko sing gelem ngereken..

Udan panas isun belani,
Masio riko sing gelem mayungi..
Pamit menyang megawe adoh,
Pungkasane wis urip nyanding wong liyo..

Udan panas isun belani,
Masio riko sing gelem mayungi..
Pamit menyang megawe adoh,
Pungkasane wis urip nyanding wong liyo..

Kari Getune

Versi: Syahiba

Isun magih duwe roso,
Roso welas hang sempurno,
Wis kanggo nyandhing wong liyo..
Bengen riko tego ninggal isun,
Saiki riko rumongso getun..

Enget tah riko magih soro sorone,
Enget tah riko magih seneng senenge..
Paribasan mangan sedino mung sepisan,
Sing kiro bakal welas isun ngeliyan..

reff:
Eman riko lan isun wis pisahan,
Eman duh eman wis dadi lakonan..

Myakne wis kabeh wis dadi dalan uripe,
Saiki mung kari getune..
Myakne wis kabeh wis dadi dalan uripe,
Saiki mung kari getune..

Isun magih duwe roso,
Roso welas hang sempurno,
Wis kanggo nyandhing wong liyo..
Bengen riko tego ninggal isun,
Saiki riko rumongso getun..

Enget tah riko magih soro sorone,
Enget tah riko magih seneng senenge..
Paribasan mangan sedino mung sepisan,
Sing kiro bakal welas isun ngeliyan..

reff:
Eman riko lan isun wis pisahan,
Eman duh eman wis dadi lakonan..

Myakne wis kabeh wis dadi dalan uripe,
Saiki mung kari getune..
Myakne wis kabeh wis dadi dalan uripe,
Saiki mung kari getune..

Myakne wis kabeh wis dadi dalan uripe,
Saiki mung kari getune..
Myakne wis kabeh wis dadi dalan uripe,
Saiki mung kari getune..