Sampiran Dosa


Versi: Susy Arzetty

Ketiga uwis keliwat,
Rendengan usume udan..
Ditunggal kula bli kuat,
Yen wis kelingan sampean..

Yen adoh kaya ning mata,
Yen parek sun nambah dosa..
Sebab kula gah rumasa,
Demen wong due keluarga..

reff:
Dosa memang dosa,
Yen kakang teka sanja..
Arep tek kongkon lunga,
Kula wis banget cinta..

Tekat kula wis kukuh,
Cinta bli bakal runtuh..
Aja dosa dosa kula,
Dosaha wong adol apu..

Yen kakang melas ning kula,
Diloro bli apa-apa..
Aja saban bengi teka,
Kula kesampiran dosa..

Yen adoh kaya ning mata,
Yen parek sun nambah dosa..
Sebab kula gah rumasa,
Demen wong due keluarga..

reff:
Dosa memang dosa,
Yen kakang teka sanja..
Arep tek kongkon lunga,
Kula wis banget cinta..

Tekat kula wis kukuh,
Cinta bli bakal runtuh..
Aja dosa dosa kula,
Dosaha wong adol apu..

Yen kakang melas ning kula,
Diloro bli apa-apa..
Aja saban bengi teka,
Kula kesampiran dosa..

Ketiga uwis keliwat,
Rendengan usume udan..
Ditunggal kula bli kuat,
Yen wis kelingan sampean..

Yen adoh kaya ning mata,
Yen parek sun nambah dosa..
Sebab kula gah rumasa,
Demen wong due keluarga..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Salah Jatuh Cinta


Versi: Susy Arzetty

Sun arep kangen,
Arep kangen ning sapa..
Sing tek kangeni,
Bli kangen ning kula..

Sun arep nunggu,
Arep nonggoni sapa..
Sing tek tunggu,
Bli balik ning kula..

Sayange kanggo wong liya..
Demene kanggo wong liya..

reff:
Sun arep kangen,
Arep kangen ning sapa..
Sing tek kangeni,
Bli kangen ning kula..

Sun arep nunggu,
Arep nonggoni sapa..
Sing tek tunggu,
Bli balik ning kula..

Sayange kanggo wong liya..
Demene kanggo wong liya..

reff:
Mungkin sun salah jatuh cinta,
Ndemeni lanang sing wis bli due rasa..

Demen bli mungkin bisa mari,
Najan bli jodo emong sun luruh ganti..
Ibarat wit gedang gantung ning kali,
Wong due jantung bli due ati..

Sun arep kangen,
Arep kangen ning sapa..
Sing tek kangeni,
Bli kangen ning kula..

Sun arep nunggu,
Arep nonggoni sapa..
Sing tek tunggu,
Bli balik ning kula..

Sayange kanggo wong liya..
Demene kanggo wong liya..

reff:
Mungkin sun salah jatuh cinta,
Ndemeni lanang sing wis bli due rasa..

Demen bli mungkin bisa mari,
Najan bli jodo emong sun luruh ganti..
Ibarat wit gedang gantung ning kali,
Wong due jantung bli due ati..

Sun arep kangen,
Arep kangen ning sapa..
Sing tek kangeni,
Bli kangen ning kula..

Sun arep nunggu,
Arep nonggoni sapa..
Sing tek tunggu,
Bli balik ning kula..

Sampean mungkin wis klalen,
Sing demen kula ngawine wong sejen..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
12318