Tuku Gelang

Versi: Susy Arzetty ft. Suka Wijaya

Pr:
Keduhung laki sampean,
Ora bisa luruh pangan..
Wonge bodo kaya kebo,
Planga plongo kaya ki jomblo..

Weruh mengkenen akhire,
Kula emong dadi jodone..
Bathi isin selawase,
Eh tangga batur mah pada ngece..

reff:
Lk:
Mulane aja lok nangga,
Yen pengen tentrem rumah tangga..
Aja nutugi amarah,
Bokat lagi kenang gegodan..

Pr:
Yen wong lanang ana otake,
Ngomong bli mono parane..
Sing nduweni perasaan,
Aja mung turu lan mangan..

reff:
Lk:
Dadi kepriben maksude,
Ngomong seenake bae..
Pr:
Kula isin kula wirang,
Pengen kalung mah karo gelang..

Lk:
Pengene mah sekelangkung,
Nganggoni gelang lan kalung..
Tapi semene buktine,
Langka sing kanggo tukune..

reff:
Pr:
Yen sampean ora nuruti,
Kula bagen bli due laki..
Percuma due laki enom,
Kepengenan ora kelakon..

Lk:
Laki kita olih sapa,
Dudu olihe wong tua..
Sira dewek sing mareki,
Ongkos kawin sira modali..

Srabi Digulani

Versi: Susy Arzetty ft. Suka Wijaya

Lk:
Yen Jagat wayah esuk,
Wetenge nyapat matane ngantuk..
Nok kakang pengen srabi,
Sing ireng metuktuk terus digulani..

Pr:
Kakang aja ngalem-alem,
Wong wis tua mambu kembang pelem..

Lk:
Nok kakang kaya ngiler,
Kepengen srabi ning pinggir dalan..
Ngebul bathuk pawone,
Sing kiyer-kiyer damar tengere..

Pr:
Kula tangine pratin,
Apa maning usum kami diding..

reff:
Lk:
Kader gah pengen srabi,
Tangi esuk ora dituruti..

Nok kakang pengen pisan,
Ngilere ora kejagan..

Pr:
Kula lagi bli kiyeng,
Dudu saking ora gelem..
Jalukane laki,
Tek turuti tapi sukiki..

Lk:
Nok kakang kaya ngiler,
Kepengen srabi ning pinggir dalan..
Ngebul bathuk pawone,
Sing kiyer-kiyer damar tengere..

Pr:
Kula tangine pratin,
Apa maning usum kami diding..

reff:
Lk:
Kader gah pengen srabi,
Tangi esuk ora dituruti..

Nok kakang pengen pisan,
Ngilere ora kejagan..

Pr:
Kula lagi bli kiyeng,
Dudu saking ora gelem..
Jalukane laki,
Tek turuti tapi sukiki..

Lk:
Yen Jagat wayah esuk,
Wetenge nyapat matane ngantuk..
Nok kakang pengen srabi,
Sing ireng metuktuk terus digulani..

Pr:
Kakang aja ngalem-alem,
Wong wis tua mambu kembang pelem..

Lk:
Nok kakang kaya ngiler,
Kepengen srabi ning pinggir dalan..
Ngebul bathuk pawone,
Sing kiyer-kiyer damar tengere..

Pr:
Kula tangine pratin,
Apa maning usum kami diding..

Dicakar Kucing

Versi: Suka Wijaya

Pengene wong lanang sore sore gage miyang,
Sebab ning umah rasane wis ora betah..
Apa maning yen deleng wong wadon mencu,
Tangan sikil gemeter pengene mlayu..

Teka ning dalan pikiran ora karuan,
Nongkrong ning prapatan karo nyawang kendaraan..
Endas pusing ngrogo kantong duit bating,
Lagi nglamun dicakar anakan kucing..

reff:
Gara gara.., wing tukaran
Karo mboke bocah, sering cakaran..
Rumah tangga nok, sing awet rajet
Aja ngadiraken wong wadon sing due cowet..

Dasar lanang, sing sial dangkal
Due rabi mung siji, tapi gawe dugal..
Kudu priben, luruh wong wadon
Lagi nglamun, dirubung anakan tawon..

