Katon Katonen Riko

Sumiati_3
Versi: Sumiati

Katon katonen,
Nong rupan riko,
Nong esem riko..
Sak tingkah polahe,
Jangget ring moto..

Krungon krungonen,
Nong swaran riko,
Nong guyun riko..
Enget guyonan riko,
Turu sing biso..

reff:
Pokok melek moto,
Isun katon riko..
Sing ono lerene,
Riko terus nggudo..

Noring njero impen,
Riko ngawe-ngawe..
Ambi melung-melung,
Nyeluk aranisun..

Sedino-dino isun bingung,
Pikir bingung mikiri riko..
Isun iki riko kapakno,
Ojo-ojo riko dukuno..

Katon katonen,
Nong rupan riko,
Nong esem riko..
Sak tingkah polahe,
Jangget ring moto..

reff:
Pokok melek moto,
Isun katon riko..
Sing ono lerene,
Riko terus nggudo..

Noring njero impen,
Riko ngawe-ngawe..
Ambi melung-melung,
Nyeluk aranisun..

Sedino-dino isun bingung,
Pikir bingung mikiri riko..
Isun iki riko kapakno,
Ojo-ojo riko dukuno..
——————-
[ver: lyrics]
[id: qbwzzkch]
[ar: Sumiati]
[ti: Katon Katonen Riko]
[al: Dangdut Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:00]
[00:00.01]Katon Katonen Riko
[00:00.01]by: Sumiati
[00:29.01]
[00:31.01]>>>
[00:32.01]>>
[00:33.01]>
[00:34.01]Katon katonen,
[00:36.99]Nong rupan riko,
[00:40.92]Nong esem riko..
[00:44.20]Sak tingkah polahe,
[00:48.57]Jangget ring moto..
[00:53.68]
[01:01.20]Krungon krungonen,
[01:04.81]Nong swaran riko,
[01:08.98]Nong guyun riko..
[01:11.83]Enget guyonan riko,
[01:17.01]Turu sing biso..
[01:21.49]
[01:49.02]>>>
[01:50.02]>>
[01:51.02]>
[01:52.02]Pokok melek moto,
[01:55.42]Isun katon riko..
[01:58.98]Sing ono lerene,
[02:02.70]Riko terus nggudo..
[02:06.45]Noring njero impen,
[02:09.55]Riko ngawe-ngawe..
[02:13.60]Ambi melung-melung,
[02:17.27]Nyeluk aranisun..
[02:21.37]Sedino-dino isun bingung,
[02:29.34]Pikir bingung mikiri riko..
[02:36.36]
[02:39.22]Isun iki riko kapakno,
[02:47.24]Ojo-ojo riko dukuno..
[02:52.66]
[02:59.62]Katon katonen,
[03:02.93]Nong rupan riko,
[03:06.15]Nong esem riko..
[03:09.59]Sak tingkah polahe,
[03:15.18]Jangget ring moto..
[03:19.04]
[03:46.40]>>>
[03:47.40]>>
[03:48.40]>
[03:49.40]Pokok melek moto,
[03:53.07]Isun katon riko..
[03:57.05]Sing ono lerene,
[04:00.48]Riko terus nggudo..
[04:04.46]Noring njero impen,
[04:07.75]Riko ngawe-ngawe..
[04:11.55]Ambi melung-melung,
[04:15.28]Nyeluk aranisun..
[04:19.45]
[04:20.62]Sedino-dino isun bingung,
[04:28.35]Pikir bingung mikiri riko..
[04:34.18]
[04:36.56]Isun iki riko kapakno,
[04:43.89]Ojo-ojo riko dukuno..
[04:50.24]
————–
Preview:

Advertisements

Osing Ono Jodoh

Sumiati_2
Versi: Sumiati

ISUN SING NINGGAL KANG,
ISUN YO SING LALI..
MULO KADHUNG KESUWEN,
WONG BAKALAN YO AKEH FITNAHAN..

