Motor Kridit

Noor-Elfathony_Sultan-Trenggono
Versi: Noor Elfathony ft. Sultan Trenggono

Lk:
Ayam kate dawa jenggere,
Wayah esuk kluruke..
Sapa bae senok arane,
Wonge ayu gede bokonge..

Pr:
Dasar wong lanang bli sopan,
Ngrayu-ngrayu wadon neng dalan..
Tingkae kaya brandalan,
Ngomong ngaco ora karuan..

reff:
Lk:
Aja sombong dadi wong wadon,
Bokat mengko dadi ketuwon..
Ayu ajak kanggo kadiran,
Ngko kapok temen dadi edan..

Pr:
Pitung dukun pitung menyan,
Ora bakal demen sampean..
Mader lanang bli karuan,
Modale mung motor kriditan..

Lk: Sombong
Pr: Endag petak
LK: Judes
Pr: Bagensora
Lk: Tek jragal pisan..weahh..
Pr: Tek lapor nang neng satpam..

reff:
Pr:
Modal rayuan, neng pinggir dalan
Dasar sampean wong lanang bli sopan..

Lk:
Cuma guyonan, tamba ngangguran
Lagi nurut wadon sing geleman..

Lk: Wis senoke gelema bae,
Pr: Emong, sampeane langka duite
Lk: Ki masih due duit receh,
Pr: Bli cukup nggo tuku bensine,
Pr: Dasar wong lanang kere,
Pr: Luruh gratisan wae..

Lk:
Aja sombong dadi wong wadon,
Bokat mengko dadi ketuwon..
Ayu ajak kanggo kadiran,
Ngko kapok temen dadi edan..

Pr:
Pitung dukun pitung menyan,
Ora bakal demen sampean..
Mader lanang bli karuan,
Modale mung motor kriditan..

Lk: Sombong
Pr: Endag pitak
LK: Judes
Pr: Bagensora
Lk: Tek jragal pisan..weahh
Pr: Tek lapor nang neng satpam..

reff:
Pr:
Modal rayuan, neng pinggir dalan
Dasar sampean wong lanang bli sopan..

Lk:
Cuma guyonan, tamba ngangguran
Lagi nurut wadon sing geleman..

Lk: Wis senoke gelema bae,
Pr: Emong, sampeane langka duite,
Lk: Ki masih due duit receh,
Pr: Bli cukup nggo tuku bensine,
Pr: Dasar wong lanang kere,
Pr: Luruh gratisan wae..

Lk:
Ayam kate dawa jenggere,
Wayah esuk kluruke..
Sapa bae senok arane,
Wonge ayu gede bokonge..

Pr:
Dasar wong lanang bli sopan,
Ngrayu-ngrayu wadon neng dalan..
Tingkae kaya brandalan,
Ngomong ngaco ora karuan..

Lk:
Aja sombong dadi wong wadon,
Bokat mengko dadi ketuwon..
Ayu ajak kanggo kadiran,
Ngko kapok temen dadi edan..

Pr:
Pitung dukun pitung menyan,
Ora bakal demen sampean..
Mader lanang bli karuan,
Modale mung motor kriditan..

