Katon Katonen Riko

“Katon Katonen Riko” Versi Sumiati

Katon katonen,
Nong rupan riko,
Nong esem riko..
Sak tingkah polahe,
Jangget ring moto..

Krungon krungonen,
Nong swaran riko,
Nong guyun riko..
Enget guyonan riko,
Turu sing biso..

reff:
Pokok melek moto,
Isun katon riko..
Sing ono lerene,
Riko terus nggudo..

Noring njero impen,
Riko ngawe-ngawe..
Ambi melung-melung,
Nyeluk aranisun..

Sedino-dino isun bingung,
Pikir bingung mikiri riko..
Isun iki riko kapakno,
Ojo-ojo riko dukuno..

Katon katonen,
Nong rupan riko,
Nong esem riko..
Sak tingkah polahe,
Jangget ring moto..

reff:
Pokok melek moto,
Isun katon riko..
Sing ono lerene,
Riko terus nggudo..

Noring njero impen,
Riko ngawe-ngawe..
Ambi melung-melung,
Nyeluk aranisun..

Sedino-dino isun bingung,
Pikir bingung mikiri riko..
Isun iki riko kapakno,
Ojo-ojo riko dukuno..

Osing Ono Jodoh

“Osing Ono Jodoh” Versi Sumiati

ISUN SING NINGGAL KANG,
ISUN YO SING LALI..
MULO KADHUNG KESUWEN,
WONG BAKALAN YO AKEH FITNAHAN..

WONG NGABARAKEN KANG,
GOK RIKO WIS KAWIN..
ISUN KELORO-LORO,
LAN MEH BAEN SING KETEMU RIKO..

reff:
WIS PASTINISUN LAN RIKO,
IKI KEMBANGE URIP RING DUNYO..
MASIO RIKO KAWIN,
SUN SING LALI
KANG SUN JALUK YO SAK BALIKE..

YO SEPURANE KANG,
NAWI ONO SALAHE..
SING SALAH ISUN LAN RIKO
SING ONO JODOH SEDULURAN BAEN..

reff:
WIS PASTINISUN LAN RIKO,
IKI KEMBANGE URIP RING DUNYO..
MASIO RIKO KAWIN,
SUN SING LALI
KANG SUN JALUK YO SAK BALIKE..

YO SEPURANE KANG,
NAWI ONO SALAHE..
SING SALAH ISUN LAN RIKO
SING ONO JODOH SEDULURAN BAEN..

12315