WONG NGABARAKEN KANG,
GOK RIKO WIS KAWIN..
ISUN KELORO-LORO,
LAN MEH BAEN SING KETEMU RIKO..

reff:
WIS PASTINISUN LAN RIKO,
IKI KEMBANGE URIP RING DUNYO..
MASIO RIKO KAWIN,
SUN SING LALI
KANG SUN JALUK YO SAK BALIKE..

YO SEPURANE KANG,
NAWI ONO SALAHE..
SING SALAH ISUN LAN RIKO
SING ONO JODOH SEDULURAN BAEN..

reff:
WIS PASTINISUN LAN RIKO,
IKI KEMBANGE URIP RING DUNYO..
MASIO RIKO KAWIN,
SUN SING LALI
KANG SUN JALUK YO SAK BALIKE..

YO SEPURANE KANG,
NAWI ONO SALAHE..
SING SALAH ISUN LAN RIKO
SING ONO JODOH SEDULURAN BAEN..
—————–
[ver: lyrics]
[id: pnazhkcv]
[ar: Sumiati]
[ti: Osing Ono Jodoh]
[al: Kendang kempul]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:31]
[00:01.02]Osing Ono Jodoh – Sumiati
[00:17.02]
[00:20.02]>>>
[00:21.02]>>
[00:22.02]>
[00:23.02]ISUN SING NINGGAL KANG,
[00:29.52]ISUN YO SING LALI..
[00:37.92]MULO KADHUNG KESUWEN,
[00:44.14]WONG BAKALAN
[00:47.55]YO AKEH FITNAHAN..
[00:51.59]
[00:54.71]WONG NGABARAKEN KANG,
[01:00.68]GOK RIKO WIS KAWIN..
[01:08.45]ISUN KELORO-LORO,
[01:15.86]LAN MEH BAEN
[01:19.04]SING KETEMU RIKO..
[01:23.63]
[01:46.07]>>>
[01:47.07]>>
[01:48.07]>
[01:49.07]WIS PASTINISUN LAN RIKO,
[01:55.57]IKI KEMBANGE URIP
[01:59.98]RING DUNYO..
[02:03.40]MASIO RIKO KAWIN,
[02:10.05]SUN SING LALI
[02:13.42]KANG SUN JALUK
[02:15.03]YO SAK BALIKE..
[02:18.26]
[02:20.76]YO SEPURANE KANG,
[02:27.22]NAWI ONO SALAHE..
[02:35.25]SING SALAH ISUN LAN RIKO
[02:42.71]SING ONO JODOH
[02:45.70]SEDULURAN BAEN..
[02:48.81]
[03:12.75]>>>
[03:13.75]>>
[03:14.75]>
[03:15.75]WIS PASTINISUN LAN RIKO,
[03:21.73]IKI KEMBANGE URIP
[03:25.71]RING DUNYO..
[03:30.13]MASIO RIKO KAWIN,
[03:36.72]SUN SING LALI
[03:39.83]KANG SUN JALUK
[03:41.57]YO SAK BALIKE..
[03:43.93]
[03:46.61]YO SEPURANE KANG,
[03:53.14]NAWI ONO SALAHE..
[04:01.10]SING SALAH ISUN LAN RIKO
[04:08.63]SING ONO JODOH
[04:11.99]SEDULURAN BAEN..
[04:16.47]
————
Preview:

Ketemu Jodo

Sumiati_2
Versi: Sumiati

Buru kenalan sewulan ngajak bakalan,
Riko ngomong nang isun welas temenan..
Opo tah bener riko kang osing ngapusi,
Kadhung riko mung iseng gelo ring ati..

Terang-terangan isun kang wis paran jare,
Pasrah nang riko kakang kelendi karepe..
Kadhung ikhlas atin riko seneng nang isun,
Yo myakne podho ayem jaluken sulung..

reff:
Duh senenge atinisun,
Ulan ngarep poco dilamar..
Yo sing nyongko awak isun,
Kenal riko ketemu jodo..

Buru kenalan sewulan ngajak bakalan,
Riko ngomong nang isun welas temenan..
Opo tah bener riko kang osing ngapusi,
Kadhung riko mung iseng gelo ring ati..

reff:
Duh senenge atinisun,
Ulan ngarep poco dilamar..
Yo sing nyongko awak isun,
Kenal riko ketemu jodo..