Lk: Sombong
Pr: Endag pitak
LK: Judes
Pr: Bagensora
Lk: Tek jragal pisan..weahh
Pr: Tek lapor nang neng satpam..
—————–
[ver: lyrics]
[id: lsnzlbcv]
[ar: Noor Elfathony ft. Sultan Trenggono]
[ti: Motor Kridit]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:10]
[00:01.04]Motor Kridit
[00:28.44]by: Noor Elfathony ft. Sultan Trenggono
[00:31.44]
[00:34.44]>>>
[00:35.44]>>
[00:36.44]>
[00:37.44]Lk: Ayam kate dawa jenggere,
[00:39.69]Lk: Wayah esuk kluruke..
[00:41.88]Lk: Sapa bae senok arane,
[00:44.33]Lk: Wonge ayu gede bokonge..
[00:47.57]Pr: Dasar wong lanang bli sopan,
[00:50.57]Pr: Ngrayu-ngrayu wadon neng dalan..
[00:53.75]Pr: Tingkae kaya brandalan,
[00:56.51]Pr: Ngomong ngaco ora karuan..
[01:00.39]
[01:02.97]>>>
[01:03.97]>>
[01:04.97]>
[01:05.97]Lk: Aja sombong dadi wong wadon,
[01:09.09]Lk: Bokat mengko dadi ketuwon..
[01:12.16]Lk: Ayu ajak kanggo kadiran,
[01:14.91]Lk: Ngko kapok temen dadi edan..
[01:17.28]Pr: Pitung dukun pitung menyan,
[01:19.99]Pr: Ora bakal demen sampean..
[01:23.36]Pr: Mader lanang bli karuan,
[01:26.11]Pr: Modale mung motor kriditan..
[01:29.55]Lk: Sombong
[01:30.74]Pr: Endag petak
[01:31.68]LK: Judes
[01:32.09]Pr: Bagensora
[01:33.03]Lk: Tek jragal pisan..weahh..
[01:35.91]Pr: Tek lapor nang neng satpam..
[01:39.72]
[02:03.78]>>>
[02:04.78]>>
[02:05.78]>
[02:06.78]Pr: Modal rayuan,
[02:09.16]Pr: neng pinggir dalan..
[02:12.22]Pr: Dasar sampean,
[02:14.78]Pr: wong lanang bli sopan..
[02:18.47]
[02:30.10]Lk: Cuma guyonan,
[02:32.85]Lk: tamba ngangguran..
[02:35.71]Lk: Lagi nurut
[02:39.41]Lk: wadon sing geleman..
[02:42.53]Lk: Wis senoke gelema bae,
[02:44.34]Pr: Emong, sampeane langka duite
[02:47.91]Lk: Ki masih due duit receh,
[02:50.97]Pr: Bli cukup nggo tuku bensine,
[02:53.78]Pr: Dasar wong lanang kere,
[02:56.71]Pr: Luruh gratisan wae..
[03:01.03]
[03:01.97]Lk: Aja sombong dadi wong wadon,
[03:05.02]Lk: Bokat mengko dadi ketuwon..
[03:07.97]Lk: Ayu ajak kanggo kadiran,
[03:10.83]Lk: Ngko kapok temen dadi edan..
[03:13.28]Pr: Pitung dukun pitung menyan,
[03:15.65]Pr: Ora bakal demen sampean..
[03:18.90]Pr: Mader lanang bli karuan,
[03:21.72]Pr: Modale mung motor kriditan..
[03:25.34]Lk: Sombong
[03:26.21]Pr: Endag pitak
[03:27.03]LK: Judes
[03:27.83]Pr: Bagensora
[03:28.96]Lk: Tek jragal pisan..weahh
[03:31.91]Pr: Tek lapor nang neng satpam..
[03:35.91]
[03:59.29]>>>
[04:00.29]>>
[04:01.29]>
[04:02.29]Pr: Modal rayuan,
[04:04.97]Pr: neng pinggir dalan..
[04:08.10]Pr: Dasar sampean
[04:10.47]Pr: wong lanang bli sopan..
[04:13.85]
[04:25.60]Lk: Cuma guyonan,
[04:28.29]Lk: tamba ngangguran..
[04:31.41]Lk: Lagi nurut
[04:33.66]Lk: wadon sing geleman..
[04:38.09]Lk: Wis senoke gelema bae,
[04:40.41]Pr: Emong, sampeane langka duite,
[04:43.41]Lk: Ki masih due duit receh,
[04:46.41]Pr: Bli cukup nggo tuku bensine,
[04:49.42]Pr: Dasar wong lanang kere,
[04:52.29]Pr: Luruh gratisan wae..
[04:56.66]Lk: Ayam kate dawa jenggere,
[05:00.22]Lk: Wayah esuk kluruke..
[05:03.84]Lk: Sapa bae senok arane,
[05:06.53]Lk: Wonge ayu gede bokonge..
[05:08.78]Pr: Dasar wong lanang bli sopan,
[05:11.16]Pr: Ngrayu-ngrayu wadon neng dalan..
[05:14.41]Pr: Tingkae kaya brandalan,
[05:17.10]Pr: Ngomong ngaco ora karuan..
[05:21.29]
[05:27.72]Lk: Aja sombong dadi wong wadon,
[05:30.23]Lk: Bokat mengko dadi ketuwon..
[05:32.85]Lk: Ayu ajak kanggo kadiran,
[05:35.85]Lk: Ngko kapok temen dadi edan..
[05:38.10]Pr: Pitung dukun pitung menyan,
[05:40.97]Pr: Ora bakal demen sampean..
[05:44.04]Pr: Mader lanang bli karuan,
[05:46.72]Pr: Modale mung motor kriditan..
[05:50.10]Lk: Sombong
[05:51.35]Pr: Endag pitak
[05:52.16]LK: Judes
[05:53.22]Pr: Bagensora
[05:54.73]Lk: Tek jragal pisan..weahh
[05:57.85]Pr: Tek lapor nang neng satpam..
[06:01.22]
———–
Preview:

Advertisements

Ngajak Balen (wulan-tarling)

Wulan
Versi: Wulan ft. Sultan Trenggono

Lk:
Mimi..kita njaluk pangapura,
Bengen pernah gawe lara..
Pr:
Ora sudi sun nerima,
Bonggan bengen mabok rangda..

Lk:
Mimi..aja tegel tegel temen,
Kita sayang masih demen..
Ora bakal ngulangi maning mi,
Sekien kitane eling..

Pr:
Bli percaya ning omonge,
Bli percaya ning sumpahe..
Omonge arepan kerja,
Bli weru sanja..

reff:
Lk:
Sungguh mati, ora bakal tek ulangi
Kita janji, arepan sayang ning mimi..

Pr:
Wis percuma senajan sampean sumpah,
Sampe nangis, ora bakal diterima..

Lk: Ayo mimi..kita balen mimi
Pr: Idih..emong sampeane doyan boong..

Lk:
Mimi..aja tegel tegel temen,
Kita sayang masih demen..
Ora bakal ngulangi maning mi,
Sekien kitane eling..

Pr:
Bli percaya ning omonge,
Bli percaya ning sumpahe..
Omonge arepan kerja,
Bli weru sanja..

reff:
Lk:
Sungguh mati, ora bakal tek ulangi
Kita janji, arepan sayang ning mimi..

Pr:
Wis percuma senajan sampean sumpah,
Sampe nangis, ora bakal diterima..

Lk: Ayo mimi..kita balen mimi
Pr: Idih..emong sampeane doyan boong..

Pr:
Bonggan bengen sampean demenan,
Ngelelara terus terusan..
Lk:
Ora bakal ngulangi maning mi,
Sekien kitane eling..

