Brebes Mili

Susi-Yess
Versi: Susi Yess

Langka kabare..,
Mendi parane..
Lawas wektune..,
Bli nyanding sampean..

Ha ha ha ha ha ha…
Ha ha ha ha ha ha…

Kesiksa batin, dialami maning
Lakine kula masih durung eling..

Marek ora marek, kula masih ngarep..
Pegel nunggone, pegel tek sabare
Kesiksa batin..

reff:
Mata brebes mili, hampir unggal bengi
Rasa getune, ora mari mari..

Pengen pegat blenak, ngaboti ning anak
Bahkan nambang dawa, nambah nambah dosa
Kula wis terima, digawe lelara
Nasibe badan, kanggo hinaan..

Marek ora marek, kula masih ngarep..
Pegel nunggone, pegel tek sabare
Kesiksa batin..

reff:
Mata brebes mili, hampir unggal bengi
Rasa getune, ora mari mari..

Pengen pegat blenak, ngaboti ning anak
Bahkan nambang dawa, nambah nambah dosa
Kula wis terima, digawe lelara
Nasibe badan, kanggo hinaan..

Kesiksa batin, dialami maning
Lakine kula masih durung eling..

Marek ora marek, kula masih ngarep..
Pegel nunggone, pegel tek sabare
Kesiksa batin..
—————
[ver: lyrics]
[ar: Susy Yess]
[ti: Brebes Mili]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:18]
[id: bucukbcs]
[00:01.00]Brebes Mili
[00:10.00]Versi : Susi Yess
[00:12.00]
[00:14.00]>>>
[00:15.00]>>
[00:16.00]>
[00:17.00]Langka kabare..,
[00:22.00]Mendi parane..
[00:27.16]Lawas wektune..,
[00:30.20]Bli nyanding sampean..
[00:35.43]
[00:55.85]Ha ha ha ha ha ha…
[01:01.19]Ha ha ha ha ha ha…
[01:09.52]
[01:27.00]Kesiksa batin, dialami maning
[01:34.09]Lakine kula masih durung eling..
[01:41.06]
[01:50.01]Marek ora marek,
[01:52.66]Kula masih ngarep..
[01:56.55]Pegel nunggone, pegel tek sabare
[02:03.46]Kesiksa batin..
[02:06.88]
[02:09.68]==susy yess, brebes mili==
[02:35.68]
[02:38.68]>>>
[02:39.68]>>
[02:40.68]>
[02:41.68]Mata brebes mili,
[02:44.72]Hampir unggal bengi..
[02:48.68]Rasa getune ora mari mari..
[02:56.18]
[03:09.93]Pengen pegat blenak,
[03:12.83]Ngaboti ning anak..
[03:16.06]Bahkan nambang dawa,
[03:19.81]Nambah nambah dosa..
[03:23.38]Kula wis terima, digawe lelara
[03:30.41]Nasibe badan, kanggo hinaan..
[03:38.49]Marek ora marek,
[03:41.52]Kula masih ngarep..
[03:46.26]Pegel nunggone, pegel tek sabare
[03:53.04]Kesiksa batin..
[03:57.02]
[04:00.11]==susy yess, brebes mili==
[04:25.11]
[04:28.11]>>>
[04:29.11]>>
[04:30.11]>
[04:31.11]Mata brebes mili,
[04:33.78]Hampir unggal bengi..
[04:38.21]Rasa getune, ora mari mari..
[04:45.45]
[04:59.19]Pengen pegat blenak,
[05:01.21]Ngaboti ning anak..
[05:05.79]Bahkan nambang dawa,
[05:08.18]Nambah nambah dosa..
[05:12.88]Kula wis terima, digawe lelara
[05:19.79]Nasibe badan, kanggo hinaan..
[05:26.69]
[05:28.68]Kesiksa batin, dialami maning
[05:35.40]Lakine kula masih durung eling..
[05:42.56]
[05:51.03]Marek ora marek,
[05:53.10]Kula masih ngarep..
[05:57.99]Pegel nunggone, pegel tek sabare
[06:04.90]Kesiksa batin..
[06:09.07]
—————-
Preview:

Advertisements

Ireng Wonge

Ciptaan : Toto Warnoto
Vokal : Susi Yess
Produksi : Dyna Record

Wayah jam siji bengi, kelingan banyangane kekasih
Perasaan bawah rasa mareki, kula emong lamon cinta dibagi..

Bengi bli bisa turu, wis kangen pengen pisan ketemu
Sewindu lawas atine rindu, kula emong cinta akhire layu..

reff :
Pusing yen kakang bli kesanding,
Bantal guling sing diombang-ambing,
Pribasane ketelang ijo godonge,
Kula gelem najan ireng wonge..

Kakang duwe kemat apa, sampe kula tergila-gila
Aja nyiksa ning diri kula, kula pasrah jiwa kelawan raga..

Bengi bli bisa turu, wis kangen pengen pisan ketemu
Sewindu lawas atine rindu, kula emong cinta akhire layu..

reff :
Pusing yen kakang bli kesanding,
Bantal guling sing diombang-ambing,
Pribasane ketelang ijo godonge,
Kula gelem najan ireng wonge..

Kakang duwe kemat apa, sampe kula tergila-gila
Aja nyiksa ning diri kula, kula pasrah jiwa kelawan raga..

Bengi bli bisa turu, wis kangen pengen pisan ketemu
Sewindu lawas atine rindu, kula emong cinta akhire layu..

[ver: lyrics]
[ar: Susi Yess]
[ti: Ireng Wonge]
[al: Tarling Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:28]
[00:01.06]Ireng Wonge
[00:27.06]Versi : Susi Yess
[00:30.06][00:58.25][01:35.46][01:54.66][02:23.81][03:00.63][03:26.28][03:45.65][04:14.38][04:51.03][05:16.62]
[00:33.06][01:11.19][01:57.66][03:48.65]>>>
[00:34.06][01:12.19][01:58.66][03:49.65]>>
[00:35.06][01:13.19][01:59.66][03:50.65]>
[00:36.06]Wayah jam siji bengi,
[00:40.47]Kelingan banyangane kekasih,
[00:46.31]Perasaan bawah rasa mareki,
[00:51.85]Kula emong lamon cinta dibagi..
[01:14.19][03:03.62][04:54.53]Bengi bli bisa turu,
[01:17.97][03:08.79][04:58.96]Wis kangen pengen pisan ketemu,
[01:24.08][03:14.64][05:04.80]Sewindu lawas atine rindu,
[01:29.50][03:20.30][05:09.64]Kula emong cinta akhire layu..
[01:38.64]==susi yess, ireng wonge==
[03:29.21]==ireng wonge, susi yess==
[02:00.66][03:51.65]Pusing yen kakang bli kesanding,
[02:06.13][03:56.51]Bantal guling sing diombang-ambing,
[02:11.98][04:02.54]Pribasane ketelang ijo godonge,
[02:17.40][04:08.28]Kula gelem najan ireng wonge..
[02:36.92][04:27.64]Kakang duwe kemat apa,
[02:42.21][04:32.69]Sampe kula tergila-gila,
[02:48.24][04:38.66]Aja nyiksa ning diri kula,
[02:53.61][04:43.64]Kula pasrah jiwa kelawan raga..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=d3iMPAKmOr0

Pegel Nunggune

Pegel Nunggune
Ciptaan : Tatim S.
Vokal : Susi Yess
Produksi : Dyna Record

Gara-garae, wong lanang ninggal lunga
Tanpa lan salah, uga tanpa dosa
Sing dadi korban, anak lan keluarga
Sun duwe laki, kaya ora ngurusi

Ketunggon beli, uga dipegat beli
Sewulan luwih ora lok dinafkahi
Durung ngalami, oh turu barengan
Rasane atis, gulang guling dewekan

reff :

Se..dih…, rasaning ati…
Rumah tangga, sun ditinggal kari
Ora sanggup, lamun pen wayuan
Masa tega…, karo keturunan

Duh kakang, kapan balike
Ingeta karo anake
Kula wis pegel nunggune
Wis lawas langka tekane

Ketunggon beli, uga dipegat beli
Sewulan luwih ora lok dinafkahi
Durung ngalami, oh turu barengan
Rasane atis, gulang guling dewekan

reff :

Se..dih…, rasaning ati…
Rumah tangga, sun ditinggal kari
Ora sanggup, lamun pen wayuan
Masa tega…, karo keturunan

Duh kakang, kapan balike
Ingeta karo anake
Kula wis pegel nunggune
Wis lawas langka tekane

Gara-garae, wong lanang ninggal lunga
Tanpa lan salah, uga tanpa dosa
Sing dadi korban, anak lan keluarga
Sun duwe laki, kaya ora ngurusi

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=83Dp2-ScXFA