Ali Ali

Lgm. Ali Ali
Ciptaan : Gesang
Vokal : Sunyahni
Produksi : Dasa Studio

Ngagemo ali aliku pamrihe
Ojo lali marang aku
Nadyan kulo mboten melu, mbesu’e
Ngelingono lelabatku

Lamun embane saloko emane
Amung tansah ndamel cuwo
Niki embane koncono pamrihe
Tansah manggiyo raharjo

Yen nganti ilang mripate
Jarene nemai rubedo
Yen nganti dinggo wong seje, mbesu’e
Wis mongso bodowo

Pilihanku mripat biru pamrihe
Mresulis setio engkang warni
Yen takon isi atiku mbesu’e
Mersanono ali-aaaliiii…

reff :

Yen nganti ilang mripate
Jarene nemai rubedo
Yen nganti dinggo wong seje, mbesu’e
Wis mongso bodowo

Pilihanku mripat biru pamrihe
Mresulis setio engkang warni
Yen takon isi atiku mbesu’e
Mersanono ali-aaaliiii…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=aacWw5rdanA

Advertisements

Ojo Cidro

Lgm. Ojo Cidro
Ciptaan : S.Dharmanto
Vokal : Sunyahni
Produksi : Dasa Studio

Mbok sing prasojo
Ojo cidro mundhak atiku gelo
Yen sliramu tansah cidro
Iku ora prayoga

Mbok yo sing jujur
Yen kepingin tetep dadi sedulur
Yen sliramu ora jujur
Aku trimo trimo mundur

Wiwit mbiyen mulo
Aku rak wis kondo marang kang sliro
Aku ora butuh opo-opo
Butuhku sabar narimo, janjine ojo cidro

Nanging yektine ngendikamu
Ora keno tak gugu
Wis pestine yen sliramu
Pisah karo karo aku

reff :

kembali ke atas..mbok sing prasojo…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=RlRaOuhlQlw

Tetesing Waspo

Lgm. Tetesing Waspo
Ciptaan : S.Dharmanto
Vokal : Sunyahni
Produksi : Dasa studio

Rino wengi ora kendat anggonku memuji
Ojo nganti manggih rubedo sawiji
Mugo mugo kaleksanan opo kang sinedyo
Labuh projo iku kwajibaning bongso

Mung welingku kang tumuju mring sliramu
Ojo lali paring kabar kang wigati
Tetesing waspo tondho tresno kang tanpo upomo
Ora nedyo ngurangi anteping karso

reff :
kembali ke atas..rino wengi…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=fLuPAgAh1kQ

Lorobronto

Lorobronto
Ciptaan : S.Darmanto
Vokal : Sunyahni
Produksi : Dasa Studio

Yen kelingan mring sliramu, aduh..
Kadyo rinujid atiku,
Yen siang tansah katon ngalelo,
Dalu datan biso nendro..

Opo sliramu wis lali tenan,
Dek semono nate janji,
Nedyo arep urip bebarengan,
Bungah susah dilakoni..

Nanging aku ora ngiro,
Yen sliramu, bakal cidro
Bareng saiki wis mulyo, banjur.. kromo..
Ora nganggo, ora nganggo kondho, kondho..

Wis pestine lelakonku, aduh..
Aku mung kudu narimo,
Sopo kang biso, paring usodo
Nggonku nandang lorobronto..

reff :
Nanging aku ora ngiro,
Yen sliramu, bakal cidro
Bareng saiki wis mulyo, banjur.. kromo..
Ora nganggo, ora nganggo kondho, kondho..

Wis pestine lelakonku, aduh..
Aku mung kudu narimo,
Sopo kang biso, paring usodo
Nggonku nandang lorobronto..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=FZph2cK5CUs

[ver: lyric]
[id: owubcvsn]
[ar: Sunyahni]
[ti: Lorobronto]
[al: Langgam]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:07]
[00:01.14]Lorobronto
[00:06.14]Versi : Sunyahni
[00:09.14][00:45.64][01:22.78][02:16.77][02:56.27][03:22.27][04:17.07][05:04.94]
[00:12.14][03:25.27]***
[00:13.14][03:26.27]**
[00:14.14][03:27.27]*
[00:15.14]Yen kelingan mring sliramu, aduh..
[00:21.64]Kadyo rinujid atiku,
[00:29.92]Yen siang tansah katon ngalelo,
[00:38.08]Dalu datan biso nendro..
[00:47.66]Opo sliramu wis lali tenan,
[00:56.27]Dek semono nate janji,
[01:05.95]Nedyo arep urip bebarengan,
[01:15.07]Bungah susah dilakoni..
[01:26.40][03:28.27]Nanging aku ora ngiro,
[01:32.54][03:35.84]Yen sliramu, bakal cidro
[01:43.41][03:47.97]Bareng saiki wis mulyo, banjur.. kromo..
[02:00.13][04:03.41]Ora nganggo, ora nganggo kondho, kondho..
[02:20.00][04:20.93]Wis pestine lelakonku, aduh..
[02:31.30][04:31.71]Aku mung kudu narimo,
[02:40.24][04:42.46]Sopo kang biso, paring usodo
[02:49.91][04:52.98]Nggonku nandang lorobronto..
[02:59.27]==sunyahni, lorobronto==

Lelo Ledung

Lelo Ledung
Ciptaan : Markasan
Vokal : Sunyahni
Produksi : Dasa Studio

Tak lelo lelo lelo ledung
Cep meneng ojo pijer nangis
Anakku sing ayu rupane
Yen nangis ndak ilang ayune

Tak gadang biso urip mulyo
Dadiyo wanito utomo
Ngluhurake asmane wong tuwo
Dadiyo pandekare bongso

*)
Wis cep menengo anakku
Kae bulane ndadari
Koyo buto nggegilani
Lagi nggoleki cah nangis

Tak lelo lelo lelo ledung
Cep meneng anakku cah ayu
Tak emban slendang batik kawung
Yen nangis mundak ibu bingung

reff :
kembali ke *)

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=wsXMxeSA25E

Jenang Gulo

Jenang Gulo
Ciptaan : Markasan
Vokal : Sunyahni
Produksi : Dasa Studio

Jenang gulo, kowe ojo lali
Marang aku iki to kangmas
Nalikane nandang susah
Sopo sing ngancani

Biyen mulo, aku tetep tresno
Sarto tetep setyo to kangmas
Dereng nate gawe gelo
Lan gawe kuciwo

*)
Ning saiki, bareng mukti
Kowe kok njur lali marang aku
Sitik sitik mesti nesu
Terus ngajak padu,jO ngono ojo ngono

Opo kowe pancen ra kelingan
Jamane gek biyen to kangmas
Kowe janji bungah susah
Podo dilakoni

reff :

kembali ke *)

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=jnsPIFkB3zU

Setyo Tuhu

Manthous_Sunyahni
Versi: Manthous ft. Sunyahni

Lk:(bowo)
Pamintaku nimas sido asih
Atuh truntut,tansah reruntungan..
Ing sarino sawengine
Datan genggang sak rambut..

Lamun adoh caketing ati
Yen cedak tansah mulat,
sido asih tuhu..
Pindho mimin lan mintuno..
Yo nimas barengan netepi wajib
Sido asih bebrayan..

Pr:
Aku kang setyo satuhu,
Wit biyen dadi saiki..
Bebasane,
Peteng kebakal ono suminar..

Andhiko pangayomanku,
Lahir batin tuwus nyoto..
Mung sajak’e,
Andhiko semune kurang reno..

Tondho yekti,
Tak suwun rikalane..
Ngangkat awrat,
Mlampah tebih datan lesu..
(mugi rahayu..)

Mugyantuk berkahing widi,
Andhiko mung tansah limpat..
Panyuwunku,
Sedyo-o tansah anglam-lami..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Manthous ft. Sunyahni]
[ti: Setyo Tuhu]
[al: Langgam]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:32]
[id: izlzplch]
[00:00.04]Lgm. Setyo Tuhu
[00:00.04]by : Manthous ft. Sunyahni
[00:18.04]
[00:19.12]Lk(bowo):
[00:20.12]Pamintaku..,
[00:25.02]nimas sido asih..
[00:31.41]Atut runtut..,
[00:39.74]tansah reruntungan..
[00:46.66]Ing sarino..sawengine..
[00:57.68]Datan kenggang sak ram..but..
[01:06.70]Lamun.. adoh..caketing a..ti..
[01:19.15]Yen cedhak tansah mu..lat..,
[01:28.25]Sido asih tuhu..
[01:38.75]Pindho mimi lan mintuno..
[01:45.51]Yo nimas..,
[01:51.47]barengan netepi wajib..
[01:58.33]Sido asih.. be..bra..yan..
[02:10.99]
[02:38.02]>>>
[02:39.02]>>
[02:40.02]>
[02:41.02]Pr: Aku kang setyo satuhu,
[02:47.11]Pr: Wit biyen dadi saiki..
[02:55.69]Pr: Bebasane,
[03:01.29]Pr: Peteng kepapak obor sumunar..
[03:12.93]Pr: Andhiko pangayomanku,
[03:19.58]Pr: Lahir batin tuwus nyoto..
[03:33.64]Pr: Mung sajak’e,
[03:40.41]Pr: Andhiko semune kurang reno..
[03:50.81]
[03:53.60]Pr: Tondho yekti,
[03:59.94]Pr: Paseksene rikalane..
[04:12.57]Pr: Ngangkat awrat,
[04:22.77]Pr: Mlampah tebih datan lesu..
[04:33.42]Lk: Mugi rahayu..
[04:42.25]Pr: Mugyantuk berkahing widi,
[04:50.27]Pr: Andhiko mung tansah limpat..
[05:02.39]Pr: Panyuwunku,
[05:08.90]Pr: Sedyo-o tansah anglam-lami..
[05:22.39]
————
Preview: