Salah Jatuh Cinta

Versi: Susy Arzetty

Sun arep kangen,
Arep kangen ning sapa..
Sing tek kangeni,
Bli kangen ning kula..

Sun arep nunggu,
Arep nonggoni sapa..
Sing tek tunggu,
Bli balik ning kula..

Sayange kanggo wong liya..
Demene kanggo wong liya..

reff:
Sun arep kangen,
Arep kangen ning sapa..
Sing tek kangeni,
Bli kangen ning kula..

Sun arep nunggu,
Arep nonggoni sapa..
Sing tek tunggu,
Bli balik ning kula..

Sayange kanggo wong liya..
Demene kanggo wong liya..

reff:
Mungkin sun salah jatuh cinta,
Ndemeni lanang sing wis bli due rasa..

Demen bli mungkin bisa mari,
Najan bli jodo emong sun luruh ganti..
Ibarat wit gedang gantung ning kali,
Wong due jantung bli due ati..

Sun arep kangen,
Arep kangen ning sapa..
Sing tek kangeni,
Bli kangen ning kula..

Sun arep nunggu,
Arep nonggoni sapa..
Sing tek tunggu,
Bli balik ning kula..

Sayange kanggo wong liya..
Demene kanggo wong liya..

reff:
Mungkin sun salah jatuh cinta,
Ndemeni lanang sing wis bli due rasa..

Demen bli mungkin bisa mari,
Najan bli jodo emong sun luruh ganti..
Ibarat wit gedang gantung ning kali,
Wong due jantung bli due ati..

Sun arep kangen,
Arep kangen ning sapa..
Sing tek kangeni,
Bli kangen ning kula..

Sun arep nunggu,
Arep nonggoni sapa..
Sing tek tunggu,
Bli balik ning kula..

Sampean mungkin wis klalen,
Sing demen kula ngawine wong sejen..

Manuk Putergeni

Versi: Susy Arzetty
Najan uya ning njero laut,
Najan asem ning nduwur lumbung..
Yen takdire wis jodo pasti bakal kelakon,
Ketemu ning nduwur peturon..
Moga kakang sabar ngenteni,
Kula moal ingkar sing janji..
Cinta terhalang kontrak nahan kangen bli kuat,
Sampean kudu teguh ning ombak..
reff:
Manuk blirik si putergeni,
Sampeaken salam sing ati..
Kanggo kekasih,
Arjuna sejati..
Tunggu kakang setaun maning,
Kula balik pasti kesanding..
Sampean aja ganti demenan,
Yen ganti kulane edan..
Moga kakang sabar ngenteni,
Kula moal ingkar sing janji..
Cinta terhalang kontrak nahan kangen bli kuat,
Sampean kudu teguh ning ombak..
reff:
Manuk blirik si putergeni,
Sampeaken salam sing ati,
Kanggo kekasih,
Arjuna sejati..
Tunggu kakang setaun maning,
Kula balik pasti kesanding..
Sampean aja ganti demenan,
Yen ganti kulane edan..
Najan uya ning njero laut,
Najan asem ning nduwur lumbung..
Yen takdire wis jodo pasti bakal kelakon,
Ketemu ning nduwur peturon..

Simbar Mata

Versi: Susy Arzetty
Dudu sun mabok kenang saking gantenge,
Dudu sun torog kenang saking garange..
Sing nggawe ati kula kegembang,
Uwonge alim soleh lan sopan..
Apa wong demen baguse jare dewe,
Jare uwong ireng jare kula mah ganteng..
Gonggo nyabrang murag ning longan,
Wong demen pengene sawang-sawangan..
Dudu sun mabok kenang saking garange..
reff:
Simbar mata megare ning tlapukan,
Sun kelingan bae kenang idepe..
Pribasane piting cilik saba tampingan,
Sun kelayu kang demen sampean..
Duh kangmas kula arep kaulan,
Yen kangmas gelem dadi demenan..
Apa wong demen baguse jare dewe,
Jare uwong ireng jare kula mah ganteng..
Gonggo nyabrang murag ning longan,
Wong demen pengene sawang-sawangan..
Dudu sun mabok kenang saking garange..
reff:
Simbar mata megare ning tlapukan,
Sun kelingan bae kenang idepe..
Pribasane piting cilik saba tampingan,
Sun kelayu kang demen sampean..
Duh kangmas kula arep kaulan,
Yen kangmas gelem dadi demenan..
Apa wong demen baguse jare dewe,
Jare uwong ireng jare kula mah ganteng..
Gonggo nyabrang murag ning longan,
Wong demen pengene sawang-sawangan..
Dudu sun mabok kenang saking garange..

Diantup Kemarang (dioncog maru)

Versi: Susy Arzetty
Senok aja kaget,
Yen akeh emboke..
Sebab bapa nira,
Laris akeh rabine..
Sering dioncog maru,
Lantaran cemburu..
Tapi tek gawa mesem,
Resiko laki wong ganteng..
reff:
Pengen weruh beli rasane wong wayuan,
Larane luwih karo diantup kemarang..
Ana panas ana sakit,
Tapi bli njerit..
Kadang kadang ati lebih gawe kecewa,
Nafsu wis gede musuhe langka..
Ora disangka nasibe badan,
Lakine barengan..
Sering dioncog maru,
Lantaran cemburu..
Tapi tek gawa mesem,
Resiko laki wong ganteng..
reff:
Pengen weruh beli rasane wong wayuan,
Larane luwih karo diantup kemarang..
Ana panas ana sakit,
Tapi bli njerit..
Kadang kadang ati lebih gawe kecewa,
Nafsu wis gede musuhe langka..
Ora disangka nasibe badan,
Lakine barengan..
Senok aja kaget,
Yen akeh emboke..
Sebab bapa nira,
Laris akeh rabine..
Sering dioncog maru,
Lantaran cemburu..
Tapi tek gawa mesem,
Resiko laki wong ganteng..

Nitip Rindu

Versi: Susy Arzetty
Telung taun lawase,
Sun ninggal tempat panggonan..
Kangen bli ketahan,
Rindu ning kampung halaman..
Kelangan batur uga sedulur,
Rindu ning ema karo si bapa..
Demi cita cita,
Saksine banyu mata..
Sedih sing tek simpan,
Seneng sing tek katonaken..
Kadang sun sakit ngrintih dewekan,
Mung bisa nangis, nangisi badan..
reff:
Kula mung bisa
nitip rindu kanggo ema..
Ema sing warasa,
ema jimate kula..
Kula mung bisa
kirim do’a kanggo bapa..
Bapa sing rosaha,
bapa pusaka kula..
Ema bapa kula kuh sayang,
Tapi sayange mung sing kadoan..
Demi cita cita,
Saksine banyu mata..
Sedih sing tek simpan,
Seneng sing tek katonaken..
Kadang sun sakit ngrintih dewekan,
Mung bisa nangis, nangisi badan..
reff:
Kula mung bisa
nitip rindu kanggo ema..
Ema sing warasa,
ema jimate kula..
Kula mung bisa
kirim do’a kanggo bapa..
Bapa sing rosaha,
bapa pusaka kula..
Ema bapa kula kuh sayang,
Tapi sayange mung sing kadoan..
Telung taun lawase,
Sun ninggal tempat panggonan..
Kangen bli ketahan,
Rindu ning kampung halaman..
Kelangan batur uga sedulur,
Rindu ning ema karo si bapa..

