Sing Ono Bukti


Versi: Suliyana

Mung riko hang sun percoyo,
Ketimbang ambi wong liyo..
Nyatane riko suloyo,
Gawe atinisun loro..

Gelo rasane ati iki,
Mergo riko ngelarani..
Janji sing ono bukti,
Mung tibane nyulayani..

reff:
Myakne wis urip isun gedigi,
Mung bisone riko ngeloro ati..
Raino bengi mung mikiri,
Sampek gering awak iki..

Tapi isun sing cilik ati,
Hang boso hang biso ngerteni..
Krentege tangis batin isun iki,
Krentege tangis batin isun iki..

reff:
Mung riko hang sun percoyo,
Ketimbang ambi wong liyo..
Nyatane riko suloyo,
Gawe atinisun loro..

Gelo rasane ati iki,
Mergo riko ngelarani..
Janji sing ono bukti,
Mung tibane nyulayani..

reff:
Myakne wis urip isun gedigi,
Mung bisone riko ngeloro ati..
Raino bengi mung mikiri,
Sampek gering awak iki..

Tapi isun sing cilik ati,
Hang boso hang biso ngerteni..
Krentege tangis batin isun iki,
Krentege tangis batin isun iki..
———————
[ver: lyrics]
[id: hiuznqci]
[ar: Suliyana]
[ti: Sing Ono Bukti]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:51]
[00:00.03]Sing Ono Bukti
[00:00.03]by: Suliyana
[00:41.03]
[00:43.03]>>>
[00:44.03]>>
[00:45.03]>
[00:46.03]Mung riko hang sun percoyo,
[00:49.31]Ketimbang ambi wong liyo..
[00:53.50]Nyatane riko suloyo,
[00:56.93]Gawe atinisun loro..
[01:03.29]
[01:06.02]Gelo rasane ati iki,
[01:09.66]Mergo riko ngelarani..
[01:13.96]Janji sing ono bukti,
[01:17.52]Mung tibane nyulayani..
[01:22.32]
[01:36.42]>>>
[01:37.42]>>
[01:38.42]>
[01:39.42]Myakne wis urip isun gedigi,
[01:45.06]Mung bisone riko ngeloro ati..
[01:53.21]Raino bengi mung mikiri,
[02:00.58]Sampek gering awak iki..
[02:09.31]
[02:12.56]Tapi isun sing cilik ati,
[02:19.92]Hang boso hang biso ngerteni..
[02:26.97]Krentege tangis batin isun iki,
[02:35.21]Krentege tangis batin isun iki..
[02:41.39]
[03:17.07]>>>
[03:18.07]>>
[03:19.07]>
[03:20.07]Mung riko hang sun percoyo,
[03:23.26]Ketimbang ambi wong liyo..
[03:27.53]Nyatane riko suloyo,
[03:31.05]Gawe atinisun loro..
[03:37.98]
[03:40.60]Gelo rasane ati iki,
[03:43.84]Mergo riko ngelarani..
[03:48.09]Janji sing ono bukti,
[03:51.46]Mung tibane nyulayani..
[03:55.89]
[04:10.30]>>>
[04:11.30]>>
[04:12.30]>
[04:13.30]Myakne wis urip isun gedigi,
[04:19.45]Mung bisone riko ngeloro ati..
[04:26.88]Raino bengi mung mikiri,
[04:33.87]Sampek gering awak iki..
[04:42.42]
[04:46.29]Tapi isun sing cilik ati,
[04:53.59]Hang boso hang biso ngerteni..
[05:01.14]Krentege tangis batin isun iki,
[05:08.81]Krentege tangis batin isun iki..
[05:15.55]
—————
Preview:

Advertisements

Keliwat Kangen (dhut jawa)


Versi: Suliyana

Tak simpen neng ati roso tresno iki,
Mung siji sliramu papujanku..
Duh kangen atiku ra ono tambane,
Sliramu kang biso ngilangake..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen jroning dodo..
Opo to ngrumangsani,
Sliramu tak kangeni..

reff:
Tak simpen neng ati roso tresno iki,
Mung siji sliramu papujanku..
Duh kangen atiku ra ono tambane,
Sliramu kang biso ngilangake..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen jroning dodo..
Opo to ngrumangsani,
Sliramu tak kangeni..

reff:
Tak simpen neng ati roso tresno iki,
Mung siji sliramu papujanku..
Duh kangen atiku ra ono tambane,
Sliramu kang biso ngilangake..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen jroning dodo..
Opo to ngrumangsani,
Sliramu tak kangeni..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen jroning dodo..
Opo to ngrumangsani,
Sliramu tak kangeni..
——————-
[ver: lyrics]
[id: qonlskci]
[length: 5:12]
[by: Yanilipatro]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[ti: Keliwat Kangen]
[ar: Suliyana]
[00:00.01]Keliwat Kangen
[00:00.01]by: Suliyana
[00:23.01]
[00:25.01]>>>
[00:26.01]>>
[00:27.01]>
[00:28.01]Tak simpen neng ati roso tresno iki,
[00:33.90]Mung siji sliramu papujanku..
[00:41.04]Duh kangen atiku ra ono tambane,
[00:47.38]Sliramu kang biso ngilangake..
[00:55.70]
[01:18.30]Ra kuat nggonku nggowo,
[01:24.40]Roso kangen jroning dodo..
[01:32.28]Opo to ngrumangsani,
[01:38.49]Sliramu tak kangeni..
[01:46.50]
[01:55.00]>>>
[01:56.00]>>
[01:57.00]>
[01:58.00]Tak simpen neng ati roso tresno iki,
[02:04.08]Mung siji sliramu papujanku..
[02:11.53]Duh kangen atiku ra ono tambane,
[02:17.86]Sliramu kang biso ngilangake..
[02:24.95]Ra kuat nggonku nggowo,
[02:31.22]Roso kangen jroning dodo..
[02:38.80]Opo to ngrumangsani,
[02:44.95]Sliramu tak kangeni..
[02:52.90]
[03:32.07]>>>
[03:33.07]>>
[03:34.07]>
[03:35.07]Tak simpen neng ati roso tresno iki,
[03:41.53]Mung siji sliramu papujanku..
[03:49.04]Duh kangen atiku ra ono tambane,
[03:55.32]Sliramu kang biso ngilangake..
[04:02.46]Ra kuat nggonku nggowo,
[04:08.48]Roso kangen jroning dodo..
[04:16.00]Opo to ngrumangsani,
[04:22.21]Sliramu tak kangeni..
[04:28.05]Ra kuat nggonku nggowo,
[04:34.32]Roso kangen jroning dodo..
[04:41.59]Opo to ngrumangsani,
[04:47.61]Sliramu tak kangeni..
[04:56.68]
————-
Preview:

Welas Riko (suliyana)


Versi: Banu ft. Suliyana

Lk:
Kepingine riko ono nong ngarep moto,
Kanggo ngilangno roso sepi hang seru nyikso..
Kanggo ngilangno roso susah nong njero dodo,
Sing ono riko kari urip isun nelongso..

Isun mung welas nong riko,
Isun demen ambi riko..
Serang serune,
Kangen isun ambi riko..

Kepingin riko weruh kangen iki,
Masio sedelo sing ketemu riko..
Rupan riko sun impek-impekno,
Sun sing percoyo biso urip tanpo riko..

Pr:
Sak temene isun pingin ambi riko,
Yo mung riko hang ono ring njerone dodo..

Isun mung welas nong riko,
Isun demen ambi riko..
Serang serune,
Kangen isun ambi riko..

Kepingin riko weruh kangen iki,
Masio sedelo sing ketemu riko..
Rupan riko sun impek-impekno,
Sun sing percoyo biso urip tanpo riko..

reff:
Pr: Isun mung welas nong riko,
Lk: Isun demen ambi riko..
Ft: Serang serune,
Ft: Kangen isun ambi riko..

Ft: Kepingin riko weruh kangen iki,
Ft: Masio sedelo sing ketemu riko..
Ft: Rupan riko sun impek-impekno,
Ft: Sun sing percoyo biso..

