Ali Ali

Versi: Sunyahni

Ngagemo ali aliku pamrihe
Ojo lali marang aku
Nadyan kulo mboten melu, mbesu’e
Ngelingono lelabatku

Lamun embane saloko emane
Amung tansah ndamel cuwo
Niki embane koncono pamrihe
Tansah manggiyo raharjo

Yen nganti ilang mripate
Jarene nemai rubedo
Yen nganti dinggo wong seje, mbesu’e
Wis mongso bodowo

Pilihanku mripat biru pamrihe
Mresulis setio engkang warni
Yen takon isi atiku mbesu’e
Mersanono ali-aaaliiii…

reff :
Yen nganti ilang mripate
Jarene nemai rubedo
Yen nganti dinggo wong seje, mbesu’e
Wis mongso bodowo

Pilihanku mripat biru pamrihe
Mresulis setio engkang warni
Yen takon isi atiku mbesu’e
Mersanono ali-aaaliiii..

Ojo Cidro

Versi: Sunyahni

Mbok sing prasojo
Ojo cidro mundhak atiku gelo
Yen sliramu tansah cidro
Iku ora prayoga

Mbok yo sing jujur
Yen kepingin tetep dadi sedulur
Yen sliramu ora jujur
Aku trimo trimo mundur

Wiwit mbiyen mulo
Aku rak wis kondo marang kang sliro
Aku ora butuh opo-opo
Butuhku sabar narimo, janjine ojo cidro

Nanging yektine ngendikamu
Ora keno tak gugu
Wis pestine yen sliramu
Pisah karo karo aku

reff :
Mbok sing prasojo
Ojo cidro mundhak atiku gelo
Yen sliramu tansah cidro
Iku ora prayoga

Mbok yo sing jujur
Yen kepingin tetep dadi sedulur
Yen sliramu ora jujur
Aku trimo trimo mundur

Wiwit mbiyen mulo
Aku rak wis kondo marang kang sliro
Aku ora butuh opo-opo
Butuhku sabar narimo, janjine ojo cidro

Nanging yektine ngendikamu
Ora keno tak gugu
Wis pestine yen sliramu
Pisah karo karo aku

1236