Lk-2:
Aja ngandel ning laki nira,
Ngajak balen aja diterima..
Trenggono cangkeme lenyok,
Maen cinta catok rawok..
—————–
[ver: lyrics]
[id: kllsbucq]
[ar: Wulan-Sultan Trenggono]
[ti: Ngajak Balen]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:19]
[00:01.03]Ngajak Balen
[00:27.03]Versi: Wulan ft. Sultan Trenggono
[00:30.03]
[00:33.03]>>>
[00:34.03]>>
[00:35.03]>
[00:36.03]Lk: Mimi..kita njaluk pangapura,
[00:42.33]Lk: Bengen pernah gawe lara..
[00:45.21]Pr: Ora sudi sun nerima,
[00:48.32]Pr: Bonggan bengen mabok rangda..
[00:52.66]
[01:00.25]Lk: Mimi..aja tegel tegel temen,
[01:05.72]Lk: Kita sayang masih demen..
[01:09.21]Lk: Ora bakal ngulangi maning mi,
[01:12.09]Lk: Sekien kitane eling..
[01:15.79]Pr: Bli percaya ning omonge,
[01:18.49]Pr: Bli percaya ning sumpahe..
[01:21.82]Pr: Omonge arepan kerja,
[01:25.06]Pr: Bli weru sanja..
[01:28.33]
[01:31.42]==ngajak balen, wulan-sultan trenggono==
[01:48.03]
[01:51.03]>>>
[01:52.03]>>
[01:53.03]>
[01:54.03]Lk: Sungguh mati, ora bakal tek ulangi
[01:59.61]Lk: Kita janji, arepan sayang ning mimi..
[02:06.62]
[02:14.25]Pr: Wis percuma senajan sampean sumpah,
[02:20.42]Pr: Sampe nangis, ora bakal diterima..
[02:26.90]Lk: Ayo mimi..kita balen mimi
[02:32.25]Pr: Idih..emong sampeane doyan boong..
[02:38.93]Lk: Mimi..aja tegel tegel temen,
[02:45.57]Lk: Kita sayang masih demen..
[02:48.89]Lk: Ora bakal ngulangi maning mi,
[02:52.56]Lk: Sekien kitane eling..
[02:55.56]Pr: Bli percaya ning omonge,
[02:58.15]Pr: Bli percaya ning sumpahe..
[03:01.33]Pr: Omonge arepan kerja,
[03:04.37]Pr: Bli weru sanja..
[03:08.07]
[03:11.57]==wulan-sultan trenggono, ngajak balen==
[03:27.44]
[03:30.44]>>>
[03:31.44]>>
[03:32.44]>
[03:33.44]Lk: Sungguh mati, ora bakal tek ulangi
[03:39.15]Lk: Kita janji, arepan sayang ning mimi..
[03:46.15]
[03:53.30]Pr: Wis percuma senajan sampean sumpah,
[04:00.04]Pr: Sampe nangis, ora bakal diterima..
[04:06.63]Lk: Ayo mimi..kita balen mimi
[04:12.24]Pr: Idih..emong sampeane doyan boong..
[04:18.75]Pr: Bonggan bengen sampean demenan,
[04:25.36]Pr: Ngelelara terus terusan..
[04:28.46]Lk: Ora bakal ngulangi maning mi,
[04:32.05]Lk: Sekien kitane eling..
[04:35.30]Lk-2: Aja ngandel ning laki nira,
[04:37.77]Lk-2: Ngajak balen aja diterima..
[04:41.12]Lk-2: Trenggono cangkeme lenyok,
[04:44.21]Lk-2: Maen cinta catok rawok..
[04:48.37]
—————
Preview:

Tuku Sepur

Ciptaan : Sultan Trenggono / Papa Yong
Vokal : Nunung Alvi & Sultan Trenggono
Produksi : Nada Ayu

Pr :
Paling enak, dadi penghibur
Modal bedak, alias pupur
Kerjaan sing akeh nganggur,
Ayag eyeg sebatur-batur

Lk :
Bapak kula, tukang cukur
Embok kula, tukang tandur
Kula dewek, dagangan bubur
Olih bati, nggo tuku sepur

reff :
Pr :
Urip seneng subur makmur,
Tangga batur pada akur
Sabandina saweran mawur,
Bisa ngupai sedulur

Lk :
Duwe rabi, bocah cigugur
Ketemune, ning cianjur
Bulan madu, ning singapur
Numpak motor, bane mbledur

Pr :
Dasar nasib sampean tumpur
Ongkos kawin nyelang ning batur

Lk :
Pikir pusing mikiri nyaur
Esuk-esuk mertua nyembur
Pr :
Idih puas syukur-syukur

