Sing Percaya

Nina-Agustin_Surya-Pribadi
Versi: Nina Agustin ft. Surya Pribadi

Lk:
Aja watir aja melang,
Kakang seneng uga sayang..
Cintane bli bakal ilang,
Bli mungkin sun gawe wirang..

Pr:
Kula uga pada bae,
Demene ketumplek kabeh..
Kakang aja suwe suwe,
Wis ayu kawinan bae..

reff:
Lk:
Senok nina sayang sing percaya,
Cinta kakang ora bakalan sirna..
Kakang janji arep sumpah,
Karo nina ora gawe kecewa..

Pr:
Duh kang surya jare arep setia,
Ayu pada ngomong ning wong tua..
Wis lawas hubungan cinta,
Pengene sih kulane jagean nikah..

Lk:
Aja watir aja melang,
Kakang seneng uga sayang..
Cintane bli bakal ilang,
Bli mungkin sun gawe wirang..

Pr:
Kula uga pada bae,
Demene ketumplek kabeh..
Kakang aja suwe suwe,
Wis ayu kawinan bae..

reff:
Lk:
Senok nina sayang sing percaya,
Cinta kakang ora bakalan sirna..
Kakang janji arep sumpah,
Karo nina ora gawe kecewa..

Pr:
Duh kang surya jare arep setia,
Ayu pada ngomong ning wong tua..
Wis lawas hubungan cinta,
Pengene sih kulane jagean nikah..

Lk:
Aja watir aja melang,
Kakang seneng uga sayang..
Cintane bli bakal ilang,
Bli mungkin sun gawe wirang..

Pr:
Kula uga pada bae,
Demene ketumplek kabeh..
Kakang aja suwe suwe,
Wis ayu kawinan bae..
—————-
[ver: lyrics]
[id: zhvpivcv]
[ar: Nina Agustin ft. Surya Abadi]
[ti: Sing Percaya]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:45]
[00:01.05]Sing Percaya
[00:39.90]by: Nina Agustin ft. Surya Pribadi
[00:42.90]
[00:44.90]>>>
[00:45.90]>>
[00:46.90]>
[00:47.90]Lk: Aja watir aja melang,
[00:51.40]Lk: Kakang seneng uga sayang..
[00:57.92]Lk: Cintane bli bakal ilang,
[01:03.02]Lk: Bli mungkin
[01:04.53]Lk: sun gawe wirang..
[01:08.46]
[01:22.38]Pr: Kula uga pada bae,
[01:26.81]Pr: Demene ketumplek kabeh..
[01:32.22]Pr: Kakang aja suwe suwe,
[01:37.37]Pr: Wis ayu kawinan bae..
[01:42.66]
[02:11.02]>>>
[02:12.02]>>
[02:13.02]>
[02:14.02]Lk: Senok nina
[02:15.95]Lk: sayang sing percaya,
[02:20.25]Lk: Cinta kakang
[02:22.49]Lk: ora bakalan sirna..
[02:27.21]Lk: Kakang janji arep sumpah,
[02:31.13]Lk: Karo nina
[02:34.55]Lk: ora gawe kecewa..
[02:38.85]
[02:48.31]Pr: Duh kang surya
[02:50.60]Pr: jare arep setia,
[02:54.34]Pr: Ayu pada ngomong
[02:58.05]Pr: ning wong tua..
[03:02.34]Pr: Wis lawas hubungan cinta,
[03:06.45]Pr: Pengene sih
[03:09.93]Pr: kulane jagean nikah..
[03:14.47]
[03:16.22]Lk: Aja watir aja melang,
[03:21.27]Lk: Kakang seneng uga sayang..
[03:26.50]Lk: Cintane bli bakal ilang,
[03:31.34]Lk: Bli mungkin
[03:33.27]Lk: sun gawe wirang..
[03:37.25]
[03:51.13]Pr: Kula uga pada bae,
[03:55.30]Pr: Demene ketumplek kabeh..
[04:00.52]Pr: Kakang aja suwe suwe,
[04:05.94]Pr: Wis ayu kawinan bae..
[04:11.29]
[04:39.08]>>>
[04:40.08]>>
[04:41.08]>
[04:42.08]Lk: Senok nina
[04:44.82]Lk: sayang sing percaya,
[04:48.86]Lk: Cinta kakang
[04:51.45]Lk: ora bakalan sirna..
[04:56.37]Lk: Kakang janji arep sumpah,
[04:59.86]Lk: Karo nina
[05:02.28]Lk: ora gawe kecewa..
[05:07.82]
[05:17.41]Pr: Duh kang surya
[05:19.64]Pr: jare arep setia,
[05:23.49]Pr: Ayu pada ngomong
[05:26.29]Pr: ning wong tua..
[05:30.52]Pr: Wis lawas hubungan cinta,
[05:35.19]Pr: Pengene sih
[05:37.98]Pr: kulane jagean nikah..
[05:42.46]
[05:44.64]Lk: Aja watir aja melang,
[05:48.87]Lk: Kakang seneng uga sayang..
[05:54.54]Lk: Cintane bli bakal ilang,
[05:59.58]Lk: Bli mungkin
[06:01.62]Lk: sun gawe wirang..
[06:04.87]
[06:19.30]Pr: Kula uga pada bae,
[06:23.52]Pr: Demene ketumplek kabeh..
[06:28.81]Pr: Kakang aja suwe suwe,
[06:34.04]Pr: Wis ayu kawinan bae..
[06:39.57]
———–
Preview:

Advertisements

Ati Ati

Surya-Pribadi
Versi: Surya Pribadi

Akeh wong demen akeh wong sayang,
Bahasane manis pisan..
Ati ati rayuan cinta tipuan..

Jaman sekien susah dipilih,
Luru cinta sing sejati..
Akehe hisap madu buang lari..

reff:
Rumah tangga dudu karna bagus bae,
Nomer siji akhlak lan baik hatine..

Luru cinta najan gampang tapi susah,
Yen bli pasti kebuang laksana sampah,
Usaha lan penuh do’a..

Jaman sekien susah dipilih,
Luru cinta sing sejati..
Akehe hisap madu buang lari..

reff:
Rumah tangga dudu karna bagus bae,
Nomer siji akhlak lan baik hatine..

Luru cinta najan gampang tapi susah,
Yen bli pasti kebuang laksana sampah,
Usaha lan penuh do’a..

Akeh wong demen akeh wong sayang,
Bahasane manis pisan..
Ati ati rayuan cinta tipuan..

Jaman sekien susah dipilih,
Luru cinta sing sejati..
Akehe hisap madu buang lari..
—————-
[ver: lyrics]
[id: wkuauwcv]
[ar: Surya Pribadi]
[ti: Ati Ati]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:41]
[00:01.00]Ati Ati – Surya Pribadi
[00:36.00]
[00:39.00]>>>
[00:40.00]>>
[00:41.00]>
[00:42.00]Akeh wong demen
[00:43.42]akeh wong sayang,
[00:45.36]Bahasane manis pisan..
[00:49.29]Ati ati rayuan cinta tipuan..
[00:56.42]
[01:09.00]Jaman sekien susah dipilih,
[01:11.56]Luru cinta sing sejati..
[01:15.56]Akehe hisap madu
[01:19.69]buang lari..
[01:22.44]
[01:45.17]>>>
[01:46.17]>>
[01:47.17]>
[01:48.17]Rumah tangga
[01:50.00]dudu karna bagus bae,
[01:54.65]Nomer siji
[01:56.34]akhlak lan baik hatine..
[02:00.89]
[02:13.77]Luru cinta
[02:16.03]najan gampang tapi susah,
[02:20.73]Yen bli pasti
[02:22.94]kebuang laksana sampah,
[02:26.73]Usaha lan penuh do’a..
[02:30.35]
[02:32.31]Jaman sekien susah dipilih,
[02:35.15]Luru cinta sing sejati..
[02:38.75]Akehe hisap madu
[02:42.99]buang lari..
[02:45.99]
[03:08.17]>>>
[03:09.17]>>
[03:10.17]>
[03:11.17]Rumah tangga
[03:13.70]dudu karna bagus bae,
[03:18.07]Nomer siji
[03:20.01]akhlak lan baik hatine..
[03:24.77]
[03:37.50]Luru cinta
[03:39.51]najan gampang tapi susah,
[03:44.01]Yen bli pasti
[03:46.14]kebuang laksana sampah,
[03:50.14]Usaha lan penuh do’a..
[03:54.13]
[03:55.84]Akeh wong demen
[03:57.38]akeh wong sayang,
[03:59.07]Bahasane manis pisan..
[04:02.82]Ati ati rayuan cinta tipuan..
[04:09.76]
[04:21.44]Jaman sekien susah dipilih,
[04:25.19]Luru cinta sing sejati..
[04:28.76]Akehe hisap madu
[04:32.82]buang lari..
[04:35.94]
————-
Preview: