Brebes Mili


Versi: Susi Yess

LANGKA KABARE..,
MENDI PARANE..
LAWAS WEKTUNE..,
BLI NYANDING SAMPEAN..

HA HA HA HA HA HA…
HA HA HA HA HA HA…

KESIKSA BATIN, DIALAMI MANING
LAKINE KULA MASIH DURUNG ELING..

MAREK ORA MAREK, KULA MASIH NGAREP..
PEGEL NUNGGONE, PEGEL TEK SABARE
KESIKSA BATIN..

REFF:
MATA BREBES MILI, HAMPIR UNGGAL BENGI
RASA GETUNE, ORA MARI MARI..

PENGEN PEGAT BLENAK, NGABOTI NING ANAK
BAHKAN NAMBANG DAWA, NAMBAH NAMBAH DOSA
KULA WIS TERIMA, DIGAWE LELARA
NASIBE BADAN, KANGGO HINAAN..

MAREK ORA MAREK, KULA MASIH NGAREP..
PEGEL NUNGGONE, PEGEL TEK SABARE
KESIKSA BATIN..

REFF:
MATA BREBES MILI, HAMPIR UNGGAL BENGI
RASA GETUNE, ORA MARI MARI..

PENGEN PEGAT BLENAK, NGABOTI NING ANAK
BAHKAN NAMBANG DAWA, NAMBAH NAMBAH DOSA
KULA WIS TERIMA, DIGAWE LELARA
NASIBE BADAN, KANGGO HINAAN..

KESIKSA BATIN, DIALAMI MANING
LAKINE KULA MASIH DURUNG ELING..

MAREK ORA MAREK, KULA MASIH NGAREP..
PEGEL NUNGGONE, PEGEL TEK SABARE
KESIKSA BATIN..

Ireng Wonge

Versi: Susi Yess

Wayah jam siji bengi,
kelingan banyangane kekasih..
Perasaan bawah rasa mareki,
kula emong lamon cinta dibagi..

Bengi bli bisa turu,
wis kangen pengen pisan ketemu..
Sewindu lawas atine rindu,
kula emong cinta akhire layu..

reff:
Pusing yen kakang bli kesanding,
Bantal guling sing diombang-ambing,
Pribasane ketelang ijo godonge,
Kula gelem najan ireng wonge..

Kakang duwe kemat apa,
sampe kula tergila-gila..
Aja nyiksa ning diri kula,
kula pasrah jiwa kelawan raga..

Bengi bli bisa turu,
wis kangen pengen pisan ketemu..
Sewindu lawas atine rindu,
kula emong cinta akhire layu..

reff:
Pusing yen kakang bli kesanding,
Bantal guling sing diombang-ambing,
Pribasane ketelang ijo godonge,
Kula gelem najan ireng wonge..

Kakang duwe kemat apa,
sampe kula tergila-gila..
Aja nyiksa ning diri kula,
kula pasrah jiwa kelawan raga..

Bengi bli bisa turu,
wis kangen pengen pisan ketemu..
Sewindu lawas atine rindu,
kula emong cinta akhire layu..

12