Ft: Kepingin riko weruh kangen iki,
Ft: Masio sedelo sing ketemu riko..
Ft: Rupan riko sun impek-impekno,
Ft: Sun sing percoyo biso urip tanpo riko..
——————–
[ver: lyrics]
[id: puoozvcu]
[ar: Suliyana ft. Banu]
[ti: Welas Riko]
[al: Pop Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:08]
[00:00.04]Welas Riko
[00:00.04]by: Banu ft. Suliyana
[00:31.04]
[00:33.64]>>>
[00:34.64]>>
[00:35.64]>
[00:36.64]Kepingine
[00:40.26]riko ono nong ngarep moto..
[00:46.39]
[00:50.98]Kanggo ngilangno
[00:54.16]roso sepi hang seru nyikso..
[01:00.07]
[01:04.40]Kanggo ngilangno
[01:07.77]roso susah nong njero dodo..
[01:13.07]
[01:17.98]Sing ono riko
[01:21.52]kari urip isun nelongso..
[01:29.10]
[01:30.02]Isun mung welas nong riko,
[01:37.59]Isun demen ambi riko..
[01:43.86]Serang serune,
[01:46.78]Kangen isun ambi riko..
[01:53.56]
[01:58.33]Kepingin riko weruh kangen iki,
[02:04.92]Masio sedelo sing ketemu riko..
[02:11.63]Rupan riko sun impek-impekno,
[02:18.96]Sun sing percoyo biso
[02:27.21]urip tanpo riko..
[02:32.49]
[02:33.49]Pr: Sak temene
[02:36.91]Pr: isun pingin ambi riko..
[02:43.62]
[02:46.94]Pr: Yo mung riko
[02:51.04]Pr: hang ono ring njerone dodo..
[02:57.50]
[03:00.07]Pr: Isun mung welas nong riko,
[03:06.63]Pr: Isun demen ambi riko..
[03:12.78]Pr: Serang serune,
[03:16.08]Pr: Kangen isun ambi riko..
[03:23.46]
[03:27.31]Pr: Kepingin riko weruh kangen iki,
[03:34.08]Pr: Masio sedelo sing ketemu riko..
[03:40.79]Pr: Rupan riko sun impek-impekno,
[03:47.94]Pr: Sun sing percoyo biso
[03:56.26]Pr: urip tanpo riko..
[04:02.22]
[04:22.09]>>>
[04:23.09]>>
[04:24.09]>
[04:25.09]Pr: Isun mung welas nong riko,
[04:32.07]Lk: Isun demen ambi riko..
[04:38.60]Ft: Serang serune,
[04:41.57]Ft: Kangen isun ambi riko..
[04:49.09]
[04:53.02]Ft: Kepingin riko weruh kangen iki,
[04:59.61]Ft: Masio sedelo sing ketemu riko..
[05:06.68]Ft: Rupan riko sun impek-impekno,
[05:13.33]Ft: Sun sing percoyo biso..
[05:20.97]
[05:23.52]Ft: Kepingin riko weruh kangen iki,
[05:29.97]Ft: Masio sedelo sing ketemu riko..
[05:36.74]Ft: Rupan riko sun impek-impekno,
[05:43.76]Ft: Sun sing percoyo biso
[05:52.77]Ft: urip tanpo riko..
[05:57.92]
————-
Preview:

Hang Riko Demeni

suliyana_52
Versi: Suliyana

Sing kiro manise madu,
Hang biso isun rengkuh..
Sakat nyanding riko,
Nyatane ambyar hang ketompo..

Sun kiro endahe ulan,
Hang biso ngelungi..
Padang dalan iki,
Apuwo mendung magih ningguli..

reff:
Gedigi welas sun labuhi,
Tulus ulihe isun nguweni..
Perandane sing biso nuruti,
Kabeh hang riko karepi..
Tapi jujur baen isun kepingin,
Dadi hang riko demeni..

reff:
Sun kiro endahe ulan,
Hang biso ngelungi..
Padang dalan iki,
Apuwo mendung magih ningguli..

reff:
Gedigi welas sun labuhi,
Tulus ulihe isun nguweni..
Perandane sing biso nuruti,
Kabeh hang riko karepi..
Tapi jujur baen isun kepingin,
Dadi hang riko demeni..

Gedigi welas sun labuhi,
Tulus ulihe isun nguweni..
Perandane sing biso nuruti,
Kabeh hang riko karepi..
Tapi jujur baen isun kepingin,
Dadi hang riko demeni.
——————–
[ver: lyrics]
[id: qpaloocu]
[ar: Suliyana]
[ti: Hang Riko Demeni]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:25]
[00:00.02]Hang Riko Demeni
[00:00.02]by: Suliyana
[00:27.02]
[00:29.02]>>>
[00:30.02]>>
[00:31.02]>
[00:32.02]Sing kiro manise madu,
[00:39.56]Hang biso isun rengkuh..
[00:43.67]Sakat nyanding riko,
[00:47.27]Nyatane ambyar hang ketompo..
[00:57.16]
[01:03.08]Sun kiro endahe ulan,
[01:11.22]Hang biso ngelungi..
[01:15.25]Padang dalan iki,
[01:19.43]Apuwo mendung magih ningguli..
[01:31.30]
[02:05.75]>>>
[02:06.75]>>
[02:07.75]>
[02:08.75]Gedigi welas sun labuhi,
[02:15.75]Tulus ulihe isun nguweni..
[02:23.74]Perandane sing biso nuruti,
[02:31.27]Kabeh hang riko karepi..
[02:38.67]Tapi jujur baen isun kepingin,
[02:46.26]Dadi hang riko demeni..
[02:54.28]
[03:12.76]>>>
[03:13.76]>>
[03:14.76]>
[03:15.76]Sun kiro endahe ulan,
[03:23.06]Hang biso ngelungi..
[03:27.28]Padang dalan iki,
[03:31.39]Apuwo mendung magih ningguli..
[03:43.28]
[04:17.08]>>>
[04:18.08]>>
[04:19.08]>
[04:20.08]Gedigi welas sun labuhi,
[04:26.45]Tulus ulihe isun nguweni..
[04:35.71]Perandane sing biso nuruti,
[04:43.31]Kabeh hang riko karepi..
[04:50.47]Tapi jujur baen isun kepingin,
[04:58.06]Dadi hang riko demeni..
[05:06.27]
[05:16.16]Gedigi welas sun labuhi,
[05:23.13]Tulus ulihe isun nguweni..
[05:31.21]Perandane sing biso nuruti,
[05:38.80]Kabeh hang riko karepi..
[05:46.27]Tapi jujur baen isun kepingin,
[05:53.91]Dadi hang riko demeni.
[06:02.31]
————–
Preview:

Kudu Tah Sun Imbangi

suliyana_49
Versi: Suliyana

Sing keroso tah riko,
Kadhung natoni batin isun..
Sing rumongso tah riko,
Kadhung ngelarani isun..

Welas wis kadhung luntur,
Riko ngajak mbaleni,
Isun sing perduli..
Ati kelayung-layung,
Mergo riko kang nggarai..

Kudu tah kudu sun imbangi,
Welas riko separuh ati..
Kudu tah isun kuati,
Masio riko tatoni..
Kudu tah isun sabari,
Masio loro rasane ati..

Semendal rasane ati,
Sing biso isun alingi,
Getun iki sing keneng sun ilangi..
Wong liyo riko welasi,
Saikine mungkir janji,
Kepengen ngajak mbaleni,
Wis ketutup ati iki..

reff:
Sing keroso tah riko,
Kadhung natoni batin isun..
Sing rumongso tah riko,
Kadhung ngelarani isun..

Welas wis kadhung luntur,
Riko ngajak mbaleni,
Isun sing perduli..
Ati kelayung-layung,
Mergo riko kang nggarai..

Kudu tah kudu sun imbangi,
Welas riko separuh ati..
Kudu tah isun kuati,
Masio riko tatoni..
Kudu tah isun sabari,
Masio loro rasane ati..

Semendal rasane ati,
Sing biso isun alingi,
Getun iki sing keneng sun ilangi..
Wong liyo riko welasi,
Saikine mungkir janji,
Kepengen ngajak mbaleni,
Wis ketutup ati iki..
——————
[ver: lyrics]
[id: hqzlawcu]
[ar: Suliyana]
[ti: Kudu Tah Sun Imbangi]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:04]
[00:00.02]Kudu Tah Sun Imbangi
[00:00.02]by: Suliyana
[00:28.02]
[00:30.02]>>>
[00:31.02]>>
[00:32.02]>
[00:33.02]Sing keroso tah riko,
[00:39.46]Kadhung natoni batin isun..
[00:46.65]Sing rumongso tah riko,
[00:54.12]Kadhung ngelarani isun..
[01:01.18]
[01:05.63]Welas wis kadhung luntur,
[01:10.97]Riko ngajak mbaleni,
[01:15.04]Isun sing perduli..
[01:19.88]Ati kelayung-layung,
[01:26.00]Mergo riko kang nggarai..
[01:34.21]
[01:37.85]Kudu tah kudu sun imbangi,
[01:45.59]Welas riko separuh ati..
[01:53.76]Kudu tah isun kuati,
[02:00.07]Masio riko tatoni..
[02:07.05]Kudu tah isun sabari,
[02:14.49]Masio loro rasane ati..
[02:21.81]
[02:25.68]Semendal rasane ati,
[02:29.77]Sing biso isun alingi,
[02:33.75]Getun iki sing keneng sun ilangi..
[02:41.05]Wong liyo riko welasi,
[02:44.51]Saikine mungkir janji,
[02:48.49]Kepengen ngajak mbaleni,
[02:52.03]Wis ketutup ati iki..
[02:56.21]
[03:27.02]>>>
[03:28.02]>>
[03:29.02]>
[03:30.02]Sing keroso tah riko,
[03:36.29]Kadhung natoni batin isun..
[03:43.64]Sing rumongso tah riko,
[03:50.72]Kadhung ngelarani isun..
[03:57.43]
[04:02.24]Welas wis kadhung luntur,
[04:07.55]Riko ngajak mbaleni,
[04:12.12]Isun sing perduli..
[04:17.06]Ati kelayung-layung,
[04:23.09]Mergo riko kang nggarai..
[04:30.48]
[04:35.33]Kudu tah kudu sun imbangi,
[04:42.28]Welas riko separuh ati..
[04:50.18]Kudu tah isun kuati,
[04:56.76]Masio riko tatoni..
[05:03.91]Kudu tah isun sabari,
[05:10.20]Masio loro rasane ati..
[05:18.15]
[05:23.16]Semendal rasane ati,
[05:26.33]Sing biso isun alingi,
[05:30.09]Getun iki sing keneng sun ilangi..
[05:37.61]Wong liyo riko welasi,
[05:40.97]Saikine mungkir janji,
[05:44.62]Kepengen ngajak mbaleni,
[05:48.46]Wis ketutup ati iki..
[05:52.99]
————–
Preview:

Nggerus Ati

rozy-suliyana_1
Versi: Rozy Abdillah ft. Suliyana

Lk:
Panase geni sing sepiro,
Dhung dibandingaken panase ati yoro..
Hang sun welasi nyanding wong liyo,
Seru kebangeten kari nyulek moto..
Tego tegane riko nggerus ati..

Pr:
Sepurane sun nong riko,
Pungkase sun ngeliyo..
Bengen sun mung ngimbangi riko,
Jujur welas isun sing ono..

Lk:
Apuwo sing jujur bengene,
Ngomong paran anane..

reff:
Lk:
Panase geni sing sepiro,
Dhung dibandingaken panase ati yoro..
Hang sun welasi nyanding wong liyo,
Seru kebangeten kari nyulek moto..
Tego tegane riko nggerus ati..

Pr:
Sepurane sun nong riko,
Pungkase sun ngeliyo..
Bengen sun mung ngimbangi riko,
Jujur welas isun sing ono..

Lk:
Apuwo sing jujur bengene,
Ngomong paran anane..

reff:
Lk:
Hang sun welasi nyanding wong liyo,
Seru kebangeten kari nyulek moto..
Tego tegane riko nggerus ati..

Pr:
Sepurane sun nong riko,
Pungkase sun ngeliyo..
Bengen sun mung ngimbangi riko,
Jujur welas isun sing ono..

Lk:
Apuwo sing jujur bengene,
Ngomong paran anane..

Pr:
Sepurane sun nong riko,
Pungkase sun ngeliyo..
Bengen sun mung ngimbangi riko,
Jujur welas isun sing ono..

Lk:
Apuwo sing jujur bengene,
Ngomong paran anane..
Ngomong paran anane..
—————-
[ver: lyrics]
[id: kbcpaocu]
[ar: Rozy Abdillah ft. Suliyana]
[ti: Nggerus Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:09]
[00:00.04]Nggerus Ati
[00:00.04]by: Rozy Abdillah ft. Suliyana
[00:25.04]
[00:27.04]>>>
[00:28.04]>>
[00:29.04]>
[00:30.04]Lk: Panase geni sing sepiro,
[00:37.41]Lk: Dhung dibandingaken panase ati yoro..
[00:45.59]Lk: Hang sun welasi nyanding wong liyo,
[00:50.85]Lk: Seru kebangeten kari nyulek moto..
[00:59.74]Lk: Tego tegane riko nggerus ati..
[01:10.98]
[01:12.05]Pr: Sepurane sun nong riko,
[01:19.21]Pr: Pungkase sun ngeliyo..
[01:25.16]Pr: Bengen sun mung ngimbangi riko,
[01:32.66]Pr: Jujur welas isun sing ono..
[01:40.12]Lk: Apuwo sing jujur bengene,
[01:46.25]Lk: Ngomong paran anane..
[01:53.67]
[02:18.30]>>>
[02:19.30]>>
[02:20.30]>
[02:21.30]Lk: Panase geni sing sepiro,
[02:28.02]Lk: Dhung dibandingaken panase ati yoro..
[02:35.75]Lk: Hang sun welasi nyanding wong liyo,
[02:42.06]Lk: Seru kebangeten kari nyulek moto..
[02:50.41]Lk: Tego tegane riko nggerus ati..
[03:01.55]
[03:03.14]Pr: Sepurane sun nong riko,
[03:10.08]Pr: Pungkase sun ngeliyo..
[03:16.33]Pr: Bengen sun mung ngimbangi riko,
[03:23.99]Pr: Jujur welas isun sing ono..
[03:31.00]Lk: Apuwo sing jujur bengene,
[03:37.63]Lk: Ngomong paran anane..
[03:44.90]
[04:00.00]>>>
[04:01.00]>>
[04:02.00]>
[04:03.00]Lk: Hang sun welasi nyanding wong liyo,
[04:09.40]Lk: Seru kebangeten kari nyulek moto..
[04:17.73]Lk: Tego tegane riko nggerus ati..
[04:27.46]
[04:29.22]Pr: Sepurane sun nong riko,
[04:36.43]Pr: Pungkase sun ngeliyo..
[04:43.17]Pr: Bengen sun mung ngimbangi riko,
[04:50.41]Pr: Jujur welas isun sing ono..
[04:58.06]Lk: Apuwo sing jujur bengene,
[05:04.44]Lk: Ngomong paran anane..
[05:12.03]Pr: Sepurane sun nong riko,
[05:18.52]Pr: Pungkase sun ngeliyo..
[05:25.18]Pr: Bengen sun mung ngimbangi riko,
[05:32.78]Pr: Jujur welas isun sing ono..
[05:39.68]Lk: Apuwo sing jujur bengene,
[05:46.10]Lk: Ngomong paran anane..
[05:53.05]Lk: Ngomong paran anane..
[06:00.57]
————–
Preview:

Sing Arep Ngeliyo

suliyana_dix-rangers
Versi: Suliyana ft. Dix Rangers

Pr:
Sakat riko ngucap janji suci,
Rasane koyo ring njero ngimpi..
Sun riko kudang riko sayang-sayang,
Mugo bain riko sing arep ngeliyo..

Lk:
Tulus atinisun yo nyang riko,
Sing kiro sun arep ninggalno riko..
Nong endi bain mung rupan riko,
Hang manggon ring njerone dodo..

Pr:
Welas isun yo nyang riko,
Koyo ulan hang madangi dunyo..
Masio paran sun sing arep ngeliyo,
Mergo ati iki mung duweni riko..