Buru kenalan sewulan ngajak bakalan,
Riko ngomong nang isun welas temenan..
Opo tah bener riko kang osing ngapusi,
Kadhung riko mung iseng gelo ring ati..
—————-
[ver: lyrics]
[id: zwikhscv]
[ti: Ketemu Jodo]
[al: Kendang Kempul]
[by: yanilipatro]
[length: 04:46]
[00:01.43]Ketemu Jodoh
[00:24.43]
[00:27.43]>>>
[00:28.43]>>
[00:29.43]>
[00:30.43]Buru kenalan
[00:33.06]sewulan ngajak bakalan..
[00:37.78]Riko ngomong nang isun
[00:41.48]welas temenan..
[00:45.68]Opo tah bener riko
[00:47.93]kang osing ngapusi..
[00:51.42]Kadhung riko mung iseng
[00:56.81]gelo ring ati..
[01:00.26]
[01:07.10]Terang-terangan isun
[01:10.82]kang wis paran jare..
[01:14.98]Pasrah nang riko
[01:17.62]kakang kelendi karepe..
[01:22.35]Kadhung ikhlas atin riko
[01:26.43]seneng nang isun..
[01:29.55]Yo myakne podho ayem
[01:32.40]jaluken sulung..
[01:36.56]
[02:04.10]>>>
[02:05.10]>>
[02:06.10]>
[02:07.10]Duh senenge atinisun,
[02:13.70]Ulan ngarep poco dilamar..
[02:21.34]Yo sing nyongko awak isun,
[02:28.36]Kenal riko ketemu jodo..
[02:35.87]Buru kenalan
[02:38.78]sewulan ngajak bakalan..
[02:43.20]Riko ngomong nang isun
[02:46.49]welas temenan..
[02:50.72]Opo tah bener riko
[02:53.62]kang osing ngapusi..
[02:57.92]Kadhung riko mung iseng
[03:01.46]gelo ring ati..
[03:05.34]
[03:32.10]>>>
[03:33.10]>>
[03:34.10]>
[03:35.10]Duh senenge atinisun,
[03:41.84]Ulan ngarep poco dilamar..
[03:49.63]Yo sing nyongko awak isun,
[03:56.58]Kenal riko ketemu jodo..
[04:03.31]Buru kenalan
[04:06.63]sewulan ngajak bakalan..
[04:11.29]Riko ngomong nang isun
[04:14.90]welas temenan..
[04:18.94]Opo tah bener riko
[04:21.56]kang osing ngapusi..
[04:25.97]Kadhung riko mung iseng
[04:29.58]gelo ring ati..
[04:33.51]
————-
Preview:

Mesam Mesem

Sumiati_2
Versi: Sumiati

Olih riko ngelirik kang,
Tapi riko sing olih nggutik..
Mosok yo sing sungkan,
Isun dudu prawan murahan..

Olih yo mesam mesem kang,
Tapi ojo mandeng nemen nemen..
Isun ugo kuwatir,
Tiwase isun bingung mikir..

reff:
Kadhung seneng ngomongo seneng,
Osing usah macem macem..
Kadhung demen ngomongo demen,
Myakne ati isun ayem..

Kadhung seneng ngomongo seneng,
Osing usah macem macem..
Kadhung demen ngomongo demen,
Myakne ati isun ayem..

Olih yo mesam mesem kang,
Tapi ojo mandeng nemen nemen..
Isun ugo kuwatir,
Tiwase isun bingung mikir..

reff:
Kadhung seneng ngomongo seneng,
Osing usah macem macem..
Kadhung demen ngomongo demen,
Myakne ati isun ayem..

Kadhung seneng ngomongo seneng,
Osing usah macem macem..
Kadhung demen ngomongo demen,
Myakne ati isun ayem..

Olih riko ngelirik kang,
Tapi riko sing olih nggutik..
Mosok yo sing sungkan,
Isun dudu prawan murahan..

Olih yo mesam mesem kang,
Tapi ojo mandeng nemen nemen..
Isun ugo kuwatir,
Tiwase isun bingung mikir..
————–
[id: voaozpca]
[ar: Sumiati]
[ti: Mesam Mesem]
[al: Kendang Kempul]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:45]
[00:01.79]Mesam Mesem – Sumiati
[00:29.79]
[00:31.79]>>>
[00:32.79]>>
[00:33.79]>
[00:34.79]Olih riko ngelirik kang,
[00:38.63]Tapi riko sing olih nggutik..
[00:43.04]Mosok yo sing sungkan,
[00:45.40]Isun dudu prawan murahan..
[00:51.44]
[00:53.81]Olih yo mesam mesem kang,
[00:58.02]Tapi ojo mandeng nemen nemen..
[01:02.15]Isun ugo kuwatir,
[01:04.66]Tiwase isun bingung mikir..
[01:10.33]
[01:41.02]>>>
[01:42.02]>>
[01:43.02]>
[01:44.02]Kadhung seneng ngomongo seneng,
[01:48.21]Osing usah macem macem..
[01:52.36]Kadhung demen ngomongo demen,
[01:55.27]Myakne ati isun ayem..
[02:00.59]
[02:07.21]Kadhung seneng ngomongo seneng,
[02:11.16]Osing usah macem macem..
[02:15.21]Kadhung demen ngomongo demen,
[02:19.01]Myakne ati isun ayem..
[02:23.55]
[02:25.24]Olih yo mesam mesem kang,
[02:28.67]Tapi ojo mandeng nemen nemen..
[02:32.78]Isun ugo kuwatir,
[02:36.19]Tiwase isun bingung mikir..
[02:41.24]
[03:12.05]>>>
[03:13.05]>>
[03:14.05]>
[03:15.05]Kadhung seneng ngomongo seneng,
[03:18.80]Osing usah macem macem..
[03:22.85]Kadhung demen ngomongo demen,
[03:26.21]Myakne ati isun ayem..
[03:30.87]
[03:38.09]Kadhung seneng ngomongo seneng,
[03:41.95]Osing usah macem macem..
[03:45.87]Kadhung demen ngomongo demen,
[03:49.29]Myakne ati isun ayem..
[03:54.33]
[03:56.35]Olih riko ngelirik kang,
[03:59.46]Tapi riko sing olih nggutik..
[04:04.13]Mosok yo sing sungkan,
[04:07.30]Isun dudu prawan murahan..
[04:12.34]
[04:15.27]Olih yo mesam mesem kang,
[04:19.05]Tapi ojo mandeng nemen nemen..
[04:23.35]Isun ugo kuwatir,
[04:26.34]Tiwase isun bingung mikir..
[04:31.56]
————-
Preview:

Gandoli Janji

Sumiati_1
versi: Sumiati

Magih buru sore riko menyang,
Rasane koyo setaun riko tinggal..
Ati kangen sing karu karuan,
Ibarat wengi tanpo rembulan..

Sun gandoli kang yoro janjine,
Riko inget-ingeten isun hang ngenteni..
Milih metik ibarate kembang,
Sing weruh pasti sabanane kumbang..

reff:
Aduh..aduh..,
Jare paman kembange jambu..
Pengen kecaruk,
Impenono kadhung isun turu..

Eman..eman..,
Jare paman kembange jambe..
Sumpah sayang,
Atinisun nono liyane..

Sun gandoli kang yoro janjine,
Riko inget-ingeten isun hang ngenteni..
Milih metik ibarate kembang,
Sing weruh pasti sabanane kumbang..

reff:
Aduh..aduh..,
Jare paman kembange jambu..
Pengen kecaruk,
Impenono kadhung isun turu..

Eman..eman..,
Jare paman kembange jambe..
Sumpah sayang,
Atinisun nono liyane..

