Rondho Ayu

Ciptaan : ??
Vokal : Dalang Kamiran & Supartini
Produksi : CHGB Record

Lk : [bowo]
Eman lamun, yen winengkuh, liyo kakung
Nadyan uwis rondo, nanging taksih, kinyis-kinyis
Nadyan rondo, dasar ayu, isih mudho

Lk :
E..kae rondo ayu,
Sabendino liwat ngarepanku
Dedeg lencir kuning,
Aduh kulitane nemu giring

Soyo tambah manise,
Yen to mesem, karo nggeget lambe
Yen ngandikan sopan,
Aduh sopo sing ora kasmaran

Yen menganggo sarwo patut,
Nopo luput, yen kulo kepencut
Ra weruh sedino wae,
Rasane, koyo sesasi suwene

Nadyan rondo ning ayu,
Suwe-suwe kapikat atiku
Sasat rinten dalu,
Aduh, lam-lamen rondo sing ayu

reff :
Pr :
E..kae rondo ayu,
Sabendino liwat ngarepanku
Dedeg lencir kuning,
Aduh kulitane nemu giring

Soyo tambah manise,
Yen to mesem, karo nggeget lambe
Yen ngandikan sopan,
Aduh sopo sing ora kasmaran

Yen menganggo sarwo patut,
Nopo luput, yen kulo kepencut
Ra weruh sedino wae,
Rasane, koyo sesasi suwene

Nadyan rondo ning ayu,
Suwe-suwe kapikat atiku
Sasat rinten dalu,
Aduh, lam-lamen rondo sing ayu

reff :
kembali ke atas..e kae rondo…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=13W6JgWFVWI

Advertisements

Rondho Dhugal

Ciptaan : Ki. H. Sukron Suwondo
Vokal : Supartini
Produksi : CHGB Record

Rondo kembang, pancen gawe guncang
Joko dudo, akeh sing kebimbang
Trus gentenan, sing ngajak pacaran
Layang branti, trus gilir gumanti

Rondo anyar, atine kumesar
Joko dudo, lang sing keluargo
Ora mikir, watone mung ngesir
Ing mburine, ra wruh akibate

Ooh kae rondo ayu,
Ayo dolan karo aku
Podo ijen, dolan menyang prigen
Nyawang kewan lagi andhum katresnan

Ooh kae rondo anyar,
Ayo gonceng ora usah mbayar
Pancen lali sajak ra perduli
Yen ing ngomah, anak bojo ngenteni

Rondo sugih, nafsune sumingsih
Puji dikir, iku sing dipilih
Nadyan akeh sing ngajak karonsih
Rondo sugih, pikire ra ngalih

Rondo judhas, sidang ping wolulas
Bareng bebas, eling konco lawas
Njaluk nyuworo, kok yo isih bantas,
Yo wis laras, lungguhe rung bregas

Ooh rondo etan kali,
Njajal, langgam ali-ali
Pamit mulih nylonong nyidam sari
Caping gunung, wekasane palupi

Ooh nanggor rondho dhugal
Dolan reko nganggo suwal
Yen sing seneng, nyanjung lan berkhayal
Yen sing sengit, kudu kepingin ngebal

reff :
kembali ke atas..rondo kembang, pancen…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=svjU-lMf-EM