Sing Melek

“Sing Melek” Versi Suliyana

Sing melek moto atin riko,
Sing biso moco welas hang sun gowo..
Mergane ati sing biso dikelabui,
Apuwo riko ngaboti wong liyo..

Tetese eluh banyu moto,
Mung pipi iki hang biso ngerasakno..
Lakote riko saiki duwe wong liyo,
Ngelalekno welas tanpo cerito..

reff:
Mung angin bengi hang ngancani,
Mugo biso nylimuraken tatu ati..
Lintang lan wulan mung biso nyawang,
Tanpo biso ngobati atinisun hang kelaran..

reff:
Tetese eluh banyu moto,
Mung pipi iki hang biso ngerasakno..
Lakote riko saiki duwe wong liyo,
Ngelalekno welas tanpo cerito..

reff:
Mung angin bengi hang ngancani,
Mugo biso nylimuraken tatu ati..
Lintang lan wulan mung biso nyawang,
Tanpo biso ngobati atinisun hang kelaran..

Mung angin bengi hang ngancani,
Mugo biso nylimuraken tatu ati..
Lintang lan wulan mung biso nyawang,
Tanpo biso ngobati atinisun hang kelaran..