Magih buru sore riko menyang,
Rasane koyo setaun riko tinggal..
Ati kangen sing karu karuan,
Ibarat wengi tanpo rembulan..
————-
[ver: lyrics]
[id: aukokica]
[ar: Sumiati]
[ti: Gandoli Janji]
[al: Kendang Kempul]
[by: yanilipatro]
[length: 04:00]
[00:01.82]Gandoli Janji – Sumiati
[00:24.82]
[00:27.82]>>>
[00:28.82]>>
[00:29.82]>
[00:30.82]Magih buru sore riko menyang,
[00:36.24]Rasane koyo setaun riko tinggal..
[00:39.68]Ati kangen sing karu karuan,
[00:44.71]Ibarat wengi tanpo rembulan..
[00:51.27]
[00:54.74]Sun gandoli kang yoro janjine,
[00:59.28]Riko inget-ingeten isun hang ngenteni..
[01:04.16]Milih metik ibarate kembang,
[01:08.54]Sing weruh pasti sabanane kumbang..
[01:14.11]
[01:31.01]>>>
[01:32.01]>>
[01:33.01]>
[01:34.01]Aduh..aduh..,
[01:37.19]Jare paman kembange jambu..
[01:42.70]Pengen kecaruk,
[01:46.67]Impenono kadhung isun turu..
[01:51.94]Eman..eman..,
[01:56.01]Jare paman kembange jambe..
[02:01.40]Sumpah sayang,
[02:05.99]Atinisun nono liyane..
[02:09.82]
[02:12.46]Sun gandoli kang yoro janjine,
[02:17.88]Riko inget-ingeten isun hang ngenteni..
[02:22.85]Milih metik ibarate kembang,
[02:26.89]Sing weruh pasti sabanane kumbang..
[02:33.11]
[02:49.01]>>>
[02:50.01]>>
[02:51.01]>
[02:52.01]Aduh..aduh..,
[02:55.64]Jare paman kembange jambu..
[03:01.67]Pengen kecaruk,
[03:05.15]Impenono kadhung isun turu..
[03:11.50]Eman..eman..,
[03:14.85]Jare paman kembange jambe..
[03:20.64]Sumpah sayang,
[03:23.99]Atinisun nono liyane..
[03:29.53]
[03:30.77]Magih buru sore riko menyang,
[03:36.13]Rasane koyo setaun riko tinggal..
[03:41.04]Ati kangen sing karu karuan,
[03:45.15]Ibarat wengi tanpo rembulan..
[03:51.18]
————-
Preview:

Demen Neng Riko

Sumiati
Versi: Sumiati

Bengen sir siran, sun anggep biasa bain
Sing pusing pusing, isun yo emong mikir..
Ganti sir siran, wis ono ping piro bain
Ono hang lemu, ugo ono hang trincing..
Rambute cemeng, mergane disemiri
Sopo hang sing seneng, akeh hang ngesiri..

Saben dinane kang apel, yo ono bain
Mungkur hang siji, ono hang teko maning..
Bengen sir siran, sun anggep cuma memengan
Mung mburu seneng, timbangane dewekan..

reff:
Buru saiki isun ngalami,
Umeke ati hang koyo iki..
Raino bengi mung rupan riko,
Nggudo nggelibet terus ring moto..
Keneng kenengo sing ono dino,
Hang biso misah isun lan riko..

Saben dinane kang apel, yo ono bain
Mungkur hang siji, ono hang teko maning..
Bengen sir siran, sun anggep cuma memengan
Mung mburu seneng, timbangane dewekan..

reff:
Buru saiki isun ngalami,
Umeke ati hang koyo iki..
Raino bengi mung rupan riko,
Nggudo nggelibet terus ring moto..
Keneng kenengo sing ono dino,
Hang biso misah isun lan riko..