Pengene wong lanang sore sore gage miyang,
Sebab ning umah rasane wis ora betah..
Apa maning yen deleng wong wadon mencu,
Tangan sikil gemeter pengene mlayu..

Teka ning dalan pikiran ora karuan,
Nongkrong ning prapatan karo nyawang kendaraan..
Endas pusing ngrogo kantong duit bating,
Lagi nglamun dicakar anakan kucing..

reff:
Gara gara.., wing tukaran
Karo mboke bocah, sering cakaran..
Rumah tangga nok, sing awet rajet
Aja ngadiraken wong wadon sing due cowet..

Dasar lanang, sing sial dangkal
Due rabi mung siji, tapi gawe dugal..
Kudu priben, luruh wong wadon
Lagi nglamun, dirubung anakan tawon..

Pengene wong lanang sore sore gage miyang,
Sebab ning umah rasane wis ora betah..
Apa maning yen deleng wong wadon mencu,
Tangan sikil gemeter pengene mlayu..

Teka ning dalan pikiran ora karuan,
Nongkrong ning prapatan karo nyawang kendaraan..
Endas pusing ngrogo kantong duit bating,
Lagi nglamun dicakar anakan kucing..

Ujian Rumah Tangga

Versi: Susy Arzety ft. Suka Wijaya

Lk: Wong wadon diuji, saat kurang segalane
Pr: Wong lanang diuji, saat cukup segalane..
Lk: Lamun sugih kakang bli bakal khianat,
Pr: Najan mlarat bli bakal jaluk pegat..

Lk: Wong wadon bli mbakti, saat laki bli nyukupi
Pr: Wong lanang kaya raja yen lagi pinter mekaya..
Lk: Lamun cukup kakang bli bakal takabur,
Pr: Najan masih kurang kudu bersyukur..

reff:
Lk: Lamun pengen urip bebarengan,
Pr: Kudu saling nutupi kekurangan..

Lk: Harta tahta rupa lan jabatan,
Pr: Ora bakal njamin kebahagiaan..
Ft: Gambaran urip seneng
Ft: Najan due beras sekati..
Ft: Dina kien mangan,
Ft: Wareg tekang sukiki..

Lk: Wong wadon bli mbakti, saat laki bli nyukupi
Pr: Wong lanang kaya raja yen lagi pinter mekaya..
Lk: Lamun cukup kakang bli bakal takabur,
Pr: Najan masih kurang kudu bersyukur..

reff:
Lk: Lamun pengen urip bebarengan,
Pr: Kudu saling nutupi kekurangan..

Lk: Harta tahta rupa lan jabatan,
Pr: Ora bakal njamin kebahagiaan..
Ft: Gambaran urip seneng
Ft: Najan due beras sekati..
Ft: Dina kien mangan,
Ft: Wareg tekang sukiki..

Lk: Wong wadon diuji, saat kurang segalane
Pr: Wong lanang diuji, saat cukup segalane..
Lk: Lamun sugih kakang bli bakal khianat,
Pr: Najan mlarat bli bakal jaluk pegat..

Rewel Pegat

Versi: Suka Wijaya

Due rabi ayu bli sumbat,
Najan bagus wateke jahat..
Salah setitik mrengut,
Gampang bae mbetatut,
Turu bareng di sikut..

Urip kaya ning jero sarung,
Ora bebas raga terkurung..
Sifat nyrengkel ning laki,
Ora ngarti nasehat,
Rabi rewel di pegat..

reff:
Dudu sun ngaku hebat,
Dudu lanange jagat,
Tapi yen rabi rewel tek pegat..

Rewel dipegat,
Rewel dipegat,
Dipegat..

Najan walang kukune,
Nyengkir gading dadane,
Tapi yen rabi rewel dipegat..

Rewel dipegat,
Rewel dipegat,
Dipegat..

Urip kaya ning jero sarung,
Ora bebas raga terkurung..
Sifat nyrengkel ning laki,
Ora ngarti nasehat,
Rabi rewel di pegat..

reff:
Dudu sun ngaku hebat,
Dudu lanange jagat,
Tapi yen rabi rewel tek pegat..

Rewel dipegat,
Rewel dipegat,
Dipegat..

Najan walang kukune,
Nyengkir gading dadane,
Tapi yen rabi rewel dipegat..