Paling enak, dadi penghibur
Modal bedak, alias pupur
Kerjaan sing akeh nganggur
Ayag eyeg sebatur-batur

Lk :
Bapak kula, tukang cukur
Embok kula, tukang tandur
Kula dewek, dagangan bubur
Olih bati, nggo tuku sepur

reff :
Pr :
Urip seneng subur makmur,
Tangga batur pada akur
Sabandina saweran mawur,
Bisa ngupai sedulur

Lk :
Due rabi, bocah cigugur
Ketemune, ning cianjur
Bulan madu, ning singapur
Numpak motor, bane mbledur

Pr :
Dasar nasib sampean tumpur,
Ongkos kawin nyelang ning batur

Lk :
Pikir pusing mikiri nyaur,
Esuk-esuk mertua nyembur
Pr :
Idih puas syukur-syukur

Lk :
Cita cita, dadi direktur
Pengen seneng, kaya batur
Pr :
Ari ngayal aja duwur-duwur,
Bokatan kejebur sumur

Lk :
Kien lagu, tuku sepur
Lumayan, kanggo menghibur
Pr :
Dari pada, klayar-kluyur
Sikil pegel mlakune impur

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=0sjkJkx3puw

Doyan Purik

Doyan Purik
Ciptaan : Almin Said
Vokal versi : Sultan Trenggono
Produksi : MB Record

Keduhung kita rumah tangga
Sengsara rabi bli setia
Mekaya oli setitik
Wong wadon gampang purik

Wis weruh, kita jiwa kuli
Nang apa, sira jatuh hati
Kawin sira ngongkosi
Akhire sira nyakiti

reff :

Urip, kapan senenge
Due rabi, doyan purik ning emboke
Anak karo laki
Ditinggal ora diopeni

Kaya ora niat, rumah tangga bebarengan tekang tua
Masalah usaha, setitik sira ora nerima
Kita kesiksa rabi, aduh lara ati

Wis weruh, kita jiwa kuli
Nang apa, sira jatuh hati
Kawin sira ngongkosi
Akhire sira nyakiti

reff :

Urip, kapan senenge
Due rabi, doyan purik ning emboke
Anak karo laki
Ditinggal ora diopeni

Kaya ora niat, rumah tangga bebarengan tekang tua
Masalah usaha, setitik sira ora nerima
Kita kesiksa rabi, aduh lara ati

Keduhung kita rumah tangga
Sengsara rabi bli setia
Mekaya oli setitik
Wong wadon gampang purik

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=SwWxLJclHNs

Keder Ngomonge

Keder Ngomonge
Ciptaan : Roynata /Sultan Trenggono
Vokal versi : Sultan Trenggono
Produksi : MB Record

Sing bengen, kakang wis naro cinta
Nalika waktu masih sekolah
Arep ngomong bli wani, watir bli diladeni
Kakang ngerasa, uripe sederhana

Senajana senoke nerima,
Mung watir ana pihak ketiga
Biasane wong tua, sing slalu mandeng harta
Luru mantu sing sugih harta benda

reff :

Memang cinta, bli mandeng harta
Sing penting ma, pada nerima

Tapi kita, rasa rumasa
Wong bli due keder ngomonge
Pribasane ireng-ireng ning rerangken
Melu nyawang mah sing kadoan

Senajana senoke nerima,
Mung watir ana pihak ketiga
Biasane wong tua, sing slalu mandeng harta
Luru mantu sing sugih harta benda

reff :

Memang cinta, bli mandeng harta
Sing penting ma, pada nerima

Tapi kita, rasa rumasa
Wong bli due keder ngomonge
Pribasane ireng-ireng ning rerangken
Melu nyawang mah sing kadoan

Sing bengen, kakang wis naro cinta
Nalika waktu masih sekolah
Arep ngomong bli wani, watir bli diladeni
Kakang ngerasa, uripe sederhana

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=c9cwNCjDY7c