Saben dinane kang apel, yo ono bain
Mungkur hang siji, ono hang teko maning..
Bengen sir siran, sun anggep cuma memengan
Mung mburu seneng, timbangane dewekan..
—————–
[ver: lyrics]
[id: uqpckocc]
[ar: Sumiati]
[ti: Demen Ning Riko]
[al: Kendang Kermpul]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:07]
[00:01.24]Demen Ning Riko
[00:51.24]Versi: Sumiati
[00:54.24]
[00:57.24]>>>
[00:58.24]>>
[00:59.24]>
[01:00.24]Bengen sir siran, sun anggep biasa bain
[01:06.66]Sing pusing pusing, isun yo emong mikir..
[01:13.06]Ganti sir siran, wis ono ping piro bain
[01:20.32]Ono hang lemu, ugo ono hang trincing..
[01:27.61]Rambute cemeng, mergane disemiri
[01:33.08]Sopo hang sing seneng, akeh hang ngesiri..
[01:40.31]Saben dinane kang apel, yo ono bain
[01:46.96]Mungkur hang siji, ono hang teko maning..
[01:53.31]Bengen sir siran, sun anggep cuma memengan
[02:00.28]Mung mburu seneng, timbangane dewekan..
[02:07.38]
[02:10.35]==sumiati, demen ning riko==
[02:44.29]
[02:47.29]>>>
[02:48.29]>>
[02:49.29]>
[02:50.29]Buru saiki isun ngalami,
[02:57.02]Umeke ati hang koyo iki..
[03:03.55]
[03:10.58]Raino bengi mung rupan riko,
[03:16.85]Nggudo nggelibet terus ring moto..
[03:23.64]Keneng kenengo sing ono dino,
[03:29.79]Hang biso misah isun lan riko..
[03:36.20]Saben dinane kang apel, yo ono bain
[03:43.67]Mungkur hang siji, ono hang teko maning..
[03:49.95]Bengen sir siran, sun anggep cuma memengan
[03:57.04]Mung mburu seneng, timbangane dewekan..
[04:04.46]
[04:07.43]==sumiati, demen ning riko==
[04:41.56]
[04:44.56]>>>
[04:45.56]>>
[04:46.56]>
[04:47.56]Buru saiki isun ngalami,
[04:54.65]Umeke ati hang koyo iki..
[05:01.37]
[05:08.33]Raino bengi mung rupan riko,
[05:14.44]Nggudo nggelibet terus ring moto..
[05:21.22]Keneng kenengo sing ono dino,
[05:27.50]Hang biso misah isun lan riko..
[05:34.72]Saben dinane kang apel, yo ono bain
[05:41.50]Mungkur hang siji, ono hang teko maning..
[05:47.47]Bengen sir siran, sun anggep cuma memengan
[05:54.69]Mung mburu seneng, timbangane dewekan..
[06:02.27]
———-
Preview:

Arum Manis

Ciptaan : Soetrisno
Vokal : Sumiati
Produksi : Aneka Safari Record

Arum manis gulane roti, eman..
Kolang kaling digawe manisan,
Kudu nangis rasane ati, eman..
Duwe karep sing kelaksanan..

Gedang mateng jo riko suwun, eman..
Gedang ijo dipangan munthung,
Kebangeten yo awak isun, eman..
Nono jodo bakalan wurung..

Isun demen riko wis demen, eman..
Kari-kari nemu alangan,
Kari ngenes rasane ati, eman..
Duwe bakal diempet wong liyan..

reff :
kembali ke atas..arum manis gulane…
——————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: nssokusw]
[ar: Sumiati]
[ti: Arum Manis]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:36]
[00:01.54]Arum Manis
[00:39.54]Versi: Sumiati
[00:42.54][02:24.74][02:41.02][04:22.22]
[00:45.54][02:44.02]>>>
[00:46.54][02:45.02]>>
[00:47.54][02:46.02]>
[00:48.54][02:47.02]Arum manis gulane roti, eman..
[00:57.66][02:55.12]Kolang kaling digawe manisan,
[01:04.82][03:02.32]Kudu nangis rasane ati, eman..
[01:14.57][03:12.01]Duwe karep sing kelaksanan..
[01:20.51][03:18.05]Gedang mateng jo riko suwun, eman..
[01:29.35][03:26.82]Gedang ijo dipangan munthung,
[01:37.59][03:35.00]Kebangeten yo awak isun, eman..
[01:46.46][03:43.89]Nono jodo bakalan wurung..
[01:53.08][03:50.03]Isun demen riko wis demen, eman..
[02:01.47][03:58.97]Kari-kari nemu alangan,
[02:08.86][04:06.30]Kari ngenes rasane ati, eman..
[02:18.59][04:15.96]Duwe bakal diempet wong liyan..
[02:27.58]==sumiati, arum manis==
——————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=K2ClSTNlGD4