Rewel dipegat,
Rewel dipegat,
Dipegat..

Due rabi ayu bli sumbat,
Najan bagus wateke jahat..
Salah setitik mrengut,
Gampang bae mbetatut,
Turu bareng di sikut..

Urip kaya ning jero sarung,
Ora bebas raga terkurung..
Sifat nyrengkel ning laki,
Ora ngarti nasehat,
Rabi rewel di pegat..

Lanang Satria

Versi: Susy Arzetty ft. Suka Wijaya

Pr:
Lanang satria due ati bijaksana,
Gede penerima segala apa sing ana..
Lk:
Wadon sejati bisa ngebakti ning laki,
Ora ambisi segala harta duniawi..

ft:
Sing diarani lanang satria,
Gede penerima apa sing ana..
Sing diarani wadon sejati,
Ngebakti ning laki lan murah hati..

reff:
Pr:
Satria jenenge lanang satria,
Tresnane bli rubah tumekang tua..
Lk:
Sejati jenenge wadon sejati,
Tresnane bli rubah sampe ning ati..

Pr:
Lanang satria due ati bijaksana,
Gede penerima segala apa sing ana..
Lk:
Wadon sejati bisa ngebakti ning laki,
Ora ambisi segala harta duniawi..

ft:
Sing diarani lanang satria,
Gede penerima apa sing ana..
Sing diarani wadon sejati,
Ngebakti ning laki lan murah hati..

reff:
Pr:
Satria jenenge lanang satria,
Tresnane bli rubah tumekang tua..
Lk:
Sejati jenenge wadon sejati,
Tresnane bli rubah sampe ning ati..

Pr:
Lanang satria due ati bijaksana,
Gede penerima segala apa sing ana..
Lk:
Wadon sejati bisa ngebakti ning laki,
Ora ambisi segala harta duniawi..

ft:
Sing diarani lanang satria,
Gede penerima apa sing ana..
Sing diarani wadon sejati,
Ngebakti ning laki lan murah hati..

ft:
Sing diarani lanang satria,
Gede penerima apa sing ana..
Sing diarani wadon sejati,
Ngebakti ning laki lan murah hati..

Gelem Tah Beli

Versi: Susy Arzetty ft. Suka Wijaya

Pr:
Sungguh ora disangka,
Sungguh ora dinyana..
Yen kang suka due,
Rasa tresna ning kula..
Pantesan sing bengen,
Kakang kuh katone beda..

Lk:
Maksude ngrangkul gunung,
Tapi tangan ra tepung..
Watir ora ditrima,
Disangka sing ora ora..
Kita ngomong temenan,
Bokat disangka guyonan..

Feat:
Yen wis pada ngartie,
Kepriben seteruse..

reff:
Pr: Sekien kula uwis ngarti,
Lk: Dadi priben gelem tah beli..

Pr: Kula nrima yen bener aa tresna,
Lk: Wani sumpah yen bli percaya..
Feat:
Yuk bareng bareng janji wong loro
Muga muga paringana jodoh..

Pr:
Sungguh ora disangka,
Sungguh ora dinyana..
Yen kang suka due,
Rasa tresna ning kula..
Pantesan sing bengen,
Kakang kuh katone beda..

Lk:
Maksude ngrangkul gunung,
Tapi tangan ra tepung..
Watir ora ditrima,
Disangka sing ora ora..
Kita ngomong temenan,
Bokat disangka guyonan..

Feat:
Yen wis pada ngartie,
Kepriben seteruse..

reff:
Pr: Sekien kula uwis ngarti,
Lk: Dadi priben gelem tah beli..

Pr: Kula nrima yen bener aa tresna,
Lk: Wani sumpah yen bli percaya..
Feat:
Yuk bareng bareng janji wong loro
Muga muga paringana jodoh..

Pr:
Sungguh ora disangka,
Sungguh ora dinyana..
Yen kang suka due,
Rasa tresna ning kula..
Pantesan sing bengen,
Kakang kuh katone beda..

Lk:
Maksude ngrangkul gunung,
Tapi tangan ra tepung..
Watir ora ditrima,
Disangka sing ora ora..
Kita ngomong temenan,
Bokat disangka guyonan..

Feat:
Yen wis pada ngartie,
Kepriben seteruse..