Lk:
Welas isun yo nyang riko,
Jeru koyo ring dasar samudro..
Paribasan mung sak kethipe moto,
Isun lan riko sing keneng dipisahno..
Ft: Jiwo ambi rogo..

reff:
Pr:
Sakat riko ngucap janji suci,
Rasane koyo ring njero ngimpi..
Sun riko kudang riko sayang-sayang,
Mugo bain riko sing arep ngeliyo..

Lk:
Tulus atinisun yo nyang riko,
Sing kiro sun arep ninggalno riko..
Nong endi bain mung rupan riko,
Hang manggon ring njerone dodo..

Pr:
Welas isun yo nyang riko,
Koyo ulan hang madangi dunyo..
Masio paran sun sing arep ngeliyo,
Mergo ati iki mung duweni riko..

Lk:
Welas isun yo nyang riko,
Jeru koyo ring dasar samudro..
Paribasan mung sak kethipe moto,
Isun lan riko sing keneng dipisahno..
Ft: Jiwo ambi rogo..

Pr: Isun lan riko sing keneng dipisahno..
Ft: Jiwo ambi rogo..
——————
[ver: lyrics]
[id: nlklskcu]
[ar: Suliyana ft. Dix Rangers]
[ti: Sing Arep Ngeliyo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:09]
[00:00.02]Sing Arep Ngeliyo
[00:00.02]by: Suliyana ft. Dix Rangers
[00:26.02]
[00:28.02]>>>
[00:29.02]>>
[00:30.02]>
[00:31.02]Pr: Sakat riko ngucap janji suci,
[00:37.39]Pr: Rasane koyo ring njero ngimpi..
[00:44.59]Pr: Sun riko kudang riko sayang-sayang,
[00:52.00]Pr: Mugo bain riko sing arep ngeliyo..
[01:00.77]
[01:03.26]Lk: Tulus atinisun yo nyang riko,
[01:10.35]Lk: Sing kiro sun arep ninggalno riko..
[01:17.83]Lk: Nong endi bain mung rupan riko,
[01:25.29]Lk: Hang manggon ring njerone dodo..
[01:34.12]Pr: Welas isun yo nyang riko,
[01:42.83]Pr: Koyo ulan hang madangi dunyo..
[01:50.73]Pr: Masio paran sun sing arep ngeliyo,
[01:57.89]Pr: Mergo ati iki mung duweni riko..
[02:06.54]Lk: Welas isun yo nyang riko,
[02:16.11]Lk: Jeru koyo ring dasar samudro..
[02:23.76]Lk: Paribasan mung sak kethipe moto,
[02:31.05]Lk: Isun lan riko sing keneng dipisahno..
[02:40.26]Ft: Jiwo ambi rogo..
[02:46.47]
[03:18.03]>>>
[03:19.03]>>
[03:20.03]>
[03:21.03]Pr: Sakat riko ngucap janji suci,
[03:26.43]Pr: Rasane koyo ring njero ngimpi..
[03:33.45]Pr: Sun riko kudang riko sayang-sayang,
[03:41.10]Pr: Mugo bain riko sing arep ngeliyo..
[03:49.57]
[03:52.18]Lk: Tulus atinisun yo nyang riko,
[04:00.36]Lk: Sing kiro sun arep ninggalno riko..
[04:08.50]Lk: Nong endi bain mung rupan riko,
[04:15.53]Lk: Hang manggon ring njerone dodo..
[04:23.99]Pr: Welas isun yo nyang riko,
[04:33.10]Pr: Koyo ulan hang madangi dunyo..
[04:41.50]Pr: Masio paran sun sing arep ngeliyo,
[04:48.15]Pr: Mergo ati iki mung duweni riko..
[04:58.10]Lk: Welas isun yo nyang riko,
[05:06.43]Lk: Jeru koyo ring dasar samudro..
[05:13.90]Lk: Paribasan mung sak kethipe moto,
[05:21.36]Lk: Isun lan riko sing keneng dipisahno..
[05:30.45]Ft: Jiwo ambi rogo..
[05:38.66]Pr: Isun lan riko sing keneng dipisahno..
[05:49.18]Ft: Jiwo ambi rogo..
[05:56.71]
————–
Preview: