Ora Kudu Nduweni

Susan_1
Versi: Susan

Yen tak roso lan tak dulu,
Sliramu opo tresno aku..
Nanging ora sak mesthine,
Yen ditempuh mbuh dadine..

Sliramu kudu percoyo,
Yen tresno rakeno dioyo..
Lan ora kudu nduweni,
Yo mung gusti kang agawe pesthi..

Nanging aku ra rumongso,
Ojo banget anggonmu tresno..
Aku njur kudune piye,
Roso ewuh ing atiku..

Mulo lilakno tak matur,
Tresnamu ojo nganti nglantur..
Enggalo antuk panglipur,
Mundhak atimu sansoyo ajur..

reff:
Nanging aku ra rumongso,
Ojo banget anggonmu tresno..
Aku njur kudune piye,
Roso ewuh ing atiku..

Mulo lilakno tak matur,
Tresnamu ojo nganti nglantur..
Enggalo antuk panglipur,
Mundhak atimu sansoyo ajur..
————-
[ver: lyrics]
[id: kasqvzca]
[ar: Susan]
[ti: Ora Kudu Nduweni]
[al: Langgam]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:43]
[00:01.00]Ora Kudu Nduweni – Susan
[00:35.00]
[00:38.00]>>>
[00:39.00]>>
[00:40.00]>
[00:41.00]Yen tak roso lan tak dulu,
[00:46.56]Sliramu opo tresno aku..
[00:55.78]Nanging ora sak mesthine,
[01:02.09]Yen ditempuh mbuh dadine..
[01:11.45]
[01:14.60]Sliramu kudu percoyo,
[01:21.75]Yen tresno rakeno dioyo..
[01:34.00]Lan ora kudu nduweni,
[01:42.60]Yo mung gusti kang agawe pesthi..
[01:52.43]
[01:55.29]Nanging aku ra rumongso,
[02:02.45]Ojo banget anggonmu tresno..
[02:14.58]Aku njur kudune piye,
[02:22.85]Roso ewuh ing atiku..
[02:38.05]
[02:41.26]Mulo lilakno tak matur,
[02:50.85]Tresnamu ojo nganti nglantur..
[03:01.80]Enggalo antuk panglipur,
[03:10.31]Mundhak atimu sansoyo ajur..
[03:22.44]
[03:51.86]>>>
[03:52.86]>>
[03:53.86]>
[03:54.86]Nanging aku ra rumongso,
[04:02.34]Ojo banget anggonmu tresno..
[04:14.83]Aku njur kudune piye,
[04:22.49]Roso ewuh ing atiku..
[04:38.56]
[04:41.53]Mulo lilakno tak matur,
[04:50.36]Tresnamu ojo nganti nglantur..
[05:01.42]Enggalo antuk panglipur,
[05:10.40]Mundhak atimu sansoyo ajur..
[05:22.96]
——-
Preview:

Advertisements

Sewu Lampu Taman Cepu

1000 Lampu Taman Cepu
Ciptaan : S. Yahya
Vokal : Susan
Produksi : ??

Awan tekane sore, ra gang nggantung hp
Ora kober mangan, mangane mung sms-an
Janji ketemuan, kangenku pengen pacaran
Sewu lampu taman cepu nggonku nunggu

Nganggo klambi setrikan, clonoku jean-jeanan
Ora lali parfum, aroma wangi kasmaran
Jam pitu ketemu, ning lesehan tenda biru
Sewu lampu taman cepu nggonku nunggu

Nganti wengi yo mas, tak enteni
Nganti wengi yo mas, tak goleki
Opo kowe ra kelingan,
Po pancen kowe sembranan

Tak sms wis ra nggapris,
Tak telepon wis ora sambung
Taman cepu nganti wengi tak enteni

reff :
Nganggo klambi setrikan, clonoku jean-jeanan
Ora lali parfum, aroma wangi kasmaran
Jam pitu ketemu, ning lesehan tenda biru
Sewu lampu taman cepu nggonku nunggu

Nganti wengi yo mas, tak enteni
Nganti wengi yo mas, tak goleki
Opo kowe ra kelingan,
Po pancen kowe sembranan

Tak sms wis ra nggapris,
Tak telepon wis ora sambung
Taman cepu nganti wengi tak enteni

Nganti wengi yo mas, tak enteni
Nganti wengi yo mas, tak goleki
Opo kowe ra kelingan,
Po pancen kowe sembranan

Tak sms wis ra nggapris,
Tak telepon wis ora sambung
Taman cepu nganti wengi tak enteni

Lk :
Aku ra bakal lali, prasejo mbedani
Budalku kesusu, sepure terus melaju
Medun stasiun mbalur, kebacut mergoku nglamun
Taman cepu, nadyan wengi tak temoni

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=A2dV3IlmdZs

Abrak Ragenah

Joko_Susan_1
Versi: Joko & Susan

Lk :
Susah atiku duh biyung, pikirku bingung
Tego kenyo kang tansah tak jogo..
Ninggal lungo, lan wis nggandheng priyo liyo
Sing di gandheng, karo aku konco makaryo..

Pr :
Abrak ragenah, konco rusak sedulur bubrah
Ngalah.., sing waras kudune ngalah..
Mergo kenyo, ojo dadi rusak ing konco
Becik nrimo, iku kang luwih utomo..

reff :
Lk :
Anakmu, wis kebacut tresno
Datan ono ing ati wanito liyo..
Pr :
Mikiro.., iku panganan opo
Ra orane, yen ra kumanan ing ndunyo..

Lk :
Pancen bener, kabeh ngendikamu
Opo kleru, yen ngupadi tresnaku..
Pr :
Elingo.., welinge wong tuwo
Ngalah lan nrimo, uripmu bakale mulyo..

reff :
kembali ke atas..susah atiku duh..
——-
[ver: lyrics]
[id: lacqvzca]
[ar: Joko ft. Susan]
[ti: Abrah Ragenah]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:37]
[00:01.09]Abrak Ragenah – Joko ft. Susan
[00:31.76][01:31.37][02:40.97][04:01.56][05:11.36]
[00:34.76][01:44.89][03:05.33][04:14.68]>>>
[00:35.76][01:45.89][03:06.33][04:15.68]>>
[00:36.76][01:46.89][03:07.33][04:16.68]>
[00:37.76][03:08.33]Lk: Susah atiku duh biyung
[00:41.18][03:11.51]Lk: pikirku bingung..
[00:44.92][03:14.80]Lk: Tego kenyo kang tansah tak jogo
[00:51.46][03:21.46]Lk: Ninggal lungo,
[00:53.24][03:23.32]Lk: lan wis nggandheng priyo liyo..
[00:57.89][03:27.80]Lk: Sing di gandheng,
[01:00.03][03:30.05]Lk: karo aku konco makaryo..
[01:04.54][03:34.93]Pr: Abrak ragenah,
[01:06.67][03:37.11]Pr: konco rusak sedulur bubrah..
[01:11.64][03:42.03]Pr: Ngalah…,
[01:13.83][03:43.40]Pr: sing waras kudune ngalah..
[01:17.74][03:48.01]Pr: Mergo kenyo,
[01:19.61][03:50.07]Pr: ojo dadi rusak ing konco..
[01:24.39][03:54.85]Pr: Becik nrimo,
[01:26.15][03:56.84]Pr: iku kang luwih utomo..
[01:47.89][04:17.68]Lk: Anakmu, wis kebacut tresno
[01:54.55][04:24.45]Lk: Datan ono ing ati wanito liyo
[02:01.02][04:30.86]Pr: Mikiro.., iku panganan opo
[02:07.48][04:37.52]Pr: Ra orane, yen ra kumanan ing ndunyo..
[02:13.96][04:43.86]Lk: Pancen bener, kabeh ngendikamu
[02:20.55][04:50.39]Lk: Opo kleru, yen ngupadi tresnaku..
[02:26.97][04:56.86]Pr: Elingo.., welinge wong tuwo
[02:33.81][05:03.59]Pr: Ngalah lan nrimo,
[02:36.09][05:05.53]Pr: uripmu bakale mulyo..
———-
Preview:

Kekasih

Kekasih
Ciptaan : John Whess / Gun K.
Vokal : Susan
Produksi : ??

