Gudone Ati (suliyana)

Versi: Suliyana

ISUN SING KUAT NYONGGO DALAN URIP IKI,
SING KETULUNGAN ABOT NONG NJERONE ATI..
ROSO RUMONGSO DOSAN ISUN NYANG RIKO,
SUN PIKIRAKEN RAINO WENGI..

ISUN WIS JANJI ONO RING NJERONE ATI,
TETESE ILUH BUKTI WELAS SUN NYANG RIKO..
MUGO RIKO DUWE ROSO RUMONGSO,
JANJI WELAS HANG SUN ANTENI..

HANG SUN AREPAKEN,
BUKTI WELAS RIKO..
HANG SUN ILINGAKEN,
UGO RIKO NERIMO..

HANG SUN AREPAKEN,
RIKO ONO RING KONO..
MUGO ATIN RIKO BISO IKHLAS NERIMO,
GUDONE ATI..

REFF:
ISUN SING KUAT NYONGGO DALAN URIP IKI,
SING KETULUNGAN ABOT NONG NJERONE ATI..
ROSO RUMONGSO DOSAN ISUN NYANG RIKO,
SUN PIKIRAKEN RAINO WENGI..

REFF:
ISUN WIS JANJI ONO RING NJERONE ATI,
TETESE ILUH BUKTI WELAS SUN NYANG RIKO..
MUGO RIKO DUWE ROSO RUMONGSO,
JANJI WELAS HANG SUN ANTENI..

HANG SUN AREPAKEN,
BUKTI WELAS RIKO..
HANG SUN ILINGAKEN,
UGO RIKO NERIMO..

HANG SUN AREPAKEN,
RIKO ONO RING KONO..
MUGO ATIN RIKO BISO IKHLAS NERIMO,
GUDONE ATI..

HANG SUN AREPAKEN,
BUKTI WELAS RIKO..
HANG SUN ILINGAKEN,
UGO RIKO NERIMO..

HANG SUN AREPAKEN,
RIKO ONO RING KONO..
MUGO ATIN RIKO BISO IKHLAS NERIMO,
GUDONE ATI..
GUDONE ATI..
GUDONE ATI..
GUDONE ATI..

Sing Ono Bukti

Versi: Suliyana

Mung riko hang sun percoyo,
Ketimbang ambi wong liyo..
Nyatane riko suloyo,
Gawe atinisun loro..

Gelo rasane ati iki,
Mergo riko ngelarani..
Janji sing ono bukti,
Mung tibane nyulayani..

reff:
Myakne wis urip isun gedigi,
Mung bisone riko ngeloro ati..
Raino bengi mung mikiri,
Sampek gering awak iki..

Tapi isun sing cilik ati,
Hang boso hang biso ngerteni..
Krentege tangis batin isun iki,
Krentege tangis batin isun iki..

reff:
Mung riko hang sun percoyo,
Ketimbang ambi wong liyo..
Nyatane riko suloyo,
Gawe atinisun loro..

Gelo rasane ati iki,
Mergo riko ngelarani..
Janji sing ono bukti,
Mung tibane nyulayani..

reff:
Myakne wis urip isun gedigi,
Mung bisone riko ngeloro ati..
Raino bengi mung mikiri,
Sampek gering awak iki..

Tapi isun sing cilik ati,
Hang boso hang biso ngerteni..
Krentege tangis batin isun iki,
Krentege tangis batin isun iki..

Keliwat Kangen (dhut jawa)

Versi: Suliyana

Tak simpen neng ati roso tresno iki,
Mung siji sliramu papujanku..
Duh kangen atiku ra ono tambane,
Sliramu kang biso ngilangake..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen jroning dodo..
Opo to ngrumangsani,
Sliramu tak kangeni..

reff:
Tak simpen neng ati roso tresno iki,
Mung siji sliramu papujanku..
Duh kangen atiku ra ono tambane,
Sliramu kang biso ngilangake..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen jroning dodo..
Opo to ngrumangsani,
Sliramu tak kangeni..

reff:
Tak simpen neng ati roso tresno iki,
Mung siji sliramu papujanku..
Duh kangen atiku ra ono tambane,
Sliramu kang biso ngilangake..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen jroning dodo..
Opo to ngrumangsani,
Sliramu tak kangeni..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen jroning dodo..
Opo to ngrumangsani,
Sliramu tak kangeni..

Welas Riko (suliyana)

Versi: Banu ft. Suliyana

Lk:
Kepingine riko ono nong ngarep moto,
Kanggo ngilangno roso sepi hang seru nyikso..
Kanggo ngilangno roso susah nong njero dodo,
Sing ono riko kari urip isun nelongso..

Isun mung welas nong riko,
Isun demen ambi riko..
Serang serune,
Kangen isun ambi riko..

Kepingin riko weruh kangen iki,
Masio sedelo sing ketemu riko..
Rupan riko sun impek-impekno,
Sun sing percoyo biso urip tanpo riko..

Pr:
Sak temene isun pingin ambi riko,
Yo mung riko hang ono ring njerone dodo..

Isun mung welas nong riko,
Isun demen ambi riko..
Serang serune,
Kangen isun ambi riko..

