Suruh Ketemu Rose

Lirik lagu Sanguturu ke-3500 Suruh Ketemu Rose
Versi: Sulies St

NADYAN WUS GENEP SEWINDU,
NINGGAL NGOMAH NINGGAL ATI AKU..
ROSO MANTEBING ATIKU,
TANSAH SETYO NGENTENI SLIRAMU..

NGENDIKANMU TAK UGEMI,
NGANTI KAPAN ORA BAKAL LALI..
KAPAN BOYO KOWE BALI,
NGRENGKUH AKU NGANTI TEKAN PATI..

MERGO TRESNO,
TAN CIDRO MRING SUMPAH JANJI SUCI..
BUNGAH SUSAH,
AYEM TENTREM KUMPUL DADI SIJI..

BEBARENGAN ANDUM TRESNO,
MUGO JODOH SAK LAMI-LAMINYO..
KARI NGUNDHUH PAKERTINE,
IBARAT SURUH KETEMU ROSE..

reff:
MERGO TRESNO,
TAN CIDRO MRING SUMPAH JANJI SUCI..
BUNGAH SUSAH,
AYEM TENTREM KUMPUL DADI SIJI..

BEBARENGAN ANDUM TRESNO,
MUGO JODOH SAK LAMI-LAMINYO..
KARI NGUNDHUH PAKERTINE,
IBARAT SURUH KETEMU ROSE..

Becik Ketitik

Versi: Sulies St

Wanci bengi katon sepi,
Udan grimis sajak riwis-riwis..
Kahanan kang ngronto ati,
Ngelingake lelakon kang uwis..

Nalikane jaman smono,
Yen slirane ora nate cidro..
Gawe tan ngrempulo wargo,
Satemah ari sing sambikolo..

Nanging elok ing kahanan,
Ora ngiro medhotke katresnan..
Yektine amung kepranan,
Marang barang kang durung kanyatan..

Elingo neng jagad royo,
Soyo suwe soyo mudhak yuswo..
Sing eling lan waspodo,
Becik ketitik olo ketoro..

reff:
Nanging elok ing kahanan,
Ora ngiro medhotke katresnan..
Yektine amung kepranan,
Marang barang kang durung kanyatan..

Elingo neng jagad royo,
Soyo suwe soyo mudhak yuswo..
Sing eling lan waspodo,
Becik ketitik olo ketoro..