Seketip Mata

Versi: Susy Arzetty
Seketip mata kadang katon,
Rembese mata sun ketuon..
Jagat peteng kilate padang,
Banyu mata melimbang-limbang..
Mendung peteng ngadang tekane sampean,
Gludug kulon muni bareng tek tangisi..
Ning mata kaya kekatonen,
Guyone jua gawe demen..
Ning kuping kaya rerungonen,
Bisikane mesra gawe kangen..
Kaya ora sanggup ngilangakene,
Tuma wulu mata bayang-bayang bae..
Seketip mata kadang katon,
Rembese mata sun ketuon..
reff:
Apa kakang bli ngrasakaken,
Yen ana sing lagi kangen..
Ora sanggup yen ditinggalaken,
Bli kuat lawas diangguraken..
Ibarat sawah ketiga,
Langka udan nela bli krasa..
Ana banyu setaun sepisan,
Yen ketemu usum-usuman..
Ning mata kaya kekatonen,
Guyone jua gawe demen..
Ning kuping kaya rerungonen,
Bisikane mesra gawe kangen..
Kaya ora sanggup ngilangakene,
Tuma wulu mata bayang-bayang bae..
Seketip mata kadang katon,
Rembese mata sun ketuon..
reff:
Apa kakang bli ngrasakaken,
Yen ana sing lagi kangen..
Ora sanggup yen ditinggalaken,
Bli kuat lawas diangguraken..
Ibarat sawah ketiga,
Langka udan nela bli krasa..
Ana banyu setaun sepisan,
Yen ketemu usum-usuman..
Seketip mata kadang katon,
Rembese mata sun ketuon..
Jagat peteng kilate padang,
Banyu mata melimbang-limbang..
Mendung peteng ngadang tekane sampean,
Gludug kulon muni bareng tek tangisi..
Seketip mata kadang katon,
Rembese mata sun ketuon..

Tuku Gelang

Versi: Susy Arzetty ft. Suka Wijaya
Pr:
Keduhung laki sampean,
Ora bisa luruh pangan..
Wonge bodo kaya kebo,
Planga plongo kaya ki jomblo..
Weruh mengkenen akhire,
Kula emong dadi jodone..
Bathi isin selawase,
Eh tangga batur mah pada ngece..
reff:
Lk:
Mulane aja lok nangga,
Yen pengen tentrem rumah tangga..
Aja nutugi amarah,
Bokat lagi kenang gegodan..
Pr:
Yen wong lanang ana otake,
Ngomong bli mono parane..
Sing nduweni perasaan,
Aja mung turu lan mangan..
reff:
Lk:
Dadi kepriben maksude,
Ngomong seenake bae..
Pr:
Kula isin kula wirang,
Pengen kalung mah karo gelang..
Lk:
Pengene mah sekelangkung,
Nganggoni gelang lan kalung..
Tapi semene buktine,
Langka sing kanggo tukune..
reff:
Pr:
Yen sampean ora nuruti,
Kula bagen bli due laki..
Percuma due laki enom,
Kepengenan ora kelakon..
Lk:
Laki kita olih sapa,
Dudu olihe wong tua..
Sira dewek sing mareki,
Ongkos kawin sira modali..

Srabi Digulani

Versi: Susy Arzetty ft. Suka Wijaya
Lk:
Yen Jagat wayah esuk,
Wetenge nyapat matane ngantuk..
Nok kakang pengen srabi,
Sing ireng metuktuk terus digulani..
Pr:
Kakang aja ngalem-alem,
Wong wis tua mambu kembang pelem..
Lk:
Nok kakang kaya ngiler,
Kepengen srabi ning pinggir dalan..
Ngebul bathuk pawone,
Sing kiyer-kiyer damar tengere..
Pr:
Kula tangine pratin,
Apa maning usum kami diding..
reff:
Lk:
Kader gah pengen srabi,
Tangi esuk ora dituruti..
Nok kakang pengen pisan,
Ngilere ora kejagan..
Pr:
Kula lagi bli kiyeng,
Dudu saking ora gelem..
Jalukane laki,
Tek turuti tapi sukiki..
Lk:
Nok kakang kaya ngiler,
Kepengen srabi ning pinggir dalan..
Ngebul bathuk pawone,
Sing kiyer-kiyer damar tengere..
Pr:
Kula tangine pratin,
Apa maning usum kami diding..
reff:
Lk:
Kader gah pengen srabi,
Tangi esuk ora dituruti..
Nok kakang pengen pisan,
Ngilere ora kejagan..
Pr:
Kula lagi bli kiyeng,
Dudu saking ora gelem..
Jalukane laki,
Tek turuti tapi sukiki..
Lk:
Yen Jagat wayah esuk,
Wetenge nyapat matane ngantuk..
Nok kakang pengen srabi,
Sing ireng metuktuk terus digulani..
Pr:
Kakang aja ngalem-alem,
Wong wis tua mambu kembang pelem..
Lk:
Nok kakang kaya ngiler,
Kepengen srabi ning pinggir dalan..
Ngebul bathuk pawone,
Sing kiyer-kiyer damar tengere..
Pr:
Kula tangine pratin,
Apa maning usum kami diding..

Kumis Singa

Versi: Susy Arzetty
Kakang kula melang,
Watir kakang pindah tangan..
Sun demen wis ngebet,
Kaya wong arep kebelet..
Kakang lanang ganteng,
Kumis kandel kulite ireng..
Akeh wong sing seneng,
Akeh wong wadon kesemsem..
Kagum ning kumise,
Lanang ganteng delik matane..
Kakang kula melang..
reff:
Kumis kumise singa,
Akase bli kira-kira..
Yen ngambung sepisan,
Seminggu masih kelingan..
Mata matane macan,
Yen wis mandeng landep pisan..
Yen wis ngelirik,
Pasti mangsane ketarik..
Akeh wong penasaran,
Yen wis nyawang sampean..
Wong ganteng due kemat apa,
Akeh wong wadon kegoda..
Kakang lanang ganteng,
Kumis kandel kulite ireng..
Akeh wong sing seneng,
Akeh wong wadon kesemsem..
Kagum ning kumise,
Lanang ganteng delik matane..
Kakang kula melang..
reff:
Kumis kumise singa,
Akase bli kira-kira..
Yen ngambung sepisan,
Seminggu masih kelingan..
Mata matane macan,
Yen wis mandeng landep pisan..
Yen wis ngelirik,
Pasti mangsane ketarik..
Akeh wong penasaran,
Yen wis nyawang sampean..
Wong ganteng due kemat apa,
Akeh wong wadon kegoda..
Kakang lanang ganteng,
Kumis kandel kulite ireng..
Akeh wong sing seneng,
Akeh wong wadon kesemsem..
Kagum ning kumise,
Lanang ganteng delik matane..
Kakang kula melang..

Anget Anget

Versi: Susy Arzetty
Lamun laki mumet,
Pingin sing anget-anget..
Tinggal ngomong bae,
Apa senjaluke..
Pingin sing butek,
Apa sing bening..
Apa sing rada kuning..
Tek turuti asal kakang,
Aja demenan maning..
Pingin rabi artis,
Kula siap dandan..
Bokat kurang klimis,
Rambut tek abang-abang..
Sekloyonge tek awasi,
Emong sun dibobadi..
Aja sampe due laki,
Gawe nglelara ati..
reff:
Jare tangga guri,
Panase wong digawa demenan..
Kaya ngemut wangwa,
Boreh medok garing bli krasa..
Jare tangga wetan,
Larane wong digawa slingkuhan..
Kaya ngeleg karbit,
Ilang demen dadie sengit..
Idih amit-amit si jabang bayi,
Aja sampe kula pernah ngalami..
Pingin rabi artis,
Kula siap dandan..
Bokat kurang klimis,
Rambut tek abang-abang..
Sekloyonge tek awasi,
Emong sun dibobadi..
Aja sampe due laki,
Gawe nglelara ati..
reff:
Jare tangga guri,
Panase wong digawa demenan..
Kaya ngemut wangwa,
Boreh medok garing bli krasa..
Jare tangga wetan,
Larane wong digawa slingkuhan..
Kaya ngeleg karbit,
Ilang demen dadie sengit..
Idih amit-amit si jabang bayi,
Aja sampe kula pernah ngalami..
Lamun laki mumet,
Pingin sing anget-anget..
Tinggal ngomong bae,
Apa senjaluke..
Pingin sing butek,
Apa sing bening..
Apa sing rada kuning..
Tek turuti asal kakang,
Aja demenan maning..

1 2 3 4