Kepingin riko weruh kangen iki,
Masio sedelo sing ketemu riko..
Rupan riko sun impek-impekno,
Sun sing percoyo biso urip tanpo riko..

reff:
Pr: Isun mung welas nong riko,
Lk: Isun demen ambi riko..
Ft: Serang serune,
Ft: Kangen isun ambi riko..

Ft: Kepingin riko weruh kangen iki,
Ft: Masio sedelo sing ketemu riko..
Ft: Rupan riko sun impek-impekno,
Ft: Sun sing percoyo biso..

Ft: Kepingin riko weruh kangen iki,
Ft: Masio sedelo sing ketemu riko..
Ft: Rupan riko sun impek-impekno,
Ft: Sun sing percoyo biso urip tanpo riko..

Hang Riko Demeni

Versi: Suliyana

Sing kiro manise madu,
Hang biso isun rengkuh..
Sakat nyanding riko,
Nyatane ambyar hang ketompo..

Sun kiro endahe ulan,
Hang biso ngelungi..
Padang dalan iki,
Apuwo mendung magih ningguli..

reff:
Gedigi welas sun labuhi,
Tulus ulihe isun nguweni..
Perandane sing biso nuruti,
Kabeh hang riko karepi..
Tapi jujur baen isun kepingin,
Dadi hang riko demeni..

reff:
Sun kiro endahe ulan,
Hang biso ngelungi..
Padang dalan iki,
Apuwo mendung magih ningguli..

reff:
Gedigi welas sun labuhi,
Tulus ulihe isun nguweni..
Perandane sing biso nuruti,
Kabeh hang riko karepi..
Tapi jujur baen isun kepingin,
Dadi hang riko demeni..

Gedigi welas sun labuhi,
Tulus ulihe isun nguweni..
Perandane sing biso nuruti,
Kabeh hang riko karepi..
Tapi jujur baen isun kepingin,
Dadi hang riko demeni.

Kudu Tah Sun Imbangi

Versi: Suliyana

Sing keroso tah riko,
Kadhung natoni batin isun..
Sing rumongso tah riko,
Kadhung ngelarani isun..

Welas wis kadhung luntur,
Riko ngajak mbaleni,
Isun sing perduli..
Ati kelayung-layung,
Mergo riko kang nggarai..

Kudu tah kudu sun imbangi,
Welas riko separuh ati..
Kudu tah isun kuati,
Masio riko tatoni..
Kudu tah isun sabari,
Masio loro rasane ati..

Semendal rasane ati,
Sing biso isun alingi,
Getun iki sing keneng sun ilangi..
Wong liyo riko welasi,
Saikine mungkir janji,
Kepengen ngajak mbaleni,
Wis ketutup ati iki..

reff:
Sing keroso tah riko,
Kadhung natoni batin isun..
Sing rumongso tah riko,
Kadhung ngelarani isun..

Welas wis kadhung luntur,
Riko ngajak mbaleni,
Isun sing perduli..
Ati kelayung-layung,
Mergo riko kang nggarai..

Kudu tah kudu sun imbangi,
Welas riko separuh ati..
Kudu tah isun kuati,
Masio riko tatoni..
Kudu tah isun sabari,
Masio loro rasane ati..

Semendal rasane ati,
Sing biso isun alingi,
Getun iki sing keneng sun ilangi..
Wong liyo riko welasi,
Saikine mungkir janji,
Kepengen ngajak mbaleni,
Wis ketutup ati iki..

Nggerus Ati

Versi: Rozy Abdillah ft. Suliyana

Lk:
Panase geni sing sepiro,
Dhung dibandingaken panase ati yoro..
Hang sun welasi nyanding wong liyo,
Seru kebangeten kari nyulek moto..
Tego tegane riko nggerus ati..

Pr:
Sepurane sun nong riko,
Pungkase sun ngeliyo..
Bengen sun mung ngimbangi riko,
Jujur welas isun sing ono..

Lk:
Apuwo sing jujur bengene,
Ngomong paran anane..

reff:
Lk:
Panase geni sing sepiro,
Dhung dibandingaken panase ati yoro..
Hang sun welasi nyanding wong liyo,
Seru kebangeten kari nyulek moto..
Tego tegane riko nggerus ati..

Pr:
Sepurane sun nong riko,
Pungkase sun ngeliyo..
Bengen sun mung ngimbangi riko,
Jujur welas isun sing ono..

Lk:
Apuwo sing jujur bengene,
Ngomong paran anane..

reff:
Lk:
Hang sun welasi nyanding wong liyo,
Seru kebangeten kari nyulek moto..
Tego tegane riko nggerus ati..

Pr:
Sepurane sun nong riko,
Pungkase sun ngeliyo..
Bengen sun mung ngimbangi riko,
Jujur welas isun sing ono..

Lk:
Apuwo sing jujur bengene,
Ngomong paran anane..

Pr:
Sepurane sun nong riko,
Pungkase sun ngeliyo..
Bengen sun mung ngimbangi riko,
Jujur welas isun sing ono..

Lk:
Apuwo sing jujur bengene,
Ngomong paran anane..
Ngomong paran anane..