Salah Jatuh Cinta

Versi: Susy Arzetty

Sun arep kangen,
Arep kangen ning sapa..
Sing tek kangeni,
Bli kangen ning kula..

Sun arep nunggu,
Arep nonggoni sapa..
Sing tek tunggu,
Bli balik ning kula..

Sayange kanggo wong liya..
Demene kanggo wong liya..

reff:
Sun arep kangen,
Arep kangen ning sapa..
Sing tek kangeni,
Bli kangen ning kula..

Sun arep nunggu,
Arep nonggoni sapa..
Sing tek tunggu,
Bli balik ning kula..

Sayange kanggo wong liya..
Demene kanggo wong liya..

reff:
Mungkin sun salah jatuh cinta,
Ndemeni lanang sing wis bli due rasa..

Demen bli mungkin bisa mari,
Najan bli jodo emong sun luruh ganti..
Ibarat wit gedang gantung ning kali,
Wong due jantung bli due ati..

Sun arep kangen,
Arep kangen ning sapa..
Sing tek kangeni,
Bli kangen ning kula..

Sun arep nunggu,
Arep nonggoni sapa..
Sing tek tunggu,
Bli balik ning kula..

Sayange kanggo wong liya..
Demene kanggo wong liya..

reff:
Mungkin sun salah jatuh cinta,
Ndemeni lanang sing wis bli due rasa..

Demen bli mungkin bisa mari,
Najan bli jodo emong sun luruh ganti..
Ibarat wit gedang gantung ning kali,
Wong due jantung bli due ati..

Sun arep kangen,
Arep kangen ning sapa..
Sing tek kangeni,
Bli kangen ning kula..

Sun arep nunggu,
Arep nonggoni sapa..
Sing tek tunggu,
Bli balik ning kula..

Sampean mungkin wis klalen,
Sing demen kula ngawine wong sejen..