Motor Kridit

Versi: Noor Elfathony ft. Sultan Trenggono

Lk:
Ayam kate dawa jenggere,
Wayah esuk kluruke..
Sapa bae senok arane,
Wonge ayu gede bokonge..

Pr:
Dasar wong lanang bli sopan,
Ngrayu-ngrayu wadon neng dalan..
Tingkae kaya brandalan,
Ngomong ngaco ora karuan..

reff:
Lk:
Aja sombong dadi wong wadon,
Bokat mengko dadi ketuwon..
Ayu ajak kanggo kadiran,
Ngko kapok temen dadi edan..

Pr:
Pitung dukun pitung menyan,
Ora bakal demen sampean..
Mader lanang bli karuan,
Modale mung motor kriditan..

Lk: Sombong
Pr: Endag petak
LK: Judes
Pr: Bagensora
Lk: Tek jragal pisan..weahh..
Pr: Tek lapor nang neng satpam..

reff:
Pr:
Modal rayuan, neng pinggir dalan
Dasar sampean wong lanang bli sopan..

Lk:
Cuma guyonan, tamba ngangguran
Lagi nurut wadon sing geleman..

Lk: Wis senoke gelema bae,
Pr: Emong, sampeane langka duite
Lk: Ki masih due duit receh,
Pr: Bli cukup nggo tuku bensine,
Pr: Dasar wong lanang kere,
Pr: Luruh gratisan wae..

Lk:
Aja sombong dadi wong wadon,
Bokat mengko dadi ketuwon..
Ayu ajak kanggo kadiran,
Ngko kapok temen dadi edan..

Pr:
Pitung dukun pitung menyan,
Ora bakal demen sampean..
Mader lanang bli karuan,
Modale mung motor kriditan..

Lk: Sombong
Pr: Endag pitak
LK: Judes
Pr: Bagensora
Lk: Tek jragal pisan..weahh
Pr: Tek lapor nang neng satpam..

reff:
Pr:
Modal rayuan, neng pinggir dalan
Dasar sampean wong lanang bli sopan..

Lk:
Cuma guyonan, tamba ngangguran
Lagi nurut wadon sing geleman..

Lk: Wis senoke gelema bae,
Pr: Emong, sampeane langka duite,
Lk: Ki masih due duit receh,
Pr: Bli cukup nggo tuku bensine,
Pr: Dasar wong lanang kere,
Pr: Luruh gratisan wae..

Lk:
Ayam kate dawa jenggere,
Wayah esuk kluruke..
Sapa bae senok arane,
Wonge ayu gede bokonge..

Pr:
Dasar wong lanang bli sopan,
Ngrayu-ngrayu wadon neng dalan..
Tingkae kaya brandalan,
Ngomong ngaco ora karuan..

Lk:
Aja sombong dadi wong wadon,
Bokat mengko dadi ketuwon..
Ayu ajak kanggo kadiran,
Ngko kapok temen dadi edan..

Pr:
Pitung dukun pitung menyan,
Ora bakal demen sampean..
Mader lanang bli karuan,
Modale mung motor kriditan..

Lk: Sombong
Pr: Endag pitak
LK: Judes
Pr: Bagensora
Lk: Tek jragal pisan..weahh
Pr: Tek lapor nang neng satpam..

Ngajak Balen (wulan-tarling)

Versi: Wulan ft. Sultan Trenggono

LK:
MIMI..KITA NJALUK PANGAPURA,
BENGEN PERNAH GAWE LARA..
PR:
ORA SUDI SUN NERIMA,
BONGGAN BENGEN MABOK RANGDA..

LK:
MIMI..AJA TEGEL TEGEL TEMEN,
KITA SAYANG MASIH DEMEN..
ORA BAKAL NGULANGI MANING MI,
SEKIEN KITANE ELING..

PR:
BLI PERCAYA NING OMONGE,
BLI PERCAYA NING SUMPAHE..
OMONGE AREPAN KERJA,
BLI WERU SANJA..

REFF:
LK:
SUNGGUH MATI, ORA BAKAL TEK ULANGI
KITA JANJI, AREPAN SAYANG NING MIMI..

PR:
WIS PERCUMA SENAJAN SAMPEAN SUMPAH,
SAMPE NANGIS, ORA BAKAL DITERIMA..

LK: AYO MIMI..KITA BALEN MIMI
PR: IDIH..EMONG SAMPEANE DOYAN BOONG..

LK:
MIMI..AJA TEGEL TEGEL TEMEN,
KITA SAYANG MASIH DEMEN..
ORA BAKAL NGULANGI MANING MI,
SEKIEN KITANE ELING..

PR:
BLI PERCAYA NING OMONGE,
BLI PERCAYA NING SUMPAHE..
OMONGE AREPAN KERJA,
BLI WERU SANJA..

REFF:
LK:
SUNGGUH MATI, ORA BAKAL TEK ULANGI
KITA JANJI, AREPAN SAYANG NING MIMI..

PR:
WIS PERCUMA SENAJAN SAMPEAN SUMPAH,
SAMPE NANGIS, ORA BAKAL DITERIMA..

LK: AYO MIMI..KITA BALEN MIMI
PR: IDIH..EMONG SAMPEANE DOYAN BOONG..

PR:
BONGGAN BENGEN SAMPEAN DEMENAN,
NGELELARA TERUS TERUSAN..
LK:
ORA BAKAL NGULANGI MANING MI,
SEKIEN KITANE ELING..

LK-2:
AJA NGANDEL NING LAKI NIRA,
NGAJAK BALEN AJA DITERIMA..
TRENGGONO CANGKEME LENYOK,
MAEN CINTA CATOK RAWOK..

123