Tuku Gelang

Versi: Susy Arzetty ft. Suka Wijaya

Pr:
Keduhung laki sampean,
Ora bisa luruh pangan..
Wonge bodo kaya kebo,
Planga plongo kaya ki jomblo..

Weruh mengkenen akhire,
Kula emong dadi jodone..
Bathi isin selawase,
Eh tangga batur mah pada ngece..

reff:
Lk:
Mulane aja lok nangga,
Yen pengen tentrem rumah tangga..
Aja nutugi amarah,
Bokat lagi kenang gegodan..

Pr:
Yen wong lanang ana otake,
Ngomong bli mono parane..
Sing nduweni perasaan,
Aja mung turu lan mangan..

reff:
Lk:
Dadi kepriben maksude,
Ngomong seenake bae..
Pr:
Kula isin kula wirang,
Pengen kalung mah karo gelang..

Lk:
Pengene mah sekelangkung,
Nganggoni gelang lan kalung..
Tapi semene buktine,
Langka sing kanggo tukune..

reff:
Pr:
Yen sampean ora nuruti,
Kula bagen bli due laki..
Percuma due laki enom,
Kepengenan ora kelakon..

Lk:
Laki kita olih sapa,
Dudu olihe wong tua..
Sira dewek sing mareki,
Ongkos kawin sira modali..

Srabi Digulani

Versi: Susy Arzetty ft. Suka Wijaya

Lk:
Yen Jagat wayah esuk,
Wetenge nyapat matane ngantuk..
Nok kakang pengen srabi,
Sing ireng metuktuk terus digulani..

Pr:
Kakang aja ngalem-alem,
Wong wis tua mambu kembang pelem..

Lk:
Nok kakang kaya ngiler,
Kepengen srabi ning pinggir dalan..
Ngebul bathuk pawone,
Sing kiyer-kiyer damar tengere..

Pr:
Kula tangine pratin,
Apa maning usum kami diding..

reff:
Lk:
Kader gah pengen srabi,
Tangi esuk ora dituruti..

Nok kakang pengen pisan,
Ngilere ora kejagan..

Pr:
Kula lagi bli kiyeng,
Dudu saking ora gelem..
Jalukane laki,
Tek turuti tapi sukiki..

Lk:
Nok kakang kaya ngiler,
Kepengen srabi ning pinggir dalan..
Ngebul bathuk pawone,
Sing kiyer-kiyer damar tengere..

Pr:
Kula tangine pratin,
Apa maning usum kami diding..

reff:
Lk:
Kader gah pengen srabi,
Tangi esuk ora dituruti..

Nok kakang pengen pisan,
Ngilere ora kejagan..

Pr:
Kula lagi bli kiyeng,
Dudu saking ora gelem..
Jalukane laki,
Tek turuti tapi sukiki..

Lk:
Yen Jagat wayah esuk,
Wetenge nyapat matane ngantuk..
Nok kakang pengen srabi,
Sing ireng metuktuk terus digulani..

Pr:
Kakang aja ngalem-alem,
Wong wis tua mambu kembang pelem..

Lk:
Nok kakang kaya ngiler,
Kepengen srabi ning pinggir dalan..
Ngebul bathuk pawone,
Sing kiyer-kiyer damar tengere..

Pr:
Kula tangine pratin,
Apa maning usum kami diding..

1234