Sing Melek

Versi: Suliyana – Sing Melek

Sing melek moto atin riko,
Sing biso moco welas hang sun gowo..
Mergane ati sing biso dikelabui,
Apuwo riko ngaboti wong liyo..

Tetese eluh banyu moto,
Mung pipi iki hang biso ngerasakno..
Lakote riko saiki duwe wong liyo,
Ngelalekno welas tanpo cerito..

reff:
Mung angin bengi hang ngancani,
Mugo biso nylimuraken tatu ati..
Lintang lan wulan mung biso nyawang,
Tanpo biso ngobati atinisun hang kelaran..

reff:
Tetese eluh banyu moto,
Mung pipi iki hang biso ngerasakno..
Lakote riko saiki duwe wong liyo,
Ngelalekno welas tanpo cerito..

reff:
Mung angin bengi hang ngancani,
Mugo biso nylimuraken tatu ati..
Lintang lan wulan mung biso nyawang,
Tanpo biso ngobati atinisun hang kelaran..

Mung angin bengi hang ngancani,
Mugo biso nylimuraken tatu ati..
Lintang lan wulan mung biso nyawang,
Tanpo biso ngobati atinisun hang kelaran..

Welas Biasa

Versi: Suliyana

Dudu sorote lintang,
Dudu sunare ulan..
Hang isun jaluk mung kerlipe kunang,
Hang penting biso madangi ati..

Dudu mergo rupane,
Dudu mergo dunyane..
Hang isun jaluk yo mung welase,
Hang penting tulus teko atine..

Isun sing gelem koyo bengene,
Duwe demenan malah kelaran..
Isun sing butuh manise janji,
Dung pungkasane disulayani..

Welas biasa hang sun karepi,
Welas biasa hang teko ati..

reff:
Dudu sorote lintang,
Dudu sunare ulan..
Hang isun jaluk mung kerlipe kunang,
Hang penting biso madangi ati..

Dudu mergo rupane,
Dudu mergo dunyane..
Hang isun jaluk yo mung welase,
Hang penting tulus teko atine..

Isun sing gelem koyo bengene,
Duwe demenan malah kelaran..
Isun sing butuh manise janji,
Dung pungkasane disulayani..

Welas biasa hang sun karepi,
Welas biasa hang teko ati..

Isun sing gelem koyo bengene,
Duwe demenan malah kelaran..
Isun sing butuh manise janji,
Dung pungkasane disulayani..

Welas biasa hang sun karepi,
Welas biasa hang teko ati..

12366