Koyo lintang panjer sore,
Mabyar padhang, sumunar ing wengi
Tak umpamakke, koyo sliramu
Sing dadi ganthilane atiku

Tak takokke mrono mrene,
Koyo-koyo, wis lali janjine
Nganti seprene, ra ono kabare
Njur piye saiki, kahanane…kekasihku

reff :

Suwene nggonku ngenteni,
Nanging kowe ra bali-bali
Opo saiki lali,
Mbareng wis mulyo, lan mukti

Kedlarung-dlarung tresnaku,
Kadhung ngaboti janji-janji
Tansah setyo tuhu,
Nganti pupus ing umurku

Tekan mbesuk kapan,
Ngenteni sliramu
Wis malih rong werno,
Rupo rambut iki

Tak takokke mrono mrene,
Koyo-koyo, wis lali janjine
Nganti seprene, ra ono kabare
Njur piye saiki, kahanane…kekasihku

reff :

Suwene nggonku ngenteni,
Nanging kowe ra bali-bali
Opo saiki lali,
Mbareng wis mulyo, lan mukti

Kedlarung-dlarung tresnaku,
Kadhung ngaboti janji-janji
Tansah setyo tuhu,
Nganti pupus ing umurku

Tekan mbesuk kapan,
Ngenteni sliramu
Wis malih rong werno,
Rupo rambut iki

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Q8YnPg-QYac

Nganti Akhir Jaman

Nganti Akhir Jaman
Ciptaan : John Whess/ Gun K.
Vokal : Susan
Produki : ??

“Bareng lakune…, sang suryo sumunar…
Aku lan sliramu…, mbangun asmoro…”

Ngulon parane, lakune srengenge
Ra bakal owah, nganti mbesuke

Koyo tresnaku, marang sliramu
Ra biso ilang soko dhadhaku
Beninge telogo, ra ono tandhinge
Isih bening, roso tresnaku iki

reff :

Sing tak jaluk prasetiamu
Tulus soko jroning kalbu

Semono ugo katresnanku
Ra luntur soko atiku
Tansah sesandhingan, lan andhum katresnan
Tansah sesandhingan, nganti akhir jaman

Ngulon parane, lakune srengenge
Ra bakal owah, nganti mbesuke

Koyo tresnaku, marang sliramu
Ra biso ilang soko dhadhaku
Beninge telogo, ra ono tandhinge
Isih bening, roso tresnaku iki

reff :

Sing tak jaluk prasetiamu
Tulus soko jroning kalbu

Semono ugo katresnanku
Ra luntur soko atiku
Tansah sesandhingan, lan andhum katresnan
Tansah sesandhingan, nganti akhir jaman

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=XZFozO8s3sU

Kembang Lambe (susan)

Kembang Lambe
Ciptaan : John Whess
Vokal : Susan
Produki : NN

We..e.e.ela kojor
Soyo suwe rumah tangga biso ajur
Saben dinane mung ngluyur
Ngalor ngidul alesane waton kumpul

*)
We..e.e. kedadian
Kenal prawan ngakune isih bujangan
Obral janji lan rayuan
Ra perduli sing nang omah kesepian

reff :

Ngimbu gedhang matenge selirang
Ngge suguhan, yo kangge sugatan
Dadi padu sampean opo ra wirang
Ora wurung mutung ngajak pegatan

Ngrujak pace campurane jambu mete
Wohing jambe matenge kangge jampe
Mrono mrene sampeyane diece
Saben dinane dadi kembang lambe

E.e. kecele saikine gelo dewe
Mulo-mulo sing njalari sampeyane
Jo’ gedadang sampeyan dadi wong lanang
Ngumbar sworo mbojo siji isih kurang

kembali ke *)..we.e.e kedadian…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=dxGiUC-aE9A